Pe 19.2.2010 JYP - Lukko

  • 15 123
  • 96

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Onnittelut JYP:lle voitosta. Ottelu oli hyvinkin tasaista vääntöä ja omat paikkansa oli molemmilla. JYP ansaitsi voittonsa nöyryydellä, mikä ainakin omaan silmään on noin yleisellä tasolla tavatonta kotijoukkueelta. Ottelussa ei ollut tarkoituskaan pelata kaunista kiekkoa, vaan pitkää lyötiin päätyyn surutta. Tässä JYP:iä auttoi Lukkoa paremmat aloittajat.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvätasoinen ottelu. Hyvää taistelua ja tiukkaa kamppailua. Varamiehinen vierailija esitti tänään erinomaista taisteluilmettä. Pisteiden menetys tietysti vituttaa, mutta aina ei voi voittaa. Kiitos Jypille hyvästä vastuksesta ja Lukolle hienosta vieraspelistä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mun mielestä oli hyvä peli. Tykkäsin. Vain voittaja meni näin Lukkolaisittain väärin mutta semmosta se on meitin tämmösten miesten. JYP on kyllä kova, ja Grönmania peesaten lienee kevään suurin mestarisuosikki.

Ensimmäisessä erässä Lukko kesti hyvin JYPin alkurynnistyksen ja pääsi johtoonkin Eero Elon maalilla, mutta taisi olla alta minuutin kun JYP tasoitti pelin. Sinuhelle meni hiukan helposti tuo Elon maali, mutta Tellqvist ei minusta tuolle JYPin maalille mitään voinut, toki potkaisi sen kiekon tuttuun tyyliinsä aika helposti eteen ja siitähän Tuppurainen sen pääsi maaliin kiepauttamaan.

Toinen erä olisi voinut paremminkin sujua. JYP pääsi tekemään alkuun ja loppuun maalin ja aika pihalla Lukon puolustus niissä kummassakin tilanteessa oli.

Kolmas erä oli Lukolta hyvää peliä. Ei munkaan pitäisi koskaan aliarvioida Lukkoa, hyvin pojat tulivat peliin mukaan ja Morrisonin kavennuksen jälkeen oli paikkoja tasoitukseenkin ja vaikka pariin lisämaaliinkin. Noissa paikoissa vaan ei ollut semmoista jäätävää viimeistelijää ja ne hukattiin. Loppu nyt oli sitten kosmetiikkaa, kun Honkaheimolle tuomittiin se kummallinen jäähy, siihen Lukon kiri tyssäsi eikä Ralen taktinen aikalisäkään enää lopussa tuonut tulosta.

Noin. Käet ristissä pitää huomenna katsella Urholta Kärppien ja KalPan peliä ja toivoa kotijoukkueen voittoa. Johdossa lähdetään tauolle, mutta kovin pieneksi se ero tuntuu käyvän, pinna jos KalPa huomenna voittaa.

Onneksi on pelejä jäljellä ja toivoa sopii että tauon jälkeen rupeaisi noita miehiä tulemaan sairaslistalta myös takaisin. Nytkin muuten oli semmoinen tilanne että Tikkaselle näytti tekevän sen Pihlströmin kampin jälkeen aika kipeää. Se nyt vielä tästä puuttuisi että Tikkanenkin joutuisi sivuun.

Niin, toivon mukaan McLean pystyisi pelaamaan jo tauon jälkeen. Pettistä nyt ei silloin vielä kannata mukaan toivoa, pääasia että hän pystyisi edes tällä kaudella vielä pelaamaan. Seuraava peli onkin heti Kuopiossa eli elämme mielenkiintoisia aikoja.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sinuhelle meni hiukan helposti tuo Elon maali, mutta Tellqvist ei minusta tuolle JYPin maalille mitään voinut, toki potkaisi sen kiekon tuttuun tyyliinsä aika helposti eteen ja siitähän Tuppurainen sen pääsi maaliin kiepauttamaan.
Jos nyt tällaisen pelin jälkeen kehtaa ykkösmolaria "haukkua" niin menköön nyt sitten. Muutaman pisteen Lukko on antanut näillä yliperhosteluilla ja tolpan viereen kumartumisilla. Mutta mitään pois ottamatta hienoista ylänurkkavedoista.

edit. ja ei se Sinuhenakaan tänään mitenkään alistanut Telkkää. Raannan kohtalo oli hyvä yritys Uramalta, mutta näin tällä kertaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
edit. ja ei se Sinuhenakaan tänään mitenkään alistanut Telkkää.

Ei missään tapauksessa. Morrisonin vedossakin Sinuhe oli kummallisessa asennossa, niinkuin vanhan ajan brasilialainen jalkapallomaalivahti maaliviivalle jähmettyneenä. Maalivahtipeli meni Lukolle.

Ja kun seurantaketjussa kukaan ei tähän vastannut, niin pistetääs tähänkin kysymys JYPin apuvalmentaja Ahon lempinimestä. Mikä se on kun on kuulemma niin kamala ettei sitä nimeä missään rakkaudessa uskalla telkkarissa mainita?
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Maalivahtipeli meni Lukolle.

Tämä ei kyllä yllätä yhtään, Sinuhe kaikkine pelleilyineen ja epäoleellisine tempauksineen alkaa olla aika nähty mutta Lukon hän on voittanut lähes joka kerta kun on maalilla ollut.

Piti tuo jälkilähetys nelonen sportilta katsoa mutta erehdyin käymään facebookissa ja joku molopää oli tilapäivityksessän hehkuttanut JYPin 4-2 voittoa. Kait tuon voisi silti katsoa ja analysoida vasta sitten.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aivan loistava peli, ei voi muuta sanoa. Ainakin omaan makuun ehdottomasti paras peli minkä olen paikanpäältä (tai tv:stä) tällä kaudella nähnyt. Maaleja ja tunnetta ja tunnelmaa, tällä kertaa myös katsomon puolella. Itse hyvin harvoin kimpaudun sen enempää huutelemaan, mutta nyt on kyllä kurkku hieman käheänä. Tuomaritoiminta kun oli, sanotaanko vaikka kyseenalaista... Keräsen jäähyn kaltaisia tilanteita oli vähintään muutama samanlainen jäänyt viheltämättä. Toki sitten esimerkiksi tuo varsin ratkaiseva Honkaheimon jäähy tuli sitten aika ihmeellisesti/helposti.

-Hytösen kenttä liekeissä, Pihlström on äijä! Makkonen taasen ihan yössä.
-Maalivahdit ei vakuuttaneet, molemmilta jäi mieleen pieni epävarmuus ja yhdet komeat hanskatorjunnat. Tellu ainakin pomputti kokoajan eteensä, ja löysistä vedoistakin tuli vaarallisia tilanteita.
-Yleisömäärä (taas) pieni pettymys, tunnelma ajoittain mainio.
-Lukko vei aloitukset järjestään ja JYP paiskoi pitkiä minkä kerkesi...
-Lukon "taktinen aikalisä" ei oikein toiminut, Raannalle nolla torjuntaa ja päästetty maali.

Kiitos Lukolle hyvästä pelistä.Tän kunniaks kelpaa todellakin korkata olut jos toinenkin. Kippis kaikille JYPin kannattajille! ;)
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kolmannessa erässä alkoi tulla vauhtia peliin, kun tunnetaso nousi outojen tilanteiden takia. Ensin Pihlstöm sai rangaistusken "kampituksesta", jossa Lukon pelaaja kaatui johonkin, kun Pillu tuli taklaamaan. Sitten JYP otti tuon joukkuerangaistuksen, jolle ei oikein mitään voi. Kruununa Malmivaaran kuolema oman maalin takana. Kyllä hävetti...No ainakin tuli fiilistä viimeisen erään. Kaksi aiempaa olivat vähän vaisumpia; eikä tunnelmaa oikein ollut niin korkealla kuin olisi voinut..

Ihan hyvä peli sinäänsä.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Kolmannessa erässä alkoi tulla vauhtia peliin, kun tunnetaso nousi outojen tilanteiden takia. Ensin Pihlstöm sai rangaistusken "kampituksesta", jossa Lukon pelaaja kaatui johonkin, kun Pillu tuli taklaamaan. Sitten JYP otti tuon joukkuerangaistuksen, jolle ei oikein mitään voi. Kruununa Malmivaaran kuolema oman maalin takana. Kyllä hävetti...No ainakin tuli fiilistä viimeisen erään. Kaksi aiempaa olivat vähän vaisumpia; eikä tunnelmaa oikein ollut niin korkealla kuin olisi voinut..

Eikös se Pillun maila ollut Lukon pelaajan jalkojen välissä tuossa tilanteessa? Mielestäni ihan selkeä jäähyn paikka toisin kuin Malmivaaran kaksi ensimmäistä. Myös Laaksosen ja Honkaheimon jäähyt olivat vähintäänkin omituisia ja muun tuomarilinjan vastaisia. Molempiin suuntiin siis vihellettiin kyseenalaisia jäähyjä, mutta peliä nuo eivät onneksi ratkaisseet. Kyllä tällä kertaa pelin voitti kaksinkamppailuissa pääasiassa vahvempi ja maalipaikoissaan tarkempi joukkue. Kokonaisuutena kuitenkin varsin mallikasta kiekkoilua.

Joku otteluketjussa puhui JYP:in estämistaktiikasta, mutta itse en erityisemmin moista huomannut. Puolustavan ja voittavan taktiikan mukaista nöyryyttä havaitsin sitäkin enemmän. Lukko ei vierasjoukkueenakaan uskaltanut(?) laittaa kiekkoa yhtä nöyrästi pitkäksi kuin JYP. Tuohonkaan peli ei ratkennut, mutta olipahan kuitenkin huomion arvoinen seikka joukkueiden pelitapoja vertaillessa.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Mutta mitä ihmettä siinä maalivahtivaihtoruljanssissa tapahtui? JYP-radiossa hehkutettiin hienoa taktista vetoa, mutta itse kyllä kuuntelin melko ihmeissäni tilannetta ja tapahtui juuri niin kuten toivoin. Kylmä vahti sisään ja naps.

Taktista aikalisäähän tuossa haettiin, kun aloituskin oli vielä Lukon kannalta kentän oikealla puoliskolla. Homma hävittiin ja kylmä maalivahti oli laukauksen edessä voimaton. Ihan hyvä peliliike kuitenkin Uramalta, mutta tällä kertaa osui kokonaisuutena sitten omaan nilkkaan. Varsinainen aikalisä oli tuossa vaiheessa siis jo käytetty.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös se Pillun maila ollut Lukon pelaajan jalkojen välissä tuossa tilanteessa? Mielestäni ihan selkeä jäähyn paikka toisin kuin Malmivaaran kaksi ensimmäistä.

Saattaahan tuo olla :) Katson nyt tuon jäkilähetyksen ja koitan katsoa tarkemmin kyseistä tilannetta. Nopeasti katsottuna se näytti enemmän vahingolta, mutta jos maila on jaloissa ollut, niin ei siinä sitten mitään.
 

jym

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lievemaa taisi kommentoida edellisen JYP-Lukko kamppailun kuluessa, että tuosta Tommi Kovasen "kannustamisesta" voitaisiin jo hiljalleen luopua. Itse kun joudun katsomaan pelin televisiosta klo 22 jälkilähetyksenä, niin en pääse tuohon asiaan vaikuttamaan, mutta muistuttaisin vaan kaikkia JYPin kannattajia jatkamaan Kovasen kannustamista: Antakaa laivansa hylänneelle kapteenille hänen ansaitsemat suosionosoitukset kotisatamassa.

Edelliseen JYP-Lukko matsiin verrattuna buuausten määrä oli hieman laantunut (ainakin TV:stä kuultuna), mutta Kovasen erätauko haastattelun perusteella vaikutusta sillä näyttää olevan. Väkisnkin tulee mieleen viime kevään RD:n Bob Hope kommentit ja ehkä myös Jan Caloun case takavuosina josta vosi päätellä että yleisön jatkuvalla buuauksella on vaikutusta pelaajiin ja valmentajiin.
 

jym

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Se en ole ollut minä, mutta joku molopää on hehkuttanut TPS:n voittoa Ässistä tilapäivityksessään.

Mutta mitä ihmettä siinä maalivahtivaihtoruljanssissa tapahtui? JYP-radiossa hehkutettiin hienoa taktista vetoa, mutta itse kyllä kuuntelin melko ihmeissäni tilannetta ja tapahtui juuri niin kuten toivoin. Kylmä vahti sisään ja naps.

Tellqvist varmaankin haki samanlaista taktista hengähdystaukoa kenttäpelaajille kuin Sinkku Helsingissä IFK matsissa. Ehkä hieman psyykkausta myös Sinkun suuntaaan. Louhivaaran veto sinäänsä oli sellainen, että ei sitä olis kyllä kuumakaan veska ottanut.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Saattaahan tuo olla :) Katson nyt tuon jäkilähetyksen ja koitan katsoa tarkemmin kyseistä tilannetta. Nopeasti katsottuna se näytti enemmän vahingolta, mutta jos maila on jaloissa ollut, niin ei siinä sitten mitään.

No kyllä se kaatuminen toki taisi olla samaa luokkaa kuin tilanteissa Laaksonen-Malmivaara tai Cook-Tuppurainen, eli aika heppoinen. Kuitenkin olin näkevinäni, että nimenomaan siitä syystä olisi kaatunut. =)

Edelliseen JYP-Lukko matsiin verrattuna buuausten määrä oli hieman laantunut (ainakin TV:stä kuultuna), mutta Kovasen erätauko haastattelun perusteella vaikutusta sillä näyttää olevan. Väkisnkin tulee mieleen viime kevään RD:n Bob Hope kommentit ja ehkä myös Jan Caloun case takavuosina josta vosi päätellä että yleisön jatkuvalla buuauksella on vaikutusta pelaajiin ja valmentajiin.

Varmasti noilla jonkinlaista vaikutusta on. Joku saa asiasta positiivista latausta kun taas toinen negatiivista. Kovasen tapauksessa on vaikea sanoa kumpi sitten oli lopputuloksena. Syötti Lukon ensimmäisen maalin, mutta vastaavasti perseili periaatteessa täysin yksin JYP:in toisen.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Jos tykkäsin joukkueiden edellisestä Jyväskylän kohtaamisesta, niin samaan kategoriaan voidaan laskea tämäkin ottelu. Hienoa viihdettä perjantai-iltaan, hienoja joukkueita jäällä. Jos muutamalla plussalla ja miinuksella vetäisi omia ajatuksia kasaan.

+ Hytöset ihan huikeita, helvetti mikä koostumus! Louhivaara ja Pihlström säestivät kipparia todella komeasti.
+ JYPin nelosketjulta taas vahvaa vääntämistä, kovalle työnteolle iso peukku.
+ Rauli Uraman tuomarikommentit lehdistötilaisuudessa.
- Sinkku ei ollut (taaskaan) parhaimmillaan. Vedot näyttivät ainakin siltä, että olisivat olleet täysin otettavissa.
- Jussi Makkonen. Tarvinnee sen Kariyan rinnalleen jotta peli lähtisi kulkemaan, toivottavasti tauon jälkeen nähtyä paremmassa liekissä.
- Olli Malmivaara. Ei ollut mieheltä vahva esitys.
- Tuomarit, eihän se nyt aivan nappiin tainnut mennä.
 
Viimeksi muokattu:

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kovanen on pelannut Jyväskylässä aina hyvin, joka varmasti osaltaan ärsyttää ihmisiä. Itse olen katsomossa ollessani aina buuannut Kovaselle ja miksipä ei? Se luo hauskaa yhteishenkeä kotiyleisössä. Kovaselta myös ihan hauskaa kuittia yleisölle ja parempihan se varmasti on että herättää jotain tunteita kun että kukaan ei nimeä edes muista.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tommi sai varmasti taas paljon uusia "ystäviä" Jyväskylässä verrattuaan hänelle buuaavia katsojia vaimonhakkaajiin. En osaa sanoa, moniko buuaajista on vaimonhakkaaja, mutta sen tuo kommentti kyllä kertoo, että Tommin sieluun metelöinti koskee. Sen takia sitä kannattaa ehdottomasti jatkaa tulevissakin koitoksissa. Ehei, ei säälittävää laivansa jättävää haravakapteenia unohdeta koskaan.

Tuomareista en viitsi kirjoittaa mitään. Säälittävää. Tosin vähintään yhtä säälittävä oli otteluvalvojakin kommenteissaan.

Mutta JYP voitti, se on pääasia. Olen kyllä pettynyt, ettei yksikään KalPa-kannattaja ole tullut vielä kiittämään.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Kun Sinkun taakse menneitä kiekkoja on hieman mietitty keskustelussa, niin toisen maalin kohdalla näytti minusta kyllä siltä, että Sinkku odotti vastustajan ratkaisua, ehkä jopa syöttöä ja niin sitte aika helposti veto yllätti. Itse asiassa Sinkku peittää tilanteessa hyvin kaikkia vaihtoehtoja, mutta maali näyttää vain sitten helpolta.

Kummankin maalivahdin peliin voi olla tyytyväinen tänään jokainen. Olivat pelin tasolla, kuten pelaajatkin. Tuomarit eivät olleet.

Ja kun kerran satuin otteluvalvoja Paavoa täällä kehumaan, niin tänään miehen kommentit olivat sellaisia, että ei siinä mistään tuomareiden tarkkailusta ollut kyllä kyse. Malmivaara kalasti jäähyn huonoilta tuomareilta JYPin 5-3 alivoimahetkellä. Samoin lopussa Lukolle tuomittu jäähy tuli helposti - toisaalta pelin aikana JYP sai aivan turhia jäähyjä.

Ja kun otteluvalvojista ei ole raportoimaan, niin Favorin ja kumppanit viheltävät tänäkin vuonna vielä finaaleja. Onneksi valmentajat yhdessä ja rakentavasti tänään kommentoivat aika surkeaa työnäytettä. Uusia otteluvalvojia kyllä tarvitaan ja ehkä muita kuin entisiä tuomareita, jotta tilanne muuttusi. Hieno tapahtuma tänään - tuomareita lukuunottamatta
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Piti tuo jälkilähetys nelonen sportilta katsoa mutta erehdyin käymään facebookissa ja joku molopää oli tilapäivityksessän hehkuttanut JYPin 4-2 voittoa.
Joku toinen molopää oli sitten keksinyt laittaa lopputuloksen jälkilähetyksen alareunassa pyörivään streamiin heti alusta lähtien. Olipa paljon jännitystä lopputuloksen kannalta.

No, peli tuli silti katsottua ja ihan hyvää peliähän tuo oli. Lukko taisteli hyvin ja oli lähellä tasoitusta kolmannessa erässä. JYP painoi silti vielä paremmin ja on kyllä minunkin papereissa ehkä suurin mestarisuosikki ja finalisti yhdessä HIFK:n kanssa.

Tuomarit ei tosiaan ihan parhaalla tavalla onnistuneet ja välillä sekoittivat peliä liikaa. Ei kuitenkaan ratkaissut peliä.

Kovaselle näköjään vihelletään edelleen Jyväskylässä, niin kauan kuin siellä pelaa. Muistan kyllä, että siirtyi aikoinaan kesken kauden IFK:hon, mutta aiheuttaako tämä vieläkin traumoja Jyväskylässä vai liittyykö tähän jotain muuta? Enää ei ole tarkkoja muistikuvia tapahtumasta.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Muistan kyllä, että siirtyi aikoinaan kesken kauden IFK:hon, mutta aiheuttaako tämä vieläkin traumoja Jyväskylässä vai liittyykö tähän jotain muuta? Enää ei ole tarkkoja muistikuvia tapahtumasta.

Joukkueen kapteeni alkoi valitella kesken kauden pahaa oloaan, lopulta jätti joukkueen ja meni haravoimaan mökilleen. Kansa ei unohda. Varsinkin, kun edelleenkin on varsin epäselvää, mistä siinä kaikessa oli kysymys. Vihaa ei lievittäne Kovasen tämäniltaiset "vaimonhakkaaja"-kommentit JYP-kannattajia kohtaan.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kovaselle näköjään vihelletään edelleen Jyväskylässä, niin kauan kuin siellä pelaa. Muistan kyllä, että siirtyi aikoinaan kesken kauden IFK:hon, mutta aiheuttaako tämä vieläkin traumoja Jyväskylässä vai liittyykö tähän jotain muuta? Enää ei ole tarkkoja muistikuvia tapahtumasta.
Itsekään en ihan tarkkaan tapausta muista, mutta pari juttua siinä on, mitkä laskettuna yhteen laittaa porukan edelleenkin muistelemaan menneitä. Eli, Kovanen lähti yhtäkkiä kesken kauden pois purkamalla sopimuksen täysin ilman perusteita, minkä JYPin johto tietenkin riitautti. Näitähän sattuu, mutta tuolloin Kovasella oli C rinnassa. En kyllä muista muita tapauksia, missä joukkueen kapteeni olisi lähtenyt luikkimaan muihin joukkueisiin ilman yhteisymmärrystä. Seuraavassa pelissä C olikin sitten laitettu Hytösen rintaan ja se on oikea paikka. Se nähtiin taas tänään.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kovaselle näköjään vihelletään edelleen Jyväskylässä, niin kauan kuin siellä pelaa. Muistan kyllä, että siirtyi aikoinaan kesken kauden IFK:hon, mutta aiheuttaako tämä vieläkin traumoja Jyväskylässä vai liittyykö tähän jotain muuta? Enää ei ole tarkkoja muistikuvia tapahtumasta.

Tuosta on tainnut tulla vain tapa...tai näin itse sen koen. Mielestäni ihan ok buuata Taidelasi-Tommille, Harava-Tommille yms. :)

Tommi tosin tuntuu aina pääsevän Jyväskylässä pisteille, mutta varsinkin tuossa esimmäisessä Lukko-pelissä Tommilla karkaili kiekot aika helposti. Tällä kertaa meni paremmin.

Jos kyseessä ei olisi ollut joukkueen kapteeni, niin tuskin Tommille enää vislattaisiin? Tänään pääsi hieman vähemmällä, mutta jos keväällä Lukon kanssa kohdataan, niin melu on varmaan kovempi.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itselle ottelu oli jopa pettymys kun kyseessä viikonloppupeli ja kärkikamppailu. Joku viimeinen tunne pelistä puuttui ja esimerkiksi kovia taklauksia ei montaa ottelun aikana nähty. Parikertaa tunteet kiehui kun ajettiin kovaa maalille tai tuomarit sooloili omiaan, mutta jotenkin tunnelma hallissa ja itsellä ei missään kohti noussut kovin kovaksi. Itse olisin toivonut että yleisö olisi lähtenyt enemmän mukaan kun tuomarikin avusti hyvin huutokonsertti, mutta ei sitten missään kohti halli räjähtänyt hurmokseen kun maalien aikana ja paria vihellyskonserttia lukuunottamatta, edes perus käsiä yhteen taputuksia ei montaa kertaa yleisössä kuulunut, edes pelaajien tullessa jääle ei istumakatsomossa viitsitty taputtaa vaikka minusta näin sarjakärkeä vastaan juuri hurmosta pitäisi heti ottelun alussa saada halliin. Toki vihellyksien ansiosta ääntäkin yleisössä sentään välillä lähti.

Noh keskimääräistä parempi ottelu toki mutta itselle pettymys näin kärkikamppailuksi ja viikonloppupeliksi.

Mitä ottelusta tulee mieleen niin varsinkin Pihlström ja Louhivaara tänään liekeissä, JP:stä kai turha edes mainita kun pelaa samalla tasolla joka ottelussa.

Virtasesta lyhyet kommentit kun yleensä puheenaiheena tuntuu olevan ja oli viimepelissä viltissä, jakeli tänäänkin hyviä syöttöjä ja sai itsellekin pari maalipaikka ja pelasi pirteästi, mutta jotain hiton kummaa tuossa on kun ei hyvällä pelillä mitään tuloksellisesti aikaan vaan jotenkin joku aina tyrii syötöt tai Virtanen itse mokaa omat maalipaikkansa jotenkin. Pelillisesti ei huonoa mutta jostain syystä palkinto hyvästä pelistä jää ainakin pisteiden muodossa saamatta. Myös hakkaraisesta on paljon puhutta ja minusta ihan ok pelaamista tänäänkin, sen sijaan minusta Vänttinen pelaa edelleen ihmeen vaisusti.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mutta JYP voitti, se on pääasia. Olen kyllä pettynyt, ettei yksikään KalPa-kannattaja ole tullut vielä kiittämään.

Kalpa- ja Lukko fanit saavat tästä(kin) suunnasta hatunnoston. Peli on ollut tiukkaa ja rehellistä koko kauden. Eli oikeastaan siitä lähtien kun muu mediasuomi alkoi hehkuttaa Kalpan takaa-ajoa ylivoimaista sarjajohtajaa vastaan.

Hienosti on kuopilaiset pelanneet. Ei voi kieltää. Ja ensimmäisenä nostan käden pystyyn jos Lukko puppeloi varmana pidetyn runkkarin voittonsa. Tätä on ennakkosuosikkina olevan joukkueensa kannatus. Silti etumatkalla olemme, vaikka se muuta kiekkoilevaa Suomea harmittaakin. Tämä lämmittää mieltä. Tähän muut pyrkivät. Tässä tilanteessa muut haluavat olla. Ja mikäs sen muistettavampaa olisi jos ja kun se sarjajohtaja vaihtuisi juuri viimeisellä kierroksella. Ja kyllä, tämä on juuri sitä keittiöpsykologiaa jolla perustelen sen sijan 2. ihanuutta. (Raumalaisittain hyvä suoritus on jo takataskussa.)

Onneksi huippu-urheilijat ammentavat eri asioista voimansa. Ja kävipä loppu-peleissä miten kävi, niin Lukon runkosarjasijoitus muistetaan tästä eteenpäin taas hyvällä, tai katkeransuloisuudella taas parikymmentä vuotta eteenpäin. Se, onko se sitten hyvä-tai huono asia, on taas sitten jälkipolvien arvioitavissa.. Ja mieluummin runkkaritappio kuopilaisia vastaan kuin, öh.. ketään muuta.

Ja kun mestareita vastaan kuonoon tänään otettiin, niin mikäs tässä märistessä. Ja kuten hyviin tapoihin kuuluu, niin vasta kun viimeisen pelin voittaa, niin silloin ne koko kaupungin bileet kannattaa järjestää.. Ja tässä ei ollut kysymys Play-outeista tai runkosarjasta..
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Silti etumatkalla olemme, vaikka se muuta kiekkoilevaa Suomea harmittaakin. Tämä lämmittää mieltä. Tähän muut pyrkivät. Tässä tilanteessa muut haluavat olla.

Puhut asiaa. Muustakin kuin lainatusta. Oikeastaan vasta nyt tulin ajatelleeksi, että sarjakärjen muodostaa takavuosien lilliputit tai rupujoukkueet, kuinka sen nyt haluaa sanoa. Jotta paljon on muuttunut. Vielä kun SaiPa saataisiin hilattua tähän messiin mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös