Pe 19.1.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 27 196
  • 366
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Kolmatta vaiko neljatta viikkoa putkeen Tapparan hyokkaysalueen peli on tuollaista tuhnuilua laitoja ja viivaa pitkin. Joku vahingossa saatu suora hyokkays sitten tuo vaarallisuutta
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Sinänsä Ok selostaja ei huomannut noteerata tuota Hytösen seuraennätystä?

No, hyvä jos hereillä pysyy. Aikamoista painia.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olisi mielenkiintoista tietää montako oikeaa peliin vaikuttavaa rikettä tuomareilta jää viheltämättä, kun kyttäävät maalivahdin alueen loukkauksia. Mutta onhan nuo pelin kannalta todella oleellisia viheltää pois toisin kuin koukut, kiinnipitämiset ja estämiset.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Loukkaantuiko nättinen?
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Olipas tasonlasku toiseen erään Lahdessa. Karmeeta kuraa. Jospa kolmannesta saataisiin ekan erän kaltainen vauhdikas peli vielä.
 

Jarzki

Jäsen
Että sellaista viihdettä Lahdessa. Pelissä ei mitään hienouksia ja muutenkin melko unettavaa peliä. Pelicans pyöritti enemmän toisessa erässä, mutta maalipaikkoja ei nimeksikään. JYP pelasi vahvan ensimmäisen erän, mutta toinen oli pelailua. Jospa kolmanteen saataisiin edes jotain tapahtumia.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ei maistu Nättiselle tänään. Mikä helvetti meidän ykköstä vaivaa?
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Erikoinen vääntö Järvisen ja Palveen välillä. Järvinen roikkuu kiekottoman Palveen mailassa tai jalassa kiinni, ja Palve hakkaa Järvistä selkään kyynärpäällä. Kummallekin 2 min.
 

Ralph

Jäsen
Turha jäähy Palvelle. Olisi kaiken järjen mukaan tullut ylivoimaa Järvisen painiotteen myötä, mutta päätti ottaa itsekin tyhmästi jäähyn. Saiko Palve kyynerpäätaklauksesta?
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ullari ettei seeprat näe
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vesalainen kaatuu alimpana miehenä ja lahjoittaa Kuuselalle läpiajon. 1-2

Mihinköhän Vesalainen noin kaatuu? Näytti kuin terä olisi lähtenyt alta jonkun roskan tms. vuoksi, mutta taisi olla kuitenkin vain omaa kompurointia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös