Pe 18.3.2016 RoKi - Ketterä (1. Mestis-karsintaottelu)

  • 1 907
  • 7

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Historian ensimmäinen (?) Imatran Ketterää koskeva Jatkoajan otteluketju auki!

Tänään Rovaniemellä klo 18.30 alkaa taistelu sarjapaikasta Mestikseen kaudelle 2016-17. Vastakkain on kaksi edellisiltä kausilta Suomi-sarjasta toisensa hyvin tuntevaa joukkuetta. RoKi yrittää pitää kynsin hampain kiinni sarjapaikastaan, kun taas Ketterä saapuu Lappi Areenalle raivoa puhisten Suomi-sarjan finaalitappion jälkeen.

Ketterän osalta kausi saa ihan hienon päätöksen, kun saatiin vähintään neljä peliä kaudelle lisää jatkoa ja päästään haastamaan sarjaporrasta korkeammalla pelaava joukkue. Ketterä lähti matkaan pohjoiseen jo eilen. Välipysähdys tehtiin Jääliin, josta matka jatkuu tänää Rovaniemelle.

Ketterän yhdeksi suurimmaksi vahvuudeksi voitaneen laskea tasaisuus. Kaikki neljä ketjua pystyvät vahvaan kahden suunnan peliin ja maalintekoon. Kokemusta ja voittamisen kulttuuria löytyy niin Liigan, kuin Mestiksen tasolta. Ketterän asettama tavoite on sarjanousu, mutta myös jatkamiseen Suomi-sarjassa ensi kaudella on varauduttu.

Ketterästä erityisen seurannan alle kannattaa laittaa numerolla 47 pelaava Rudolfs Maslovskis. Latvian juniori- ja A-maajoukkueessakin esiintyneen taiturin voitaneen rehellisesti sanoa olevan yksi Suomi-sarjan kaikkien aikojen taitavimmista pelaajista.

Ketterä on myös sekoittanut tutun kokoonpanonsa hyökkäyskolmikoiden osalta täysin uusiksi kakkosketjua lukuunottamatta ja lähtee haastamaan RoKia ensimmäiseen osaotteluun seuraavin koostumuksin:

1. Hostikka
(33. Hohti)

52. Koskinen - 55. Iso-Mustajärvi - 93. Soloviev
4. Korhonen - 20 Mättö

7. Toivanen - 13. Lindsten - 88. J.Ryhänen
44. Lippojoki - 77. Rissanen

47. Maslovskis - 17. S.Ryhänen - 11. Reponen
14. Otranen - 53. Kiljunen

25. Jokinen - 84. Suutari - 21. Lifländer
22. Levokari
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hösti maalilla pelottaa, muuten kyllä Roki täysin kaadettavissa. Tänään tai huomenna olisi heti hyvä ryöstää kotietu ja Imatran hornankattilassa sitten molemmista voitot!
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Ei ole Ketterällä tähänastisen näkemäni perusteella minkäänlaisia mahdollisuuksia raivata itseään Mestikseen. Roki on etenkin liikkeessä paljon vierailijaansa edellä. Itse olen jopa yllättynyt näiden kahden joukkueen tasoerosta, minkä illan ottelu näyttänyt. Todennäköisesti puntit hieman tasoittuvat jatkossa, mutta ihmeitä pitää tapahtua, jos Imatralla saadaan juhlia nousua tänä keväänä.

Edit. Olipahan isät vastaan pojat -peli! Levokari yritti hakea jotakin henkistä yliotetta, mutta homma taisikin kusahtaa omille kintuille. Ketterältä jäi positiivisesti mieleen tämä Latvian mies ja Iso-Mustajärvi, mutta nämäkin vain hyökkäyspään kulmien pörräyksessä.

Huomenna ollaan paljon viisaampia tämän sarjan suhteen. Nyt ainakin kävi selväksi, että Ketterä pelasi vielä Suomisarjaa ja Roki Mestistä.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
10-0 ja torjunnat 14-34 eli laukaukset maalia kohti 14-44. Tylyjä tilastoja. Huh! Jonkin verran tuli peliä fanseatilta katsottua kun HOkin peli oli niin eri ajassa. Melko hurja tasoero oli Mestiksen jumbolla ja Suomi-Sarjan kakkosella.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Aika karut lukemat. Meinaavatko umpikierot Imatralaiset tuudittaa pohjoisen pojat hyvän olon tunteeseen ja iskeä sitten? Vai mistä oli kysymys?
 

The Rock

Jäsen
Eiköhän tässä ollut pohjimmiltaan kyse siitä, ettei Ketterä ollut sittenkään vielä täysin toipunut kirvelevästä finaalitappiosta. Siihen päälle, kun vielä RoKi oli enemmän kuin valmis pelaamaan ja tappelemaan sarjapaikkansa puolesta, rusahti imatralaisten selkäranka pahasti viimeistään toisen erän lopulla tulleisiin 4-0- ja 5-0-maaleihin.

Se tässä on Ketterän kannalta katsottuna hyvä juttu, ettei tuosta voi enää kuin parantaa, joten uutta vaan matoa koukkuun ja täysi hönkä päälle huomisessa ottelussa.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Kyllähän tästä ekasta pelistä paistoi kilometrien päähän Ketterän haluttomuus. Eivät kuitenkaan olleet vielä toipuneet finaalitappiosta. Syötöt huonoja, vastaanotot huonompia, ei terävyyttä maalien edustoilla. Josko oli sopiva herätys ottaa kunnolla turpaan ja saada asenne kuntoon toiseen otteluun. Kova työ valmennuksella ja kapteenistolla saada joukkue siihen moodiin että pelataan vielä kauden parhaat pelit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös