Pe 16.12.2011 Jokerit - HC Mountfield Ceské Budejovice

  • 29 554
  • 155

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Onkohan Hahl loukkaantunu tai otettu varotoimenpiteenä penkin päähän? En ole nähnyt häntä toisessa erässä ollenkaan..
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Onse kumma, että tämä vastustaja pääsi jatkoon ottamatta koukkaan kertaakaan. Toki kyllähän se jo kertoo jos peli on 5-1, että vastus ei ole tänään varmastikkaan parhaimillaan.

Ihan turha vetää herneitä nenään, en todellakaan yritä provota. Kerrankin voi siteerata Sihvosta: peli kertoo kaiken. Ja ihmettelen, miten tosiaan pääsivät jatkoon.. Ehkä suomalaiset ja ruotsalaiset todella ovat höntsänneet silloin kesällä ja pahasti.

Erityisesti vastustaja puolustuspeli on todella, todella heikkoa, merkkausvirheitä käytännössä JOKAISESSA vaihdossa.
Ennustus: finaalissa suomalaiset ja ruotsalaiset, joka tietysti vain hyvä asia. Toki yksittäisessä pelissä voi käydä mitä vain...

Näillä tshekeillä olisi erittäin vaikeaa pärjätä Suomen liigassa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli kyllä Budu sillassa tokassa erässä. Ei pysty ymmärtämään miten noiden ykkösveskarilla voi olla yli 90% torjuntaprosentti liigassa. Taisi sillä olla sysimusta ilta, hiukan itsekin naureskeli. Ei kyllä liigamatseissa yleensä näe kertaakaan "yksin maalin edessä" tilanteitä. Tässä matsissa niitä on tullut jo ainakin kolme.

Eaves on oikeasti painonsa arvoinen kultaa. Ykkösen peli on jotain aivan muuta ja vapauttaa myös LKPn riehumaan.

Saas nähdä pääseekö Henritiuskin jäälle tänään. Vai onkos mies kokoonpanossa? Komppaan teitä kaikkia siinä että toivottavasti Hahl on sivussa vain varotoimenpiteenä.
 

Acid

Jäsen
Ihan hyvää peliä Jokereilta. Nyt on tehty paikoistakin maaleja ihan hyvällä prosentilla. Eikai se Hahl taas loukkaantunut? Tokassa erässä Teräväinen pelasi hänen paikallaan, enkä Rikua kentällä nähnyt. YV edelleen paskaa ja Niemen paikkaa siinä en pysty varmasti ikinä ymmärtämään. Eronen tai Pulu sinne viivalle Niemen tilalle.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Voisin kuvitella, että valmennusjohto ei halua ottaa mitään riskejä Hahlin ja Eavesin kanssa, joten siksi miehet on laitettu sivuun. Toivottavasti näin.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ei voi verrata SM-liiga peleihin, mutta tällaista asennetta toivoisin näkeväni Jokereilta joka ilta myös täällä. Nooh ylivoima on toki mitä on, mutta muuten mukavaa ja vauhdikasta.

Ehkäpä meno nyt tasantuu, kun tulos on miltei selvä. Onhan toki 5-1 asemasta ennenkin noustu.
 

Sepedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Vissiin sitten niin. Suomen lipussa noin luki. Jotenkin tuon FC:n aina yhdistää jalkapalloon.

Kyllähän meillä joskus oli hetken aikaa jalkapallojaostokin. Lienee tuo Suomen lippu niiltä ajoilta uusiokäytössä, kun kerran tämmösiä kansainvälisiä matseja pelaillaan.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rita laukoo komeasti yläpöysään ja Jokerit sirtyy 6-1 johtoon! Nyt naatitaan, naatitaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös