Pe 15.2.2008 TuTo - LeKi

  • 1 095
  • 6
Suosikkijoukkue
TuTo
Muidenkin kompasteltua selvässä sarjakärjessä edelleen porhaltava TuTo yrittää saada juonesta kiinni LeKin isäntänä. Kotijoukkue on ollut selvässä suvantovaiheessa edellisissä kotiotteluissaan, eikä LeKi muutenkaan ole ollut TuTolle mikään suupala.

TuTolla on kuitenkin tänä viikonloppuna mahdollisuus käytännössä pistää runkosarja pakettiin. Huomenna vastassa on sarjajumbo Titaanit, jonka on vaikea nähdä TuTon kaatavan. Tuplavoitto nyt, ja keskittyminen SaPkoa vastaan voi alkaa.

TuTo päässee otteluun parhaalla mahdollisella joukkueella. Luotetaan siis kotivoittoon, niukasti 5-4.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
LeKi on ehkä ollut TuTon tämän kauden vaikein vastustaja, eikä TuTon kannalta tilannetta helpota vieraiden saatua riveihin "suurlupaus" Luceniuksen. Vielä kun lisätään TuTon pari aiempaa vähän sekalaista esitystä niin taitaa olla isännillä täysi työ tänään saada pisteet kotiin.

Kakkos kentälle Muhonen-Sillanpää-Virtanen on tänään tarjolla näyttön paikkaa. Kakkosen takana pari Heiskanen-Peltosuo on todella fyysinen pari, toivottavasti vain kavereiden liike riittää, maalinedusta hoituu kyllä varmasti. Ykkösen taakse näytää myös palaavan Syväsalmi-Järvinen pari, mikä toivottavasti vain lisää ykkösen tehoja ja vaarallisuutta.

Mielenkiintoista kuitenkin nähdä miten TuTo pelaa tänään. Tappioputken katkaisua varmasti haetaan, ehkä jopa puolustusvoittoisemman taktiikan kautta. LeKiä vastaan ei TuTo paljoa ole maaleilla juhlinut, joten veikataan 3-1 kotivoittoa ja muutamaa isompaa torikokousta. Luce tekee vieraiden ainoan.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTon tausta-asioita ja tulevaisuutta miettiessä meinaa aina välillä päästä unohtumaan, että kausi on parhaimmillaan ja TuTo sarjan kärjessä. Illan LeKi-matsi siis toimii hyvänä sorvin ääreen palauttajana.

LeKi on ollut TuTolle paha vastus, mutta mitenkään ylitsepääsemätön este sen ei tänään pitäisi olla, jos tutolaiset ovat katsoneet peiliin, ja haluavat voittaa joukkueena Mestiksen mestaruuden. Sen sijaan vaikeuksissa ollaan taas, jos vastustajaa pidetään Mestis-porukkana, ja itse ollaan omasta mielestä liigapelaajia.

Ikan ketjuruletti on pyörähtänyt hiukan, eikä välttämättä huonoon suuntaan. Ykkönen ja kolmonen ovat taattua laatua, ja kakkosessa sekä nelosessa voi olla loppukauttakin ajatellen sopivat miehitykset. Kokkonen on syrjäyttänyt kokoonpanosta Junnilan ja Pusa on nyt 13. hyökkääjä. Oliko LeKi-ottelu sitten välttämättä juuri oikea paikka jättää Junnila pois kokoonpanosta? Minun mielestäni ei, mutta illalla olemme viisaampia.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Tänään otettiin askel oikeaan suuntaan. Peli oli paljon paremman näköistä kuin viikko sitten, vaikkei vieläkään mitään mieletöntä ollut. Kotijoukkueen syötöt alkoivat osumaan paremmalla prosentilla, viimeistelyssä itsessään tosin oli parantamisen varaa. Molemmat TuTon maalit menivät sisään helponlaisesti, ainakin Syväsalmen 2-0 näytti katsomoon Santasen täydelliseltä hörpyltä. Koivisto oli tyylilleen uskollisena hyvä ja ansaitsi nollapelin. Kerran tosin Lekin pojat pistivät kiekon tyhjästä maalista ohi, mutta hyvä veskahan tarvitsee myös tuuria.

Runkosarjan voitto alkaa olemaan jo hyppysissä, mutta vielä pitää saalistaa muutama voitto ja hioa homma PlayOff –kuntoon. Huomenna onkin sitten ”pakkovoitto” Titaaneista. Toivottavasti se tulee taas astetta paremmalla esityksellä.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Joo, työvoitto otettiin. Ykköskenttä teki maalit ja myös hukkasi eniten hyviä paikkoja. Peli oli jo paremman näköistä kuin viikko sitten, ja etenkin toisessa erässä TuTo myllytti niin kuin tammikuussa konsanaan. Syväsalmi teki maalin, mutta hänen avauksensa olivat yhä todella epävamoja. Marre ja Virpiö pistivät monesti avopaikoista ohi tai Santasen suojiin, mutta pakko on toki myöntää, että Santanen pelasi sitä hörppyä lukuunottamatta jälleen hemmetin hyvin TuToa vastaan.

Muutama voitto vielä tarvittaisiin, jotta runkosarja on varmuudella plakkarissa. Huomenna on mahdollisuus helpottaa tilannetta Kotkassa.
 

aaropoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Frölunda Indians
Parempaan suuntaan tosiaan eilen mentiin. Koivisto oli kyllä todellinen joukkueen selkäranka ja tohdin sanoa, että ilman häntä olisi saattanut tulla jopa turpaan. Onpahan kerrassaan mainio maalivahti!
Ottelun alussa oli fanikatsomossa jännittynyt tunnelma ja pieni pelko persiissä, mutta 1-0 maali avasi hiljaisempienkin TuTon kannattajien suut. Ok matsi kaikin puolin.
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
LeKin näkökulmasta ottelussa oli lohdullista se, ettei TuTo ollut mitenkään ylivoimaisen oloinen muulloin kuin kahden miehen ylivoimalla. Puolustuspeli toimi varsin hyvin, ja jos kaikki tähdet sattuu kohdilleen Kisa voi pudotuspeleissä yllättää puolivälierissä. TuTolle kuitenkin ansaitut pisteet, siksi vaikeaa maalintekosektorille pääsy oli. Oikeastaan oli vain se yksi Hildénin ja Jaskon järjestelemä tyhjä maali, muutoin Koivisto piti huolen maalinsa koskemattomuudesta mainiosti.

Santanen olisi voinut ottaa maaleista jopa moelmmat, mutta ei tappiota voi hänen piikkiin laittaa. Jos hyökkäys ei tee nollaa maalia enempää, niin voitostakaan ei voi haaveilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös