Pe 14.10.2011 HIFK-KalPa

  • 22 750
  • 76

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Edelleen, Nelonen Pro 2 näyttää pelin ilmaiseksi jos asut kaapelitaloudessa. Jos et, niin ei muuta kun kannattamaan sitä paikallista baaria ja sinne nauttimaan matsista.
Voi myös tehdä kuten minä. Eli sulkeutua komeroon klo 18.30 - 22.00 ja sitten katsoa Jimiltä jälkilähetys. Urheilun katsominen jälkikäteen on typerää, mutta jos onnistuu välttämään spoilaantumisen niin kyllä se silti voittaaradio/teksti-tv-jännäämisen selkeästi. Etenkin kun oletettavasti viihdyttävä peli tiedossa.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nelonen Sport Pro2-kanava (..tun tyhmä nimi TV-kanavalla) näkyy ainakin nyt Welhon verkossa kanavapaikalla 451 ilman salausta ja se näyttää illan pelin HIFK-KalPa suorana. En tiedä katoaako kanava ilmaisjakelusta ennen peliä, joten älkää syyttäkö Johannesta, jos katselu TV:stä epäonnistuu.

Eipä se minnekkään katoa. Näkyy koko lokakuun ilmaiseksi.

Mielenkiintoinen vääntö tästä on tulossa. Peli ei missään tapauksessa ole selvä kumpaankaan suuntaan ja on vaikea ennustaa voittajaa. Vedonlyönnin kannalta sen sijaan ei ole epäselvää, kumpaa kannattaa pelata. KalPan 3.25 on selvä ylikerroin. Kovia on molempien joukkueiden kärkihyökkääjät, joten mielenkiintoista nähdä, kumpi sillä osastolla vie voiton.

Perjantai-ilta, tv-ottelu, olutta. Eipä paljon voisi enemmän vaatia. Vaikka tänään tappio tulisikin, niin huomenna pääsee kurmuuttamaan Virran Tepsiä, joten kyllähän tässä on melkoinen super-perjantailauantai. Heitetään vielä loppuun perinteinen arvailu tuloksesta, 2-4.

Edit. Jaa, siellä on Pafilla vielä korkeampi, 3.30.
E2. Kun tälle linjalle lähdettiin, niin Betsafella 3.45 ja siihen hieman rahaa kiinni. Myös kiinteät tulosvetokertoimet aika muikeita. Ainahan sitä kokeilla saa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Perjantai-ilta Nordiksella voiko enempää toivoa. HIFK saa vieraakseen Kalpan, joka vei viime kaudella keskinäiset matsit voitoin 4-1. Ekan kohtaamisen Kalpa voitti, mutta tänään on revanssin paikka. Erikoistilanne pelaamiset ratkaisevat illan matsin. HIFK hävinnyt kotonaan vain 1 pelin, mutta jos tänään istutaan paljon boksissa niin kyllä pinnat matkaavat Kuopioon. Kalpan vieraspelit ovat sujuneet hyvin. Vain Ilmalassa joukkue jäi pisteittä. Muissa vierasmatseissa Kuopioon on lähtenyt vähintään 1 pinna mukaan. Nyt kaikki ostamaan lippu illan matsiin ja katsomaan, kun J. Pesonen debytoi Nordiksella HIFK:n paidassa.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Tuosta Riikolan peluutuksesta näkyy selvästi se, että Tuokkola jatkaa Virran johtamalla systeemillä eli nuorille reilusti näyttöpaikkoja. Sillä selittyy myös se miten Riekkinen ja Jokinen pääsee jatkuvasti joidenkin edelle ilman mitään järkevää syytä. Mutta aivan liian kovaa Riikola dissausta kuitenkin, mies on yksi meidän lupaavimpia pakkejamme ja Lukko peli oli aika paska monelta muultakin. Itse olisin mielummin Kukkosen jättänyt sivuun ja nostanut Koistisen hänen tilalleen. Tai sitten Tuokkola vain harrastaa tätä kierrätystä, mikä ei myöskään huono juttu olisi? Hyökkäyksessä haluaisin kyllä Ikosen jo nähdä Jokisen paikalla, myös Kallela pelasi hämeenlinnassa aika vauhdikkaasti ja hyvin.

Mutta kohta se on lähdettävä hallia kohti, yksi parhaita vieraskatsomoita ehdottomasti Nordis on, koska siellä ei ole tunnelmasta peli jäänyt kiinni. Huhhuh kylläpä ottelu jännittää jo. Luvassa huikea kiekkoilta!
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Onko jollain kokemusta Cesarica sport portal -sivuston streameistä? Näyttäs HIFK-KalPa tulevan sieltä ilmaseks.
 

Carlos

Jäsen
Ei prkl, kyllä tänään on se päivä kun on pakko karistaa tuo Kalevan Pallon mörkö niskasta, ja jyrätä se katolleen niin maan perusteellisesti.

MiG tänään neljän pisteen ilta, muille tsägän mukaan, ja Riksman toivottavasti päästää enintään 3. Siinä se.

About 8-2 riittäis mulle.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
On tainnut muuten jatkoajan etusivun tekijä vetää muutamat kossupullot hyvissä ajoin, kun sen verran virheitä ja heikko ennakko tehty. mm. KalPan poissaolijat aika pahasti jäljessä ja myös IFK:n viime peliin maalintekijäksi laitettu Granlund(3) tokihan se periaatteessa oikein onkin, mutta silti Mikke ja Makke voitaisiin helposti erotella.

Noniin ja nyt seuraa se hieno hetki kun saa laittaa KalPan pelipaidan päälleen ja valua kohti hallia. Verta,terästä,suolenpätkiä, taistelua! Niin kentällä kuin katsomossa. Okei ei ehkä noin kirjaimellisesti mutta kuitenkin ;)
 

HemmoP

Jäsen
olin valmistautunut katsomaan matsin netin kautta, noh, en katsokkaan.

juuh ja soneran kaapeliverkossakaan ei näy.

imekää persettä vitun kanavapäättäjäidiootit.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
1-4 KalPalle. En olisi uskonut - en. No, ei tämä ole minun uskoni varassa. On hienoa, että pinnoja tulee. Tyylistä viis tai kuus - kaikki lasketaan. Hifki on näemmä KalPan pisteautomaatti. Lande kiittää - pönde tackar.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hifki on näemmä KalPan pisteautomaatti. Lande kiittää - pönde tackar.

IFK on tällä hetkellä pisteautomaatti kelle tahansa.

Ei tässä kohta ole enää kuin kaksi vaihtoehtoa:

1) Valmennustiimille kenkää ja projektivalmentaja tilalle pelastamaan mitä enää tehtävissä on..

2) Hyväksytään, että tästä tulee välikausi ja tuskan tie opetellessa "uuden joukkueen" kanssa ja yritetään keväällä Petu-tyyliin rynniä niin pitkälle kun raivo riittää.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Perhana, miten lähellä taas tulosveto. 1-3 ja 2-4 olisi ollut, mutta Kukkonen päätti tänään olla tarkalla päällä.

Hieno tulos kuitenkin. Kertoo KalPan potentiaalista hakea tässäkin tilanteessa vierasvoitto tuosta hallista. Samanlaista lentoa ei ollut kuin monesti aiemmin, johtuen HIFK:n kovasta karvaamisesta ja taklaamisesta jne. Mitään valtavia ongelmiakaan ei ollut. Ahonen loistava, ykköskenttä loistava, neloskenttä loistava. On tuo huikea joukkue, kun tuosta vielä puuttuu mm. Kapanen.

Erittäin maistuva voitto, mutta huomenna on sitten sitä äärimmäistä herkkua tarjolla, kun Virta astelee Niiralan Monttuun ensimmäistä kertaa sitten viime kevään. Sitä on odotettu.
 

Carlos

Jäsen
Fucking schön. Juuso päästi sen 3 mitä lupasin sallia, ei vaan MG tehnyt niitä neljää pojoa.

Mahtavaa että nyt meillä on liigan kaikkien aikojen taitavin hyökkäys, ja ei saada maaleja. Onneksi kuitenkin vuotava puolustus kompensoi tätä puutetta mallikkaasti.

Huomenna sitten taas uudestaan käkättimeen. Ehkä välillä Jannen vuoro imuttaa 5-6? Hyökkäys voisi ottaa nyt tavoitteeksi ihan täyspyöreän nollan.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
HIFK ei tänään missään nimessä ollut huono. Maalinteko ei onnistunut osittain Kalpan erittäin uhrautuvaisen joukkuepuolustuksen takia, osittain huonon säkän takia unohtamatta Ahosen unelmapeliä. Puolustuspäässä sitten pakeille tuli pari harhasyöttöä ja tänään se riitti.

Mielenkiintoista oli seurata miten Kalpan tulikuuma ykkönen pärjää vertailussa HIFK:n tulikuumaa ykköstä vastaan. Ihan ok eli tekivät taas sen pari maalia ja päälle pari loistavaa paikkaa (mm. Kauppinen ihan vapaaksi Riksmanin maalille). Tämän lisäksi on syytä kiinnittää huomiota myös erinomaiseen oman pään pelaamiseen. Erityisesti Kuparinen peittää vetoja ja sjoittuu loistavasti.

Myös Kalpan Junnila-Ikonen-Saarinen ketju on jokaisen ylisanan arvoinen.

Tuomarilinja oli jossain määrin perseestä ja väitän että tänään siitä hyötyi HIFK. Rangaistuslaukaus oli erittäin kyseenalainen. Wirtanen ei ollut kunnolla läpi ja muutenkin rike oli hyvin kevyt (oliko rikkeen syy tasapainon horjuttaminen tönimällä?). Tilanteessa Wirtanen huitaisi korkealla mailalla Mashuria naamaan josta jäi selvä jäähy viheltämättä. Mielenkiintoista mitä säännöt sanovat tilanteesta, josta rankin ampuja joutuu jäähylle.

Samoin viheltämättä jäi Pesonen huitaisi Ahosen maskiin. Kai se nyt saatana on korkea maila, vaikka rikottu pelaaja olisikin maalivahti. Järvinen kaatui Ahosen päälle pari kertaa aivan oma-aloitteisesti ja tarkoituksellisesti, mutta Järvisen jäähyn sijasta toisella kertaa istumaan passitettiin Kukkonen.

Toki Kousan yv:lla (?) Hentusen kaatamisesta saama jäähy oli helppo, mutta se oli helppo vihellys tuomareille, kun olivat juuri sitä ennen viheltäneet kevyen jäähyn Kalpalle.
 

Willis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo
Missä mirrit siellä silmät (tuomareille huom)

Aika heikko peli, kuitenkin hyvä tulos. IFK pelasi ja luisteli mielestäni kelvollisesti, KalPalta taisi jäädä jalat bussiin, milloin lie matkustivat..

Pari muuta havaintoa: Vierailla vain pari paniikkitilannetta kovasta prässistä huolimatta ja jäätävä viimeistely. Kotitiimin ja koko kansan Migge kaatui aika neitimäisesti viimeisen jäähyn edellä, pistää vihaksi mutta menköön tämän kerran ilmaveivin ansiosta.

Toista en sulata, sen jälkeen pistetään kaikilta oulun miehiltä munat samaan koriin ja juntalla päälle ja dumareille sama, väärät jäähyt tällä kertaa vieraiden haitaksi 1-3...Ai niin, raitapaitojen kellit juntattiin jo aikoja sitten. Ja ei tätä vielä ihan raiskaukseksikaan voi sanoa...vaikka synti juolahtikin mieleen kun portaissa pyöritettiin reppua.

Neljäs kappale on sensuroitu. Taso laskee alaspäin, toivottavasti ei peli (mikä peli).
 

DumpAndChase

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Flyers
Kuka mitä häh?

Juntti Einari tässä tutki juuri tilastoja ja huomasin, että viimeiset kymmenen peliä ottaen huomioon statsit Kalimerolle ovat 9-1!!! Noo, mestaruutta ei ole tullut mutta tyydyttää tämäkin metsien miehiä! Bönde tackar!!
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Huhhuh mikä matsi! Tämä oli kuin Jokerit-KalPa pelin toisinto, että toinen vie mutta toinen käy korjaamassa maalit. HIFK vei peliä ihan ansaitusti, niin en todellakaan ymmärrä että tarvitaan vielä tuomarit apuun. Dana tuossa jo sanoikin muutaman tilanteen mitä ei todellakaan voi viheltää noin. Rankkari ja se ahosen päälle ajaminen jatkuvasti oli sellaista puusilmäisyyttä, että jopa tässä liigassa on ala-arvoista. Kukkosen jäähy oli varsinkin sellainen, että miten tuollaista voi edes viheltää noinpäin?

Mutta onnistujakin löytyi mm. loistavat ykkös ja neloskentät, sekä Ahonen ja myös itse nostaisin Kauppisen esiin. Vaikka peli kulkee niin silti lähtisin vielä sentteriostoksille, koska mm. Hentunen, Kerman ja Pakarinen jäävät heikon sentteripelin takia aika heikoille.

Ja todellakin tuo HIFKin kaatuilu on sellaista, että hametta kaikille vain ja teatteriin mars.

Noh iso paha HIFK ollaan nyt tällä kaudella kohdattu kahdesti ja molemmat voitettu 4-1. Viime kaudellakin voitot menivät meille 4-1.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Mahtavaa että nyt meillä on liigan kaikkien aikojen taitavin hyökkäys, ja ei saada maaleja.
Heh heh, liigan kaikkien aikojen taitavin hyökkäys? Ei lähellekään. Jotain rajaa puheisiin.....
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Nimeä taitavampi.

Köh köh. Onhan noita. Lukossa ei ole ollut, mutta onhan noita.

Tuntuu että HESAlaisilla on noussut median hehkutus päähän. Kaikkialla toitotetaan kuinka hyviä molemmat ovat. Totuus saattaa olla toinen loppukaudesta. Joukkue on vain ja ainoastaan niin hyvä kuin sen tulokset ovat.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä en nyt menisi laskemaan kriisin piikkiin, kun KalPa on ollut myrkkyä viime kaudet ja peli sinänsä näytti ihan hyvältä, mitä nyt maaleja ei tullut - niih, Ahonen se pahin este voitolle on, viime kauden ainoa voitto tuli, kun maalissa pelasi Ahlqvist melko kehnosti.

Pelitilannemaaleja tekemättä harvemmin pelejä voitetaan ja kun Kalpan maaleista vielä kaksi tuli pakkien karmeista harhoista, toiseen maaliin syöttöpiste Tuohilammelle ja pelin ratkaisseeseen kolmanteen pisteet muutenkin pahasti olleelle Kousa-Kanki-parille. Itse asiassa tämä junnu-Vainonen taisi olla ainoa pakki, jolta ei osunut kovin räikeää virhettä silmään, mutta ei se kovin paljoa peliaikaa saanutkaan.

Olihan sitä maalipaikkoja kyllä, kun videoitakin katseltiin kahdesti. Ensimmäisestä näki heti, ettei se maalissa käynyt, mutta toisesta en ollut niinkään varma. No, sihti paremmin kohdilleen ja Lukko on ihan kaadettavissa huomenna.
 
Viimeksi muokattu:

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
No niin, kolmannella yrittämällä tuli nähtyä KalPan voitto Nordiksella. Ryöstöretkihän se oli. Olen nähnyt kaikki KalPan pelit tällä kaudella lukuun ottamatta Kärpät- ja Jokerit-otteluita, ja ei KalPa ole ollut kertaakaan noin köysissä kuin tänään. Jotenkin tuntui, ettei joukkue saanut omaa peliään kuntoon, todennäköisesti se johtui vain siitä, että IFK pelasi paremmin.

Ahonen torjui hyvin, mutta ei maagisesti mielestäni ... pari game saveria oli. Mun mielestäni KalPalla oli vastahyökkäyksistä lähes yhtä monta hyvää maalintekopaikkaa kuin kotijoukkueella, mutta mä nyt oon tällainen puusilmä. Se on fakta, että IFK painoi peliä koko ajan. Siihen tosin vaikutti ihan sysipaska tuomarilinja. Luulisi nyt, hyvänen aika sentään, että paremmin peliä tekevä joukkue pärjäisi ilman tuomareiden apua, mutta eipä pärjännyt sitten tuomareidenkaan avustuksella. Jo mainittu rankkarituomio oli aivan käsittämätön, ja itsekin pistin merkille, kuinka IFK sai koko ajan rynniä päin Ahosta.

No, summa summarum: kumpi hyvänsä olisi voinut viedä pisteet tänään, nyt arpa kääntyi kuopiolaisten hyväksi, ja olen siitä kovin iloinen. Nordis-kammo on nyt omalta osaltani voitettu.

PS. Kyllä huusin, kun Salmisen hirmulämäri upposi yläkulmaan.
PPS. Janne Pesonen oli paska.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös