Pe 13.11.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 46 661
  • 610

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
kuolleesta kulmasta kyynärpäällä päähän ihan puhdas juu!

Toivottavasti et aja autoa, jos edestäpäin tulevat asiat ovat mielestäsi kuolleessa kulmassa. Turhaan ehkä tuli tilanteeseen, mutta ei kuolleesta kulmasta, ei vaan kannattaisi tuijotella jalkoihinsa keskialueella.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Hankala sanoo oliko käsisyöttö. Musta ehkä ei.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
On taas kerran tässä ketjussa nähty että fanit eivät vaan pysty objektiiviseen näkemykseen kentän tapahtumista. Vastustajat ovat telojia ja omat jäähyt siinä ja siinä. Tämä siis tästä Ilves-Tappara - matsista.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jumalauti Tappara on huono. Ei edes muista milloin viimeksi noin heikko. Kelpaa toki meille, niin päästään puoli-ilmaiseksi takaisin jaloilleen.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyvä Japa. Kolmaskymmenes tuollainen, peli ratkennut ja puoli minuuttia jäljellä ja sitten sää nostat käden. Suomen paras.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Noh, eipä tästä kolmea pinnaa osannut odottaa mutta maistuu toki varsin hyvältä. Tappara oli kyllä yllättävän vaisu, odotin eilisen Sport-tappion ja muutenkin kehnosti sujuneiden otteluiden jälkeen, että aneeminen Ilves saa rumin lukemin kuokkaan. Kiva olla väärässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös