Pe 13.1.2012 Jokerit - HPK

  • 15 115
  • 56

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tämä pakkopulla ennen huomista megamatkaa Turkuun on hoidettava voitollisesti kotiin. Kunhan ei vaan jatketa siitä mihin tiistaina jäätiin, sillä Tapparaa vastaan 3-0 tilanteessa ote herpaantu pahasti ja joku kovempi jengi olisi tullut takaa rinnalle ja ohi. Lahti oli silloin pelipäällä, mutta Pulusta ei ollut mitään apua. Tänään Pulun on herättävä mm-skabakoomasta ja pystyttävä auttamaan Lahtea ja ratkaisemaan myös itse. Manelius pelasi tiistaina hyvin ja toivotaan, että homma toimii myös tänään. Jos vielä Kilpeläinen pelaa omalla tasollaan ja Eaves jatkaa hyviä otteitaan, niin pisteet jäävät varmasti Stadiin.
 

Ralph

Jäsen
SM-Liiga.fin mukaan Kerho lähtee samalla kokoonpanolla kuin viime otteluunkin, mutta vain että Tolvasen Mikko on maalilla.

Eli:

Laakkonen - Piispanen - Luomala
Rautiainen - Leavitt - Nieminen
Kolehmainen - Hämäläinen - Juutilainen
Sihvonen - Pulliainen - Roppo

Tuulola - Porseland
Grönholm - Laamanen
Mäkelä - Kärmeniemi

Tolvanen
Järvinen

Samat vanhat, tutut. Roppo heittää viisi, Kärmeniemi viimeistelee rankkarista kuudennen jne.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ei nuo kyllä nyt ole samat ketjut millä Kärppiä vastaan kolmas erä väännettiin. No, katsotaan nyt sitten miten peli lähtee pyörähtämään. Hieman sellainen olo, että joku Kerhon pelaaja taklaa hieman kyseenalaisesti jotakin Jokereiden pelaajaa todella kovaa ja nähdään tappelu.

Oma veikkaus olisi Kolehmaisen karmea pommi vaikkapa Eavesiin ja tästä suivaantuneena esim.Ruutu kävisi Kolen kimppuun. Eivät taida samoihin aikoihin kentällä tosin olla, mutta jotenkin tällainen kutina olisi. Tekisi varmasti hyvää pelille. Kerho on aina ollut jo valmiiksi hyvin alistuneen oloinen näissä peleissä ja aivan karmea fyysinen peli heti alusta voisi olla poikaa. Jokaisessa tilanteessa kähinää ja pientä sikaa. Se olisi poikaa.

Ai niin joo. Meillä on KiVa-Harri valmentajana.

Jokereiden kerroin 1,35 on mielestäni ihan pelattava. Tarjoaakohan Veikkaus 2 maalin voitolle mitä?
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Jokereiden kerroin 1,35 on mielestäni ihan pelattava. Tarjoaakohan Veikkaus 2 maalin voitolle mitä?
Jokereiden tasan kahden maalin voitto antaa Veikalta kertoimen 5,30. Sitähän sä kysyit. Ai, et vai? No, Jokereiden vähintään kahden maalin voitto (HPK+1, varma) antaa rahat 1,7- ja vähintään kolmen maalin voitto 2,45-kertaisina takaisin. Nyt siis vihdoin viimein ne loputkin Micros... Nokian paskapaperit myyntiin osakesalkusta ja koko rahalla ykköstä tähän. Myös eläkevarat yms. sosiaalietuudet kannattaa pistää poikimaan, koska nyt on luvassa jälleen varmaa ja VEROTONTA tuohta! Onkohan Kivallakin lappu vetämässä?

E: Listasin Vedonlyönti-ketjuun muiden vedonvälittäjien tarjoamia kivoja kertoimia tälle varmalle tapahtumalle tilipäivän kunniaksi.
 
Viimeksi muokattu:

TJ MACKEY

Jäsen
Ei nuo kyllä nyt ole samat ketjut millä Kärppiä vastaan kolmas erä väännettiin.
Tämä on yksi Harrismeista, eli kun homma alkaa toimimaan kuten Kärppä-pelin viimeisessä erässä, niin palataan kokoonpanoissa siihen millä lähdettiin räpeltämään Kärppiä vastaan kahdessa ensimmäisessä erässä. Loogista, ei ehkä, mutta Harri tietää paremmin.

Oli ilo katsella Kolehmainen-Nieminen laituriparin fyysistä ja taklauksia sisältävää peliä, tämähän sai aikaan Niemisen maalin Kärppiä vastaan. No, hulluahan tuota olisi ollut jatkaa. Ties vaikka olisi tunne läikkynyt yli, ja nähty lisää rajuja taklauksia.

No ei olla liian negatiivisia, silti on pakko oikein hartaasti anella, Harri anna poikien tänään taklata, ärsyttää ja olla agressiivisia.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jaa se on tällainen mielipaha tänään. Perjantai 13. on varmaan jo sanottu, joten mulla ei taida olla asiaan enää mitään lisättävää. Voisin toki miettiä valmiiksi jotain ilkkumisia ja lällätyksiä mahdollisen (tai siis mahdottoman) voiton varalta, mutta ehkä palaan asiaan huomisen lottoarvonnan jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Perjantai 13. päivä on se hetki, kun HPK tekee mahdottomasta mahdollisen?

Ei vaan, toinen niistä kahdesta varmasta kolmen pisteen potista koko kaudella matkaa tänään pistepussiin. Ihan hyvään paikkaan tulee, kun ei niitä voittoja todellakaan liikaa ole viime aikoina otettu.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Lähtikö ne sinne ihan varmasti? Onko joku hallilla, että voisi varmistaa? SM-liiga voisi hyvinkin antaa HPK:lle erikoisluvalla lakisääteisen vapaapäivän näinä Hartwall Areena -vierailupäivinä, vaikka tavallaan sellaisiahan ne on olleet tähänkin asti. Jokerien kyllä pitäisi silti käydä lämmittely läpi ja sitten riittäisi se, että niiaisivat kiltisti ja pisteet tulisivat sarakkeeseen itekseen, kun ei olisi vastustelijaa.

Joo, silti pistin aika vahvan vetosikermän, joissa tietenkin Kerhon voitto on sellainen juttu, että tulisi ainakin rahaa ovista ja ikkunoista. Luotto on vahva. Tai jotain.

Ennemmin ehkä silti tuo tai jotain.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipas aika murhaavaa peliä Jokereilta. Hienoa! Kilpeläiselle nollat ja Lahdelle hattutemppu. Kelpaa. Jopa Nordlund näytti pelaavan ok (näin vain puolet tokasta ja kolmannen erän).

Kiitos Jokerit.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tänä iltana nähtiinkin sitten Jaffalan tämän kauden ylivoimaisin esitys ja nimenomaan pelillisesti (sekä numerollisesti). Kerholla ei ehkä alun 2min lukuunottamatta ollut mitään jakoa koko ottelussa ja tuntui, että pelaajien selkäranka olisi katkennut jo 2-0 maaliin. Ei siinä mitään, Jokerit sai jokaisella kentällisellä aikaan pitkiä pyörityksiä ja kiekkokin löysi tiensä maaliin 7 kertaa. Lahti oli kyllä vireessä jälleen kerran ja johan siitä hattutemppukin jo kertoo. Samanlaisen taisteluasenteen kuin saisi jokaiselle pelaajalle, niin avot.

Taas hassuttelee vastustajaa hoopeekoo!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
SM-liiga voisi hyvinkin antaa HPK:lle erikoisluvalla lakisääteisen vapaapäivän näinä Hartwall Areena -vierailupäivinä, vaikka tavallaan sellaisiahan ne on olleet tähänkin asti.
Tämä on kova maailma ja valitettavasti SM-liigalla ei ollut niin paljon ymmärtämystä ja sympatiaa, että olisivat säästäneet Kerhon tältä illalta.

Tätä peliä on oikeastaan aika turha anlysoida tai käydä läpi. Periaatteessa Kerhokin oli paikalla, mutta koko kuva on oikeastaan se, että Jokerit paukutteli maaleja tasaiseen tahtiin ja siitä sitten tuli lopputulos. Jos yhteenveto pitää tehdä niin Kerho ei ole noin huono eikä Jokerit noin hyvä.

Eiköhän molemmille jengeille riitä, että loppuveryttelyt, suihkuun, ruokaa ja katse huomiseen. Tämä peli kannattaa unohtaa.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Perinteinen perseraiskaushan sieltä taas tuli. Eipä tuosta tosiaankaan kannata mitään syväanalyyseja vedellä, sen verran nopeasti Kerho lopetti pelaamisen.

Ihan kiva että päästiin vähän harjoittelemaan YV:tä, joka ainakin tilastojen valossa oli varsin tehokasta.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sellainen ottelu. Jokereille 13. perättäinen täysi pistepotti kotiottelusta Kerhoa vastaan, 15. perättäinen voitto pudotuspelit mukaan lukien.

Tämä peli kannattaa tosiaan molempien joukkueiden unohtaa nopeasti. Todennäköisesti kauden paras esitys Jokereilta, mutta oli Kerhokin tänään vaisu. Hienoa että Kerälä ja Nordlund saivat myös tänään onnistumisia, olisikohan aika yhdistää taas tuhoisa LKP-ketju?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sellainen huomio vielä, että oli muuten viimeinen Jokerit-Hpk tällä kaudella. Kerran vielä Hämeenlinnassa kohdataan, mutta se oli sitten siinä. EI ollenkaan hyvä juttu, toivottavasti sitten pleijareissa taas nähdään, muuten se on adios ja ensi kauteen.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mä nyt sanon sen mikä näissä peleissä on mua vituttanut aivan suunnattomasti ja vituttaa taas tänäänkin. Toki jaksoin katsella vain toisen erän, mutta kun Jokerit vie ja on noin ylivoimainen, niin tarviiko myös tuomarien olla Jokerien puolella? Tää mitään ottamalta keneltäkään pois, mutta ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun jostain syystä Jaffalassa saa toisessa päässä kampittaa, toisessa ei ja toisessa päässä sai ajella veskarin ja toisessa kun (täysin tyhmästi) vähän perseili niin pikku hipasusta boksiin.

Olis vaan kivempi katsoo peliä kun ei tarvitsisi täysin ylikävelyn lisäksi katsoa tuota ja kuunnella sitä vitun urpoa selostajaa joka saa orgasmin joka kerta kun Jokerit tekee maalin.
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Huomenna saadaan taas huumoria pimeneviin syysiltoihin, kun liigan, tai ehkä koko urheilumaailman, ilmiselvin tapahtumaketju käy jälleen kerran toteen. Loppunumerot 7-0
Katsokaapas tätä "ennustusta" maalintekoaikoineen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jos ei tuntisi Kerhon Areenan saldoa, luulisi että kyseessä oli sopupeli, niin huono HPK oli Jokereiden mentyä johtoon, ei tuntunut yhtään mikään onnistuvan. Sääliksi käy Tolvasta joka tsemppasi loppuun asti, ei voinut maaleille ehkä sitä toista lukuunottamatta mitään. Erityisesti maalinedustalla HPK oli sysipaska.

Oliko se joku palstan HPK-kirjoittajista, joka oli tyttöystävänsä kanssa 102:n rivillä nro 20 paikoilla 103-104? Ennen peliä kuulin huomauttavan tyttöystävälle että sitten kun Kerho tekee maalin, noustaan seisomaan molemmat. Naurattaa näin jälkikäteen. Ei näkynyt enää kolmannessa erässä tätä pariskuntaa, ihan ymmärrettävästi.

Toivon koko sydämestäni että raapustelit myös tulosvetolapulle Sennin tuon veikkauksesi.

Jokereilta aika hyvä peli alkua lukuunottamatta. Huomenna jatketaan.
 

Sepedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Katsokaapas tätä "ennustusta" maalintekoaikoineen.

Herranjestas miten ennustit hyvin tämän illan. Et millään viitsisi yksityisviestillä pistää minulle ensi lauantain oikeita lottonumeroita?

Pelin teema oli tosiaan varsin selkeä alusta loppuun. Ensimmäiset viisi minuuttia oli tasaista vääntöä mutta sitten alkoivat Jokereiden maalinteko harjoitukset. Lahdelle varmasti maistuva hattrick, kun vedot eivät omien sanojen mukaan ole tällä kaudelle menneet sinne minne haluaa. Kilpeläisen nolla oli toki myös upea juttu.

Huomenna sitten junaillaan...
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
M
Olis vaan kivempi katsoo peliä kun ei tarvitsisi täysin ylikävelyn lisäksi katsoa tuota ja kuunnella sitä vitun urpoa selostajaa joka saa orgasmin joka kerta kun Jokerit tekee maalin.

Harmi, kun jäi kuulematta minkälaisen multikliimaksin kaveri olisi saanut, jos kerho olisi pystynyt maalin tekemään. No, ei kyllä ollut edes lähelläkään.

Jaskalle hattutemppu. Toivottavasti maaleja alkaisi herralle tulemaan myös parempia vastustajia vastaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olis vaan kivempi katsoo peliä kun ei tarvitsisi täysin ylikävelyn lisäksi katsoa tuota ja kuunnella sitä vitun urpoa selostajaa joka saa orgasmin joka kerta kun Jokerit tekee maalin.
Täältä ystävän kättä Hämeenlinnan suuntaan. Voin helposti myöntää, että minuakin vitutti selostus ja tuosta BlackWolf mainitsemasta syystä. Ottelun alku 1-3 minuuttia oli vielä OK, sen jälkeen tuntui ettei selostaja juuri Kerhoa noteerannut. Oli erittäin rasittavaa kuuneltavaa myös näin Jokeri-kannattajan näkökulmasta. Ei noin, vaikka historia yms. on mitä on niin jos Kerho olisi onnistunut heittämään esim. räkämaalilla ekassa erässä 2-1 niin ihan eri peli. Nyt selostaja lähti siitä, että kunhan leikitään.

Tuomareista taas, mä antaisin arvion 10-. Tuon miinuksen antaisin Lahden jäähystä, jossa Janne Lahti hieman tuuppasi takaisin, ei tuosta jäähyä kuulu. Sen sijaan en kyllä huomannut, että Kerho olisi jotakin extra jäähyjä saanut. Tässä voi aika tiukasti sanoa, että kun olet potkun jäljessä niin joudut tekemään rikkeitä. Näistähän ne Kerhon jäähyt tulivat eikä niistä minusta ole mitään nokan koputtamista.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
HPK tulee näemmä nykyisin Areenalle jo valmiiksi hävinneenä. Pariin vuoteen en ole nähnyt yhtään edes kohtalaista Kerhon esitystä Jokerien kotiluolassa, joten ei kai enää voida edes puhua mistään "kirouksesta", jos pelaajat eivät edes lähde voittamaan peliä.

Tänään HPK:n momentum oli pelin ensimmäinen minuutti, jonka jälkeen Jokerit otti homman komentoonsa pitäen kuskin paikan tyylikkäästi hallussaan ottelun loppuun asti.

Kolmannessa erässä meni jo läpsyttelyksi, mutta oli hieno katsella kuinka Lahden Jaska haki huikealla kiimalla hattutemppua ja vielä hienompaa oli, että Jaska myös lopulta sai uurastukselleen palkinnon Pulun loistavasta rystypassista.

Muutenkin Pulu ja Jaska heitti pari sellaista lättyä tänään toisilleen suoraan lapaan, että oksat pois. Tuli vanhat ajat melkein mieleen! :)
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Jokereilta hyvää viimeistelyä ja mikäli lämmittää mieltä, niin 4 yv häkkiä tänään. Vähän pelkäsin kun ekan 20 minuuttisen jälkeen oltiin vasta tilanteessa 2-0, että Jokerit passivoituu tokaan erään, kun se on ollut himassa varsinkin heikoin erä, mutta nyt tehtiin tokaan 4 maalia. Kerhon piina siis Areenan vierailuilla jatkuu edelleen.


Olikohan se 4-0 maali, Heinon tekemänä?, niin olisi kyllä täytynyt hylätä. Siinä ajettiin kyllä selvästi Mikko Tolvasen päälle. Sit taas hetkeä myöhemmin Kilpparin päälle ajettiin.. ja siitä taas tuli kerholle jäähy. Sen asian suhteen tuomarit eivät olleet hereillä. Jarkko Ruudulle tuli taas se pakollinen kakkonen. Mutta kyllä teki Rudi myös hienon maalin tänään, ja sai syötön.

3-0 MAALIN jälkeen peli oli käytännössä ohi. Mutta kiitos joukkueelle ettei lopettanut pelaamista, niin siinä olisi vielä kerho päässyt mukaan peliin. Mutta aktiivinen peli Jokereilta. Ei lähetty kävely linjalle vaikka johdettiin. Tollasta haluan nähdä jatkossakin.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jokereilta hyvää viimeistelyä ja mikäli lämmittää mieltä, niin 4 yv häkkiä tänään. Vähän pelkäsin kun ekan 20 minuuttisen jälkeen oltiin vasta tilanteessa 2-0, että Jokerit passivoituu tokaan erään, kun se on ollut himassa varsinkin heikoin erä, mutta nyt tehtiin tokaan 4 maalia. Kerhon piina siis Areenan vierailuilla jatkuu edelleen.


Olikohan se 4-0 maali, Heinon tekemänä?, niin olisi kyllä täytynyt hylätä. Siinä ajettiin kyllä selvästi Mikko Tolvasen päälle. Sit taas hetkeä myöhemmin Kilpparin päälle ajettiin.. ja siitä taas tuli kerholle jäähy. Sen asian suhteen tuomarit eivät olleet hereillä. Jarkko Ruudulle tuli taas se pakollinen kakkonen. Mutta kyllä teki Rudi myös hienon maalin tänään, ja sai syötön.

3-0 MAALIN jälkeen peli oli käytännössä ohi. Mutta kiitos joukkueelle ettei lopettanut pelaamista, niin siinä olisi vielä kerho päässyt mukaan peliin. Mutta aktiivinen peli Jokereilta. Ei lähetty kävely linjalle vaikka johdettiin. Tollasta haluan nähdä jatkossakin.
Se oli se 4-0 maali. Sitten juuri sitä ennen vedettiin HPK hyökkääjältä Jokerien maalintakana ihan puhtaasti jalat alta, vrt. se 5v3 arvoiseen kamppiin (joka oli ihan selkeä ei siinä mitään, tosin ehkä vähän kevyt jo AV:lla olevalle, kun ei edes purkua = etua saanut). Sitten keskialueella yksi ihan selvä estäminen. Noi nyt nopeesti pisti silmään. Sitten se 3-0 maaliin johtanyt AV niin joo maila nousi mutta ihme tanssit se Jokeri pelaaja teki se kainalossa, jälleen ei mitään etua jne. täysin turha jäähy, pelaajalta toki. Jokeri AV:lla taas jompi kumpi pakeista pisti Liivitin laidan vieressä aika perskeleen korkeilla käsillä ihan nurin. Hyvä että pääsi enää ylös sieltä.

Eivät ne peliä ratkaisseet, mutta sopivaan väliin kun tulee tuollaiset niin pelin kuva yhtäkkiä omasta hyvästä hetkestä vastustajan 3-0 maaliin ja sitten 5v3 YV:lle. Samaan aikaan itse tunnet tulleesi kohdelluksi väärin, niin menee siinä selkäranka vaikka keneltä.

Mutta fakta on että jos kaveri latoo maalin edestä noin monta reppua ja vyöryttää tuolla tavalla niin se on ihan se ja sama mitä ne tuomarit siellä tekee, turpaan olisi tullut ja rumasti kuitenkin, niin hyvä Jokerit tänään oli ja sellainen ämmälauma oli vierailija.
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Missä oli se Roppo? Ei kai kaikki elämän munkki voi yhteen peliin osua?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Jos yhteenveto pitää tehdä niin Kerho ei ole noin huono eikä Jokerit noin hyvä.
Joo, toi oli ihkusti sanottu ja pitää varmasti myös paikkansa. Voitothan voi mennä tällä kaudella 2-2, että sikälihän meillä ei oo mitään hättää.

Uuno, eikun Kerho, taisteli kyllä leijonan lailla, mutta ei voinut paremmalleen mitään. Just. Ällöttää vaan toi touhu areenalla, ei voi mitään. On ällöttänyt viimeiset pari kolme vuotta ihan tosissaan. Ukkoa menee ja tulee joka osastolla, mutta sama paska jatkuu.

Luulisi olevan jo ihan ainutlaatuista ihan maailmanlaajuisestikin tuo Rahnaston historia Pasilan areenalla ammattimaisissa palloilusarjoissa.

Oli miten oli, mutta näin on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös