Pe 10.2.2017 KalPa - HPK

  • 4 533
  • 33

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Virta nyt itkee kun ei pelikirjaan sopivia jäähyjä tullu Kerholle. KalPa pelas ihan sitä samaa mitä se on pelannut jo syksystä lähtien. Nyt vain tulee rosteri vastaan millä operoida. Toki oli siellä kotijoukkuellakin paikat maaleja tehdä, mutta nyt ei mennyt sisään.

Ps. Toivottavasti ei Giba ja kumppanit ottaneet herneitä nenään tästä taas
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Itkeekö Virta sitä Kerhon pelaajan kamppia tuomarin nenän alla vai Hagmanin mailan poikkilyöntiä? Vai vieläkö siellä jotain muutakin oli?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Hyvä vieraspeli Kerholta, paikkoja oli molemmilla joukkueilla kohtuullisen riittävästi johonkin perinteisiin 4-2 lukemiin jne. Oli melko jäätävä ratkaisu tuo Lehtivuoren tyhjä maali. Vähän mallaili ja sitten roikulla kiekko maaliin. Kohtuullisen kova riski kuitenkin vetää ohi maalin ja aloitus omaan päähän, mutta tällä kertaa näin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tehottomuus paistoi molempien jengien otteista (tosin loistavat maalivahdit molemmilla), monta tuhannen taalan paikkaa tuhlasivat molemmat. Sillanpään maali tuli siitä pelin ainoasta miljoonan taalan paikasta, joten taisi Kerho voiton ansaita. Eka erä oli Kerhon ja siinä olisi pitänyt ainakin yksi enemmän tehdä. Toisessa KalPa tuli lujaa, mutta Kerho ja Larmi kesti. Ajan kuluessa Kerho sai enemmän tukittua oman alueensa ja KalPan hallinnasta tuli enemmän näennäistä ja samalla Kerho iski vastaan hyvin, eli samat aseet mitä muut jengit on Kerhoa vastaan käyttänyt. Ihan jees kiekkopeli.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En tiedä oliko tämä kokonaisuutena elämää suurempi jääkiekkopeli, mutta (toisin kuin Virran mielestä) tuomarit onnistuivat sm-liigatuomaroinnin yleisen tason huomioon ottaen hyvin ja katsojia hemmoteltiin loistavalla maalivahtipelillä. Larmia on kehuttu kun pelasi pisteet (ehkä hieman ansaitsemattomatkin) Kerholle, mutta kyllähän toisessakin päässä nähtiin muutama ihan high lights -osaston game saver -torjunta eikä siitä ainoasta normaalimaalista todellakaan voi maalivahtia syyttää. Sanoisin, että maalivahtipelin näkökulmasta tasokkain tällä kaudella näkemäni peli.

Niin, ja tasokasta myös Kalpan fanien kirjoittelu. En muista lukeneeni näin laadukasta otteluketjua (ei lainkaan paskoja provoja, ns. turenkilaishuumorihan kuuluu asiaan). Ainoa miinus siitä, että ketjun avaajan viittaus Teemu Suhoseen oli tahaton eikä tyylitajuinen osoitus turkenkilaishuumorin hallinnasta.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Larmia on kehuttu kun pelasi pisteet (ehkä hieman ansaitsemattomatkin) Kerholle, mutta kyllähän toisessakin päässä nähtiin muutama ihan high lights -osaston game saver -torjunta eikä siitä ainoasta normaalimaalista todellakaan voi maalivahtia syyttää. Sanoisin, että maalivahtipelin näkökulmasta tasokkain tällä kaudella näkemäni peli.

Juurikin näin. Jos edellinen kohtaaminen oli huippu viihdettä niin tämä oli varmaan molemmilta hyvää puolustuspeliä ja ennen kaikkea huippuluokan molarien taistelu. Välttämättä ei ole kovin kaukaa haettu että taistelu jatkuu keväällä ensimmäisellä kierroksella.
 

oudieh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Muuten ihan hauska tarina, mutta kolmikko ei pikkujunnuissa ollut samoissa joukkueissa: Rissanen Vuorelan Ässät, Suhonen Neulamäen Tappara ja Lappalainen legendaarinen Elämä on Parasta Huumetta (EPH).

Näin taisi tosiaan olla, mutta muistelisin heidän pelanneen yhtäaikaa korttelijoukkueista kootussa joukkueessa, johon pääsi parhaat mukaan(KalPa-Etelä, KalPa-Pohjoinen tms.)

Pelasin itsekin Neulamäen Tapparassa vuoden ja muutamat treenit myös legendaarisessa EPH:ssa. Oi niitä aikoja :)

Itse pelistä: HPK teki enemmän maaleja ja voitti.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itkeekö Virta sitä Kerhon pelaajan kamppia tuomarin nenän alla vai Hagmanin mailan poikkilyöntiä? Vai vieläkö siellä jotain muutakin oli?
Olihan siellä kaikenlaista. Tuomareihin KalPa ei kaatunut, vain vastustajan mailaan yrittäessään filmata estämiskakkosia.
Omiin värilaseihin KalPasta paistoi hetkittäin työteliäisyyden puute.Ja värikuulolaitteisiin tulvi Virran käskyjä, töihin, luistele ja muita perin tuttuja kommentteja ääneen sanottuna. Pari kovempaa karvausta onnistui mutta muuten vastustaja kiekotteli helposti pois omalta alueeltaan.

Nuutinen, Mankinen ja Mutanen olivat iltavuorossa työpaikalla. Arttu Ilomäelle voisi muistuttaa että edellytyksenä kaksinkamppailun voittamiseen on vähintään osallistuminen sellaiseen. (Missikisojakin on voitettu järkyttävälläkin pärställä, mutta ei ne kotoa tule hakemaan, huono vertaus mutta oienneella selällä en parempaakaan keksinyt)
Maalin peli ja luotto oli loppuunasti että vielä tämä tasoihin räppästään, Lehtivuoren vippi kantoi meidän ukkoja paremmin maalille asti.
Välitilinpäätös, taidetaan olla hieman perässä asetettua 2,2pisteen loppukiri pisteperpeli tahtia. Kohti kevättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös