Pe 10.1.2014 Lukko-HIFK

  • 14 226
  • 67

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ei Lukko peliä hallinnut. Ihan 50/50 tämä oli ellei jopa Hifkin suuntaan. Tuomarit tosiaan onnettomia mutta aika tasan ne vääryydetkin mun mielestä meni.

Enpä tiedä, jotenkin aika tuskaista paskaa tuo oli taas katsoa. Tämä johtuu mielestäni molempien pelityylistä mutta vielä enemmän siitä, että liigan yksilötaito on romahtanut niin paljon.

Jos nyt katsotaan millaisilla hyökkääjillä nämäkin joukkueet kohtasivat 2011 keväällä. Lindgren, Mclean, Petruzalek, Morrison, terve Tukonen. Hifkillä pari vuotta nuorempi Peltonen, Kuhta, Haataja, Wirtanen, MG, Petrell, Hamilton.

Tällaisia pelaajia ei enää tähän liigaan tule ja tuon tuskaisen puurtamisen katsominen ei vaan uppoa ainakaan itselleni.
 

TeePeeÄs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitkä tilastot? Mitkä maalipaikat? Vähän nyt tukea väitteille kiitos.

Kummottis Petu ja Ville tänään tepsi paidas? Mites toinoi Azevedo?

Edit. Seikola unohtus.

Raportti - Liiga Erikoista pelin hallintaa kun hallitsijan veskarilla on kymmenen torjuntaa enemmän kuin vastustajalla, vaikka hallitsija saa pelata pelissä 5 min vastustajaa enemmän ylivoimaa.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Vähän yllätyin noista vetomääristä. Mielestäni Lukolla oli todella pirteää hyökkäyspeliä ja välillä todella pitkiä pyörityksiä HIFK:n päädyssä - harmi ettei tilastoista näy hyökkäysaika toisen kenttäpäädyssä.

Tasainen matsi kyllä höystettynä järkyttävällä tuomaritoiminnalla. Ensin tästä kärsi Lukko ja ottelun lopussa HIFK kun tuomarit menivät huutojäähyihin.

Oli hienoa katsoa Tukosen tuuletusta. Tuntui, että siinä purkautui tuskaa paljon. Zapolski oli hyvä.

Saarela siirrettiin kesken pelin kolmoseen, ehkä ihan ansaitusti. Kiekko pomppi lavassa ja kovin vaikeaa oli, mutta vain huonon itseluottamuksen vuoksi. Muutama onnistuminen niin kyllä se tuosta lähtee.

Ehkä jo huomenna Turun lentokentällä, jossa viimeksi oli lentokeli.
 

King Harvest

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
Mikäs kilahdus tämä oli? Mitä vikaa Raumassa ja Rauman yleisössä?

Hieman haistoin sisäänpäinkääntyneisyyttä ja sokeutta liikaa. Vähän sama kuin Hämeenlinnassa pahimillaan. Mutta ei se mitään, jatkakaa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Melkosen puuduttavaa keskialueen tappelua tuo oli. Tuomarien sekoilut sitten värittivät peliä aina välillä. Mikkolan ulosajo oli melko kevyt tuomio, mutta Jokelan saama ratkaiseva jäähy pelin lopussa oli melkoinen oikeusmurha pelin tuomari"linjaan" nähden.

Minusta pelissä maalipaikat menivät melko tasan. Molemmat puolustivat erittäin hyvin ja ilman tuomarien avustusta olisi voinut olla jopa 0-0 peli.

Aika paljon nähtiin muuten tuota kiekottoman estämistä taas kerran. Nykyisellä suuntauksella Kevään peleistä tulee melkoista painia ja liaanikiekkoa, jossa maalit ovat todella piukassa.

Lukon pelistä tulikin jo kirjoitettua tuonne Lukko-osioon.

Tuukka Mäkelä oli odotetun fyysinen. Suhteellisen hyvin näytti ainakin Lukkoa vastaan pärjäävän jalalla ja meni kulmiin voimalla+pelasi sopivan härskisti. Summanen on saanut puolustuspelin melko hyvään iskuu.

Jos HIFK löytää markkinoilta vielä 1-2 kovaa sentteriä, on joukkue Keväällä varmasti vaikea voitettava. Tällä hetkellä ainakin Lukon materiaali on tuon verran edellä, mikä näkyi mielestäni aloituksissa ja ylivoimissa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Melkosen puuduttavaa keskialueen tappelua tuo oli. Tuomarien sekoilut sitten värittivät peliä aina välillä. Mikkolan ulosajo oli melko kevyt tuomio, mutta Jokelan saama ratkaiseva jäähy pelin lopussa oli melkoinen oikeusmurha pelin tuomari"linjaan" nähden.

Täysin samoilla linjoilla tämän osan kanssa. Dumarit otti kyllä todella suuren roolin itselleen lopussa. Ymmärrän sen, että tuon vitosen jälkeen oli pilli herkässä, mutta se toinen jäähy perään... Ei ole todellista. Tuli ihan Ruotsi-peli mieleen. Ja sen jälkeen käveltiin linjatuomarin näkemyksen yli, vaikka sitäkin päätöstä synnytettiin viisi minuuttia... Auktoriteetti hukassa, päätöntä meininkiä.

IFK:n puolustus ei kovin hyvältä näyttänyt omaan silmään. Miestä oli vapaana sektorissa koko ajan, keskelläkin oli aivan liikaa tilaa ja aikaa. Lukon päässä paketti oli paremmin kasassa.

Pistejako olisi ollut oikeutettu lopputulos, ja siihen oltaisiin ehkä päädyttykin ilman pillipiipareita.

Ville ei ollut tänään kova sana, kummallakaan joukkueella..
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieman haistoin sisäänpäinkääntyneisyyttä ja sokeutta liikaa. Vähän sama kuin Hämeenlinnassa pahimillaan. Mutta ei se mitään, jatkakaa.

OK. Paljon mahdollista. En tosin tiedä tarkoitatko itse paikanpäällä tätä em. toimintaa vai täällä Jatkoajassa.

Tappio vituttaa aina. Itse lähdin viime Ässät-Lukko matsia töllöstä katsottuani vajaa kaksi erää puuhailemaan muuta. Vitutti ja just siksi en edes avannut tätä palstaa pariin päivään :) Mun mielestä täällä on ihan avoimesti myönnetty Lukkofanienkin toimesta ettei ihan putkeen mennyt tämä peli.

Kaikenlaista höpönassuttelua sitä...
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan ansaittu voitto Lukolle. Vaikka kotijoukkue ei käyttänytkään paikkojaan odotetusti hyväksi, meni ottelun loppu aivan oikeudenmukaisesti. Mikkolan viitonen oli aivan käsittämätön ja HIFKin saamat jäähyt maksimissaan kompensoivat sen. Lukolta ei paras mahdollinen esitys, mutta ei myöskään vastustajalta. Lukolta Zaps pelasi tasaisen varmasti.
 

burntarm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei minun mielestäni mitään. Hyvää kannustusta ja ihan normaalia kotiyleisön toimintaa jäähyjen aikana.
Olisitteko arvon raumalaiset ystäväni niin mukavia, että linkittäisitte lehdistötilaisuuden, kun sellainen internetiin ilmestyy.


raumanlukko.fi

Sinne se on nyt tupsahtanut. Rami ei paljon sano, ja Duffakin vain kitisee tuomareista. Tosin ihan aiheesta.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
raumanlukko.fi

Sinne se on nyt tupsahtanut. Rami ei paljon sano, ja Duffakin vain kitisee tuomareista. Tosin ihan aiheesta.

Dufvalta aika vahvaa settia, Rami varmaan on jo maksanut tarpeeksi sakkoja kommenteista eika enaa lahde sille tielle. Dufva antoi palaa, molempien puolesta.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Pistejako olisi ollut oikeutettu lopputulos, ja siihen oltaisiin ehkä päädyttykin ilman pillipiipareita.

Ville ei ollut tänään kova sana, kummallakaan joukkueella..

Jäähymaalit meni tasan. Vahalahti taas pelasi todella hyvän pelin, varsinkin puolustussuuntaan. Esimerkillinen pelaaja eilen.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Että semmoinen tapaus

Huhuh, että osasi olla sitten aika köyhät dumarit taas kehissä. Aivan tolkuttomia jäähyjä, parhaana esimerkkeinä tilanne, jossa raitapaidat arpoivat Mikkolan ja Nummelinin välillä, kumpi lähtee istumaan. No, Nummelinhan sinne sitte meni. Eikä oikeastaan kummankaan olisi pitänyt sinne lähteä.

TV:n selostaja (nimi ei nyt tarttunut mieleen) oli "aika lailla" HIFKin puolella, mutta Mikkolan viitosta hänkään ei ymmärtänyt sitten millään. Eipä kai kukaan muukaan. Onneksi Helsingin herrat eivät tuota yhtä maalia enämpi saaneet aikaan. Ja aika sekoilutilanne oli myös nuo HIFKin ylimääräiset jeppet kentällä lopun ylivoimatilanteessa ilman mokea, mistä ei sitten kuitenkaan rangaistusta loppujen lopuksi vihelletty.

Mutta kaiken kaikkiaan oiva ja viihdyttävä peli Lukolta. Tilanteita osattiin näppärästi luoda ilman pelkkää päätyyn räiskimistäkin. Vedot vaan olivat todella onnettomia. Onneksi HIFKin viimeinen jäähy kostautui, ja Lugu pääsi tekemään sen vapauttavan voittomaalin.

Silmiin pisti Saarelan ja Uusikartanon täydellinen "poissaolo" kentällä. Uusikartanoa en kaipaa enää pätkääkään - Saarelalle tekisi hyvää käydä vaikka A:ssa hakemassa pelituntumaa ja onnistumisia. Ehkä se siitä sitten taas palautuisi. Nikko taisi myös olla vielä MM:n fiiliksissä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Nikko taisi myös olla vielä MM:n fiiliksissä.
Koosteen mukaan Nikko esti käytännössä varman maalin pelaamalla HIFK pelaajan mailan pois tilanteessa, jossa vierasjoukkue hyökkäsi meren puoleiseen päätyyn. Joten ihan fiiliksissä ei enää ollut. Lisäksi Ripa kyllä kehui poikaa. Kyllä se siitä lähtee.

Ilmeisen fyysinen ja hyvä peli eilen Äijänsuolla. Tuomarit olivat ilmeisen paskoja kaikkien kertomusten mukaisesti. On se kumma, että Liigassa saa viheltää kaikenmaailman kuvatuksia vuodesta toiseen. Molemmat kärsivät linjasta ja liigan pitäisi näiden seeprojen kohdalla reagoida.

Pelin ratkaisi erikoistilannepelaaminen ja se ei yllätä paljoa. Molemmat jengit ovat olleet niissä hyviä ja muutenkin tahkovat aika tasaisesti. HIFK:n pappaosasto munasi eilen pelin Lukolle ja ovat kyllä velkaa muulle joukkueelle kotipelissään Ässiä vastaan.

Söderholmin kilahdus aiheuttikin Lukolle ylivoiman --> Maali Lukolle

Mäkeläjokelan kakkoset lopussa. Vaikka Jokelan jäähy heppoisesti tulikin, niin ei vaan voi ottaa niitä jäähyjä ratkaisuhetkillä --> Maali Lukolle

Lukko vei HIFK:ta runkosarjassa aika selvästi, joka ainakin allekirjoittaneen yllätti melkoisesti. Ehkä sitten playoffeissa kohdataan jossain finaalivaiheessa tai ehkä jo sääleissä =)

Lukko jatkaa Teepin vieraaksi Turkkuse ja toivottavasti makkara-areenalta otetaan kolmas voitto putkeen.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ilmeisen fyysinen ja hyvä peli eilen Äijänsuolla.

Sitä se oli. Jutin sanoin vauhtia oli kuin Monzassa, mutta silti pelissä oli järkeäkin.

Lukko pyrki rakentamaan tilanteet lähelle, kun taas HIFK:n kanuunat lauloivat hieman kauempaakin. Siitä tuo ero veskarien torjunnoissa.

Tyypillistä kuitenkin, että voittomaali tuli sitten kovan laukauksen kautta ja hieman kauempaa.

Perus maalin peli, jossa veskarit olivat loistavia. Hyvinkin playoff-kiekoksi rinnastettava peli tammikuun alkupuolella.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos nyt katsotaan millaisilla hyökkääjillä nämäkin joukkueet kohtasivat 2011 keväällä. Lindgren, Mclean, Petruzalek, Morrison, terve Tukonen. Hifkillä pari vuotta nuorempi Peltonen, Kuhta, Haataja, Wirtanen, MG, Petrell, Hamilton.

Tähän sellainen pieni korjaus, että Hamilton seurasi Lukko-sarjan puku päällä. Loukkaantui muistaakseni runkosarjan loppupuolella ja missasi playoffit kokonaan. Sitä vastoin IFK:n riveissä oli kyllä Nyholmia, Pöystiä, Liivikiä ja eräskin teille melko tuttu Ahtola.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
TV:n selostaja (nimi ei nyt tarttunut mieleen) oli "aika lailla" HIFKin puolella

Itse kiinnitin selostajaan myös huomiota, tosin negatiivisessa mielessä enkä aina tiennyt selostiko kaveri peliä vai lukiko iltasatua. Täältä päin katsottuna tuntui taas, että oli enemmänkin Lukon puolella, tai ainakin tuntui iloitsevan enemmän teidän hyvistä tilanteista.

En ole tainnut ennen kuulla tätä selostajaa, mutta en kyllä välttämättä enää uudestaan haluaisikaan, kuka lie olikaan.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Minustakin oli Lukkomyönteinen tyyppi tämä, olin kuulevinani pienen Rauman murteen puheessakin. Mukavaa vaihtelua silti JP Jalolle joka yleensä selostaa pelit Raumalta.

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös