Pe 1.2.2013 KooKoo - Hokki

  • 7 140
  • 44
Pelikin on tärkeä, mutta päivässä vielä mielenkiintoisempaa on se, että Kouvolassa vietetään Oranssimustaa-päivää. Yrityksen maksavat jokaisen hallille tulijan sisään ja tällä hetkellä lippuja mennyt jo 3700 eli istumapaikkojen verran. Kaikennäköistä oheistoimintaa on tarjolla ja fanitkin tulevat ryhmittäytymään jo ajoissa ja sankoin joukoin hallille.

Pelihän on kriittisen tärkeä taistelussa kotiedusta. KooKoo on kaksi pistettä Hokin takana tällä hetkellä, joten puhtaalla voitolla kotietu olisi taas kiinnitetty. Tällä kaudella muutenkin kajaanilaiset ovat tarjoilleet tiukkojen matsien päätteeksi KooKoolle pisteitä, joten samalla kaavalla saisi jatkua.

Mutta kuten mainittiin, niin mielenkiintoisinta on se, että paukkuuko perjantaina Mestiksen yleisöennätys rikki? Jos hyvin menee, niin hallilla voi olla lähemmäs 5500 ihmistä, mutta heitetään nyt maltillinen 3950 yleisöveikkaukseksi.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
KooKoo ja Hokki kohtaavat todennäköisesti myös pudotuspeleissä ja perjantaina mustaoranssi-illassa pelataan joukkueiden kesken tärkeä ottelu taistelusta kotiedusta. Kolmen kärki on jo karkaamassa, mutta olisihan se ihan mukavaa päästä aloittamaan pudotuspelit sijalta neljäkin.

KooKoon ja Hokin jäljellä olevat ottelut runkosarjassa:

KooKoo:

KooKoo-Hokki
Jokipojat-KooKoo
K-Vantaa-KooKoo
LeKi-KooKoo
KooKoo-Jukurit

Hokki:

KooKoo-Hokki
Peliitat-Hokki
Hokki-Sport
Hokki-HCK
JYP Akatemia-Hokki

Hokin loppuohjelma näyttää kyllä hiukan KooKoon vastaavaa helpommalta.

Mutta ei mitään. Perjantaina ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua. Nähdäänkö Sumulaaksossa yli 5000 katsojaa? Tekeekö uusi ECHL-pakkimme debyytin perjantaina?
 
Noniin, tänään sitten mennään!

KooKoolta ei ole vielä kokoonpanoja herännyt, mutta ne ovat varmaan aika samanlaisessa kuosissa kuin Vaasassa. Toisaalta ei ole vielä tietoa Sirenin, Ropon, Juutilaisen ym. kunnosta, joten muutoksia voi myös olla. Hokilla tänään maalilla Pygmi ja päällisenpuolin myös rosteri näyttää samalta kuin ennenkin. Eli paljon kahvaa ja huitomista luvassa Kouvolan jäähallissa, joten toivottavasti tuomarit ovat hereillä.

Pre-gamet aloitetaan Tompassa 17:00 ja sieltä sitten hallille ja hulina päälle. Neljän tonnin rikkoutuminen olisi minun mielestäni jo loistava suoritus, koska näissä "jaetaan firmalle liput" hommissa aina on helppo tulla sekaantumisia ja sitä, että liput jäävätkin vielä jonkun firman konttoriin ja ne ovat heti pois matsista.
 

guy 78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Dacosta pelaa kyllä, kannattaa katsella kaverin liikkumista kentällä, on meinaan loistava luistelija. Uskon tästä kaverista olevan meille vielä paljon iloa kunhan Jetlag on selätetty.

Hyvä liike mahdollistaa sopeutumisen myös isoon kaukaloon paljon paremmin.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon kokoonpano tänään:

1. Liukkonen - Virtanen - Julkunen
Lippojoki - DaCosta

2. Alikoski - Nättinen - Heikkinen
Nyqvist - Västilä

3. Salonen - Dineen - Hämäläinen
Teppo - Nickerson

4. Huhtala - Peltonen - Lehtonen

Maalilla aloittaa Rämö.

Onpa hienoa, että Virtanen on pistetty Liukkosen ja Julkusen keskelle ykkösketjuun! Nyt vaan hyvä peli ja onnistumisia. Mielenkiintoista on seurata myös, minkälaisen pelin DaCosta pelaa. Toki täytyy ottaa huomioon, että saapui vasta Kouvolaan, joten annetaan sen verran anteeksi.

Harmi, etten itse pääse paikalle. Hallissa on varmasti hyvä meno kun on porukkaa tulossa ja paljon.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
KooKoo tänään

Julkunen - Virtanen - Liukkonen
DaCosta - Lippojoki
Alikoski - Nättinen - Heikkinen
Nyqvist - Västilä
Hämäläinen - Dineen - Salonen
Teppo - Nickerson
Lehtonen - Peltonen - Huhtala

Rämö (AM)
Järvinen

Erittäin mielenkiintoinen kokoonpano ja Virtanen on saanut hienon näyttöpaikan Jullen ja Luigin välistä. Virtanen onkin pelannut viime pelinsä hyvin. Kokoonpanosta puuttuvat Juutilainen, Roppo ja Siren, joista Juutilainen ja Siren kai parantelevat vielä vammojaan ja Roppo on ansaistusti poppariosastolla. Pakeista lepovuorossa on Lustberg.

Miten muten Appelgrenin tilanteessa kävi? Finhockeyssä oli merkintä, että ei olisi enää Titaanien kokoonpanossa? Toisaalta ei ole uutisoitu, että olisi tulossa takaisinkaan - vai oliko se niin, että yhteistyöseurojen kesken päätös voidaan tehdä myöhemminkin?
 

Anaconda

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti pojat pistää kunnon show päälle ja tarjoavat isolle yleisölle hienon kokemuksen. Tämä voisi tuoda oman nosteen loppukaudelle.

Kokoonpano näyttää kyllä ihan hyvältä. Nyt vaan kaikki tekemään kunnolla hommia pisteiden eteen, niin kaikki on mahdollista.
Virtasella on mainio paikkaa näyttää mitä osaa.

Yleisöveikkaus 4387.
 
Kannattaa tulla Tompan kautta peliin ehdottomasti. Alkupelit alkaa klo. 17 ja varmati paikalla on paljon väkeä. Siitä koitetaan sitten lähteä hallille samoihin aikoihin. Eipä ole ennen tainnut näin isoa alkupelihässäkkää olla, vaikka välillä on 10-15 hengen voimin näin tehtykkin.

Kyllähän tässä mielenkiinnolla odottaa matsia ja sen tunnelmaa. Myöskin tuo Virtsin laittaminen ykköseen on kauan odotettu asia. Toivottavasti saa ainakin muutaman pelin aikaa näyttää kyntensä.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Hienoa,että Virtasen Mikko saa tänään näytön paikan, vieläpä ykkösketjun sentterinä. Kyllähän Virtsille A-nuorten mestis on ihan väärä paikka joten hyvä,että pelaa mestistä. Toisaalta ei ole ensi viikolla Kookoon mukana kun lähtee U20:ten mukaan,mutta toivotaan,että tänään onnistuu ja vaikka sitten tekisi sen uran ensimmäisen Mestis maalinkin..
Toivottavasti Seppo ei seiso päällään KooKoota nurin..
Dacosta tekee varmaan sellaset 0+2 tänään.
 

Kioto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Miten muten Appelgrenin tilanteessa kävi? Finhockeyssä oli merkintä, että ei olisi enää Titaanien kokoonpanossa? Toisaalta ei ole uutisoitu, että olisi tulossa takaisinkaan - vai oliko se niin, että yhteistyöseurojen kesken päätös voidaan tehdä myöhemminkin?

KooKoon sivujen uutisen mukaan jossa oli maininta Dacostan tulosta ja Tuomiston lähdöstä oli myös maininta että Appelgren pelaa loppukauden KooKoossa, joten rupeaa olemaan hyökkäys osastollakin ihan mukavasti laajuutta loppukaudeksi.
Hieno homma että Virtanen pääsee tänään konkareitten rinnalle näyttämään juonikkuuttaan, toivotaan ketjulle ja toki muullekkin joukkueelle onnistumisia tänään laajalla rintamalla.
 
I

Ice-Cold

Tämä peli näkyy Veikkauksen sivuilta maksutta kunhan tilillä on rahaa. Talletatte Veikkaukselle kymmenen euroa, merkkaatte tulosvetoon tuloksen Kookoo-Hokki 1-3, panos yhdeksän euroa, yksi euro jätetään tilille että peli näkyy. Ei tää voi olla niin vaikeeta.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Jes jes, alkaa hiljalleen taas olemaan fiilikset katossa, jokunen tunti ja kohti alkupelejä. Hienoa nähdä Virtasen saavan vastuuta ja toki myös DaCostan otteita odotan mielenkiinnolla.

Toivotaan, että nämä ennakkoon hamstratut liput tulevat myös käyttöön ja saadaan tupa täyteen. Arvelisin toiveikkaasti, että tuollainen 4000-5000 hallilla tänään on.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Miten muten Appelgrenin tilanteessa kävi? Finhockeyssä oli merkintä, että ei olisi enää Titaanien kokoonpanossa? Toisaalta ei ole uutisoitu, että olisi tulossa takaisinkaan - vai oliko se niin, että yhteistyöseurojen kesken päätös voidaan tehdä myöhemminkin?

Kyllä on uutisoitu. KooKoon sivulla mainitaan, että Niklas Appelgren sen sijaan palaa KooKoo-hyökkäykseen Titaanit-lainaltaan.

Ajankohtaista | KooKoo - Kouvolan Edustuskiekko ry
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Hokin kokoonpano näyttää melko ennakko-oletusten mukaiselta, eikä ollenkaan huonolta näytäkään. Huovinenkin on kunnon pelimies, jos pää vain kestää.

Erikoista on se, että kolmosketjuun on merkitty vain kaksi hyökkääjää. Liekö oikein, kun "joskus" on mestis.fi:n kokoonpanoissa juuri tällaisia puutteita ollut? Tarkoittaisi, että Koivisto, Pyykkönen, Pälve ja Klemetti olisivat kaikki syystä tai toisesta estyneitä. Eskelinenhän nyt on varmasti loukkaantuneena.

Veikataan 2-3 JA. Kaikki Hokki-maalit Rämön oikean jalan patjasta tulleista ripareista.
 

Veripelto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kouvoloidit. Hallille mars!

Hyvää mustaoranssi-päivää itse kullekin säädylle!

Kaikki ovat varmasti nostaneet KooKoon värit lipputankoon hulmuamaan heti aamusta tämän päivän kunniaksi. Toivottavasti halli pullistelee tänään hyvällä tavalla ja joukkue pystyy antamaan Kouvolan kansalaisille makiaa mahan täydeltä ja suuri yleisömäärä antaisi oikeanlaista energiaa ja iloa pelaamiseen. Myös se perinteinen jännityspuuro voisi olla tulematta sinne pelihousuihin. Näin on ehkä joskus isoissa yleisöpeleissä käynyt.

Hienoa että ottelussa on panosta ja vastustaja on kova, toisin kuin se ennätysyleisön edessä pelattu Titaanit-höntsä silloin joskus. Silloin tunnelma hallissa oli melko kuollut ihmispaljoudesta huolimatta, tai ehkä juuri siitä ja pelin kuvasta johtuen. Toivon ja luulen, että tänään meno tulee olemaan paljon kovempaa, niin kentällä kuin katsomossakin.

Mahtavaa, että Virtanen on laitettu Luigin ja Jullen väliin tällaiseen matsiin. Uutta vahvistusta DaCostaa seurataan myös tarkasti. Tärkeät pisteet kyseessä ja nyt voidaan repiä se 14/11/12 sieltä hampaankolosta lopullisesti irti.

Ennakkoon odotan tähän mennessä kauden parasta kiekkoiltaa Sumulaaksossa.
 

Karpalovodka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinetti KooKoo
Kohta mennään, tässä on jo olo kuin pienellä lapsena jouluaattona odottaen iltaa kellon lyödessä todella hitaasti. Itse peliin mitä tulee niin KooKoo tarvitsee ehdottomasti avausmaalin tänään, tällä saadaan heti yleisö joukkueen taakse ja oma peli lähtee rullaamaan myös paremmin. KooKoolla alla hieno voitto Sportista ja varmasti toi rutkasti lisää itseluottamusta joukkueelle. Tänään syntyy sitten uusi Mestiksen yleisöennätys, sekä 3 pistettä jää Sumulaaksoon. Mielenkiintoista nähdä heti DaCosta kaukalossa ja ykköspakki parissa vielä.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Pieni pelko on persiissä, sillä juuri nämä matsit KooKoolla menee aina vituiks. Isot odotukset, paljon yleisöä ja kovat panokset. Tällaiset pelit KooKoo on onnistunut munimaan totaalisesti.

Tänään olisi hieno mahdollisuus tuo kirous murtaa, nyt kun Vaasa-peikkokin on saatu hätistettyä niskasta. Ensin voitto Sportista vieraissa, sitten kotona Hokkia pataan kuuden pisteen ottelussa täyden tuvan edessä, niin tuostahan voisi jonkinlainen orastava kiekkobuumi alkaa tässäkin kylässä.
 
Se on kyllä totta, että joukkue on useasti romahtanut, kun mökki on ollut melkein täynnä. Toivottavasti tänään ei näin käy, vaan taistellaan verissäpäin täyden hallin edessä.

Kohtahan sitä joutuu lähtemään jo Tomppaan availemaan kurkkua ja äänihuulia.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Se on kyllä totta, että joukkue on useasti romahtanut, kun mökki on ollut melkein täynnä. Toivottavasti tänään ei näin käy, vaan taistellaan verissäpäin täyden hallin edessä.

Kohtahan sitä joutuu lähtemään jo Tomppaan availemaan kurkkua ja äänihuulia.

Jep, Tomppaan availemaan huulia ja taistelemaan verissäpäin, eiku?

Mut joo, oishan tässä perinteinen housuunpaskomisen paikka. Mutta niinhän se oli keskiviikkonakin ja niin vain voitettiin. Aikamoinen fiilis päällä.
 
Kyllä. Jos tuo keskiviikkoinen voitto iski faneihin kuin miljoona volttia, niin voin vaan kuvitella, minkä energian se on joukkueeseen tuonut. Luulenpa, että se voitto kantaa vielä pitkälle.

Saisinko Mauno Ahosen paikalle? Taidan luulla, että tässä oli ne legendaariset viimeiset sanat.

Nyt joutuu lähtemään alkupeleille odottelemaan illan herkkupalaa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Peli on tärkeä siinä mielessä, että Hokki ja Kookoo on mahdollisia playoff vastustajia puolivälierissä ja asetelmia siihen haetaan. Jos Kookoo voittaa niin runkosarjan voitot kookoolle 3-1 ja ennakkosuosikin viitta playoffseihin on asetettu. Pelissä voi käydä ihan miten vaan, riippuu pitkälti Hokin alusta ja onnistumisista, jos maalia ei ole tullut alkuun niin aika paljon Hokki joutunut töitä tekemään maalien eteen sitten pelin edetessä. Jos maalihanat aukeaa ottelun alussa, joukkueen otteissa alkaa rentous näkymään.

Mielenkiintoista nähdä kookoon uuden ulkomaalaisvahvistuksen otteet puolustuksessa ja tekeekö kymenlaakson kansainvaellus paineita kotijoukkueelle.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Nämä on aina vaikeita pelejä veikata. Muutaman viime vuoden ajan KooKoo on aina ollut ennakkosuosikki näissä otteluissa, mutta aika usein Hokki on onnistunut yllättämään altavastaajana. Näkisin että Hokki on vahvoilla jos peli pysyy pitkään tasaisena. Tulosvetoon tähän tyyliin: KooKoo 1,5,6 ja Hokki 0,1,2
 
Onko se perkele tilanne nyt sillä tavalla, että Hokki ei saa kolmoseen toista laituria? Ainakin teoriassa Hutun, Koivisto ja Pälveen pitäisi olla käytettävissä. Onko tulospalvelussa joku bugi vai onko tilanne oikeasti näin?

No sitten itse peliin. Todella isoista asioista pelataan tänään. Voitolla Hokki ottaisi tukevan otteen kotiedusta, mutta suoralla tappiolla KooKoo menisi Hokista pinnalla ohi. Ja jos mietitään hieman pidemmälle, niin Hokilla olisi tässä kyllä tämän pelin voitolla ja hyvällä runkosarjan lopulla mahdollisuus välttää KooKoo puolivälierissä ja saada vastaan Jokipojat tai miksei jopa Peliitat.

Paljon joutuu Hokki jälleen Sepiin nojaamaan illan ottelussa. Jotenkin mulla on sellainen mielikuva, että Sepi ei olisi koskaan onnistunut Kouvolassa. Nyt jos joskus olisi sen aika. Puolustus on heikentynyt ainakin paperilla Lennin pelikiellon sekä VV:n sairastumisen johdosta, toki Makkonen palaa tänään kokoonpanoon, mutta paluuottelussa ei hänen varaansa uskalla paljon laskea.

Mielenkiintoinen ilta luvassa. Veikataan 1-3 Hokille.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Onko se perkele tilanne nyt sillä tavalla, että Hokki ei saa kolmoseen toista laituria? Ainakin teoriassa Hutun, Koivisto ja Pälveen pitäisi olla käytettävissä. Onko tulospalvelussa joku bugi vai onko tilanne oikeasti näin?

Kyllä se taitaa olla, teksti tv:llä kokoonpano oli myös yhtä pelaajaa vajaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös