Pe 1.12.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 39 289
  • 573

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Jälkimmäisellä ylivoimalla Tepsillä oli jo ihan hyviä paikkoja mutta on se nyt saatana miksei sinne muka Filppulaa saada mahtumaan. Tai jos ei mahdu, niin antaisivat edes sen kakkosylivoimat aloittaa kerrankin. Viime matseissa kakkosyv on ollut järjestään vaarallisempi Filppulan lättyjen ansiosta, vaikka parhaat laukojat olisivatkin ykkösylivoimassa.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Mitä helvettiä siellä Tampereella tapahtuu? JYPillä melkein paras rosteri jäällä ja koomaillaan ihan kunnolla. Valitettavasti peliä ei näe pikkujoulujen vuoksi.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kävikö näin oikeasti vai menetkö Ritarin mutulla? En nähnyt hidastusta tilanteessa ja meni pelitilanteessa ohi mihin osui tuossa nahistelussa.

Kantola kopauttaa munille, kelasin striimiä sen verran. Ei lujaa mutta kuitenkin.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Jos ei siellä saatana pukuhuoneessa roskikset lentele tän erän jälkeen jonkun toimesta niin potkut koko perkeleen joukkueelle.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Anssi Retardin selostus siitä kun Laganier jyrää KalPan kääpiön päädyssä vetelee kyllä vertaistaan. Ässät oli samalla veltto, saamaton, valmistautumaton, tyhmä, kuriton, mitä lie. Siis tilanne missä Laganier heittää ukkoa seinälle, ei mitenkään lyömällä poikkarilla. Pitäisi nyt ne mielihalunsa omana tietonaan kun selostaa näitä ilmeisesti jokseenkin puolueettomana tahona? Bloodin hakkaamista edestä ja takaa Ässien pelatessa alivoimaa ei juuri viitsinyt edes kommentoida, se nyt oli Kantolalta lähinnä vaan fiksua hakata munille kiekotonta. Toivottavasti pata jaksaa vielä painaa, KalPa ei pyörimisestään huolimatta päässyt juurikaan paikoille, Ässillä enemmän tonttia sektorista. Tätä joku Ritari tuskin silti ymmärtää
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves on kieltämättä onnistunut maalipaikoissaan hyvällä prosentilla, mutta ovathan nuo olleet kunnon paikkojakin. Viisikon liike on toiminut ja hyvä vire on jatkunut HIFK-pelin mukaisesti. Nyt pitää huolehtia siitä, ettei nukahdella samaan tapaan kuin Nordiksella.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Ari Vallin kommentaattorina HIFK-TPS -ottelussa. On kyllä lähes yhtä raskasta kuunneltavaa kuin Janne Niinimaa. Huoh!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas Raskille vielä 2min. kun erä päättyy. Oli kyllä ihan turhia poikkareita alaselkään eikä noihin nyt vain ole varaa. Kolmas ylivoima jo luvassa TPS:lle ja edellisellä oli jo sellaisia paikkoja, että tällä tahdilla kun jäähyilee niin aivan varmasti soi omissa.

Raskilla on kyllä välillä paha tapa ottaa kuumaa ja turhia jäähyjä. Milloin repii vastustajalta kypärän päästä ja muuta turhaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vituttaa tää Ritari kyllä yli kaiken,.

Siinä ja tässä kumpi on huonompi Mertaranta vai tämä tuuhio.

Edellisellä kerralla kun Ritari selosti Ässien peliä, kommentaattorina oli Kortelainen, silloin oli pakko laittaa äänet pois, ei ole kaukana nytkään. On ilmeisesti Kalpa fani, sen verran näkee tilanteet keltamustien lasien läpi.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Millaiset bileet siellä eilen oli?

Joo, kuten palstaveli @chubster jo vastasikin, Helloween ja kolmen tunnin setti, ihme junttibändi tosiaan.

Helsingin IFK oli ensimmäisessä erässä mielestäni parempi ja johtaa ansaitusti peliä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Onks muillakin toi Hämeenlinnan pääkameran kuva vähän sinertävä? Muiden kameroiden kuvat ihan ok.

Kerholta heikompi yv.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Iso ero hyokkaysalueen pelissa, ja vaarallisuudessa Hlinnassa. Tappara nayttaa vahan paremmalta vrt. viime viikko vaikka puolikas era jai nakematta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös