Pe 07.12.2007 Otteluseurantaketju SM-liiga

  • 58 612
  • 257
Tila
Viestiketju on suljettu.

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Tais mennä valmentajalla ja Nissisellä kummallakin hermo kun joka kolmas veto menee sisään.
Niinpä. Voi olla Nissisellä peliaika jatkossa(kin) aika tiukassa. Kaveri pääsi pitkästä aikaa tositoimiin, kuusi torjuntaa, kolme päästettyä maalia ja vaihtoon ennen ensimmäistä erätaukoa. Eipä käy kateeksi. Kovin oli kyllä epäkiitollinen asema jo lähtökohtaisestikin: paperilla liigan kovin hyökkäysarsenaali vastassa kotikaukalossaan.

Vaan onpa tosiaan ollu pikkujoulutunnelmat liigapaikkakunnilla. 21 maalia taisi tulla viiden pelin ensimmäisissä erissä. Ei paha.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Ymmärrän hyvin, että pelsun kannattajia jännittää tuo 6-2 kavennus, koska onhan valmentajana Arajuuri. Uskon kuitenkin vakaasti, että muu valmennusryhmä pitää joukkueen aisoissa ja pisu ei valu housuihin. Ville Leino toki pysyy pörssissä ykkösenä...
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Tehdäänkö me HIFK:t? Eikös Tappara johtanut IFK:ta 7-1 -> 7-7 ja olisko vielä HIFK vienyt tuon pelin... No, aina saa toivoa. Kymppi täyteen!

Taisi olla Petrell, joka ohjasi Tapparan tasoituksen loppuhetkill nätisti omiin.

Mutta tällaisissa illoissa, jota Lahdessa vietetään on useasti kyllä outoa "magiikkaa". En pitäisi yhtään mahdottomana Narrien nousua. Yksi maali Jokereille ja henkinen kaaos Kaaneille, niin se on siinä.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
6-2?!?!? Mitäs helvettiä Lahdessa tapahtuu? Ei olisi uskonut, että Narrit näin romahtaa?!! Markkasella ollut kunnon imu päällä, vai eikö pakkeja ole kiinnostanut pelaaminen pätkääkään?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eiköhän Jokerit tuosta vielä nouse, aloittakoon vaikka telomalla Leonidin pelikyvyttömäksi tai jotain vastaavaa. Faneilla meno päällä radion perusteella.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Taisi olla Petrell, joka ohjasi Tapparan tasoituksen loppuhetkill nätisti omiin.


Äh, Petrell oli tuolloin varmaan B-junnuissa, Tuomo Ruutu ohjasi omiin. Tuli lyötyä muuten Saipan puolesta femma vetoa, ihan viihdyttävä matsi ekan erän perusteella..
 

jore67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun teksti-tv on ihan pihalla Jokeri-pelin suhteen, niin missä vaiheessa Markkanen otettiin pois? Tesktitv:n mukaan 1-0 tilanteessa, ajassa 14.11.. Ilmeisesti ei näin?
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt maaleja pojat ! Tepsin on kaaduttava tänään ja maksellaan nyt kalavelkoja. Pääsevät muuten jo liian lähelle kutittelemaan.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Mitä helvettiä? 6-2 ekassa erässä?!

Kuulema kauheita pomppumaaleja. Eli siis aivan tuuri maaleja kuulema. Mutta Pelsut ansaitsee johtonsa. Tämä raporttina kaverilta Lahdesta. Soihdun heittäjä on kuulema haettu kaverin kertoman mukaan jo poliisin toimesta pois. Joku strobovalopommihässäkkä sinne jäälle oli heitetty.

Kaksi kirjainta: UJ.

HYVÄ JYP!
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Pasi Peltoselle riitti, lähti kopille...kuulemma flunssaa...
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan sen verran vituttaa, että kait tässä voi loppuillan keskittyä Alko Holiin. Joka tapauksessa, jos ei jumalauta tämä viimein herätä lahtelaista yleisöä niin ei mikään. Loppukausi sold out ?
 

Champpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pelicans, Minnesota,
6-3 wilm
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös