Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Patrik Laine – supertähti+1

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Virveliä kainaloon, 15.09.2015 klo 21.46.

 1. Nännimäinen Jäsen

  Ei taidakaan ennen joulua palata.
   
 2. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Nää jälkiviisastelut sen jälkeen, kun peli on pelattu verrattuna juttuun, joka on tehty ENNEN peliä ovat aika syvältä mun mielestä. Tokihan on kritisoitava Urheilulehteä asiantuntemattomuudesta siksi, että pelejä on vielä pelattu vain muutama. Minusta ei olisi pitänyt alunperinkään lähteä teilaamaan Patea tollaisen perusteella, tai yleensä ketään junnua, jolla on lahjoja. Se osoittaa, että hosutaan ja heilutaan, eikä ole malttia oikein mihkään.

  Mitä tulee "Hatrik"Laineen triplaan(oli muuten kiva sanaleikki @Kirveellä töitä), niin täältä lähtee vilpittömät onnittelut. Laine on ollut aina hieno pelaaja, yltiöpäiset fanit ovat vaan niitä, jotka varmastikin enemmän rasittaa kiekon seuraajia, vaikka senkin voi ymmärtää. Ei Suomesta tällaista esiinmarssia jääkiekossa rapakon taakse muutenkaan jatkuvasti tule. Nauttia saa! Teiltä on tullut Barkov ja Laine. Syystä saatte ylpeitä olla. Niin mekin omistamme.
   
 3. PJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK (Lukko)
  Lainaus:
  Juu, ei taida, ainakaan ennen joulua :)

  On kyllä kohtuullisen huikea esitys ja vaikka Mathews aloitti vahvasti, niin eilen jäänyt epäselväksi, kuka oli kentän kuningas.

  Mielenkiintoinen muutos laittaa Tapola juniorivalmennukseen. Mutta jos tulee tällaisia pelaajia hyvää tahtia, niin siihen kannattaa panostaa vielä vähän enemmänkin.
   
 4. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 5. Nännimäinen Jäsen

  Pate on matkalla Pirkanmaan toiseksi kovimmaksi urheilijaksi, ansaittu voitto menossa jalkapallon supertähdelle Mikael Soisalolle. Vuoden joukkue luonnollisesti Ilveksen jalkapalloilijat. Tamperelaisessa äänestys, FF:n jonnet vauhdissa.
   
 6. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Näyttää että Hatrik Laine olisi kasvanut, tossa iässä moni vielä kasvaakin pituutta tietty. Mutta tilastoissa samanmittaset jannut maalionnitteluissa näyttää musta lyhyemmiltä. Oisko jo 196-197 taulussa?
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2016 klo 02.34
 7. Kaivanto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Polk High, ämmät, neekerit, Brian Oldfield
  Lainaus:
  Draft combinessa kesäkuussa mitta oli 192,4 cm. Tokko tuossa iässä tulee neljää senttiä puolessa vuodessa, ellei pode akromegaliaa.

  Mitä videota katsoit? Hakusanalla "Laine" Youtuben eka video on tämä, jossa 190,5-senttiseksi merkitty Scheifele näyttää Lainetta pidemmältä.

  Vuosi sitten U20-MM-kisoissa Laine ja Puljujärvi laitettiin seisomaan kuvausta varten selät vastakkain, ja Puljujärvi näytti pidemmältä. Mitoiksi oli merkitty silloin Laine 194 cm, Pulju 190 cm.
   
 8. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Patrik tuli hienosti toiseksi Tamperelaisen vuoden urheilija äänestyksessä.

  Tamperelaisen Vuoden Urheilijaksi tuli yllätysnimi! | Tamperelainen

  Vuoden urheilija: 1) Mikael Soisalo, 2) Patrik Laine, 3) Mika Hilander, 4) Aleksander Barkov Junior, 5) Mira Potkonen, 6) Reetta Hurske, 7) Juho Reinvall, 8) Samuli Samuelsson, 9) Olli Kunnari, 10) Perttu Jussila
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Selostuksissa Laineen sanotaan olevan six foot five joka on 195,5 cm. Tuo lienee lähellä totuutta.
   
 10. Kaivanto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Polk High, ämmät, neekerit, Brian Oldfield
  Lainaus:
  Ovat varmaankin ottaneet kyseisen mitan nhl.comista. Jääkiekkoilijoiden ilmoitetuissa mitoissa tapaa tunnetusti olla muutama sentti ylimääräistä.

  Kesäkuun combinesta on tiedossa tarkka mitattu pituus (6 jalkaa ja 3,75 tuumaa eli 192,4 senttiä) ja päivämäärä. Mikäli Laineen kasvukäyrä on millään tavalla normaali (ks. liite), voidaan pitää varmana, että hänen kasvunsa ei ole alkanut tänä vuonna kiihtyä vaan on hidastuvassa vaiheessa ellei jo kokonaan loppunut.

  Jos hän todella olisi kasvanut vuonna 2016 välillä kesäkuu–joulukuu 3,1 senttiä eli 0,517 senttiä kuussa, siinä tapauksessa hän olisi samalla kasvuvauhdilla combinesta taaksepäin laskien ollut elokuussa 2015 ilmestyessään harjoituspelejä dominoimaan 187,7-senttinen ja ensimmäisen liigaottelunsa aikaan syyskuussa 2014 182,1-senttinen.

  Kuitenkin jokainen Tapparaa seurannut varmasti muistaa, että Laine oli juuri 16 vuotta täyttäneenä liigadebytanttina silmiinpistävän pitkä honkkeli eikä todellakaan vain 182-senttinen. Viime kaudella hän oli silmällä selvästi Saravoa (ilmoitettu pituus 187 cm) pidempi ja hieman Elorinnettä (ilmoitettu pituus 195 cm) lyhyempi.

  Näiden tietojen valossa arvelen, että Laineen pituuskasvu on käytännössä jo loppunut ja combinen pituus pitää muutaman millin tarkkuudella.
   

  Liitetyt tiedostot:

 11. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Laine voittanut jo 2 UUNOA vuoden nuori urheilija ja vuoden läpimurto. Lisäksi hänet palkittiin vuoden jääkiekkoilijaksi aiemmin. Myös oli oma osansa Jukka Jalosen vuoden valmentaja palkinnossa.
  Tulihan sieltä omaosansa vielä Vuoden joukkue, Sykähdyttävin hetki ja ainaki 5. sija Vuoden urheilija äänestyksessä. Olikos viel muuta?
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2017 klo 22.11