Parhaat pizzatäytteet

  • 110 890
  • 378

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kinkku, katkarapu, persikka ja aurajuusto täytteiksi ja sitten tabascoa reilusti päälle.

Samaa mieltä kuin Jii, että persikka on ananasta huomattavasti parempi täyte.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kinkku, Ananas, Aurajuusto, Oliivi (+valkosipuli)

Ja hyvää on! (:
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pepperoni, kinkku, persikka ja aurajuusto. Tai oikeastaan se on melkein se ja sama, että mitkä ne kaksi ensimmäistä täytettä ovat, mutta persikka ja aurajuusto ovat vakiotäytteeni.

Kotipizzan mexicana on muuten yllättävän hyvä myös, kun vaihtaa jalapenon tilalle aurajuuston. Niin ja mainittakoon vielä, että valkosipuli sopii molempien pizzojen päälle varsin mallikkaasti.

*edit* lueskelin ketjua tarkemmin ja huomasin, että jotkut ovat tylyttäneet toisten valintoja, niinpä siis minäkin. Kanaa en milloinkaan pizzaani halua, enkä myöskään kebablihaa. Saako muuten mistään muualta maailmasta kebattipizzaa, vai onko tämä Suomemme ainut paikka mistä tuollaisen lätyn saa?

Ja pieni tarinanpätkäkin vielä. Käväisin tuossa noin pari vuotta sitten Turussa Kupittaan nurkilla sijaitsevassa kebabbilassa tarkoituksenani ostaa kolme kebab riisillä -annosta mukaani. Olisiko ollut jotain lauantaista iltapäivää kun sisään tuohon putkaan astelin. TIlasin siis kolme kebabbia riisillä, johon sain melko hämmentävän vastauksen: "Ei ule kebaab".

Menin sanattomaksi. Siis sä pidät kebabbilaa mistä ei saa kuitenkaan sitä kebua? Just.
 
Viimeksi muokattu:

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mmm.. Tässä jo parina päivänä olen lueskellut tätä ketjua.

Oma suosikkipizzani: bolognese, valkosipuli, ananas. (krapulassa lisäksi kebab-liha)

Erikoisuuksista pitäville suosittelen täytteeksi banaania. Silloin tällöin piristävä lisä pizzansyöntiin. Ei taida vain ihan joka paikan lisuke olla.

Vanha sananlasku joka liittyy pizzaan: "Pizza on kuin seksiä. Vaikka se olisikin huonoa, se on silti aika hyvää" Tai jotain sinnepäin..
 

#18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total Sec
Pari vaihtoehtoa.

Ykkösenä:

-kinkku
-ananas
-salami
-kebab

Kakkosena:

-kinkku
-tonnikala
-salami
-jauheliha
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Saako muuten mistään muualta maailmasta kebattipizzaa, vai onko tämä Suomemme ainut paikka mistä tuollaisen lätyn saa?
Eiköhän se ole yleinen markkinatalouden laki.

Saako esim. rullakebabia mistään muualta kuin Suomesta? Viime syksynä Jyväskylässä käydessäni hihittelin pitkään, kun yksi vaihtoehto oli kebab muusilla! Ahvenanmaalla joka ainoaan pizzaan tai kebab-annokseen tungetaan sitä hemmetin laihduttajan unelmaa; Bearnaise-kastiketta! Ruotsalaissa kebaberioissa on pääasiassa tarjolla ainoastaan kolmea vaihtoehtoa; pitakebab, kebab med pommes tai kebab med ris! Poikkeuksiakin tietysti on, mutta selvänä vähemmistönä. Tosin pienimmissäkin paikoissa on yleensä kaksi varrasta; toinen normikebuliha ja toinen kanaa. Missä suomalaisessa kebaberiassa on kanavarras? Saksassa kebab on käytännössä aina valmistettu lampaanlihasta jne.

Sitä on tarjolla mitä kansa haluaa ostaa!
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Riippuu siitä, miten tuhti pizza on hakusessa. Darrassa tulee varmaan otettua tuhdimpi pizza kuin muuten. Erittäin harvoin otan oma valinta -pizzan, koska yleensä pizzapaikoissa on mielestäni ihan tarpeeksi laaja valikoima valmiita vaihtoehtoja. Persikkaa voisikin joskus kokeilla täytteenä, ei kuulosta yhtään hullummalta. Kebabliha on myös oikein kelpo täyte.

Parasta on paha mennä sanomaan, mutta yksi suosikeista on kebab-ananas-aurajuusto-jotain. Hyviä pizzoja olette kyllä listanneet.
 
Vakiotäytteeni ovat sipuli, herkkusieni, paprika ja ananas. Kun näitä pizzoja tulee kuitenkin tilattua vähän semmoisessa ihme kunnossa aina, niin joku em. saattaa kyllä korvautua tomaatilla tai joskus peräti valkosipulillakin.

Eräänä parhaista saavutuksistani pidän loistavaa neronleimaustani erään baarireissun jälkeen, kun tilasin yöllisen humalapizzan täytteeksi herkkusienen, valkosipulin, ananaksen, paprikan, tomaatin, sipulin, oliivin ja tuplajuuston. Tuli muuten hippi tuolloin melko täyteen!
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Oikeastaan kombinaatioita on monia, mutta uudeksi suosikikseni on noussut Oliivi-paprika-herkkusieni-katkarapu.

Aivan huikea, joskus vielä sipuli tuohon lisäksi ja on muuten hyvää! Mutta neljäähän tuossa vain haetaan, joten neljä eka mieleen tullutta laitoin.
 

Glove

Jäsen
Mitäkäköhän tuohon laittaisi, pitsan päällä kun menee melkein mitä vaan. Pari viestiä sitten ehdotettu banaani ei kyllä iske, eikä kananmuna. Neljään täytteeseen voisi laittaa vaikkapa kinkkua, salamia, jalopenoa ja katkarapuja. Jos valkosipuli pitää laskea täytteeksi niin sitten jätetään nuo ravut pois. Salamin voi korvata vaikka kebabilla, sekin on oivaa tavaraa lätyn päälle.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Kantapaikassani koti-pizzassa tulee aina hetken listaa katseltua tokaistua "Opera Special"
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Kantapaikassani koti-pizzassa tulee aina hetken listaa katseltua tokaistua "Opera Special"

Eräs kaverini on syönyt pelkkää Operaa niin kauan kuin jaksan muistaa. Kerran se sitten pizzalle mennessä meidän muiden yllyttämänä otti eri pizzan, taisipa vielä lohkaista kuolemattomat sanat "pitäähän sitä välillä hullutella"..

Pitkään katseli pizzalistaa, mietti, ähisi ja puhisi ja yski ja sanoi...
"joo, kokeillaan jotain uutta, mulle toi Opera Special!"

Aikamoinen hurjapää, enpä itse moiseen mullistukseen olisi kyennyt.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Pepperoni, aurajuusto, kebab ja tietysti sipuli
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Aloitan itse ja täytteet voisivat olla seuraavat ->

kinkku, salami, katkarapu, jalapeno

Yhden noista täytteistä voisi toki korvata tuplajuustolla.

Loistava valinta ketjunavaajalta. En paremmin sano. Nykyisin korvaan jalapenon tuplajuustolla siitä syystä, että vatsa ei enää meinaa kestää noita tulisia juttuja.
 
Suosikkijoukkue
RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
En muista olenko kirjoittanut jo, mutta ehdoton vakkari on:
Aurajuusto, tuplajuusto, kebab-liha (vain jos suikaleina) ja jauheliha/kinkku. Mikäli kebab on paloina, otetaan jauheliha ja kinkku.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
1. Kinkku, salami, herkkusieni ja katkarapu

2. Kinkku, ananas, aurajuusto ja oliivi

3. Kinkku, kebabliha, jalapeno ja sipuli

Aina oregano mukaan ja krapulassa usein myös valkosipuli.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Pari kertaa olen tähän ketjuun jo vastannut, mutta päivitetään jälleen. Eli ravinteleissa täytteet ovat hiukan raskaampia kuin kotona, katkarapu ja homejuusto lähinnä vakioina. Kotona vakiona on ollut pohjalla mozzarellajuusto ja tomaattikastike, täytteinä parmankinkku, tuoreet herkkusienet ja basilika sekä pintaan hiukan parmesania raasteena. Uunikivi on kova sana.
 

JHOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ananas, tonnikala ja jalapeno (jotka sitten nypitään pois, mutta tuovat kivasti makua) se täydellisin satsi. Muuta ei tarvita.

Niin, ja ananasta oltava joka pizzassa. Tasaa kivasti makua, kun en suolaisesta niin pidä.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
N. puoli tuntia sitten paikallisen pizzalähetti lykkäsi pizzan käteen. Sen saman tilasin mikä tulee useimmiten tilattua. Pannupizza, täytteinä pepperoni, kebabliha, ananas ja tuplajuusto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös