Parhaat huudot

  • 78 197
  • 341

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Muutama vuosi takaperin jossain IFK:n matsissa tuomarit olivat ratkaisuillaan nousseet yleisön "lemmikeiksi" kahden ensimmäisen erän aikana. Kolmannen erän alkua odotellessa hallissa oli aika hiljaista vaikka suuri osa yleisöstä oli jo katsomossa. Ensimmäisenä kentälle kurvasivat tuomarit ja takaani kuului huuto todella kantavalla äänellä:"Voi helvetti!! Samat tuomarit!!" Ainakin meidän katsomossa naurua riitti.

Toinen mieleenjäänyt huuto oli pari kautta liigaa tuominneelle päätuomari Karhulle. "Karhu sä olet eläin!!"
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Eihän noita enää juuri muista, etenkin kun pahimmat vääräleuat on jääneet pois Isomäen lehtereiltä...

Ässien ollessa pahasti takissa: "Tehdää uudet sakit..."

"Jere, elämä on parasta huumetta"

"Kaipainen! Saatanan paskasanko/pygmi"

tai perinteiset: "Eepi syämään!" tai "Jutila syämään"

Kerran kaverini innostui liukkaan laiturin ohitettua Jutila "helpohkosti" huutamaan hiljaisella hetkellä: naureskellen "Jutila jäi niinkun paska tikkuun!" hetken kuluttua hän huomasi pienen virheensä ja nousi varpustamaan ja huusi: "Eiku, Jutila jäi niinku tikku paskaan"
Huuto sinällään ei ollut järin hauska mutta itse tapahtuma hymyilytti ympäristöä melkoisesti.

Tuomareihin kohdistuneita on myös useita, muttei hanki muistaa...

"Ingman, saatanan jäätelöpuikko!"

"Et ollu Henriksson häävi pelaaja mut tuomarina oot täysin perseestä..."
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muutama vuosi sitten Raksilassa, Tamin kirjan julkistamisen aikoihin kun Tappara oli vierailulla:

Kaksi vanhempaa miestä huutelivat napakasti ensimmäisen erän aikana Tapparan puolesta ja olivat vahvistusta nauttineena sangen äänekkäitä. Erätauko koetti ja Tami käppäili koppiin päin jolloin lehtereiltä tärähti "Tami mee kirjottaan kirjaas, täällä on peli!".

Välittömästi napsahti kuitti vierestä "Piä turpas kiinni, tai me tuodaan sun kotio pakettiautollinen niitä kirjoja". Tuli hiljaista :-)
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä menneellä kaudella Ässät - Ilves pelissä Ilves voitti matsin 0-5. Kolmannessa erässä minua alkoi suunnattomasti vituttaa ja aloin sitten huudella Nissiselle näitä "Tuoomaaas"-huutoja ym. Erän lopulla olin huutanut ääneni käheäksi, mutta sain vielä jotain ääniä suustani aikaiseksi. Tuli siinä sitten pelikatko, ja olin avaamassa suutani, kun vieressäni seisova tamperelainen tyyppi katsoo kentälle ja karjuu "Se on viisnolla saatana!". Päätin olla viimeiset minuutit hiljaa
 
Tappara-IFK Hakametsässä. Lindforsin Sakaria epäiltiin niihin aikoihin raiskauksesta. Hallissa pyöri mainos, jossa kuului puhelimen soittoääni. Pirinän jälkeen katsomosta huudettiin kovalla miesäänellä (saattoi olla jopa baritoni):

"Sakke vastaa, siellä on poliisi."

Repesin.
 

erkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
blackhorse

ystäväni (jokeri fani) oli tampereella katsomassa tapparan peliä jossa pelikatkolla alusvaatettaja mainosti itseään kaiuttimista: Mitä Timo Jutila vetää päälleen pelin jälkeen ? vastaus kajahti salamannopeasti ystäväni suusta : Rauno Korven !

minua nauratti, tappara faneja ei ihan niin paljoa...
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Jo useampia vuosia sitten,Tappara-Ässät pelin seisomakatsomos-
sa,oli isokokoinen,vaarallisen näköinen kaveri,joka huusi koko ot-
telun ajan samaa huutoa:Tappara jumalat hymyilee !Se on jäänyt
mieleen,mitä sitten tarkoittaakaan.. ;)
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Legendaarisen Harri Laurilan pelatessa Tapparassa jokunen vuosi sitten toisella erätauolla jäällä esiintyi joku taitoluisteluryhmä, ja heidän poistuessaan jäältä kuulin takaani kovaäänisen huudon "Viekää Laurila mukananne!"
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Toiseen ketjuun tästä jo kirjoitinkin, mutta enemmän taitaa kuulua teksti tämän otsikon alle.

Olimme kaveriporukalla Lahdessa katsomassa Pelicans-HIFK keväällä 2002. Istuttuaan lähes koko ottelun hiljaa muutaman oluen ottanut kaverini käytti tilaisuuden hyväkseen. Kun hallissa oli hieman hiljaisempaa, tämä nousi seisomaan ja huusi HIFK-vahti Sakari Lindforsille: "Sakke on aikuinen nainen!" Lähellä istuneet taputtivat ansiokkaasti mielipiteensä ilmaisseelle kaverilleni, joku kommentoi: "Hei, toi oli hyvä!" Jopa muutamat HIFK-fanit nauroivat.
 

redlate

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä
Taisi olla viimeinen Hifk-tps ottelu tällä kaudella. Kaksi turun miestä aloitti keskinäisen vuorolaulun tyyliin maali, maali, maali. Tätä jatkui minuutin kaksi ja tulihan se maalikin sitten sieltä. Alkuun jaksoi naurattaa melkein koko katsomoa. Eivät kuitenkaan ymmärtäneet lopettaa ajoissa, vaan jatkoivat tätä koko loppu pelin. Hyvänkin jutun saa tehokkaasti pilattua liialla toistolla.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti redlate
Taisi olla viimeinen Hifk-tps ottelu tällä kaudella. Kaksi turun miestä aloitti keskinäisen vuorolaulun tyyliin maali, maali, maali. Tätä jatkui minuutin kaksi ja tulihan se maalikin sitten sieltä. Alkuun jaksoi naurattaa melkein koko katsomoa. Eivät kuitenkaan ymmärtäneet lopettaa ajoissa, vaan jatkoivat tätä koko loppu pelin. Hyvänkin jutun saa tehokkaasti pilattua liialla toistolla.

Satuttiin istumaan käytävän toisella puolella kyseisestä parivaljakosta. Koko katsomonosa osoitti hienosti suosiotaan "huutolaispojille", kun maali vihdoin tuli. Ei jäänyt epäselväksi, kenen ansiota se maali oli;)

No, kyllä muutamat Hifkiläisetkin yrittivät vastata tähän taisteluhuutoon samalla mitalla, pojilla ei kuitenkaan ääni riittänyt taistossa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti redlate
Hyvänkin jutun saa tehokkaasti pilattua liialla toistolla.
Uskoisiko tuota. Huonon jutun saa kyllä toisaalta jatkuvalla toistolla tehokkaasti iskostettua kanssatallaajien mieliin ja siis näin monasti oikein toimivaksi. Tälle huumorilajillehan on omistettu ihan oma tyylinsäkin, se on toistohuumori - huumoreista parhain.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport-Jukurit ottelussa, Jukurivalmentaja Risto Dufvalle jolla on hiustyyli mallia "Spede Pasanen" joku huusi: "Dufva, ei tää oo uimahalli!"
 

redlate

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä
Parahin Rontti. Toistohuumorin kyllä ymmärrän. Et kai sinäkään jaksa seurata tv:stä, jos PPP huutaa 40 min putkeen apuva. Ehkä taas seuraavassa pelissä se on hauskaa.
 

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"V*ttu nyt toi pappa sai sen rollaattorinsa käyntiin!"

Tää kuulu muistaakseni viime kaudella jossain JYP-Ilves pelissä, sen jälkeen, kun Raipe oli syöttäny kolmannessa erässä kaks maalia.
 

Miguel

Jäsen
Minä kun aloitin jääkiekko-otteluissa käymisen Reipas Lahden viimeisellä liigakaudella, tuli opittua heti alkuun kunnon jääkiekkokulttuuria. Joukkueen kontatessa kuuli mitä mielikuvituksellisimpia huutoja. Yksi yleisön ehdottomista "suosikeista" oli Erkki "Mälli" Mäkelä, vaikka ihan kohtalaisesti pisteiden valossa menestyikin. Kerran kun Reippaalle tuomittiin rankkari, kaikki toivoivat Tommy Kiviahon menevän laukomaan (taisi olla itse tilanteessa), sillä hetkellä kun hyökkäyksen luottomies oli. Kiviaholle kuitenkin tuomittiin lopulta samasta hässäkästä jäähy. Yleisön tuskainen reaktio "Ei jumalauta, Mälli vetää!" on jäänyt hyvin mieleen, vaan kuinka ollakaan, Mäkelä tekikin maalin tuosta rankkarista. Eipä se tosin paljon ivailua hillinnyt. Myös jonkun hukatun tilanteen jälkeinen huuto "Mälli, lähde kahville, minä tarjoan!" herätti hilpeyttä.

Kerran eräs isoveljeni koulukaveri oli päättänyt mennä piiitkästä aikaa lätkämatsiin. Hän kertoi vähän ihmetelleensä ensi alkuun, mitä kolme IFK-fanipaitaista miestä teki Lahdessa Pelicans-JYP-pelissä. No, JYPissä pelasi tuolloin Jussi Pesonen ja noutaja-tapaus oli melkoisen tuore. Nämä IFK-sällit olivat hommanneet paikat JYPin vaihtoaition takaa ja huutelivat koko ajan tyyliin: "Hyvä Pesonen, ajele vaan selkään!" Huudot itsessään eivät niin hauskoja kai olleet, mutta meneminen otteluun, jossa omat eivät pelaa, pääasiallisesti huutelemaan yhdelle miehelle on ajatuksena aika huvittava.

Muutamat muutkin episodit ovat hymyilyttäneet muun kuin itse huutojen takia. Tällaisia ovat Santeri Heiskasen ystävällinen morjestus vastaukseksi Hämeenlinnan sikakatsomon "Saaanteriii"-huuteluun samoin kuin Marko Jantusen vastaavanlainen reaktio eräiden Pelicans-fanien "Jantunen, sä olet petturi"-lauluun.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Boston Bruins
Ja kuka sanookaan ettei Oulussa ole katsomokulttuuria. :)

Kärppien divaripeli vuonna kypärä ja vastassa taisi olla SapKo jos aivan oikein muistan. Lähellä oleva herra oli kohtuullisen päissään, ja huusi Sapkon maalissa olleelle Wallinheimolle että "Sinuhe, Sinuhe, sun mailassa on tikkuja!!" En vieläkään ymmärrä mitä hän mahtoi tuolla tarkoittaa, mutta kyllähän se nauratti silloin ja paljon.

Tämä ei ole kyllä jääkiekkopelistä, mutta aikanaan R-Ville Teamin ja jonkin Mikkeliläisjoukkueen, jota en valitettavasti muista nimeltä, välisessä kaukalopallo-ottelussa tapahtui seuraavaa. Peli oli R-Villelle 27-3 ja Mikkeliläiset tekivät maalin. Eräs herra jolla oli poikkeuksellisen kantava ääni huusi, että "Tsempatkaa nyt pojat, nehän ottaa kohta kiinni." Silloin koko parisataapäinen yleisö rämähti mehevään nauruun. Lopulta peli päättyi 30-5.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä onko nämä jo tulleet mutta kokeilen onneani:

Muinoin eräässä Hifk - Tappara pelissä joku herrasmies huuteli koko pelin Jutilalle "Juti ota keksi".
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Männä kaudella HIFK-Blues -ottelu.
Yksi kohtalaisen hauska ihminen dissasi (hämeenlinnalaiset HUOM, pilkkasi) Kim Hirsovitsiä niin paljon kun vaan voi dissata.

Koko 60 min hirveetä huutoa:
"SLIPOVITS!"
"EI ARAVIRTA ÄLÄ LAITA SLIPOA JÄÄLLE"
"VOI VITTU SLIPOVITS"

Nautin ottelusta.
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taisi olla Viking-Cupissa, kun Ässät pelasi. Ässät oli juuri hankkinut Kristian Taubertin ja aika pian ottelun alun jälkeen joku Ässäfani huusi kovalla äänellä :"Koita Taupertti taivuttaa niitä polvia!"

Myöskin tällä kaudella TPS-HIFK -matsissa Jere Karalahdella oli sysimusta päivä (kaikki meni päin vittua häneltä). Joku irvileuka katsomosta huusikin :"Hei kingi!! Sä olet vähän vitun hyvä!"
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Tommy
Koko 60 min hirveetä huutoa:
"SLIPOVITS!"
"EI ARAVIRTA ÄLÄ LAITA SLIPOA JÄÄLLE"
"VOI VITTU SLIPOVITS"

Nautin ottelusta.

Onnea vaan sullekin.

Onneksi itse en ollut paikalla, nauraisin varmaan vieläkin.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti mmuurine
"Ingman, saatanan jäätelöpuikko!"

"Hei Ingman! Maistuisko jugurtti?!!" on myös aika legendaarinen.

Putin "Hei Varis! Lennä korkeasaareen!" oli myös aika hauska.
Puti myös joskus huuteli matinkylässä Kuivalaisen Pasia puhelimeen, niin eikös sen jälkeen Pasin takana verkko heilunut, which was pretty funny.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Tämä menee vähän oma-kehuksi, mutta menköön.

Turussa Viking-cupissa oli Jokerit Ässät peli. Se oli kausi, jolloin Janecky (sori jos on kirjoitusvirhe) sai jäädä narri-paitaan, kun Leena itkeä tirautti Hjallikselle. Olin aivan Jokereiden vaihtoaition takana ja huusin varsin kantavalla äänelläni: "Janecky on Leenan Otto-poika". Otto hermostui täysin, kääntyi taaksepäin ja huusi selvällä suomella, että "mitä, mitä?". Huoltajat yritti rauhoitella, mutta kun mies meni seuraavaksi kentälle ajoi muutaman potkun jälkeen vastustajaa poikittaisella päähän ja lensi jäähylle. Taisi olla arka paikka.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Katsomohuuto JYP - Jokerit - pelissä tuomari Jari Levoselle:

"LEVONEN, KUKA SUN PALKKAS MAKSAA???"

Levonen vastasi virnuillen: "Jokerit!"

Viime kauden JYP A - KJT - pelissä tilanteen ollessa tyyliin 11-1 ja KJT:n vaihdettua jo pitkän aikaa sitten pelaamisen jäähyilyyn, kolmannen erän lopulla KJT otti jälleen jäähyn ja katsomosta ohjeistettiin: "Älkää ottako noin paljoo jäähyjä, tehän häviitte vielä!"

Hippoksella alkoi myös viime kadella kuulua jossain pelissä kummallista ovikellon soittoa kesken pelin. DINGDONG, DINGDONG! Katsomossa oltiin valppaana:

"Ovi auki!"

Tässä yhteydessä lienee myös muistettava Hippoksen kenttäkuuluttaja Anssi Nybergiä, jolle sana "asiakaspalvelu" tosiaan merkitseekin jotain. Anssi kuulutteli A:n pelissä muita A:n tilanteita, mutta itse pitkävetolappuni kanssa olisin ollut kiinnostunut myös Mestiksen play off - kohteista. Kävimme pienen keskustelun aiheesta:

"Kuuluta Mestis-tilanteet kanssa!"
"(Mikä sivu?)"
"223!"
"Yleisön pyynnöstä, Mestiksen play - off - tilanteita..."
"Kiitos!"

Toinen tilannekuulutuksiin liittyvä hauska huuto oli, kun samaan aikaan A:n pelin kanssa oli menossa liigaottelu TPS-JYP, jossa oli vielä kovat panokset. JYP tasoitti 1-1:een, jonka Nyberg kuulutti kotiyleisön riemuksi, joskin samantien TPS meni jälleen johtoon. Kun JYP myöhemmin tasoitti jälleen, kuittasi Nyberg meille:

"En mä uskalla enää kuuluttaa sitä tulosta, muuten menee taas Tepsi kohta johtoon...."

Kun Nyberg lopulta tuloksen kuulutti, huusimme "WANHA!"

(Nämä jutut tuntuivat muuten hallilla paljon hauskemmilta kuin tässä kirjallisessa muodossa.)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös