Panthers 2004-2005

  • 6 356
  • 49

Franklin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko,InterMilan,Florida Panthers
Bure ja Guerin???

Elikkäs Pavel Bure ois tulos takas Floridaan uutisoi: http://spectorshockey.tripod.com/spectors_trade_rumours.html
Myös Guerinistä tuolla oli jotain juttua

Tuo Buren 10milj kaudessa on kyl aika kova...
Mutta jos Bure pysyy terveenä kokokauden niin miten mahtaa olla vielläkö 50maalin kausia tulee mutta hyvä olisi jos tulisi edes +30maalia

Guerin:Miehestä ei ole oikeen minkään laista mielikuvaa...Mutta varmasti vahhvistus

Floridan 1.ketju olisi aika kova

Bure-Jokinen-Guerin
 

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tosta Guerinista en niinkään välittäis, mutta olisi kyllä ihanaa saada vanhempi Bure takasin Floridan lämpöön.

Edittiä sen verran että kylhä toi Guerinikin kelpais :o Ois jopa Pantherssilla ekaa kertaa vähään aikaan playoff kaliberin ykköskenttä.
 
Viimeksi muokattu:

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Jotenkin on semmonen kutina on, että tänä kesänä tehdään täällä Floridankin suunnalla pitkästä aikaa joku isompi treidi. Joku Jovocop-Bure ym. tyylinen.
Taitaa olla toi draft viikonloppu se jolloin todella moni pelaaja vaihtaa maisemaa(ei pelkästään Panthers pelaajat vaan ylipäätänsä), joko free agenttinä tai sitten jonkun kaupan lisukkeena...
Toivottavasti ens kausi pystytään pelaan niin ei mee kaikki kaupatkaan ihan hukkaan ja muutenkin, mitä helvettiä sitten teen jos ei pelata? Kai ne nyt saa ne sopimuksensa kuntoon ennen kauden alkua?
Perkele tässä hikoilee joka aamu että onko tullut mahdollisia muutoksia Panthers joukkueessa ja kaikkea mahdollista koko NHL:aan liittyen...

Edellisiin viesteihin liittyen, en kyllä määkään laittais vastaan jos Paven olis takasin tulossa... semmoset 40maalia riittäis ens kaudelle ihan hyvin, sitten toi Guerin juttu on paljon "kinkkisempi" eli ottaako hänet kovalla palkalla, ittellä ei oikein oo selkeää mielipidettä tohon. Sitäkään ei taida kukaan tietää onko Panthers sillä listalla johon Bill suostuu menemään, todennäköisesti ei, mutta odotellaan...
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
The Panthers have extended qualifying offers to LW Eric Beaudoin, LW Christian Berglund, LW Niklas Hagman, LW Darcy Hordichuk, LW Ryan Jardine, C Olli Jokinen, RW Juraj Kolnik, C Vaclav Nedorost, LW Josh Olson, RW Denis Shivdki and D Mike Van Ryn. By extending qualifying offers to these players, the Panthers retain their rights and they become Group II (restricted) free agents July 1.

Florida did not make qualifying offers to the following players; C Matt Cullen, D Paul Elliott, G Simon Lajeunesse, D Andreas Lilja, LW Eric Messier, RW David Morisset, RW Sean O'Connor, C Byron Ritchie, RW Mikael Samuelsson and D Pavel Trnka. These players will all become unrestricted free agents July 1.

Eli Panthers on tehnyt "sopimusehdotukset" noille ylemmän ryhmän pelaajille ja puolestaa alemmassa ryhmässä olevat eivät ole saaneet tarjousta...
Darcy Hordichuk on onneksi jaodotusten mukaisesti tollaylemmällä listalla!
Lähteenä on Panthersienkotisivut
 

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oon hiukan yllättynyt että Liljalle ja Trnkalle ei ole sopimuksia tarjottu. Bouwmeesterin ja Van Rynin lisäksi siinä on Floridan ainoat NHL-tason pakit. Toivottavasti syksyllä nähdään vähän kovempaa kalustoa, en haluaisia nähdä Floridan aloittavan kautta "Bouwmeester, Van Ryn janeljäfarmijyrää" - asenteella. Peli on valmiiksi jo menetetty.
 

The Rock

Jäsen
Jamie McLennan UFA -> Florida

Florida sainasi hyvän backupin Roberto Luongolle kahdeksi seuraavaksi kaudeksi eteenpäin tekemällä sopimuksen free agent -maalivahti Jamie McLennanin kanssa.
 

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
McLennan tuli sitten Shieldsin tilalle. En usko että Florida pitää kahta ton tason kakkoskopparia itellään. Oma arvio on että Shields lähtee pois.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Panthers ink Cairns
July 5 @ 8:07 AM
The Florida Panthers have signed defenceman Eric Cairns to a contract, Sportsnet has learned. Terms of the deal have not been disclosed.
The 30-year-old blueliner has spent his entire eight-year career in New York, two with the Rangers, six with the Islanders.

Yo. kopsattu HFBoardsilta.
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
JESS JESS JESS!!!
Jos toi on totta niin ei voi muuta sanoa kun JESS...
Nyt on viime kauden kaks kovinta (pienellä varauksella) saatu Panthersiin, jos siis Hordi hyväksyy sen qualifying offerin, Keenanin kädenjälki näyttää tuottavan ainakin minun mieleistäni tulosta!
Toivoa vaan sopii että se ensi kausi pelataan ja päästään näkeen vanhaa kunnon kovaa Panthers nippua jäällä...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Hordi24
Keenanin kädenjälki näyttää tuottavan ainakin minun mieleistäni tulosta!

Toivottavasti Iron-Mike ei innostu liikaa, koska seuraavaksi voivat pahimmassa tapauksessa lähteä ainakin JBo, Kolnik ja Horton Bostoniin vaihdossa Thorntoniin ja sen jälkeen Huselius & Weiss Dallasiin vaihdossa Gueriniin.

Panthers on yhdessä Thrashersin kanssa yksi niistä seuroista, joiden pelistä pidän Rangersin lisäksi ja olisi sääli nähdä Keenanin tuhoavan hyvä nuori pohja hankkimalla 34-vuotiaan Guerinin tapaisia pelaajia uhraamalla esimerkiksi Bouwmeester, Horton ja draft-vuoroja.
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Luin itsekin tosta Thorntonin jutusta ja en kyllä mielellään lähtisi Kanadalaisia nuoria tulevaisuuden pelaajia vaihtamaan, en ainakaan kolmea samaan aikaan...
Bouwmeester, Weiss ja Horton on kaikki mun ns. "toivomuslistalla" ketä pitäisin joukkueessa.
Huselius saamun puolesta mennä mihin tykkää, kunhan jotain tulee vaan tilalle, mieluummin Kanukki!
Thornton kuuluu kyllä mun suosikkipelaajiin noista "tähtipelaajista", mutta silti e kyllä Jaytä ja Hortonia mieluusti vaihtais, koska siinä on sitten se palkkakin mikä Joelle pitää maksaa ja se kauhean pieni oo...
Tää Cairnsin hankkiminen oli todella hieno juttu Keenanilta ainakin mun mielestä, ja vielä koska Hordichukille tehtiin qualifying offer niin ei häntäkään olla siis pois edestä heittämässä.
Nyt on siis todellinen kovanyrkki sekä hyökkäksessä että puolustuksessa!
Maltan tuskin odottaa kun tuun Turkista takaisin ja avaan ekaa kertaa koneen viikon tauon jälkeen, että mitä kauppoja silloin on tehty.
 

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyis olla aika kova pelaaja että Florida luopuis noinki kovista pelimiehistä ku Bouwmeester ja Weiss. Hortonin katsoisin vielä "tulevaisuuden" nimiin koska viime kausi oli vasta tulokaskausi ja sekin hyvin rikkonainen (jalka murtui). Enkä edes tajua miksi Keenanilla olisi hinkua saada Thorton. Weiss on varmasti tasoltaan kakkosketjuun riittävä. Pantherssilla on sitäpaitsi jo samantyylinen pelaaja kuin Thorton, eli siis Jokinen.

Tosta Guerinista vois olla kovakin hyöty, Kolzov jätti paikan joka vaatis paikkausta. Joku kokeneempi ja tehokas hyökkääjä ykköskenttään tarttettais.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Sportsnetillä lukee että Aleksander Karpovtsev olisi tehnyt 2-vuoden lapun Pattereiden kanssa.
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Eilen Panthers laumaan liittyi Aleksander Karpovtsev ja tänään Sean Hill. Nyt on siis hankittu neljä vapaata agenttia kesän aikana, yksi maalivahti (McLennan) ja kolme pakkia (Cairns, Karpovtsev ja Hill). Puolustuspää näyttää siis saaneen vahvistuksia- ja ihan hyviäkin sellaisia!
En tiedä tarkoittaako tämä sitten sitä että konkari Lyle Odeleinin on aika siirtyä eläkkeelle, sillä jo nyt on sopimus seitsemän pakin kanssa...
Biron, Bouwmeester, Cairns, Hill, Karpovtsev, Mezei ja Novak ovat ne pelaajat joilla jo on sopimus. Sitten viime kauden pelaajat joilla ei ole sopimusta: Lilja, Trnka, Van Ryn ja siis Odelein.
Liljan on ainakin huhuttu lähtevän, mutta silti jäljelle jää kolme pelaajaa jotka kaikki kiilaavat Odeleinin ohi.

Hyökkääjien puolella sen sijaan homma on vielä pahasti kesken, vain viidellä hyökkääjällä on sopimus (Horton, Piros, Huselius, Weiss ja Jones).
Toki hyökkääjistä osalle on tehty qualifying offer ja niitä odotellaan...

Maalivahti osasto on todella hyvässä kunnossa kun ykkösenä on Roberto Luongo ja kakkosena halpa, muttei huono Jamie McLennan.

Nyt kun ainakin seuraavat pelaajat hyväksyy qualifying offerit niin ihan hyvältä alkaa näyttää: Jokinen, Van Ryn, Nedorost, Kolnik ja Hordichuk. Sitten vielä hankitaan muutama kova pelimies muualta niin ei oo ens kaudella hädän päivää!
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Nyt on pian kuukausi täynnä kun ei oo kuulunu mitään Floridan suunnalta, jos nyt sellaiseksi ei lasketa Ryan Jardinen tekemää sopimusta! Tällä hetkellä sopimus on pelipaikoitain seuraavilla pelaajilla: G - Luongo, McLennan. D - Biron, Bouwmeester, Cairns, Hill, Karpovtsev, Kwiatkowski, Mezei, Novak. C - Horton, Piros, Weiss. LW - Beaudoin, Hagman, Hordichuk. RW - Huselius, Jones...

Rahaa näihin pelaajiin on pantu hivenen alle 20 miljoonaa, kiva lukee muissa ketjuissa että siellä on pistetty joku 60 miljoonaa tai vastaava. Käytännössähän esimerkiksi Luongo on tasoonsa nähden lähes ilmainen (2.4 milj.), mutta kun ens keväänä/kesällä neuvotellaan uutta sopimusta niin lisäystä tulee varmasti ja paljon. Bouwmeester (n. 1.2milj.) ja Horton (1.24milj.) taitaa olla vielä sen tulokassopimuksen "alaisena" ja sen takia on vielä ihan kohtuulliset hinnat! Jokinen tietysti kiilaa kärkeen kun oman sopimuksensa tekee, mutta ei hänkään mikään ylikallis tule olemaan.
Niinkuin kaikki huomaa niin kesän aikana on pistetty puolustuspää hyvään kuntoon, mutta hyökkäys odottelee edelleenkin paria kovaa vahvistusta! Jos ensi kautta ei pelata niin siinä menee sitten vuosi hukkaan nuorilta Panttereilta (toki muiltakin, mutta kun on kyseessä harvinaisen nuori ryhmä) kehittyä ja saada kokemusta koviin peleihin. Itsehän en minäkään lakkoon usko niinkuin olen kuullut muidenkin sanovan täällä jatkoajassa, en edes ajattele että mitä sitten jos ei pelata!

Palkoista vielä sen verran että onneksi Panthers ei ole lähtenyt tohon "rivipelaajien" ylipalkkaamiseen mukaan, kuten muutama seuraava esimerkki: Rod Brindamour - 5miljoonaa, Donald Duck Brashear - 2.2miljoonaa ja vaikka Pierre Turgeon - 7(!) milliä!
Ihan oma asiansahan on sitten nää prongerit, forsbergit, lidströmit ja leclairit, joiden palkat on ihan...
 
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche,Tps
Viestin lähetti Hordi24
Nyt on pian kuukausi täynnä kun ei oo kuulunu mitään Floridan suunnalta, jos nyt sellaiseksi ei lasketa Ryan Jardinen tekemää sopimusta! Tällä hetkellä sopimus on pelipaikoitain seuraavilla pelaajilla: G - Luongo, McLennan. D - Biron, Bouwmeester, Cairns, Hill, Karpovtsev, Kwiatkowski, Mezei, Novak. C - Horton, Piros, Weiss. LW - Beaudoin, Hagman, Hordichuk. RW - Huselius, Jones...

Rahaa näihin pelaajiin on pantu hivenen alle 20 miljoonaa, kiva lukee muissa ketjuissa että siellä on pistetty joku 60 miljoonaa tai vastaava. Käytännössähän esimerkiksi Luongo on tasoonsa nähden lähes ilmainen (2.4 milj.), mutta kun ens keväänä/kesällä neuvotellaan uutta sopimusta niin lisäystä tulee varmasti ja paljon. Bouwmeester (n. 1.2milj.) ja Horton (1.24milj.) taitaa olla vielä sen tulokassopimuksen "alaisena" ja sen takia on vielä ihan kohtuulliset hinnat! Jokinen tietysti kiilaa kärkeen kun oman sopimuksensa tekee, mutta ei hänkään mikään ylikallis tule olemaan.
Niinkuin kaikki huomaa niin kesän aikana on pistetty puolustuspää hyvään kuntoon, mutta hyökkäys odottelee edelleenkin paria kovaa vahvistusta! Jos ensi kautta ei pelata niin siinä menee sitten vuosi hukkaan nuorilta Panttereilta (toki muiltakin, mutta kun on kyseessä harvinaisen nuori ryhmä) kehittyä ja saada kokemusta koviin peleihin. Itsehän en minäkään lakkoon usko niinkuin olen kuullut muidenkin sanovan täällä jatkoajassa, en edes ajattele että mitä sitten jos ei pelata!

Palkoista vielä sen verran että onneksi Panthers ei ole lähtenyt tohon "rivipelaajien" ylipalkkaamiseen mukaan, kuten muutama seuraava esimerkki: Rod Brindamour - 5miljoonaa, Donald Duck Brashear - 2.2miljoonaa ja vaikka Pierre Turgeon - 7(!) milliä!
Ihan oma asiansahan on sitten nää prongerit, forsbergit, lidströmit ja leclairit, joiden palkat on ihan...

hyvästä kuuluu maksaa!
jos Foppa olisi ihan p@ska pelaaja tuskin sille maksettaisi 9,5 miljonaa dollaria vuodessa! Mutta kun ei oo! Foppa on yksi NHL:än parhaimmista pelaajista ja sanoinsin että hän ansaitsee ne..
Ja kyllä sinne Floridaan tulee varmasti aika jolloin Luongot sun muut haluavat enemmän rahaa ja luongo tulee varmasti saamaan ainakin 7 milliä..
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Viestin lähetti Color@do @v@l@nche
hyvästä kuuluu maksaa!
jos Foppa olisi ihan p@ska pelaaja tuskin sille maksettaisi 9,5 miljonaa dollaria vuodessa! Mutta kun ei oo! Foppa on yksi NHL:än parhaimmista pelaajista ja sanoinsin että hän ansaitsee ne..
Ja kyllä sinne Floridaan tulee varmasti aika jolloin Luongot sun muut haluavat enemmän rahaa ja luongo tulee varmasti saamaan ainakin 7 milliä..
Totta kai hyvästä kuuluu maksaa, en sano etteikö esim. Wingseillä olisi parempi joukkue tällä hetkellä kun Catseillä, mutta sen vaan että Roberto Luongo saa NHL:n maalivahdeista 19. eniten palkkaa, kukaan ei voi väittää että Luongo olisi vasta 19.paras maalivahti! Hyvähän tää meille Panthers - faneille on!
Tää ei ollut tarkotus olla mikään vittuilu tää "oma lukunsa" -pelaajat, totta on että hyvää ei saa halvalla, ainakaan pitkään pidettyä.
Floridassa on varmasti tulossa aika jolloin maksetaan huomattavasti enemmän palkkaa kuin nyt, mutta silloin on pelaajatkin muuttuneet (ei välttämättä vaihtuneet) nykyisestä...
Koska joukkue on todella nuori tällä hetkellä niin lähes kaikkien pelaajien palkat tulevat tulevina vuosina kasvamaan. Hienoa katsella tälläistä rakennusta alusta lähtien, ikuisuuteen ei voi jatkaa nuorella joukkueella, menestys on vain oven takana!
 
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche,Tps
Viestin lähetti Hordi24
Totta kai hyvästä kuuluu maksaa, en sano etteikö esim. Wingseillä olisi parempi joukkue tällä hetkellä kun Catseillä, mutta sen vaan että Roberto Luongo saa NHL:n maalivahdeista 19. eniten palkkaa, kukaan ei voi väittää että Luongo olisi vasta 19.paras maalivahti! Hyvähän tää meille Panthers - faneille on!
Tää ei ollut tarkotus olla mikään vittuilu tää "oma lukunsa" -pelaajat, totta on että hyvää ei saa halvalla, ainakaan pitkään pidettyä.
Floridassa on varmasti tulossa aika jolloin maksetaan huomattavasti enemmän palkkaa kuin nyt, mutta silloin on pelaajatkin muuttuneet (ei välttämättä vaihtuneet) nykyisestä...
Koska joukkue on todella nuori tällä hetkellä niin lähes kaikkien pelaajien palkat tulevat tulevina vuosina kasvamaan. Hienoa katsella tälläistä rakennusta alusta lähtien, ikuisuuteen ei voi jatkaa nuorella joukkueella, menestys on vain oven takana!

Kyllä se luongo on ihan yksi parhaimmista mokeista NHL:ässä ja saatte olla hyvin onnellisia koska saitte sen pitää NOIN halvalla..

No sitten olen samaa mieltä että Floridan kulta-ajat tulevat taas!
Weiss,Bouwmeester(vai miten se kirjoitetaan?!?),Luongo,Horton.

Floridalla on siis kasassa jo huippumaalivahti,Huippupakki,Huippukaksikko hyökkäykseen..

Mutta luulen että se kulta-aika ei vielä ala ensikaudella veikkaan että Florida tulee olemaan TOP teamejä NHL:ssä mutta vasta 2-3 vuoden päästä..

Se on minun veikkaukseni mutta ei kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa.. Pääsi Wildikin Conferenssi Finaaliin aika nuorella joukkueella..
Joten teidän kulta-aikanne on tulossa kun taas Coloradon kulta-ajat ovat takana päin ;(..

No hyvät jatkot vaan ;)
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Viestin lähetti Hordi24
Rod Brindamour - 5miljoonaa
Kokeneelle pelimiehelle, joka on takuuvarma suorittaja vastaavilla johtajan ominaisuuksilla, joka on päässyt käväisemään jo UFA-markkinoilla tuo 5 miljoonaa on ihan linjassa. Brind'Amour on tehnyt urallaan lähes piste per peli, runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Tottakai jotkut nuoret kaverit saavat vähemmän palkkaa koska niin nykyinen työehtosopimus on rakennettu. Ja niinhän se on "oikeissakin" töissä. Ei ole mitään järkeä vertailla UFA-sopimuksella pelaavia pelaajia ja joitain juuri entry level pahvinsa suorittaneita junnuja.
 
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche,Tps
Viestin lähetti vilpertti
Kokeneelle pelimiehelle, joka on takuuvarma suorittaja vastaavilla johtajan ominaisuuksilla, joka on päässyt käväisemään jo UFA-markkinoilla tuo 5 miljoonaa on ihan linjassa. Brind'Amour on tehnyt urallaan lähes piste per peli, runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Tottakai jotkut nuoret kaverit saavat vähemmän palkkaa koska niin nykyinen työehtosopimus on rakennettu. Ja niinhän se on "oikeissakin" töissä. Ei ole mitään järkeä vertailla UFA-sopimuksella pelaavia pelaajia ja joitain juuri entry level pahvinsa suorittaneita junnuja.

Totta
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Pitkästä aikaa kuuluu Panthers- osastolla uutta, eli Mike Van Ryn on hyväksynyt sopimuksen ennen kuin olisi muuten joutunut/päässyt välimieskäsittelyyn! Kaiken kaikkiaan hyvä uutinen, nyt alkaa olla kyllä jo pakit kasassa, mutta hyökkääjillä alkaa tulla pian kiire (jos kausi pelataan)!
 

Jappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Ac Milan
veska Luongo on hyvä ja pakki-tilanne on hyvä, mutta Jokisen ketju ei riitä yksin pyörittämään koko hyökkäys-osastoa... muutama hyvä hyökkääjä tarvittaisiiin niin olisi mahdollisuudet päästä play-offeihin asti.
 

TheRoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Florida Panthers
Floridan tilanne on mielenkiintoinen. Hyviä nuoria pelaajia löytyy, kuten Bouwmeester,Weiss ja Luongo. Taitoa ja liikettä edustaa Jokinen,Kolnik ja Huselius. Tosiasia on kuitenkin se, että lisää leveyttä ja kokemusta kaivataan. Sean Hill on hyvä hankinta veteraaniosastolle. Muutama Pohjois-Amerikkalainen taitava ja röyhkeä pelaaja tarvitaan nuorekkaalle joukkueelle vahvistukseksi. Kunhan NHL sitten joskus alkaa.
 

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saas nähdä kuinka käy Panttereille ku kausi peruttiin. Mitenhän on, jos ensi kausi pelataan niin eipä taida Floridalla olla varaa tehdä uusia sopimuksia eräytyvien junnusopimusten tilalle. Ainakin Luongon ja Bouwmeesterin sopimukset pitäisi uusia.

Voipi olla, että Panthers on niiden ensimmäisten seurojen joukossa jotka menee nurin tämän työsulun takia. Harmittaa kyllä aika paljon, joukkue on täynnä potentiaalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös