Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2015–2016

  • 219 184
  • 1 648

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kerhohan pelasi toisesta erästä alkaen eilen kolmella ketjulla ja mielestäni Peter LeBlanc sopi hyvin Paajasen ja Koiviston rinnalle. Yksi parhaista peleistä, sanoisin. Muutenkin LeBlanc on mielestäni viime peleissä ollut pirteämpi ja aktiivisempi, tullut paremmille paikoille ja päässyt ampumaankin. Muutama oivaltava syöttökin, josta tullut maalikin.
Leblanc on tosiaan parantanut jatkuvasti. Liike on parempaa ja on alkanut käyttää kokoaan hyväksi (haastaa ja taklannutkin pari kertaa oikein tuntuvasti).

Pelisilmää Leblanc väläytteli jo aiemmin, mutta nyt on tullut tasaisemmi noita oivalluksia. Eilisen hyvät otteet myös osoitus Paajasen ja Koiviston pelistä. Heidän kanssaan on selkeästi helppo pelata kun tekevät niin paljon töitä. Ruokonenkin onnistui välittömästä ko. kaksikon vieressä.

Toivottavasti eilisen kolmen ketjun taktiikka ei näy liikaa tänään. Tosin siellä pitäisi olla muutama tuore pelaaja valmiina taistelemaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Mietin samaa, että kova peli alle ja vielä jatkoajat ja aika pitkälti kolmella ketjulla mentiin vissiin jo toisesta erästä eteenpäin. Sinällään hyvää reagointia Pantselta.
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin meni Jeren nollat tänäänkin, aivan helvetin helposti. Tälläkertaa ei tosin yläkulmasta vuotanu!
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden HPK
Jere päätti sitten taas antaa helpon. Toivottavasti ei Kerhon selkärankaan tullut ekaa hiusmurtumaa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jere hörppäsi, mutta kyllähän luvalla sanoen koko joukkue on tehnyt kaikkensa, että Blues johtoon menisi. Voi vittu mitä soheltamista puolustusalueella. Ja miten vitussa se Honkaheimokin jäätyi vetopaikassa....
 

Ralph

Jäsen
Jere hörppäsi, mutta kyllähän luvalla sanoen koko joukkue on tehnyt kaikkensa, että Blues johtoon menisi. Voi vittu mitä soheltamista puolustusalueella.
Joukkueen itseluottamus on kadonnut, kun joutuu jännittämään oman maalivahtinsa takia. Puolustuspelaaminen on parantanut paljon Eetu Laurikaisen aikana, mutta nyt taas samaa vanhaa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Älä ny, juurihan tänään pari toimittajankuvatusta on kehunut Pantsen tehneen vallan erinomaista työtä Kerhossa.

Kukas tommosia on päästäny suustaan. En tiedä mikä näiden ko. kavereiden mielestä on sitten keskinkertainen taso ja en edes halua tietää mitä he pitävät huonona tasona.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mitä helvettiä! Saari pisti aivan KARMEEN tykin ylänurkkaan... ja paljos on tullut YV aikaa? Onneksi se Bruunikin on edellä nokkimisjärjestyksessä ja koko kauden on ongelmana ollut nimen omaan viivapyssyn puute.
 

Ralph

Jäsen
Edit. Saari on ollut täysin pimennossa koko syksyn eiliseen asti maalinteon suhteen. Tiedä sitten olisiko ansainnut ylivoima-aikaa. Hyvä pyssyhän sillä on.
Köyhän miehen Jyri Niemi. Kova on laukaus, mutta ei koskaan käytä. Santeri Saari taisi olla kauden ekat pelit ykkösylivoimassa, mutta syystäkin on pelannut yli 20 ottelua nyt muussa roolissa. Ehkä nyt olisi aika palata ylivoimalle, sillä onhan tuo kaksi maalia eniten viivakudeista tulleita maaleja tällä kaudella HPK:n pakeista.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Jere. Myllyniemen sankari. Tekee sen ihan itse. Vaatii jo ylimääräistä yritystä olla noin pihalla tuolla maalilla.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Seuraavaksi Myllyniemi varmaan tekee oman maalin. Tyhmä jäähy. Sitten hidas siirtyminen toiselle nurkalle. Ja yllättäen yläpesä soi. Huokaus...
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jarkeilkaa. Jere Myllyniemi saa ihan oikeasti jopa palkkaa tuosta! Ei saatana jos itse vetais noin paskasti, olisi pomo tyytyvainen. Tamakin peli ilman maalivahdin perseilya olisi sen 1-1.

Eikohan lyoda kolehti poytaan. Maksetaan porukalla Jeren soppari ulos
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Siitä Myllyniemestä pääse edes rahalla eroon, sen isä haukkuu kannattajat ja poika kun ei todellakaan pääse edes Mestikseen luukulle, saati jonnekkin Norjaan, noilla otteilla, niin kyllä tässä nyt vaan saadaan nauttia tuostakin "hausta", myös ensikaudella.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
kyllä tässä nyt vaan saadaan nauttia tuostakin "hausta", myös ensikaudella.

Mikäli meinataan ensikaudella pärjätä edes jotenkuten on Myllyniemen oltava kakkosvahti. Ykkönen voisi hyvin olla vaikka Laurikainen tms.

Tää on asia josta ei vaan Kertakaikkiaan saa mennä "kun halvalla saatiin". Maalivahdin pitää olla huippu ja huippu maksaa.

Nyt olis aika kova meriitti myllyniemen agentilta saada se johonkin Tanska/Norja/Ranska akselille. ..
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden HPK
Siellä on btw oikeasti hyvä peli käynnissä TV2:ssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös