Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2015–2016

  • 218 992
  • 1 648

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ei systemaattisia hyökkäyksiä, ei fyysisyyttä, ei taistelua, ei halua... Ei mitään.

Kerholla ei ole varaa tähän. Ei ole varaa jatkaa Pantsen kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Voisikohan Mannisen vuokrata vaikka SCC:n mainostolpan hinnalla loppukaudeksi johonkin tasoiseensa jengiin, jossa ansaitsisi saada pelata? Menee hyvä mies hukkaan.
 
Viimeksi muokattu:

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Vaikka maalin päähän päästiin, niin eihän tossa pelissä ollut mitään tolkkua. Mieluummin katselen tappiota hyvällä pelillä kuin tälläistä paskaa peliä, jossa on lopussa joku näennäinen nousu lähelle. Varmaan Pantsen mielestä taisteltiin hyvin loppuun asti ja tästä on hyvä jatkaa. (Lopussa vähän taisteltiin, joo).
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Kyllä pistää taas ihmettelemään, miksi ihmeessä päätin tänään tuota peliä edes alkaa katselemaan. Torstaina oli ihan hyvä päivä, kun pelaili Fallouttia ja illalla katsoi jostain urheiluruudusta tms. että jaa turpaan tuli, onneksi en jaksanut katsella kun olis vaan alkanut vituttaan.
Tähän on helppo yhtyä. Monesti tulee laitettua Ruutu tulille ja katottua se muutama minuutti ja multitaskin avulla sitten loppupeli. Ei tuota pelaamista jaksa "täydellä teholla" seurata kovinkaan pitkään. Toisaalta eipä tuo seurakaan kovin täydellä teholla taida toimia, joten voiko kannattajiltakaan odottaa samaa?
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Hienosti kerhoa lähempänä olevat napsii pisteitä...blues vetää hurmiossa ja kerho jää kunnolla taakse. Viivalle jo 10 pistettä matkaa ja lisää tulee.
Mut meidän johto se vetää peukalo perseessä tekemättä mitään.

Onko kerho samassa jamassa kuin blues että kirstu tyhjä eikä voida sen takia mitään tehdä. No tällä meiningillä kohta viimeistään ollaan...THE END HPK!
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lopun nousu oli tietysti hyvä asia mutta kokonaiskuvassa pelistä ei juuri jäänyt mitään muuta positiivista. Peli aloitetaan hyvällä liikkeellä ja karvauksella mutta hyvin pian vastustaja saa otteen ja viimeistään takaiskumaali katkaisee selän. Sen jälkeen peli on enemmän ja vähemmän pelkkää pelailua. Vähän kuin katselisi harjoituspeliä.

Itse olen asennoitunut jo aikaa sitten siihen, että hallilla ei ole mitään erikoista nähtävää, kunhan nyt peli pelaillaan alta pois. En siis odota mitään kummempaa esitystä ja kaikkia maalit ja mahdollinen voitto on vain kiva yllätys. Tämä kausi muistuttaa oikeastaan Rindellin tokaa kautta, jolloin myös kaikki meni pieleen. Silloinkin tuli hallille raahauduttua vaikka tiesi hyvin etukäteen, että mitään elämystä peli ei tule tarjoamaan.

Eniten harmittaa Hahlin ja Miettisen puolesta, kun ovat hyvää hyvyyttään tulleet Kerhoa auttamaan ja tulos on täysi katastrofi.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
HPK on paastanyt tasan kaksi kertaa enemman maaleja (72), kuin KalPa (36). Katsokaapa rostereita ja vertailkaa. Toki Kilpelainen on eri planeetalta kuin Kerhon kassarit, mutta muuten ei eroa edes ole ja mielestani Kerholla jopa parempi rosteri. Toisella pelitapa toimii toisella ei.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kattelin tossa jo eilen illalla noita tilastoja eiliseltä, kun en muiden asioiden takia peliä nähnyt. Pistetään pari ajatusta noiden tilastojen tutkinnan tuloksena.

Aika räikeästi paistaa silmään, että Otto Paajasella on +/- lukema -4, Heikki Liedeksellä -3 ja Juha Koivistolla -3. Toisaalta pakeista miinuksella on Joonas Lehtivuori -3 ja Matias Haaranen -2. Sitä vaan tossa mietin, että ko. pakkipari on merkattu ainakin paperilla ykköskentän pakkipariksi ja nyt miinuksia on tullut yhdessä kakkosketjun kanssa. Onko tuossa vaihdot jotenkin kusseet, vai mitä helvettiä?! Vai päättikö ko. pakkipari ottaa välillä vähän miinuksia, jottei kaikki kasaannu Nikkilälle, joka jäi eiliseltä lukemaan +1, samoin kuin pakkiparinsa Forsberg ja ainoina koko jengistä!

Paajanen on saanut monen teksteissä posia, mutta nyt toi pakkastilasto ei oikein mairittele. Paajanen on nyt +/- -tilaston pohjilla yhdessä Nikkilän kanssa lukemalla -12. Samainen kaksikko on kerännyt paljon osumia omiin, luonnollisesti, kun Nikkilällä niitä miinusmaaleja on 25 kpl ja Paajasella toiseksi eniten Liigassa eli 23 kpl.

Tarkoitus ei ole mitenkään heittää Paajaselle paskaa tuulettimeen, kunhan vain noi lukemat rupesivat räikeästi paistamaan silmään. Aiemmilta kausilta Paajasen osalta ei ole tuollaisia lukemia nähty, kun viime kaudeltakin +/- lukema on vain -2. Toisaalta Paajasen rooli on nyt muuttunut vähän hyökkäävämmäksi, ollessaan kakkoskentän sentterinä, ja onhan Paajanen toisaalta tehnyt jo uuden yhden kauden maaliennätyksensä 9 osumallaan. Arvos Pantsen palaverien mesitsi ei ollut ilmeisesti uponnut em. herroille ja kai ne Pantsen pahat sanat on tarkoitettu tuolle viisikolle.

Ja tosiaan. Onhan toi Kerhon päästettyjen maalien sarake aika karu. Eiliseltä Myllyniemen torjunta% jäi lukemaan 84,00. Toisaalta ei siellä vastapäädyssä Tarkkikaan loistanut, kun hänenkin torjunta% on vaatimaton 86,36.

No, tiistaina Kerholla on mahdollisuus kairata voitto 4 peräkkäisen tappion jälkeen. Tapparalla on juuri nyt heikompi jakso menossa ja ovat kuntopuntarissa sijalla 10, vain yhden voiton Kerhoa edellä. Tapparan voitot 5 viimeisestä pelistä ovat tulleet Hakametsässä JYPiä ja Bluesia vastaan, molemmat maalin voittoja. Eikä kumpikaan ole ollut parhaassa tikissään Tapparan kohdatessaan. Toisaalta Kerho on tuon kuntopuntarin heikoin viimeisen 5, 10, 15, 20 tai 25 pelin perusteella... Tasaista suorittamista hei! Mutta silti tiistaina Kerholla on mahdollisuus kaataa Tappara, joka joutuu peliin varmaankin ilman Kristian Kuuselaa.

Sarjataulukko ei varsinaisesti mairittele Kerhoa tällä hetkellä, mutta onneksi on Ässät. Ja pari muuta ehdokasta, jotka voivat vielä kompastua Kerhon taakse.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aika räikeästi paistaa silmään, että Otto Paajasella on +/- lukema -4, Heikki Liedeksellä -3 ja Juha Koivistolla -3. Toisaalta pakeista miinuksella on Joonas Lehtivuori -3 ja Matias Haaranen -2.

Joo, ei ollut ihan paras iltansa puolustussuuntaan Lehtivuorella ja Haarasella. Pelkäsin tuossa vähän aikaa sitten, että nämä pimeät syyskuukaudet alkavat näyttää kyntensä Haaraselle ja onhan tuo nyt tehnytkin melko pahoja oman pään virheitä viime peleissä. Lähinnä tarkoitan eilisessä pelissä tuota Niemen maalia, jossa Matiakselta unohtuu puolustuspelin perusteet lähes täysin.

Lisäksihän Paajanen oli kentällä tuon tyhjiin vedetyn maalin aikana, joka puolestaan oli suoraa seurausta Mannisen huolimattomasta syötöstä. Lehtivuori ei sitten umpiväsyneenä saanut Kerästä enää kuriin. Vähän aikaisemminhan kuudella viittä vastaan Paajanen puolestaan latasi kiekon tolppaan. Tätähän se lätkä on. Tolppa sisään, tolppa ulos. Lähellä oli, ettei Paajasta juhlittu sankarina. Tuo kolmannen voi sitten laittaa Paajasen piikkiin. 100-0 aloitustappio omalla alueella on käytännössä aina maalipaikka. 2-0 maalissa seilasi sitten koko ketju ja Aaltonen sai lyödä kiekon reppuun aika ilmaiseksi.

Paajanenhan pelasi myös paljon Nikkilän ja Järventien kanssa, joten miinuksia varmasti on tullut sitäkin kautta. Mutta toki, karuhan tuo lukema on. Varmasti voi myös hakea syitä siitä kasvaneesta hyökkäysvastuusta. Voi vähän kostautua sekin tietysti omassa päässä.

Jatkoajan toimitus vääntänyt muuten Corsi-analyysiä Kerhon pakeista. Hieman "yllättäen" Haaranen ja Lehtivuori ne parhaat, Nikkilä, Auvinen ja Järventie eniten kusessa.
 
Viimeksi muokattu:

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, ei ollut ihan paras iltansa puolustussuuntaan Lehtivuorella ja Haarasella. Pelkäsin tuossa vähän aikaa sitten, että nämä pimeät syyskuukaudet alkavat näyttää kyntensä Haaraselle ja onhan tuo nyt tehnytkin melko pahoja oman pään virheitä viime peleissä-
Pimeän syyskauden nimi on lähtökohtaisesti Pasi " Darth Vader" Arvonen. The Valmennus.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pimeän syyskauden nimi on lähtökohtaisesti Pasi " Darth Vader" Arvonen. The Valmennus.

Katsohan Niemen maali. Kyseessä on täydellinen nukahdus Haaraselta. Noita toki sattuu ja meinaan vaan, että junnupelaajilla tähän pimeään aikaan on vähän enemmän tendenssiä moiseen. Tarkoitus ei siis ollut mollata Haarasta.
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Nyt kun viimesetkin huurut alkaa oleen haihtunu niin muistaakseni vika kymppi oli suhteellisen tasokasta ja ainakin taistelevaa peliä. Eihän se nyt riemunkiljahduksia herätä jos pelaat 10 minsaa kuudestakymmenestä hyvin mutta jos nyt toi jengi tajuais ammentaa samaa ilmettä loppukauteen. Että vaikka ei ihan maaliin päästäis (pleijarit) niin perkele tappelis ees viimeseen saakka. Vituttaa katella aina kun selkäranka notkahtaa joukkueelta jo sisääntulovaiheessa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Vituttaa kun joka pelissä on niitä oikeasti laadukkaita hetkiä ja sitten valtaosa muu on täyttä paskaa. Kyllä siellä osa vetää ihan täydellä sydämellä, kuten esimerkiksi Forsberg joka heittäytyi osittain kuolemaa halveksuen kerran kiekon eteen ja saikin aika kipeästi osumaa, sitten osa vetää vähän sinne päin.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Tänään olisin odottanut sitä palkintoa kerholle mutta ei vaan tullut vaikka olis jo ansaittu. Ihan hyvää peliä mutta laukausten laatu...voi perkele! Nyt pantse ihan oikeesti jonkunlaiset laukaus harjoitteet päälle. Paikkoja oli mutta kun ei osata ampua.
Eikä Nikkilä mikään surkea ollut ja jopa pommeja koitti jakaa.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Laurikainen oli todella hyvä, etenkin siihen nähden ettei ole ollut maassa hädin tuskin vuorokauttakaan.

Pakisto suoritui mukiinmenevästi, vaikka pahasti etenkin ensimmäisessä maalissa jäi Haaranen kakkoseksi. Hyökkäyspeli on tällä hetkellä todella mielikuvituksetonta eikä pitkiä pyörityksiä juuri tule. Todella kädetön on tuo hyökkäys ja se näkyy. Erityismaininta Miettiselle, ylivoimalla ohi tai päin kassaria heti kiekon saatuaan, sekä muutenkin surkeita ratkaisuja ja hasseja pitkin peliä.
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden HPK
Antti Miettinen oli tänään TODELLA huono.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Hyökkäyspelin totaaliselle mielikuvituksettomuudelle ei HPK mahda nykyisellä materiaalilla ja valmennuksella mitään. Kokeneiden avainpelaajien luulisi johtavan peliä kentällä edes omalla asenteellaan, jos eivät muuhun pysty. Häpeällinen esitys.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jo nyt voi sanoa että Hollandin ulostaminen oli virhe. Sen myötä meiltä hävisi toinen tuloksentekoon kykenevä ketju. Itse hajottaisin ykkösen, ehkä miettinen pois ja Liedes, Eetu tai LeBlanck tilalle. Kakkoseen Otto, Miettinen ja joku kolmikosta Liedes, Eetu, LeBlack toiseen laitaan ja viimeinen tästä kolmikosta Hahlin pariksi kolmoseen ja toiseen laitaan Koivisto.
 

Hode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vatsalaanmakoilevatnaamansapitelijät
Tapparan tasoituksen jälkeen, heti omassa päässä tuplaus josta Tapparan mies vie silti voiton ja kiskaisee kahteen yhteen. Onko se yliyrittämistä vai mitä kun sekoaa heti maalin jälkeen noin? Ja sen jälkeen Tapparalle vielä kolmas paikka. Laurikainen Kerhon paras. Maalinteko huonoin. Oliskohan siellä Oilersissa vielä myös joku vapaa valmentaja joka haluaisi tulla loppukaudeksi pitämään tuntumaa yllä ja kehittymään Kerhoon.
 

Ralph

Jäsen
HPK:n ongelmat kaudella 2015-16:

- maalivahtipeli
- pelitapa
- puolustuspeli
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jo nyt voi sanoa että Hollandin ulostaminen oli virhe. Sen myötä meiltä hävisi toinen tuloksentekoon kykenevä ketju. Itse hajottaisin ykkösen, ehkä miettinen pois ja Liedes, Eetu tai LeBlanck tilalle. Kakkoseen Otto, Miettinen ja joku kolmikosta Liedes, Eetu, LeBlack toiseen laitaan ja viimeinen tästä kolmikosta Hahlin pariksi kolmoseen ja toiseen laitaan Koivisto.

Niin, eihän tuo Holland mikään supervahvistus ollut, mutta selkeästi parempi kuin tämä LeBlanck. Jonkin kokoinen apina tuntuu hänenkin hartioillaan olevan. Kovin väkinäistä vääntämistä (kuten koko joukkueella likipitäen tappioputkessa) ja epäonnistuneita ratkaisuja tarjosi tänäänkin hän. Totta on, että "tulosyksikkö" (se vähäinenkin) siinä Hollandin mukana poistui. Itse ulostaisin tuon LeBlanckin sekä toisen/kolmannen maalivahdin. Tilalle astetta parempi laitahyökkääjä ja pakki joka pystyy viivalta laukomaan/toimittamaan kiekon maalille. Pakko tuonne nyt olisi toimiva tulosyksikkö saada vai onko tämä kausi jo todettu menetetyksi.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Jo nyt voi sanoa että Hollandin ulostaminen oli virhe. Sen myötä meiltä hävisi toinen tuloksentekoon kykenevä ketju. Itse hajottaisin ykkösen, ehkä miettinen pois ja Liedes, Eetu tai LeBlanck tilalle. Kakkoseen Otto, Miettinen ja joku kolmikosta Liedes, Eetu, LeBlack toiseen laitaan ja viimeinen tästä kolmikosta Hahlin pariksi kolmoseen ja toiseen laitaan Koivisto.
Hallilla kuulin sellaisen jutun, että Holland ulostettiin jotta saatiin loput tarvittavat perunat Laurikaisen hankintaan. Ja ilmeisesti sama temppu pitäisi tehdä jos pakki meinataan saada. Eli jonkun on lähdettävä jotta saadaan uutta äijää sisälle.
 

Chello

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Glasgow Celtic
Voi että hävettää tuo Miettisen omahyväisyys ja itsekäs pelaaminen. Millään ei voinut vaihtaa siinä 5-3 ylivoimassa toiselle puolelle, että kätisyydet olisivat sopineet ja sitten jokainen laukaus Hrachovinan syliin.

Vaikka Haaranen on esittänytkin hyviä otteita, niin pistäisin pienen näpäytyksen ja lepuuttaisin välillä kaveria. Tosin ei taida olla tapahtumassa, jos Lehtivuorikin tippui 1.erän jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös