Pallokerhon otteet kaukalossa kaudella 2015–2016

  • 218 946
  • 1 648

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ollaan jumbona Liigassa! Ikävä kyllä nykyisen kaltaisella tekemisellä ei tulla tuolta sijalta nousemaan. Jotain tarvis tehdä!
No eikös ole tehty muka? Ulostettiinhan sieltä se, 9 peliin 0+2 paska. Lisäksi on käyty kehityskeskusteluja ja hei kallista olis vaihtaa kuule valmentajaakin, kun ei se seuraavakaan mikään hyvä olis kuitenkaan. Annetaan nyt vaan Pantterin näyttää sitä Pantserfaustiaan, kyllä kohta lähtee lentoon ja Myllyniemelle koppi tarttumaan. Kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että joukkueestahan iso osa vaihtui tälle kaudelle, niin kestää kato aikansa, ennen kuin ne Pantterin opit alkaa uppoon pelaajiin. Helppo se olis jos olis saanut viimekauden jengin pysyyn kasassa, tosin paskojahan ne oli kaikki, onneks lähtivät. Eikä se viimekausikaan kaatunut kuin Myllykosken paskoihin stuntteihin joulu-tammikuussa, Saroksen kanssa olis tullut kultaa.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Kerho aloittanut perinteisen aneemisesti ! Kärpät yrittää pelkällä vasurilla näköjään hoitaa ton meiän roskaryhmän kumoon.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Äijät on kuin tikut paskassa ja ihailee oululaisten peliä vierestä. Mutta mikäs siinä on ihaillessa, hienon näköistähän tuo on.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Kiitos HPK. Kiitos seurajohto. Kiitos Myllyniemi. Kiitos pakisto, hyökkäys ja huikea valmennus.
Olette näköjään luovuttaneet tänään 14 minuutin pelaamisen jälkeen.

Olette Liigan huonoin joukkue. Ansaitusti.
 

Prometheus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HIFK, Wild, Liverpool FC ja Bayern Munchen
Väritön, hajuton ja haluton...yksi yv-maali ei sitä miksikään muuta
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ekan eran melkein jaksoin katsoa loppuun. Pelaajia ei kiinnosta ja se nakyy. Sen takia ei muakaan kiinnosta. On mullakin parempaa tekemista kuitenkin. En ma olisi ystavanikaan seurassa jos hanta ei kiinnostaisi.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Nyt kaikki MAALISAUNAAN™, SAATANA!
 

Crank

Jäsen
Eikös tuo tuossa Jatkiksen jutussa ole kun kuittaili, ettei muista oliko Nikkilä aiemmin syöttänyt hänen maaliaan. Aika hyvä heitto.
No joo, niinpäs olikin. Jäi raportti lukematta, ku olin taas niin tyytyväinen peliin.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Olipas huikee aikalisä. Vaihtoiko siellä kukaan sanaa keskenään?
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Oikein perhe-peli ja kerho esittää parastaan. Näin niitä faneja hommataan.

Hienosti toimisto hoitaa hommia mut luottamus pantseen säilyy.
 

Crank

Jäsen
Pantsen mielestä joukkue oli ehkä väsyny, antoi aikaa hengähtää.
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Kun tää kura ei ole johdon / valmennuksen vika! Olisiko ton Jullin hierontatyylissä jotain häikkää sitten?
 

Prometheus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HIFK, Wild, Liverpool FC ja Bayern Munchen
normaalissa työyhteisössä olisi pomo jo aikoja sitten laittanut pihalle, jos työpaikalle tulee tekeen töitä vasemmalla kädellä PRKL! Ainoa joka saa edes propsit yrittämisestä on Manninen...sylettää edes katsoa noin munatonta pelaamista.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Hiljaiseksi vetää tuo touhu jota viime pelit on kentällä nähnyt. Kuriton lauma pyörii kentällä eikä ketään kiinnosta. Ei oikea liigavalmentaja tuollaista touhua katselisi vain sivusta. Pantsella on toimiston tuki ja se pysyy. Ei saatana. Voidaanko vaan lahjoittaa kauden lopuista peleistä kaikille 3p ja lopettaa kausi tähän?
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kyllä pistää taas ihmettelemään, miksi ihmeessä päätin tänään tuota peliä edes alkaa katselemaan. Torstaina oli ihan hyvä päivä, kun pelaili Fallouttia ja illalla katsoi jostain urheiluruudusta tms. että jaa turpaan tuli, onneksi en jaksanut katsella kun olis vaan alkanut vituttaan. Nyt sitten vituttaa, vaikka etukäteen kuinka varautui siihen ja ajatteli, että "no jos ne kuitenkin edes yrittäis". Olis pitänyt arvata, tappelisivat edes... saatana. Ei ne kyllä tappelekkaan. Tulkaa pois sieltä, siellä on peli... eikä se toinenkaan joukkue edes tullut paikalle tosissaan yrittään, häpeisitte edes, tuskin ne tosin edes siihen pystyy.

Erotetaan vaikka kaikki, bussikuskista alkaen, kenkää vaan. B-junnuilla loppukausi, jos ne edes yrittäis. (Manninen voi jäädä opettaan kynäilyä ja Paajanen työmoraalia)
 

AIV30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk ja Pata Pori´see myös.
Luultavasti Pantsekin haluaisi jo kenkää, mutta Korpela pitää sen piruuttaan kärsimässä aitiossa, sen enempää miettimättä yleisön kärsimyksiä. Tää on verrattavissa Isisin kidutuksiin, sillä erolla että tästä pääsee pois kun sulkee vaan silmät ja korvat.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Voisko kerho saada jonkun poikkeuksen että pelit kestäis vaan 30min kun pelit ratkeaa jo siinäkin ajassa. Säästyis sähköä ja muutkin kulut laskis.

Miten perkeleessä hallille noin paljon väkeä mennyt!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös