Palautteet ja bugit palstasta

  • 233 590
  • 1 803

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Hyvältä näyttää tämä uusi grafiikkapäivitys! Nyt nuo "napit", joista esim. lainataan ovat paljon suurempia, mille iso peukku. Ja etenkin nuo viestin lähettämisajankohdan kertovat palkit ovat nyt täyttä rautaa, kun tuo valkoinen teksti erottuu hyvin siniseltä pohjalta.

Samaa mieltä. Mutta, nyt pelikielto-ilmoitusten väri on todella räikeä verrattuna muuhun värimaailmaan. Tuo punainen oikein kirkuu sitä, että katsokaa, täällä on pelikieltoja, vaikka eihän ne pelikiellot nyt se pääasia tällä palstalla ole. Eihän?
 

Ylläpito

Administrator
Tehtiin pieni ulkoasupäivitys.
  • Kontrastia lisättiin, näkyvimpänä viestin aikakoodi-palkki.
  • Optimointia on tehty ikonien osalta niin että tulevat spriteissä joten vähemmän kyselyjä palvelimelle
  • Nappeja muuteltu sieltä täältä sopimaan uudistettuun teemaan
  • Ilmoitukset muutettu siitä javascript-karusellista CSS3-versioon, joka nyt ei ole vielä ihan maailman paras toteutus mutta vähentää latausvaiheessa pompintaa sillä tuo pala ladataan nyt samassa tahtiin muun sisällön kanssa eikä sen jälkeen.
  • CODE-tagin sisältö ei enää leikkaudu kesken mobiiliresoluutoilla vaan siihen pitäisi tulla vierityspalkit.
  • Jotain muutakin tuli samalla säädettyä varmasti joka nyt ei vain tule mieleen
Ilmoitelkaahan uusista bugeista jos sattuu ilmestymään.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei saatana mitä täällä tapahtuu. Justiin heräsin nukuttuani orastavan päänsäryn pois. Avasin palstan ja päässä taas jyskyttää. Hetken epäilin, että jostain syystä sivusto ei "lataudu loppuun asti", mutta tämä kauheus on kai tarkoituksellista. Hyi perkele, mutta kai tähänkin tottuu.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ota rennosti. 2 viikon päästä jos katsot sitä vanhaa niin alkaa päätä särkemään :D
Eiköhän tätä ulkoasua taas viimeistään parin viikon päästä muuteta parempaan suuntaan. Menen oksentamaan.
 

Yates

Jäsen
Tämä uusi ulkoasu näyttää ainakin näin alkuun hirveältä. Oikein päähän sattuu kun palstaa selailee. Tuo punainen ei minua häiritse, mutta tuo tummansininen palkki ja kirjoittajan "tietolaatikko" aiheuttavat huonon olon.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Joku sanoi palstan aikaisemmasta ulkoasusta, että se muistutti "ompeluseuran kotisivuja". Haluan takaisin ompelemaan!
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Yep, sama kuin Yatesilla. En yleensä jaksa näistä narista, mutta nyt on kyllä jotenkin niin raskas silmille että häiritsee oikeasti lukemista. Juurikin tuo aikapalkki ja infoboxi murheenkryyneinä.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kieltämättä silmille hieman raskas. Puhun vielä hieman "aivovammaisena", jolle tuo tuntuu herkemmin. No, näytön kirkkauden säätely helpotti.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Bluesin värit. Komiaa. Kiitos!
Footless tykkää tästä.

Vähän erinäköiset, mutta eiköhän tähän totu melko nopeasti. Kontrastin lisäämisestä plussaa.

Noita foorumi-palkkeja (Palsta -> Vapaa keskustelu -> jne.) voisi kyllä vähän värjätä kanssa, meinaavat hukkua taustaan.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
No, täytyy nyt antaa tälle mahdollisuus. Jos viikon päästä vielä särkee päätä niin sitten ei hyvä.

Ps. Vielä ei alkanu itellä särkemään, mutta katellaan.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Todella raskasta lukea tätä nyt. Tuntuu että teksti hyppää silmille tai ihan kuin olisi joku suurennuslasi-applikaatio käytössä. Tabletissa varmaan toimii hyvin mutta siinäkin tämä idea menee ohitse koska tabletissa voi zoomata näyttöä hyvinkin helposti.

*edit* tuo sininen palkki on liian iso. Kuten myös nuo "lainaa", "lainaa+" ja "jaa" napit. Näiden takia viestien välinen tila on todella suuri ja aiheuttaa sen että näytölle mahtuu vain muutama viesti kerralla vaikka viestissä ei ole montaa riviä tekstiä.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Yhteen alkaa tottumaan niin taas lyödään huonompaan suuntaan. Raskasta, liian isoa, ahdistavaa. Siis kaikki muu on ok mutta tuo viestin välinen sininen palkki jakaa nuo viestit jo jotenkin aivan liikaa. Nyt tuo itse viestien teksti on tuollaista hentoista ja pientä kaikkeen muuhun verrattuna, mutta ei taida nykyään viestien sisällöllä täällä olla muutenkaan väliä. Anteeksi, vituttaa.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Ja just kun vanhaan uudistukseen alkoi tottua niin tää hyppäs tilalle.

En tykkää. Silmiin ottaa ainakin lueskella. Katsotaan parin viikon päästä että vieläkö sama fiilis.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hyvä päivitys, tykkään! Ehkä inan kapeampi voisi olla tuo nick/suosikkijoukkue laatikko, mutta menee näinkin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Edellisestä tykkäsin alusta asti. Tämä on ihan kamala. Viestit näyttää rajaamattomilta, niin kuin melkein kaikki muukin. Onk tää joku Blegin kampanja?
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Seuraavissa namikoissa jää iPadilla tekstin alareuna näkymättömiin: "Lähetä vastaus", "Esikatsele", "Liitä tiedosto", "Lisää vaihtoehtoja". @Ylläpito tämä olisi pitkässä juoksussa miellyttävää, jos korjaisitte hetimmiten.

E: Nyt toimii palkit.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Korjataan. Näyttääkö ne joltain iOSin omilta napeilta vai esim. samankaltaisilta kuin tässä viestin alapuolella Jaa/lainaa -napit?

Nyt näyttää samalta kuin Jaa/Lainaa. Ne näytti kapeilta ja pyöreäreunaisilta, mutta nyt on hyvä.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eiköhän tätä ulkoasua taas viimeistään parin viikon päästä muuteta parempaan suuntaan. Menen oksentamaan.
Ai jaa, onhan täällä nyt ollut viime aikoina tapana, että ulkoasua muutetaan vähän väliä huonompaan suuntaan ja juuri kun uuteen huononnukseen ehtii turtua niin sitten taas huononnetaan lisää.

Syksyinen ulkoasu-uudistus oli kamala, mutta nyt siihen on jo jotenkin tottunut. Nyt sivusto muuttui kuitenkin taas kertaheitolla ihan hirvittävän paljon kamalammaksi, joten mistään "pienestä" ulkoasumuutoksesta ei voida puhua. Itselläkin ensireaktio oli, että nyt ei sivusto latautunut oikein kunnolla tai jotain, mutta refresh-namiska ei perkele auttanut.

Ei pelkästään tämä jatkoajan keskustelupalsta vaan internet on muutenkin muuttunut viime aikoina ihan hirveäksi. Pitäisi hommata joku ihan hemmetin pieni näyttö, jotta näitä hiljattain putkahtelemaan alkaneita perkeleen "responsiivisia" nettisivuja voisi mitenkään järkevästi lukea. Älypuhelimet pitäisi kieltää lailla, jos sillä saisi internetin pelastettua.

Minkä hemmetin takia viestien vieressä noiden nimimerkkienkin pitää olla niin valtavalla fontilla, että täyttävät puoli ruutua kerralla?
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Tosiaan tuo välipalkki tuntuu katkaisevan ajatuksen täysin. Keskustelupalstan idea on mielestäni viestiketjut. Nyt on kuin lukisi joukkoa erillisiä viestejä - ei hyvä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Välipalkki on hyvä idea ja etenkin tuo viestin ajan näyttö selkeästi on jees. Voi hyvinkin olla, että tuohon tottuu nopeasti, mutta on aika hallitseva elementti tällä hetkellä. Ehkä vähän ohuemmaksi tai väriltään haaleammaksi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös