Pahin floppi kaudella 2023–2024

  • 97 329
  • 420

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Maikkari ja liigaoikeudet. Ensin lopetetttin hyvin toimiva cmore-appi, rajoitettiin katselua, nostettiin hintoja ja vietiin lähetysoikat discoveryltakin. Huhhuh. Voipi tulla vähän vajetta katsojamääriin.
Ai discoveryllä ei enää oikeuksia? Tämä uutta tietoa, no ei tarvitse ensikään kaudelle hommata liigaa. Tälle kaudelle ei ollut, mutta discovery toiminut itselle aiemmin loistavasti katsomo ei niinkään.
 

1000 Lakes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Onks Pahimmaksi flopiksi jo mainittu Jypin juhlakautta?

Kaikki kohellukset on kuin jostain Pikujoulusketsistä. Ihan kaikki kauheiden pikkujoulujen tapahtumista on koottu tähän kauteen.

Ainut mikä tästä oikeestaan enää on puuttunut ni jonkun ryssän palkkaaminen ja sit selittely perään et tää jätkä ei oo niitä pahiksia.
 
Suurimmasta flopista ei ehkä voida puhua, koska odotuksia ei tainnut enää tähän kauteen juuri olla mutta Otto Hokkasen kehitys on ollut jo monta vuotta täysin olematonta. Hän pelasi kuitenkin jo vuotta ennen varaustaan hyvillä tehoilla U20-sarjassa ja raamejakin löytyy.

Liigassa tällä kaudella yksi maali ja yhteensä kolme tehopistettä, plus/miinus on -29 (sarjan toiseksi huonoin on -23) ja aloitusprosentti hieman yli 40.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Jos ei valmentaja Miettinen tempaise valkoista kani viimeisen 8 ottelun aikana hatusta on nostanut itsensä kyllä vähän yllättäen tähän kisaan mukaan.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Hämeenlinnan Pallokerho, Maso Lehtonen ja Teemu Rautiainen.
Voiko flopata, jos oletus on sija 14.?
Masosta kirjoittelinkin jo marraskuussa tähän ketjuun, eikä ole ollut tarvetta muuttaa kantaa.

Aina voi flopata.

Missä on ollut Mason intohimo? HPK on ollut todella uninen joukkue koko kauden oikeastaan Game1 alkaen. Kehittyneiden pelaajien lista on myös jokseenkin lyhyt ja vaikka HPK:n omassa osiossa moni haukkuu ainoastaan Rautiaista, niin voisi kai kysyä, että mistä se johtuu kun Mason alaisuudessa on tällä kaudella oikeastaan kaikki vetänyt enemmän tai vähemmän päin persettä.

Tulos ja sijoitus on ennakoitu, mutta eihän tästä kaudesta rehellisyyden nimissä löydy oikeastaan mitään positiivista sanottavaa ja päävalmentajan tehtävä on saada joukkue pelaamaan "oletettua tasoaan paremmin".
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Yliarvostettu ja pöhöttynyt Antti Pennanen.
Jääkiekkoliiton koulutuksilla miehestä on marinoitunut sekä psykologian että johtamisen osaaja. Pelikirja varovainen ja kaavoihin kangistunut.
Leijonien uusi Marjamäki.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Kauden ylivoimainen floppi ykkönen on Tampereen Ilves! Hyvänä kakkosena Jyväskylän juhlakausi kaikkinen kiemuroineen
 

Ränse

Jäsen
Kyllähän tämä Ilveksen suoritus on lähellä samaa minkä Kärpät teki viime kaudella. Marjamäki ja Pennanen ovat kuin kaksi marjaa monessakin mielessä.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Maajoukkueen tuleva päävalmentaja, Antti ”Arvo” Pennanen jättää vastustajan kättelemättä häviön jälkeen.

Ne arvot on Antti vain mielipiteitä, jos ne ei maksa mitään.
Näytit käytökselläsi olevasi huono häviäjä, heikko johtaja vailla toisten kunnioittamista.
Ne on ne sun todelliset arvot.

Psykiatrian ja johtamisen emeritus, AP.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös