Päivän positiivinen

  • 1 840 208
  • 8 796

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
MahTAVA alku, kiitos SaiPa! Kotipeli, nollapeli, kukot nurin. Tästä se alkaa.

Häviääköhän SaiPa enää koskaan?
Joskus siinä neljän vuoden päästä alkaa jo vähitellen kyllästyttää, kun SaiPa ei ole hävinnyt koko aikana yhtäkään ottelua ja torijuhlatkin alkaneet tuntua joltain loppuaikojen Linnoituksen yöltä...
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno aloittaa liigakausi 3p voitolla. Ei ollut missään nimessä parasta SaiPaa tänään mutta liigakauden eka peli niin ei kaikki pelilliset asiat voi ollakaan vielä täysin kunnossa. Lisäksi KooKoo oli hyvä. Mutta Petmanin ja Westerholmin suorituksille täytyy antaa propsit. Vahvaa tekemistä molemmilta. Tästä on hyvä jatkaa.
 

trubaduuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
Tänään jopa kaljaliigapelaajan aivoilla näki minkälaista peliä pelataan.
Tänään ne kaljaliigapelaajan aivot viimeistään rekisteröivät, että vaikka paskalta välillä näyttää se suunnitelma on 3 vuoden päähän.
Ai perkele jos ne tähdet osuvat kohdalleen silloin ja pätäkkää riittää päässään kaivelemaan sitä oliivia martinin pohjalta.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Tänään sitten kauden ensimmäinen erittäin analyyttinen kotistudio with @Czescku & @Gennadi . Onneksi tuo palstaveli ei kovin kauas muuttanut niin onnistuu suht helposti vieläkin vaikka olihan tuo vielä helpompaa kun naapuritalossa asui.

Edit: Ja yllätyskäänteenä saadaan vielä naapurileirin edustajakin paikalle.
 
Viimeksi muokattu:

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Oli hyvää seuraa matsia katsellessa (@Gennadi ja @nummenkallio ). Ja molemminpuolinen kunnioitus vastustajaa kohtaan myös täällä kotikatsomossa. Kohti seuraavaa matsia, hyvältä näytti vaikka tappio tulikin.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Liigan aloitustilastot ovat toistaiseksi aika kivaa katsottavaa. Lantta 17/21 = 81% ja Koskiranta 28/39 = 71,8 %, McIntyre 13/28 = 46,4% ja Petman 5/11 = 45,5%.

Mäkkärillä vielä hieman totuttelua Liigan aloitussääntöihin, mutta uskon että se vielä kiipeää 55+ tasolle. Aikamoista alistamista aloitusympyröissä Lantalta ja Koskirannalta. Kiekonhallintaan perustuvaa pelitapaa on aika paljon kivempi pelata, kun aloittaa usein kiekollisena.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Mielestäni Viitasalo aloitti liigauransa kahdella kokonaisvaltaisesti hyvällä pelillä ja oli yksi Saipan parhaista puolustajista.
On muuten Liigan ahkerin laukoja kahden kierroksen jälkeen. Nuutilla 18 laukausta ja toisena olevalla Jere Innalalla 16 laukausta. Molemmilla nolla tehtyä maalia, toistaiseksi.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos palstaveljet ja siskot. Herra Jaakko on täysin palvellut. Voisiko joku laittaa yksityisviestin että miten täältä pääsee pois. Mistä täältä pääsee pois? (Heikki Silvennoisen äänellä.) Kiitos ja hyvää jatkoa kaikille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös