Päivän positiivinen

  • 1 847 514
  • 8 796

Jõse

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Markkanen. Joukkueen asenne. Toivottavasti jatkuu huomenna, eikä luovuteta pisteitä sinne, minne ne eivät kuulu.

Vaikka onkin positiivisuusketju, niin itseäni hieman pelottaa tämänpäiväinen. Nyt pitäisi olla se helppo peli, josta napataan 3 pojoa helposti. Ennakkosuosikin asema painaa hartioita hurjasti.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikka onkin positiivisuusketju, niin itseäni hieman pelottaa tämänpäiväinen. Nyt pitäisi olla se helppo peli, josta napataan 3 pojoa helposti. Ennakkosuosikin asema painaa hartioita hurjasti.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Vähän jatkan offtopicia, että ei tosiaankaan ole helppo peli tänään. Sieltä tulee vastaan jengi, joka on 9 ottelun tappioputkessa eli aika kiimaisesti jahtaa sitä voittoa. SaiPa voitti taas eilen, joten iso vaara ns. virkamieskiekkoon on tänään. Joka tapauksessa, vaikka SaiPa painaisikin 100 lasissa tänään niin ihan helvetin tiukka peli tulee olemaan tänään, sillä Sport ei tule antamaan tuumaakaan periksi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Markkaselle nollapeli ja samalla paransi omissa nimissään ollutta ennätystä vanhimpana nollapelin pelanneena molarina ja myös sarjan 6. paikka saavutettu. Aletaan olla niillä asetelmilla missä oltiin pitkään kauden alussa, joten huomattavasti on notkahduksen jälkeen parantunut. Muutenkin hienoa, että maalihanat Lukkoa vastaan saatiin auki. Ärsyttää tuollaiset jutut jos hakataan päätä kiveen jotain vastustajaa vastaan.

Kahden maalin päässä muuten, että rikotaan 100 tehdyn maalin raja tällä kaudella. Ei siellä kovin montaa ole sitä rajaa rikkonut vielä, joten ihan hyvään tahtiin SaiPa on maaleja tehnyt kyllä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
+ Kuuden sakki, onko se siinä?
+ Markkasen nollat
+ Ryhdikäs III erä, joka kestettiin vaikka Lukko hieman yritteli
+ Voittoputken alku?
+ Sisäkumi, totta kai! Josko se tästä lähtisi.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
-McIntyrelle maali!
-Markkasen nolla!
-Jokinen maaliputkessa. :)
-Ahosen yritys työntää päänsä Venäläisen persereikään epäonnistui.
-Hieno voitto vieraissa.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kolmanteen sijaan vain kolme pistettä matkaa. Hyvässä vauhdissa ollaan. Sit vielä ens vuoden puolella Nokelainen plus mahdollisesti toinen painos Chad Rausta tuohon niin jumalauta tänä vuonna laitetaan #LiigaSekaisin!
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ 3 tärkeää pistettä
+ Markkanen, teki jälleen historiaa nollapelillään
+ Jokinen, nostanut huimasti tasoaan parissa viime pelissä
+ McIntyre, asenne oli hyvä ja luistin kulki
 

Tornipöllö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ #SuperJussi
+ McIntyren niskasta lähti apinan lisäksi luultavasti myös kaikki muut Suomen eläintarhojen kädelliset asukit sekä Ruokolahden leijona.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
SaiPalla on muuten marraskuun maaottelutaon jälkeen ollut kirkkaasti liigan paras alivoimaprosentti, 93,44. Kakkosena olevalla KalPalla lukema on 87,50. Koko kauden osalta alivoima on jo 7. parasta, vaikka kerran käytiin jo pohjalla.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Plussaa:

Markkanen. Nostanut tasoaan notkahduksen jälkeen, ja on nyt se voittava maalivahti mikä ollaan totuttu hänessä näkemään.
McIntyre. Jatkaa kovaa työtään joukkueen eteen ja vihdoin uurastus palkittiin maalilla. Hieno joukkuepelaaja!
Jokinen. Huomaa kyllä, että herralta löytyy taitoa kunhan itseluottamusta läytyy. Tänään yksi kentän parhaista. Toivottavasti oppii pelaamaan tällä tasolla jatkossakin.
Lofquist. Jossain välissä alkoi vähän vaipumaan varjon maille, mutta todisti jälleen olevansa yksi liigan ehdottomia eliittipakkeja. Äärimmäisen hieno hyökkäävä puolustaja ja tänään puolustuskin sujui mallikkaasti.
Kuronen. Mallikas esitys. Huomasi heti miten jätkä syntyi kuin uudelleen tehtyään maalin. Voisi vaikka minun puolestani kokeilla kakkosessa Strömbergin tilalla.Jos vaikka nyt lähtisi peli kulkemaan saatuaan onnistumisen.

Muuten oli perusvarmaa pelaamista muulta joukkueelta. Huomaa kuinka pelisysteemi toimii näin tauon jälkeen kun energiataso on taas korkealla. Toivotaan että jatkossakin työmoraali pysyy korkealla.

Muutama pikkumiinus laitettava Järviselle ja Strömbergille. Kummankin peli aika näkymätöntä tällä hetkellä. Noh, pitää luottaa, että sielläkin alkaisi kohta peli kulkemaan.

Järveläisen tilanteen näkisin sellaisena, että on nyt parantanut viimepeleihin jä on pelin sisällä paljon paremmin, kuin mitä aiemmin. Kuitenkaan jätkän fyysisyys ja ulottuvuus ei riitä. Pituutta jätkä ri enää voi hankkia, mutta kuntoa ja ruista ransteeseen kylläkin. Siinä pikku vinkki herralle ensi kesälle. Oikeasti siis tuntuu, että jätkällä on tarvittavat ominaisuudet tälle tasolle, paitsi yksi tärkein eli fyysisyys ja raaka vääntövoima. Niissä kun kehittyy niin no problemo. Tällä hetkellä kuitenkin vaikeuksia päästä pelaavaan kokoonpanoon.
 

Jõse

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ Koko joukkue
+ Jokinen
+ McIntyre
+ Jokinen - McIntyre yhteispeli

Lauantain peliä en ihan kokonaan ehtinyt katsomaan, mutta ainakin eilisessä pelissä herrojen syöttökuviot toimivat kyllä moitteettomasti. Muutamassa tilanteessa Jokisen aivot eivät olleet aivan samalla taajuudella kuin McInteryn, mutta Niki Juuselan kovasti mainostamia "hyviä aihioita" löytyi tuon tuosta. Mukava oli kattella.

Koko joukkue on näyttänyt pari peliä luisteluvoimaiselta, eikä ole hävinnyt liikkeessä vastustajalle, toisin kuin ennen taukoa, jolloin Venäläinen oli ainoa pelaaja, joka pärjäsi liikkeellä vastustajalle.

Järveläinen jopa hieman säälittää. Mies yrittää, ja punnertaa, mutta kun ei vaan riitä. Mielestäni se toisen erän jäähy kuvasti tilannetta varsin hyvin. Ei pärjännyt taistelussa, niin piti yrittää antaa mailakovuutta, ja ei muuta kuin penkille. Siinä olisi voinut peliä kääntyä, onneksi ei kääntynyt. Itse en ole varma riittääkö pelkällä puntilla käynti.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Hyvännäköistä olil eilinen matsi! Liikettä ja vääntöä löytyi. Samalla pelillä Ässät kyllä kaatuu, vai käykö taas niin, että ei kahta hyvää peliä perkkäisinä päivinä....? Mennään nyt kuitenkin posin kautta ja uskotaan, että nyt tulee peräkkäisinä päivinä ne hyvät matsit!
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ 6/6 pistettä länsirannikon kiertueelta
+ Rau #17 maali nro 17
+ Nieminen onnistui maalilla
+ 100:n tehdyn maalin raja ylittyi
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ Olikohan viides vierasvoitto putkeen.
+ Niemiselle onnistunut peli.
+ Lappalainen on kyllä harppausta ottanut tekemiseensä ja pelaa hienoa kautta.
+ McIntyre jälleen hieno peli.
+ Sarjassa nelosia tasapisteissä kolmosena olevan JYPin ja vitosena olevan Tapparan kanssa. Jonkin ajan päästä Noksu takas! Kunpa pysyis kunnossa kauden loppuun.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
En nyt kovin SaiPan historiaa tunne tarkasti aiemmilta kausilta mutta koska viimeksi SaiPalainen on johtanut maalipörssiä kauden aikana kuin Rau nyt tekee?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Varmaan tuo Machuldakin on jossain kohtaan pitänyt pidemmänkin aikaa maalipörssin piikkipaikkaa hallussaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös