Päivän positiivinen

  • 1 847 378
  • 8 796
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
En ole taikauskoinen. Mutta jos ykkössentteri loukkaantuu, ja ykkössentterin stuntti loukkaantuu, ja ykkössentterin stuntin stuntti loukkaantuu, niin ei tästä huonommaksi voi SaiPan tuuri mennä. Väistämättä tämä johtaa siihen, että marraskuussa (tai joulukuussa tai...) SaiPalla on niin paljon senttereitä, että Löfman ja Flinck pelaavat ilman muuta laitahyökkääjinä, ja silti mietitään että miten saataisiin Ville Hämäläiselle jääaikaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pistekin Kuopiosta tämän kirouksen keskellä on positiivinen suoritus. Vaikka menetettiinkin se stuntin stuntin stuntti ja yks pakki vielä siihen kaupan päälle taas lasarettiin.

Arpalaukauksille päästiin myös ekaa kertaa, oonkin halunnut nähdä miten tällä jengillä arpajaisissa päästään. Eka kerta nyt toi saman tuloksen ku mitä viime kausikin, mutta se oli eka kerta ja niin monta tekijämiestä on saikulla ettei voi oikein tosta vielä mitään isoja linjoja vetää.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Kapteeni Koho is BACK. Aivan eri ilmeellä kuin missään aikaisemmassa pelissä. Sekä tietenkin, ettei (tiettävästi) ketään loukkaantunut!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
-VOITTO!
-Kukaan ei loukkaantunut
-VOITTO!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
-Koho!
-Nieminen!
-Yleisömäärä (vallitsevassa tilanteessa olisi voinut olla huonompikin, vaikka lauantai onkin)
-Voitto ja vieläpä voittolaukauksilla.
-Kukaan ei loukkaantunut!
-Tappioputken katkaiseminen kotiyleisön edessä missä on ollut vaikeaa alkukaudesta.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ville Peltonen kasvatti uutta piikkiä Ben-Amorin tyhjentämän tilalle. Kuka kuittaa piikin?
Ja meillä Kapteeni on heräänyt, olisiko syönyt Leen nivuseen tarkoitetut kärmesalvat?
 
Viimeksi muokattu:

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
-SaiPan nousu ensimmäisen erän melko kurjasta pelistä todella hienoon taistelu voittoon
-Koho!
-Pätkittäin heräilevä Backman!
-Tunnelma! (Tästä erityisen tyytyväinen, koska minulla oli ulkkarivahvistus mukana katsomassa ensimmäistä ikinä näkemäänsä kiekko-ottelua. Niin ensimmäistä, että kysyi aluksi, että onko jääkiekolla ja maahockeylla mitään eroa.)

Ai niin, vielä plussana tänään sekin, että Ullbergilla ilmeisesti ihan asiallinen peli Vaasassa, 36 torjuntaa ja voitto sarjakärjestä sarjajumbon riveissä. Toivottavasti auttaa itseluottamuksen kasailuun.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
YLEISÖ lähti mukaan!!

Vitun hieno se tunne seisomokatsomossa, kun yritetään pelistä toiseen saada ne istumapaikan katsojat mukaan ja tänään ne tarrasi syöttiin.

Kolmas erä oli sellaista kuin poffeissa, omilla kiekko niin hurrataan/huudetaan/taputetaan ja vierailla niin vislataan.

MEIDÄN POJAT!
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Ville Koho!!!

Päiväksikään en haluaisi ketään toista pelaajaa suosikkijoukkueeni kapteeniksi. Pelasi kyllä taas aivan huikean taistelupelin, otti osumaa ja antoi myös takaisin. Kruununa eleettömän viileä viimeistely voittomaalikisassa.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
KalPalta kolme pistettä kahdesta pelistä on kyllä varsin hyvä suoritus. Positiivista myös, että saatiin tappioputki poikki näillä "varamiehillä", moni sai varmasti arvokasta kokemusta ja nyt ei kasaudu liikaa paineita mm. Bruunille, Savilahdelle ja Salcidolle mikäli he kohta palaavat keskuuteemme. Viikonlopun pisteet olivat erittäin arvokkaita, kun takana olevista joukkueista useampi alkaa tehdä nousua.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan kelvollinen tulos tältä viikolta olosuhteet huomioiden. Itse odotin 3 pistettä tältä viikolta ja nimenomaan uumoilin Lukon kaatuvan varsinaisella peliajalla. Tuo Lukko-matsi oli kuitenkin niin ponnetonta, että siinä vaiheessa epäilin jo nollan pisteen viikkoa etenkin kun Kalpa on ollut kovassa nousukiidossa. Yksi piste perjantailta ja kaksi eilen on kokonaisuutena pirun hyvä suoritus. Etenkin kun meidän NHL-avusta ei ollut auttajaksi. Erityisen tärkeää oli saada pitkästä aikaa pisteitä kotona ettei ala tulla siitä mitään erityisiä paineita. Mä luulen, että tämä viikko teki joukkueelle hyvää ja ensi viikolla ollaan kovassa itseluottamuksessa ja suurella sykkeellä kaatamassa Ässiä ja Tapparaa. Ilmeisesti eilisessä matsissa ei tullut lisää loukkaantumisia joten toivotaan rouva fortunan nyt kääntäneen perseensä johonkin toiseen suuntaan.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
-Kukaan ei loukkaantunut!
Toinen päätuomareista joutui jättämään ottelun kesken kaksi minuuttia ennen loppusummeria.

No mutta juu. Erittäin hieno taisteluvoitto olosuhteet huomioiden. Koho näytti, että periksi ei anneta. Lisäksi lämmittää toisen duunarin, Koiviston onnistuminen.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Spac; kirjoitti:
Lisäksi lämmittää toisen duunarin, Koiviston onnistuminen.

Kyllä. Koivistolla taisi olla kesän kuntotesteissä SaiPan parhaat tulokset kestävyyspuolella, ja tässä nähdään tulos: Luistin liikkuu terävästi vielä kolmannen erän lopulla. Silloin tehdään tärkeitä maaleja, myös Koiviston edellinen maali syntyi kolmannen erän ratkaisuhetkillä.

Myös asenteesta täytyy antaa tunnustusta, yritystä riittää vaikka maaliverkko ei kovin usein heilukaan. Koskisen kokoisen maalivahdin pitäisi olla helppoa peittää etukulma kun laukaus tulee noin pienestä kulmasta, mutta niin vaan Koivistolla riitti uskoa siihen että kiekon kokoinen aukko löytyy yläkulmasta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
-Voittoputki!
-Rankkarit 2/3 tällä kaudella!
-Sarjasijoitus nousi!
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+ Saatiin 2 pistettä ja viime kauden kirous jatkoeristä / rankkareista on mennyttä ainakin toistaiseksi
+ RDW avasi maalitilin, Koho on liekeissä

- Ylivoima melkoisen mielikuvituksetonta
- 3100 katsojaa, tätä menoa alkukauden hyvä keskiarvo tipahtaa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Löfman! Edellinen maali/syöttöpiste 25.9. kun Jokerit kaadettiin Hartwall Arenalla, sen jälkeen ollut tehopuolella hiljaisempaa. Tosin ei näitä voittolaukauksia kai tehotilastoon lasketa, mutta ehkä seuraavassa matsissa voisi osua jo peliajallakin.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
-Tärkeä kotivoitto ja toinen putkeen!
-Nieminen oli jälleen hyvä!
-Willaumen avausmaali!
-Loukkaantumissuman myötä ylivoimapelimme on ollut täysin kadoksissa! Tästäkin huolimatta ollaan taisteltu pisteistä jokaisessa pelissä ilman ylivoimatehokkuutta.
-Helvetin hyvä fiilis!
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tällä kaudella on taidettu tehdä peräti kaksi rankkarimaalia, kuitenkin on voitettu rankkarikisa kahdesti, eli Nieminen ottaa rankkareita kiinni todella hyvin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
- 3100 katsojaa, tätä menoa alkukauden hyvä keskiarvo tipahtaa.
Toisaalta jos näitä voittoja taas alkaa tulla, niin kyllä se väkimäärä siitä taas kasvaa.

Kaksi kotivoittoa putkeen, nyt alkaa sujua! Seuraavaksi se 3p voitto, mutta hyvä näinkin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rankkarivoitto, jumalauta, ja jo toinen tällä kaudella! Vissiin Nieminen osaa ottaa noita aika hyvin kiinni? Yhdellä maalilla on nyt kaks kertaa voitettu, viime kaudella taidettiin joskus ottaa pataan vaikka tehtiin kaks arpamaalia itse.

Ja ehjänä pysy kaikki, okei, Riikola lähti telakalle Bruunia stunttaamaan mutta se oli jo ennen peliä.
 

Thome

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Pittsburgh Penguins
Kaks pistettä ja änärin todennäköinen alkaminen 2.11., SaiPa porskuttaa, kun muualla ollaan ihmeissään et mihin meidän ykkössentteri/-maalivahti/-pakki katosi..
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Kolme edellistä ottelua päättyneet vasta näissä arpomislaukauksissa. Nieminen on löytänyt aivan loistavan vireen näihin sen Kuopion homman jälkeen. Otetaan huomioon, että siellä on torjuttu Sakari Salmisen, Artturi Lehkosen, Craig Smithin, Jesse Joensuun, Stephen Dixonin ja Michael Ryanin "läpiajot". Aivan huikeaa. Meillä tuo Jani on yksi menestyksen kulmakivistä!
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kieltämättä peli näyttää pisteiden valossa hyvältä kun otetaan loukkaantumistilanne huomioon.

Näitä tasaisempia pelejä ei ole nyt järjestään hävitty maalilla kuten viime kaudella, tärkeitä pisteitä loppukautta ajatellen. Toivottavasti meno jatkuu samantyylisenä, voipi kympin sakki olla ihan mahdollinen näillä otteilla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös