Päivän biisi

  • 97 260
  • 645

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Parikin on kolahtanut tänään eli:
Ayreon - Amazing Flight
Jay van Feggelenin, itselleni tämän levyn lisäksi täysi tuntemattomuus, komean bluesmainen lauluääni ja biisin viimeisen osan instrumentaali-ilotulitus ovat aina upeaa kuunneltavaa.
Dream Theater - Lines in the Sand
Se DreaThean toinen suuri suosikkibiisini Erotomanian kanssa. Loistava intro+Petruccin paras soolo+Portnoylta varsin tyylikästä kompittelua. Ja muutenkin maltillisempi biisi kuin bändin useat, turhaankin soitinmasturbaatioon kaatuvat teokset.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U15
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Before The Dawn julkaisee kohta ensimmäisen albuminsa uusitulla kokoonpanolla. Tällä hetkellä kuuntelussa on sinkku Phoenix Rising, joka löytyy Infernon sivuille vievän linkin kautta. Nuclear Blast tarjoaa myös ilmaisen latauksen kyseiseen kappaleeseen ja minähän nautin. Mielenkiinnolla odotan ja tämä kappale sopii tähän päivään todella hyvin! Check it out ya.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Charlie Chaplinista tuttu biisi - Je cherche apres Titine soinut päässä koko päivän. Klik juutubeen
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään taas:
Devin Townsend Project - Numbered
Loistava biisi ja varsinkin tuo kohdasta 3:45 alkava Hollannin kultakurkun vokaalisoolo herkistää aina. Ja minä kun en yleensä edes pidä tuosta noista vokaalisooloista, mutta kun tuo lauluääni/melodia on vain jotain niin upeaa.

Saas nähdä mitä "jatko-osasta" eli Epicloudista tulee. Ja DTP:n Lontoon neljän peräkkäisen illan live-boxia odottelen myös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös