Päivän ”uutinen”

  • 911 400
  • 4 363
Siis ei jumalauta, jos tuo pitää paikkansa. Niitä kuvia ei saa koskaan, missään, ikinä, kenenkään toimesta, tuoda julkisuuteen millään tavoin. Jo pelkkä ajatus asiasta saa syntyvyyden laskemaan tässä maassa.

Ne on jo julkisuudessa. Erään alan lehden nettisivuilla. Vieläpä etusivulla. Tiedä sitten lähtikö syntyvyys laskuun. Tai kaiketi tämän teorian mukaan se lähti laskuun jo vuonna 1973 kun kuvat julkaistiin.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Eilen oli uutinen että Roger Moore oli murtanut vaimonsa ranteen. Minähän jo luulin että nyt on Bond, James Bond kurittanut emäntää. Ja paskat, herrasmiehenä yrittänyt estää vaimoaan kaatumasta, saanut ranteesta kiinni ja siinä on sitten luut rutissut. Näin sitä kakkalehdistö huijaa verenhimoista lukijan retkua.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämän päivän ykkösuutinen on selvä. Mervi on lähettänyt erohakemuksen Matista ja Mervin mukaan päätös on nyt lopullinen !

Järjestyksessään erohakemus on numero 15.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Tämän päivän ykkösuutinen on selvä. Mervi on lähettänyt erohakemuksen Matista ja Mervin mukaan päätös on nyt lopullinen !

Järjestyksessään erohakemus on numero 15.

Ja tätä seuraa erohakemuksen peruutus, järjestysnumeroltaan kai sitten myös 15, ensi viikolla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viksut kaunokaisvosut aina vaan tukkanuottasilla, eli Anne-Mari "Toinoi" Berg ja Martina "Aito" Aitolehti.

Bergillä on varmasti ollu vaikeaa toisen verbaalisen tykityksen alla. Aitolehti siis solvannut Bergiä Facebookissa "thaimaalaiseksi huoraksi, tyrkyksi, luuseriksi, mielisairaaksi, paskanpuhujaksi". Siinä se Anne-Mari on kyyneleet silmissä miettinyt, että "en mä oo thaimaalainen...".

Edit: Hah, Realcowboy ehti ensin apajille!
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja mitä vaimo edellä sitä mies perässä:
Esko Eerikäinen uhkaili lappuliisoja - oikeusjuttu edessä!

Joskus Matin ja Mervin jatkuvia avioerohakemuksia pidettiin oikeuslaitoksen turhana kuormittamisena. Menevätko kohujulkkisten keskinäiset kränät samaan luokkaan?

Tosin tämä on ollut suomalaisten perinteistä huvia jo vuosisatojen ajan. Satakunnassa erään suvun naiset olivat 1600-luvulla riidelleet, ja juttu mennyt käräjille asti. Nainen oli nimittänyt serkkuaan todistajien kuullen "kolmen miehen huoraksi".
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Kun viranomainen käskee niin silloin liikkuu, vaikka henkensä uhalla

On näkynyt käskytys tehoavan kun eilen ikkunasta katselin, kaksi lumentiputtajaa, molemmat ilman minkäänlaisia turvavarustuksia, pysyivät katoillaan sentään. Lisäksi tämän kerrostalon ja naapuritalon katoilta kävi pari asukasta tiputtamassa lumia.

L: Tiputtajat/tippujat katoille käskee viranomainen.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Lindsay Lohan on tehnyt kanteen (ei liity villeen) mainoksesta, jossa hänen mielestään käytetään hänen henkilöhahmoaan ilman lupaa kaupallisiin tarkoituksiin. Lohan vaatii kipurahoiksi vaatimattomat sata miljoonaa dollaria.

Lohanin asianajan mukaan sadan miljoonan dollarin korvausvaateeseen on perusteet, sillä Lindsayn nimellä on samanlainen tunnettuus kuin Madonnalla tai Oprahilla.

Itse mainos löytyy Youtube-videopalvelusta.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Victoriakin sitten oikein hymyili.

Aivan naurettavaa revittelyä jostain pikavisiitistä. "Mitä sinä näyttäisit Beckhameille Suomesta?", "Haluaisitko sinä tavata Beckhamit livenä?", "Katso, tässä menee Beckhamien matkatavarat". Ihan homona kiinnostaa joku laukkukasa, tai paskanruskea paku mikä niitä kuljettaa.

Vituttaa lähinnä tämä koko touhu. Orava voisi reissata seuraavalla kerralla sinne Italiaan, ei tarvitsisi katsella tätä paskalehtien revittelyä.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
This just in...

"Keski-ikäinen mies kävi Itäkeskuksen S-marketissa vierailulla viime viikon maanantaina klo. 17. Mies äkkäsi laarissa Rosamunda-lajiketta olevan perunan ja söi sen. Vartija nappasi miehen kiinni hänen ollessaan postumassa liikkeestä." -Vartti
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös