Päivän ”uutinen”

  • 910 866
  • 4 363

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Poliisi pidätti Batmanin ja Teräsmiehen. Enpä olisi uskonut, että poliisi pidättäisi kyseiset henkilöt, sillä ainakin elokuvissa Batmanista on ollut paljon apua virkavallalle. Varmaan oli silminnäkijöillä hauskaa.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Pakkohan tuo oli käydä etsimässä jostain. Löytyi ihan Youtubesta, että ei ole kovaa kamaa. Mutta silti aika likaista mielikuvitusta ruokkivaa.
http://www.youtube.com/watch?v=8jxTCXvjle4

No niin, kiitokset etsijälle, kaikkea sitä näkee. Eipä sitä tuon enempää välttämättä tahdo nähdäkään. Voisi olla oiva konsti jos tahtoo salakuljettaa pullon alkoholijuomia niiltä kielletylle alueelle muualla kuin mahassaan. Vosulle hame päälle, pullo kaulaa myöten revaan ja seikkailu voi alkaa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onneksi eivät sitten alkaneet tökkiä sillä puukolla. Hienoa Iltalehdeltä kuitenkin uutisoida tapahtuneesta, nirhaumia ja kaikkea.

Minä olen aina ollut sitä mieltä että hiihto on pahasta ja siitä ei seuraa mitään hyvää. Tässä se taas nähdään.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
^Tämä tärkeä BB4-Nikoon liittyvä uutinen jäi sinulta huomaamatta.

Hiukan toista kuukautta, niin uudet BB -kasvot korvaavat heidät uutistuotannossa. En usko, että Nikolta ja Hennalta löytyy kykyjä vetää pari pykälää isompi vaihde päälle, mikä tarvitaan julkisuudessa pysymiseen. Uskon. että julkkutyrkkyjä on talossa tänä syksynä tuplamäärä viime vuoteen verrattuna.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Iltasanomien pääotsikko oli "Katri Helenasta isoäiti". Jo on uutisköyhää!
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Muistan kun Suomessa oli 100 000 työtöntä niin Urho Kekkonen julisti maahan kansallisen hätätilan! Mitä nyt tehdään? Ministerit ja kansanedustajat lomailevat ja näyttäytyvät kaiken maailman festareilla!

Muistat väärin. Silloin oli peräti 60 000 työtöntä, kun Urho hätätilan julisti. Olen kanssasi samaa mieltä, että jotain tartteisi tehdä ja pian. Joka kymmenes on jo nyt työtön. Alle kaksvitosten työttömyysprosentti hipoo jo 25%. Paskankos hätä tässä...
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Voi vittu että meni kesäpäivä pilalle eksyessäni puolivahingossa kaiken maailman paskauutis-sivustoille, tässä tapauksessa iltapäivälehtien ja Maikkarin bittiavaruuden tunkioille.

Tuksun manageri tekee rikosilmoitusta kun ei horon biisi soi radiossa, Madonnan käsivarsissa on verisuonia, Jacksonin nenä oli muka kadonnu johonkin tai ainaki silt niinku näyttää jonku kuvan perusteel, Ralli-Anette pelkäsi joutuvansa haaremiin jossain vitun Jordanian rallissa. EI SAATANA!

Sokkikuva siellä, sokkikuva täällä. "Katso sokkikuvat!". Miksi? Ketä kiinnostaa? Pää hajoo.

Kuka tekisi näille julkkiksille ja roskamedioille saman mikä Hitleriltä jäi kesken jutskujen kanssa?
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Kesä on tärkeiden uutisten aikaa. Puolustusvoimain komentaja vaihtui, ja IS on kiinnittänyt huomiota eroihin vanhan ja uuden komentajan sotilastervehdyksissä. Puheloisen veto on vajaa. Parasta jutussa on kuitenkin se, että Timo TA:lta on pitänyt pyytää kommentit. Jutun alla on linkki keskusteluun otsikolla "Löyseneekö lippaanveto?"

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1715806
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
IS tietää kertoa, että Salaman Teukka on ostanut Sirpalleen Pradan 1500€:n käsilaukun!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös