Päivän ”uutinen”

  • 911 460
  • 4 363

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ei helvetti, mikä näitä ihmisiä vaivaa? Kuka on niin saatanan tyhmä, että ostaa joltain thaimaalaiselta huoralta jotain kiinalaista "viagraa"? Siinä ei voi kyllä oikein kun itseään syyttää...
Kyseinen värkki saattaa myös jättää pari senttiä varresta löysäksi, siksi ei kannata.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rupesi epäilyttämään, haluanko lähteä keväällä käymään Pietariin. Tiedä palaanko kiinteässä muodossa lainkaan takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Rautjärvellä on otettu kovemmat otteet käyttöön sosiaalihuollon kanssa asioidessa.
Heppu uhannut ampua tykillä koko roskan hornan tuuttiin. Ihme, että poliisi ei vielä ole tavoittanut miestä. Luulisi kiinnittävän huomiota kun joku vetää retuuttaa peräkärryn sijasta haupitsia auton perässä.
Kunnanvirastolla oli kuulemma turvatoimia kiristetty, mitenkähän se oli noin kongreettisesti toteutettu ajatellen uhkaa, että joku aikoo lasauttaa tykillä toimistoon?
Tykillä sosiaalitoimistoon
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja otsikkokin on täysin harhaanjohtava.
Harhaanjohtavia otsakkeita näkee tuon tuosta, ikävä kyllä. Tänä aamuna dösässä huomasin Metro-lehden kannessa otsikon "Daniel Radcliffe nauttii homofaneista". Itse juttua en vilkaissut, koska en halua tietää, millä tavoin Harry Potter ko. faneistaan nautiskelee.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Montako päivää Bill Murray elääkään taas tätä päivää? Eli kyseessä elokuva Päiväni murmelina.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Ilta-sanomat on sitten tehnyt jonkun tämmösen uutisen, kuin tunnistatko vielä tämän unohdetun tähden?.. Siis tä? Onkohan tämä jonkun harjoittelijan tekemä uutinen vai onko sieltä loppunu uutiset kesken? Yhtä hyvin vois olla kuva Seppo Ruohosesta ja kuvatekstinä voisi olla: ei Matti, eikä Teppo, vaan...

Joo, no voi tässä olla menny multa jotain ohikin, jos tuo Hammeri on tehnyt viime aikana jotain merkittävää. Mutta enivei.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Jep, selailin tuossa iltapäivä-lehtiä ja sattui taas silmiini muutama erittäin tärkeä uutinen. Anu Saagim (kuka hää on?) on käynyt ottamassa brasilialaisen vahauksen ja nyt on onnellisesti loppuelämänsä p****i karvattomana, erittäin mielenkiintoista. Samassa lehdessä joku "runopoikar***i" kertoo eläneensä neljä vuotta selibaatissa, sillä piparia ei irronnut edes säälistä (ja kuvaa katoessa en ihmettele), joten ihan alkoi mieli järkkyä. No, piti tuotakin ihan lehdessä tilittää, kait sitä säälittävää runokirjaa saa noinkin promottua.

Varesta lainatakseni, mikä v***u teitä ihmisiä vaivaa??? Siis onhan noita posliinip***ä naisia, sekä puutteessa eläviä ja känsäkouraisia miestenlehdille kuolaavia janareita maakunnat täynnä, eli mikä oli uutisen pointti??
 
Viimeksi muokattu:
Harri Olli hoiti pettymystään kiltisti

On sitten maikkarin ääliöiden (=Sporden) pitänyt päästä vielä piikittämään Harri Ollia, tekisi mieli melkein laittaa palautetta maikkarin suuntaan tuosta. Vaikken mikään Ollin fani ole, niin silti pistää vihaksi, että häntä kohtaan on aloitettu median (yllättäen maikkari & Sporde etunenässä) ajojahti, jossa jokaista tekemistä kytätään suurennuslasin kanssa, jos ei tee mitään, niin siitäkin pitää kirjoittaa suurena ihmeenä. Yleensä Sporden tekstit luettuani minun on lähinnä käynyt sääliksi häntä ja läheisiään, mutta eipä enää jaksa huvittaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Valitettavasti vaikka kuinka yritän katsoa jokaista kuvaa niin mitään erotiikkaa ei ole havaittavissa. Joku valehtelee.
Pakko olla samaa mieltä. Lähinnä kuvottavaa. Luuviuluja muodottomia tyttöjä jok'ikinen. Tuolla tavalla rumasti öljytty kroppa, ankeat ja kankeat poseeraukset ja sen päälle kaikki muu tyylittömyys ei ole omiaan herättämään eroottisia mielikuvia.

No, ehkä jollekin toimii.
 

Mogly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko olla samaa mieltä. Lähinnä kuvottavaa. Luuviuluja muodottomia tyttöjä jok'ikinen. Tuolla tavalla rumasti öljytty kroppa, ankeat ja kankeat poseeraukset ja sen päälle kaikki muu tyylittömyys ei ole omiaan herättämään eroottisia mielikuvia.

No, ehkä jollekin toimii.

Ei kyl tosiaan hirveesti inspiroi kattoa, öljyttyjä anorektikkoja ei ainakaan muhun nappaa nämä naiset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös