Päivän ”uutinen”

  • 911 346
  • 4 363

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
teemu73:

"Täytyy huomioida, että tulos perustuu venäläiseen tutkimukseen. Onko siellä sitten keskimäärin pienemmät kikkelit kuin esim Suomessa?"


Kuvainnollisesti vai kirjaimellisesti?



Ranger
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Jakke Huuliparta kirjoitti:
http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=76420

Muistaakseni vastaavanlainen tapaus sattui joko samassa maassa tai Japanissa vuosi-pari sitten? Ehkä kaveri kuoli onnellisena kun oli duunitkin lopettanut voidakseen pelata enemmän? Ei meikäläisen muutaman tunnin Postal2 -sessiot tunnu enää missään.
"Traagista on, että mies oli hiljattain lopettanut päivätyönsä voidakseen keskittyä tietokonepelien pelaamiseen." Jep, tosi traagista verrattuna esim. kuolemiseen sillä tavalla että ei ole lopettanut päivätyötä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Koperline on pudonnut, kuolleita ilmeisesti 12-14 enempää en asiasta vielä tiedä. Voi perkele, siis Tallinnan ja Helsingin välillä.

Edit. Kuolleista ei ole vielä tarkkaa tietoa, onko vai ei tunnin päästä tulee uutta infoa asiasta.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aika shokeeraavan uutisen pani Rumba tänään ilmoille. Andy McCoy ollut juomatta ja tupakoimatta jo kaksi kuukautta! Uskoiskos?
 

scholl

Jäsen
IS:
Clinton julkaisee lempilaulunsa cd-levyllä
(15.8. 11:03)

Yhdysvaltain ex-presidentin Bill Clintonin lempisävelmät julkaistaan cd-sarjana.

The Bill Clinton Collection: Selections From The Clinton Music Room -kokoelma on sarjan ensimmäinen julkaisu, joka sisältää 11 Clintonin suosikkisävelmää vuosien varrelta.

Levyllä kuullaan muun muassa John Coltranen My One And Only Love, David Sandbornin Harlem Nocturne sekä Miles Davisin My Funny Valentine.

Levyä myydään Clinton-kirjastossa ja -museon kaupassa Little Rockissa Arkansasissa, Clintonin synnyinvaltiossa. Kokoelman arvellaan tulevan myyntiin kuukauden sisällä. (STT)
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Hieman Hodgsonin tulevan nimityksen varjoon jääneet uutiset Jykä Heliskosken maajoukkuevalinnoista, tuottivat seuraavan lauseen herra H-kosken suusta:

"Minulla on mielikuva 11 pelaajasta. Suurempana kysymyksenä on ryhmitys, ja pelaajien kanssa on hyvä keskustella siitä vielä."

Ilman sarkasmin häivää voi todeta että onneksi maajoukkuevalmentajamme luottaa 11 miehen kenttäryhmitykseen, eikä esimerkiksi 9 tai 15.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Anton

Jäsen
Sistis:
Gravitaatioteoria ei pidäkään paikkaansa. Esineet putoavat vain siksi, koska Jumala niin haluaa. Tämä selittää myös, miksi enkelit voivat lentää ja miksi Jeesus nousi taivaisiin...

Tähän perustunee myös se, että enkulit eivät kärvenny korpuiksi tai räjähdä riekaleiksi syöksyessään maan ilmakehän läpi, niin kuin meteorit tai onnettomat avaruussukkulat?

Amalgaamipelko ehkä perusteetonta
Hampaiden amalgaamipaikat ovat rumia, mutta todennäköisesti harmittomia. Ainakaan suuri yhdysvaltalainen väestötutkimus ei löytänyt amalgaamista terveyshaittoja.
Seattlen yliopiston tutkijoita kiinnosti eritysesti amalgaamipaikkojen sisältämän elohopean mahdolliset vaikutukset kehittyvään sikiöön, jonka voisi ajatella olevan herkkä haitoille. Aiemmin on epäilty, että amalgaami aiheuttaisi pienipainoisuutta. Siksi äitejä on kehotettu välttämään amalgaamipaikkausta raskauden aikana.
Tutkimuksessa vertailtiin liki 1200:aa pienipainoisena syntynyttä lasta noin 4 500:aan normaaliin pienokaiseen. Kummankin ryhmän äideissä oli sellaisia, jotka olivat korjauttaneet purukalustoaan raskauden aikana amalgaamilla. Paikkamateriaalin ei voitu osoittaa olleen yhteydessä vauvojen pieneen painoon.
Lähde: Tiede –lehti 14.08.2005

Jaa-ha, nyt kun puolet maailman amalgaamipaikkojen omistajista on käynyt vaihtamassa paikkausmateriaalinsa, niin kammottava kantajiaan syövä amalgaamipeikko onkin sitten pelkkä myytti. Kyseessä on ollut maailmanlaajuinen keskustapuoluelaisten hammaslääkäreiden salaliitto, *kele!
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
"Aiemmin on epäilty, että amalgaami aiheuttaisi pienipainoisuutta."

Heh,katsoessa keskiverto amerikkalaista luulisi tutkimuksen syyn olevan päinvastainen. Teini-ikäisten keskipaino lähentelee kai jo 90kg... Lapsi on terve kun se syö ja siihen vielä amalgaamit päälle. Avot.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Pakko laittaa tähän(tosin onko uutinen kellekkään).

"Jatkoajan keskustelupalstalla ruuhkaa yritä myöhemmin uudelleen"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös