Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Oulun raiskaukset

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana tuuski, 12.03.2007 klo 15.29.

 1. tuuski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pallo-Kärpät
  Uutinen raiskauksesta:
  http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=621642

  Ja uutisesta jostain syystä poistetusta osasta:
  http://apareena.arvopaperi.fi/forum/msg/id=sf/msg=4565777/

  Lainaus:
  Näin meillä Afrikassa, aateltiin että se on ok Suomessakin. Neljän vuoden päästä uusiksi.


  Tämän tapauksen lisäksi Oulu on päässyt otsikoihin raiskausten takia mm. tämän kuun alussa, jolloin 17-vuotias tyttö raiskattiin "vierasta kieltä puhuneiden miesten" toimesta ja viime joulukuussa, jolloin 4-6 ulkomaalaisen miehen joukkio raiskasi 26-vuotiaan naisen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2007 klo 15.37
 2. Arttu#29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Mikä on sitten julmempaa, karkottaa nämä raiskaajat tai odottaa 4 vuotta että saavat uudestaan toteuttaa Afrikkalaisia rituaaleja. Tänne vaan kaikki toteuttamaan kaikenmaailman rituaaleja ja saada vain 4 vuotta vankeutta. Ei jessus vieköön, tekee jo mieli avautua että. Mutta eihän tuolle voi mitään.
   
 3. Kyynikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
  Ei voi äneen sanoa mitä näille n......... pitäisi tehdä!

  JA;n vasemmistosiipi höösääjineen ja ymmärtäjineen käy kimppuun muuten.

  Vittu millaista toimintaa, ja meidän pitää vaan niellä ja hyväksyä.
   
 4. kakkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Raiskaus on aina ikävä tapaus, joka yleisesti tuomitaan. Jotenkin tuntuu vaan kuvottavalta että juuri näitten afrikkalaisten pakolaisten yms myötä on ruvennut kuulumaan (huom minulla ei tähän hätään ole tilastotietoa jos joku sitä pyytää) enemmän tällaisia täysin sairaita ja erikoisempia juttuja. Mm joukkoraiskauksia täällä oulussa (nyt siis lyhyen ajan sisällä useampi jossa on ollut neekereitä "antavana" osapuolena).

  Eipä oikein mitään painokelpoista nyt pysty tuottamaan.
   
 5. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Uutisen mukaan miehet ovat oululaisia, eli suomalaisia nykyään, joten ei heitä mihinkään voi karkottaa.
   
 6. Kaiser Soze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rontti's potatoes, whiners and wankers
  Lainaus:

  Ehkä heidät voisi viedä saunan taakse ja ampua?
   
 7. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Lainaus:
  Liekö kuitenkin jo tarpeeksi suuri rangaistus se, että joutuu asumaan Oulussa.

  Että silleen...
   
 8. Kyynikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
  Lainaus:
  Ihmettelen kyllä tätä nykykäytäntöä. Ennen sai odottaa vuosia että sai kansalaisuuden, nykyään taitavat saada heti Suomeen tultuaan yhdessä muiden hyvien etujen kanssa!?
   
 9. hihhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Muutaman vuoden joutuu odottamaan, mutta ei kai sille suurempaa estettäkään ole.
   
 10. chelios77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 11. Lawless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näillä turenkilaishuumorin viljelijöillä pettää usein tilannetaju ja pahasti. No, eipä siitä enempää.

  Aivan sairasta touhua, sanattomaksi vetää. Kyllähän noita hieman pitäisi kouluttaa. Saako täällä käyttää n-sanaa? Mielelläni käyttäisin, mutta en tiedä, onko se sivistynyttä käytöstä.
   
 12. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Vetää sanattomaksi tuollainen pahuus, eikä siihen voi vastata muuten kuin samanlaisella pahuudella. Tarpeeksi raakaa ja nöyryyttävää rangaistusta on vaikea keksiä.

  Jos vaikka minun tyttäreni tai vaimokkeeni joutuisi tuollaisen teon uhriksi, etsisin jokaisen noista jannuista(ihonväriin katsomatta), kuohisin ja nylkisin elävältä. Eikä mikään mahti maailmassa pystyisi minua estämään. Teko olisi kauhea ja epäinhimillinen, mutta täysin oikeutettu.
   
 13. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Ei tarvitse edes odottaa neljää vuotta jos ovat ensikertalaisia, meidän onnelassa nuo ensikertalaiset kun istuvat pääsääntöisesti vain puolet tuomiostaan. Sitten vain parin vuoden päästä jatkamaan sankaritekojaan.

  Lainaus:
  Nämä ulkomaalaiset voitaisiin, jos vain saadaan kiinni, muiluttaa takaisin sinne mistä tulivatkin.
   
 14. Vakio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Man City
  Lainaus:
  Onko niin, että kansalaisuutta, joka on selvästi tullut myönnettyä hätiköiden ja henkilön todellisesta luonteesta kaikkea tietämättä, ei voida enää ottaa pois?
   
 15. Rafael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Bristol City
  Elinikäinen kidutustuomio tällaisille vitn n-sanoille. Koko loppuelämä kidutusta kerran pari viikossa, niin, että annetaan toipua edellisestä ja toipuessa saisi aina odottaa uutta kertaa. Sadisteille pitää antaa samalla tavalla takaisin.
   
 16. Kaiser Soze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rontti's potatoes, whiners and wankers
  Lainaus:
  Onko paperit jo matkalla itä-suomen hovioikeuteen? Saadaan saatana sille nartulle kunnon rangaistus, kun meni verellä sotkemaan abubabun lakanat.
   
 17. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihan sairasta. Tilanteen tekee todella ällöttäväksi se että nämä sairaat [---] ovat kotoisin kulttuurista jossa tämä on "ihan jees" toimintamalli, eivätkä siksi varmaan edes ymmärrä tekevänsä jotain "väärää".

  Tämä taas johtaa siihen että mikään rangaistus ei tekoa voi myöskään "hyvittää", sillä he ovat niin tottuneita väkivaltaan että se on heille normaalia. Vapaudenriisto on suorastaan juhlaa heille.

  Vaikka nämä sankarit pakottaisi syömään omat vehkeensä, sitten silmämunansa ja sormensa, ja sitten korvaisi silmämunat sulalla tinalla ja lopuksi työntäisi nämä heidän käyttämänsä leikkuuvälineet heidän omaan anukseensa, he todennäköisesti vain tuumaisivat että "no voi dääm, teki vähän kipiää mutta ei haittaa, saimpahan leikellä naisen alapään halki".

  Eli mitä näille voi tehdä? Ehkä helpoin ja siistein tapa olisi vain yksinkertaisesti tuupata krematorian luukusta sisään sellaisenaan.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 06.01.2008 klo 19.34
 18. sixtus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Barcelona
  Niin itse en oikein ymmärrä aina tätä lainsäädäntöä koskien sekä raiskauksia että ulkomaalaisia.

  Raiskauksista saadut tuomiot ovat lähinnä huonoja vitsejä. Itä-Suomessahan niistä ei tuomita ollenkaan, ainakaan jos jaksaa hoviin asti valittaa.

  Ulkomaalaisista sen verran, että vaikka itse olenkin sitä mieltä että ulkomaalaiset vain rikastuttavat kulttuuriamme ja ovat enemmän kuin tervetullut lisä tänne kotimaahamme, niin kuitenkin katsoisin erityisesti pakolaisten kohdalla asian siten, että jonkinasteista kunnioitusta olisi esitettävä myös sitä maata kohtaan, joka nämä ihmiset ahdingosta pelastaa ja heille uuden mahdollisuuden elämälleensä suo.

  Jos ei kunnioitusta löydy(lue: toimitaan lakien ja muiden yhteisten pelisääntöjen puitteissa), heti ensimmäisestä vakavammasta virheestä (pahoinpitelyn, ryöstön ja vakavammat, ei koske esim. näpistystä) voisi näille sankareille tarjota menolippua takaisin alkuperäistä kotia kohti.

  Jos osaat käyttäytä, tervetuloa! Jos et, portit kiinni.
   
 19. Myrvold Jäsen

  Ei muuta ku tekijät kiinni, omankäden-oikeus käyttöön ja Oulun torille riistaksi! Näin meillä Pohojanmaalla toimittiin haudankaivajien kanssa, miksi ei toimisi siellä Pohjolassakin näiden raiskaajien kanssa?

  Hyi vittu, että pistää vihaksi! Ei valkoinenmies ymmärrä.
   
 20. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Hiukan kyllä ihmettelen oikeuskäytäntöämme, jos tällainen keikaus menee oikeusasteissa läpi pelkkänä raiskauksena, tuollainen saksilla silpominen kyllä täyttää jo vakavan ruumillisen vamman täyttämisen tunnusmerkit, jolloinka kakkua pitäisi luiskahtaa hiukan enemmän. Tosin kaverit saavat kyllä kiven sisässä kärsiä muustakin kuin vapauden riistosta, mikäli joutuvat normaaliosastolle, siitävät lusijat ja vartijat huolen. Jotain iloa joskus linnakundeistakin.
   
 21. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Jää se kurmuttaminen mitä luultavimmin vartijoiden hommaksi. Michael Andrew Lofo, Gak Willyang Mogdam ja Muawia Abuzaid Tutu Atiya joudutaan pitämään eristyksessä koko heidän lusimisaikansa, jos edes kuvitellaan heidän selviävän ulos vankilasta hengissä. Ei tosin haittaisi yhtään vaikka tulisivat sieltä hyvinkin pian jalat edellä.
   
 22. Snakster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Itse tapaukseen tai tuomioon en ota tässä kantaa, mutta sen sijaan mielenkiintoinen moraalinen pähkinä on se, että saako/pitääkö koston olla kovempi kuin alkuperäinen teko? Jos minä lyön sinua kerran, onko kohtuullinen kosto kaksi iskua?
   
 23. Vakio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Man City
  Lainaus:
  Ei se mitään. Viikonloppuna Heikinlaaksossa eräs vartija hieman väläytteli osaamistaan.
   
 24. tombraider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  Riippuu teosta, mutta mainitsemassasi tapauksessa ehkä 5-6 iskua on riittävän kohtuullinen rangaistus.
   
 25. Arttu#29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Tässä täytyy ottaa huomioon.

  Raiskaus ja se Afrikkalainen rituaali VS 4 vuotta vankilassa. Eli nämä eivät oikein mene tasan, naiselle jää elinikäinen vamma vielä sen päälle. Elikkä voi ymmärtää ihmisten vihat. Elikkä tässä tapauksessa se "kohtuullinen kostoa" ei ole edes tapahtunu, vain neljä vuotta vankilassa.
  Eli tuo moraalinen pähkinä joutuu koetukselle kun oikeudelliset tuomiot ovat niin epäoikeudenmukaiset.