Oulun Kärpät kaudella 2022–2023

  • 479 380
  • 2 205

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Ohjelmassa:
  • Sopimusuutisia
  • Haastatteluja
  • Meet & greet sekä nimikirjoitusten jakoa
  • Fanituotemyyntiä
  • Pelipaita-arvonta
Ei kuulosta hullummalta sisällöltä.
Nyt on kyllä ainakin paperilla erinomaisen kuuloista ja oikeasuuntaista settiä. Tällainen jalkautuminen fanien keskuuteen tuo varmasti kaivattua, positiivista näkyvyyttä Kärpille ja toivottavasti nostattaa hypeä ensi kautta kohtaan. Vielä tosiaan ilmainen, kaikille tarjolla oleva striimi ainakin valmentaja- ja pelaajajulkistuksista kylkeen, niin ison onnistumisen aihiot ovat ilmassa.
 

T.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Luleå HF
Parempi olisi olla streami puolen Suomen Kärpillä. Eiköhän tuo tilaisuus kiinnosta myös niitä, jotka eivät Oulussa asu
Stenkka selostaa one more time Kiekko-Radioon tilaisuuden.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ymmärrän että jengi on turhauttavan kevään jäljiltä tulisilla hiilillä ja kärsimätön tulevan suhteen, mutta jäitä kannattaa nyt laittaa vähän hattuun. Mennään vielä huhtikuun loppua ja nykyinen kausi on vielä kesken. Kyllä niitä julkistuksia ja uutisia sieltä tippuun kesän edetessä.
"Kun edessä on jo ensi kausi..
-
-
-
Mutta ensin on viikonloppukin elettävänä."
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Minusta tämä tempaus Valkeassa on juuri sitä mitä kaivattiinkin. Toivottavasti sinne päätyy paikan päälle väkeä katsomaan. Toki itsehän en ole menossa. *hymiö*
 

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Jos Mäenalanen on kerran jo lähellä suostua Brynäsin tarjoukseen, kun tosiaan se ulkomaanoptio löytyy, niin eiköhän mies ole Mamban matkaan lähdössä. Olisihan se nyt todella iso menetys, mutta ymmärrettävä ratkaisu Sakun itsensä kannalta. Vaikka kevät ei nyt ollut aivan odotetunlainen, niin kyseessä kuitenkin yksi Liigan kärkipelaajista.

Kun muut joukkueet julkaisevat jatkosopimuksia Jasekeille ja Gregoireille, eli aivan Liigan kärkipään pelaajille, jotka ilman maailmantapahtumia olisivat todennäköisesti lähteneet muualle niin samaan aikaan täällä Oulussa joudutaan pelkäämään sopimuksenalaisten pelaajien lähtemisiä. Toivotaan kuitenkin, ettei Sakua tai Attea ulkomaat vie ja että Penguins näkee Blomqvistille parhaaksi vielä yhden kauden Kärpissä. Unohtamatta Niemelän Topin, Koivusen ja Tieksolan mahdollisia pidempiä Pohjois-Amerikan komennuksia.

Liikkuvia palasia ensikauden joukkueen suhteen riittää, joten toivottavasti Ahon "saatiin pidettyä kaikki ketkä haluttiin" -lausahdus pitää paikkansa ja ylihuomenna julkaistaan Emanuelssonin ja Sklenickan jatkot. Kemppaista tuskin vielä ylihuomenna tulee ja jos Koppasen kausi on yhä kesken(?) niin häntäkään ei voitane julkaista. Saa nähdä ovatko kaikki julkaisut vain jatkoja vai olisiko joukossa myös eräs Pokka. Kunhan ei julkaista pelkästään "julkista salaisuutta" Marjamäen jatkosta ja parin junnun(Heikkala, Niskala, Cech, Mourujärvi, Meriläinen) sopimuksia.
 

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärppätoimistolla on kyllä nyt ovela taktiikka: "Näin pidät hulluja jännityksessä."

Saa nähdä keskiviikkona, ovatko ottaneet myös "Apinaa koijataan" -perspektiivin mukaan.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Aloittiko se uus somehenkilö jo työssään, voiko häntä syyttää? Hymiö. Vai eikö organisaatiossa kommunikoida ollenkaan?
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Käyköhän tässä nyt niin, että ei tule livestreamiä tilaisuudesta kun vähäsen naristiin kun tiedostustilaisuus oli maksumuurin takana. #hymiö

No eii, eiköhän tuo järjestetä. Mutta eka vaan nyt pähkäilevät vaan kuka ja miten.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Kertoo kyllä kaiken liigan nykytilasta jos kotimaisen sarjan top3-joukkueen (isossa kuvassa) paras pistemies lähtee ruotsiin alemman keskikastin joukkueeseen.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mutta eikö se ollut pikemminkin koko Kärppien dilemma kahdelta viime kaudelta?

Jos ja kun Marjamäki jatkaa remmissä, niin laatujoukkueetkin ovat aivan eri tavalla köysissä, Kärpät kun itsekin tulee satavarmasti palamaan laatujoukkueeksi.
Siirsin pohdintani tähän ketjuun.

***

Totta tämäkin. Ja toisaalta, ei siellä kukaan muukaan mässäillyt tehopisteillä loppukaudesta.

Kärpät palaa kyllä kärkikahinoihin, jos materiaali saadaan sen edellyttämälle tasolle. Sieltä saattaa Mäenalanen vielä karata ulkomaille, ja maalivahtiosasto on täysin auki. Leskisen ja Junttilan on noustava takaisin parrasvaloihin.

Sentteriosasto on oletettavasti kunnossa, mikä on jo fanfaarien arvoinen suoritus ottaen pari viime kautta huomioon. Kemppainen - Tiivola - Koppanen - Koskenkorva/Hyry on laadukas nelikko. Laituriosasto kaipaa tosin tällä sentterinelikolla kiekollista taitoa. Aaltonen jättää tähän aukon.

Puolustuksen TOP-3 on kasassa Ohtamaan, T. Niemelän sekä Byströmin myötä. M. Niemelä sinne 6-7 pakin ruutuun. Uskalletaanko Paaso nostaa rohkeasti vakituisesti kolmospariin? Sklenickan jatkosopimus olisi lottovoitto -osastoa. Kysyntää on varmasti muuallakin.

Ohtamaan rinnalle hommaisin kiekollisen rightin pakin T. Niemelän jatkaessa Byströmin parina. Paaso - "Sklenicka" kolmospariin.

Keskiviikkona ollaan jo hieman viisaampia. Yllätyksiä tuskin on luvassa, sillä aika hyvin nämä huhut leviävät niin iltapäivälehdissä, kuin täällä palstallakin.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oulun Kärpät järjestää keskiviikkona 27.4. yleisölle avoimen tapahtuman, jossa julkistetaan edustusjoukkueen päävalmentaja sekä useita pelaajasopimuksia. Kauppakeskus Valkean Kesäkadulla järjestettävä tilaisuus alkaa kello 17:00.

SILLÄ LAILLA. Olipa hienosti tämäkin taas hoidettu.
Toimiston väellä hieman venähti tapahtuman järjestelyissä alkuperäisesti suunnittelusta. Sanoihan Virkkunen Petopodin haastattelussa vapaasti lainaten, että eihän Valkeassakaan järjestetä mitään ihan niin helposti.

Pienen piikittelyn jälkeen kiva huomata, että Kärpät tekevät vaihteeksi jotain hieman eri tavalla. Hieno juttu!
 

Kike #29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Charlestown Chiefs
Joo kaiken sekoilun jälkeen on ihan kiva nähdä edes vähän uusia tuulia. Vaikkakin tämmöinen valkea esittely on ollut ennenkin. Mutta että heti ”kauden alkuun” ja hypeä pelaajauutisista. Ei huomenna pääse paikalle, mutta eiköhän kärppien some samalla julkista nämä someen. Ainakin toivoa saa.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Itseäni hieman häiritsee tämä Kärppien nykymeno, kun suurempana teemana tuntuu olevan paluu menneeseen. Eli tavoitellaan joukkueeseen niitä pelaajia ja valmentaja, joilla menestystä tuli vuosia sitten.

Marjamäki sekä huhutut Kemppainen ja/tai Manninen olisivat kyllä kaikki aivan loistavia tekijöitä liigaan, sitä en tällä viestillä tarkoita. Enemmänkin sitä, ettei ulkopuolelta tulevia kovia ja urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia oikein tahdo Kärppiin enää päätyä. Toivotaan, että Marjamäki saisi palautettua vetovoimaa pohjoiseen, eivätkä kaikki parhaat nuoret pelaajat päätyisi esimerkiksi Tapparaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itseäni hieman häiritsee tämä Kärppien nykymeno, kun suurempana teemana tuntuu olevan paluu menneeseen. Eli tavoitellaan joukkueeseen niitä pelaajia ja valmentaja, joilla menestystä tuli vuosia sitten.
Toisaalta hyvin rakennettuun joukkueeseen on hyvä kuulua myös näitä Kemppaisen kaltaisia kokeneempia johtavia pelaajia, kuitenkin silläkin osastolla on nyt muutoksen tuulet puhaltamassa kun Pyörälä ripusti hokkarit naulaan ja Aaltonen on huhujen mukaan suuntaamassa Jukureihin. Toki myös nuoria eteenpäin meneviä pelaajiakin tarvitaan, mutta siinäkin tietynlaisena rajoitteena toimii tuo oma laadukas juniorituotanto, jolloin ulkopuolelta tulevia lahjakkuuksia tarvitaan määrällisesti vähemmän.
 

MaxM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno homma että saatiin kunnon ykkös sentteri. Harmi homma vain jos Mäenalaisesta oleva huhu pitää paikkansa eikä pelaa Suomessa ensikaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
JES! Marjamäki ja Emanuelsson!

Niskalalla, Heikkalalla ja Hyryllä on parhaat vuodet edessä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös