Oulun Kärpät 2017–2018 – mahdollisuuksien aika?

  • 751 120
  • 3 832

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siis en edellenkään ymmärrä miksi sinulla on niin tärkeää takertua rikosnimikkeeseen kun rike itsessään ja sen tarkoitus on aivan selvä.
Minusta on erityisen merkityksellinen asia, onko teko tehty lavan kärjellä vai mailan varrella. Keihästys eli lavan kärjellä tai mailan tupella lyönti on määritelty erityisen raskaasti rangaistavaksi teoksi aivan syystä.
Tässä tulee taas erittäin hyvin esille se sinun tarve saada sanoa viimeinen sana ja vääntää asian vierestä kunhan voit sanoa itsellesi olleesi jälleen oikeassa. Koittaisit jo oppia näistä.
Olet usean otteeseen huomauttanut samasta asiasta. Pyrin ottamaan opikseni, vaikka aika hidasta se tuntuu olevan. Kiitos kärsivällisyydestäsi.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Välikommentti: rikosnimike tässä tapauksessa on huitominen (sääntö 159, VI):

Pelaajalle, joka nostaa mailansa vastustajan jalkojen välissä tarkoituksenaan osua vastustajaa nivusiin, tuomitaan joko iso rangaistus ja pelirangaistus tai ottelurangaistus.

Vihoviimeisiä tekoja, mitä haluaisi kaukalossa nähdä on just nuo munille lyömiset. Täydellistä kunnioituksen puutetta vastustajaa kohtaan. Viime kerralla Heshka ajettiin ulos ja lisäksi tuli kaksi peliä kakkua. Ihme on, jos selviää rikoksenuusijana alle kolmen ottelun penaltilla. Toisaalta Liigan kurinpito pystyy kyllä halutessaan yllättämään kaikki.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ulosantisi voisi olla tässä kohtaa johdonmukaisempaa. Aiemmin sanoit että teko ei ollut kummoinen. Nyt se oli kuitenkin halpamainen. Kokeile nyt sitten päätellä noista mitä mieltä oikeasti olet.
Mielestäni tuo mailannosto haaroväliin ei ollut kummoinen siitä syystä, ettei se mitään erityistä vaaraa kanssapelaajan terveydelle aiheuttanut. Halpamainen se oli siinä mielessä, että aina, kun sorkitaan vasten miehen omaa tahtoa hänen sukukalleuksiaan, on kyseessä halpamainen teko.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Mielestäni tuo mailannosto haaroväliin ei ollut kummoinen siitä syystä, ettei se mitään erityistä vaaraa kanssapelaajan terveydelle aiheuttanut. Halpamainen se oli siinä mielessä, että aina, kun sorkitaan vasten miehen omaa tahtoa hänen sukukalleuksiaan, on kyseessä halpamainen teko.

Torson kanssa tästä kyllä samaa mieltä. Ei näistä mitään megakieltoja tule määrätä, mut toki paikallaan 1-2 peliä muistutuksena teon typeryydestä.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämän iltaisen JYP-pelin jälkeisiä mietteitä kevättä kohden.

Tappara on nähdäkseni pahin kanto kaskessa kevään kovien pelien koittaessa. Osaa tylsyttää Kahvakorven johdolla Kärppien vauhtikiekon tylysti. Siellä materiaali riittäisi helposti Kärppien pelin kaltaiseen iloitteluun, mutta mihinkäs se Kahvakorpi karvoistaan pääsisi.. Suurin kysymys kuuluukin, osaako Kärpät vastata Tapparan pelityylin? Itse uskon, että kyllä. Kauden edetessä Kärpät on monipuolistanut omaa peliään, eikä enää aina rynnätä suunapäänä hyökkäykseen, vaan osataan todella järkevästi rytmittää peliä.

JYP taisi viedä kauden kohtaamiset 3-1, mutta en näe sitä lähellekään Tapparan veroisena uhkana. Kärpät on olleet 3/4 pelistä kuskin paikalla, luoden noissa peleissä suuren määrän maalipaikkoja. Parhaiten toki muistissa JYPin vierasryöstö 0-1 Raksilasta, missä Kärpät teki Olkinuorasta sankarin yli 40 torjunnalla. JYPin vahvuus ehdottomasti hyökkäyksessä, mutta puolustus on paljon haavoittuvampi kuin Kärpillä. Se nähtiin tänäänkin.

Hifk on ollut yleensä äärimmäisen paha joukkue oululaisille, mutta tänä vuonna tahti on ollut eri. Siltikään Hifkiä ei olla kohdattu sen tämänhetken vireessä, joka on KOVA. Pitkässä sarjassa Kärppien pidempään kasassa olleen pelin uskon riittävän hesalaisiakin vastaan. Hifkin hyökkäysvoittoinen pelityyli olisi kuin tehty Kärpille, olisi hienoa nähdä tämä pari playoffeissa!

TPS on taas pieni kysymysmerkki. Siellä on ilmeisesti jälleen toistettu parin vuoden takainen virhe, ja papat on peluutettu puhki jo vuodenvaihteessa. Kaskinen sai joukkueensa pelaamaan hyvää lätkää syyskauden, mutta lento jos ei nyt katkennut, niin hyytynyt alkukaudesta.
Edelleen muistissa Moision ja Pikkaraisen kilahdukset parin vuoden takaa, ja voin jotenkin nähdä sieluni silmin kuinka Miska jälleen ajaa sonnin hulluuden partaalle :).

HPK olisi myös ansainnut oman rivinsä Kärppien pahimpia vihollisia miettiessä, mutta pahasti näyttää ettei lento riitä ihan sääleihin asti.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Runkosarjan voitto hyvinkin mahdollisesti ratkeaa teoreettisestikin tällä viikolla, ero Tapparaan 18 pistettä ja TPS:ään 20 pistettä kun kaikilla seitsemän peliä jäljellä. TPS ja Tappara pelaa keskinäisen pelin tuossa perjantaina, joten näistä toinen putoaa kyydistä tuon pelin jälkeen. Kärpillä sitten lauantaina mahdolisuus pistää lopullinen niitti kotipelissä SaiPaa vastaan.
 
Osaa tylsyttää Kahvakorven johdolla Kärppien vauhtikiekon tylysti. Siellä materiaali riittäisi helposti Kärppien pelin kaltaiseen iloitteluun, mutta mihinkäs se Kahvakorpi karvoistaan pääsisi.
Ihan vauhdikkaitahan nuo kohtaamiset ovat tällä kaudella olleet, ei lainkaan Marjamäen aikaisien otteluiden näköisiä. Ja lisäksi on huomionarvoista, että pelaajat vaikuttavat nykyään merkittävästi Tapparan pelaamiseen. Jos on Ruutu+ käytössä, kannattaa kuunnella Rautakorven haastattelu ennen KalPa-peliä. Kertoo siinä kuinka suuressa osassa pelaajat nykyään ovat, kehuu heidän oivaltavuuttaan ja ratkaisukykyä. Korostaa, että Tapparassa valmentajat ovat enemmänkin pelaajien avuksi, eikä niinkään kertomassa miten asiat pitäisi tehdä.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän Kärpille on ollut mahtisuoritus ottaa Liigassa ensin ennen joulua 10 pisteen kaula ja vuoden vaihteen jälkeen 20 pinnan kaula seuraaviin. Yhteensä siis 30 pinnan kaula, josta se eka 10 pinnan kaula suli silloin joulun aikoihin - minun mielestä maajoukkuekomennusten ja siitä seuranneen "sekaannuksen" johdosta - Pelicansia, Jyppiä, Kalpaa ja Tapparaa vastaan. Pelicans-Kärpät 3-1 (15.12.), Kärpät-JYP 0-1 (19.12.), KalPa-Kärpät 6-5 ja (26.12.) ja Kärpät-Tappara 2-3 (28.12.). Turpaanhan noissa peleissä tuloksellisestikin olisi Kärpille voinut tulla joka tapauksessa, mutta pelillisesti Kärppien olisi pitänyt tuolloin olla nähtyä parempi. Uskon, että jos Kärpät olisi ollut noissa peleissä pelillisesti nähtyä parempi, ei Pelicans olisi saanut noin helppoa kotivoittoaan, Jyppi ja Tappara olisivat joutuneet Kärppien kanssa vähintään jatkoajalle eikä Kalpa olisi ikinä päässyt kahden erän aikana 5-0 karkumatkalle. Mielestäni aika erikoisia pelejä, kun ottaa huomioon Kärppien pelin taso ennen noita pelejä ja noiden pelien jälkeen.

Kärpät 2017-2018 joukkueen menestyksessä on ollut yhtä paljon kyse joukkueen yhteenhitsautumisesta kuin joukkueen rakentamisesta. Vaikka tämän hetkisistä tuloksista voisi toisin päätellä, nykyjoukkue ei kuulu 2000-luvun Kärppien top 5 parhaiden rakennettujen joukkueiden joukkoon. Kärpät 2017-2018 joukkueenrakentamisen ongelmakohdat ovat 1.) kolmosketju ja 2.) nelosketju. Toki joukkueen rakentamisen huikeiksi "neronleimauksiksi" ja yhteenhitsautumisen näytöksi ovat kohonneet ensin 1.) ykkösketju, 2.) ykkös-/kakkospakkiparit ja sen jälkeen 3.) kakkosketju - noiden yli 110 prosenttista onnistumista ei olisi voinut nähdä kukaan ennakolta (joukkueen rakentamisen näkökulmasta) - erittäin suuri merkitys tuolle siksi onkin "yhteenhitsautumisen" onnistumisessa. Lisäksi minun mielestä joukkueen rakentamisen ja joukkueen yhteenhitsautumisen loppuarvosanan kertovat playoffsit. Itse olen sen koulukunnan kiekkomies, ettei (esimerkiksi) runkosarjan voitolla ole jälkikäteen mitään merkitystä, jos joukkue putoaa jatkosta jo esimerkiksi puolivälierissä. Silloin nuo ongelmakohdat joukkueen rakentamisessa olisivat korreloituneet melko täydellisesti - toki pelillinen ilme kertoo sen "yhteenhitsautumisen" tason.

Kärppien 2017-2018 joukkue tulee hajoamaan kärjen osalta ensi kaudeksi melkoisen totaalisesti - lähinnä kärkipelaajien henkkoht huikean kauden johdosta. Sinällään on harmi, että näin käy. Itse olen sitä mieltä, että tämä kausi on tuolle "rungolle" ensimmäinen. Toki "runko" (Rynnäs, Heshka, Hakanpää, Kukkonen, Niemelä, Ronkainen, Mäkelä, Ruohomaa, Leskinen, Mäenalanen, Sailio, Humaloja ja Anttila) paiski hommia yhdessä jo viime kaudella, mutta erittäin paljon joukkue myös uudistui viime kauden jälkeen täksi kaudeksi: mukaan ovat tulleet Vehviläinen, M.Koivisto, Kivihalme, Junttila, Bertrand, Lasu, Ikonen, Karvinen, Junnila, J.Koivisto ja Kupari. Joukkue uudistui tälle kaudelle melkein 50%, joka on kyllä minun mielestä todella paljon. Siksi mielelläni sanonkin, että tämä kausi on tuon "rungon" ensimmäinen kausi - ja valitettavasti myös viimeinen kausi. Yksikään Kärppien kovimmista kilpailijoista ei ole uudistunut täksi kaudeksi noin paljoa: Tapparan ja Jypin joukkueissa on paljon jatkumoa. Tepsissä vaihtui valmentaja, mutta runko säilyi - samoin kuin Hifkissä. (Nuo em. väitteet hiukan mutuna - tarkempi arviointi täytyisi tehdä Liigan siirtojen perusteella joukkueiden pelaajahierarkia tuntien.) Uskon, että nuo "yhteiset kokemukset" tulevat näkymään tulevissa playoffseissa - ja osaltaan saattavat olla Mikko Mannerin Kärppien, Kärpät 2017-2018 joukkueen kompastuskivi.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Suurin uhka Kärppien kultaiselle keväälle on yksinkertaisesti hyökkäystehokkuus ja sen todennäköinen laskeminen. Tällä hetkellä joukkueemme nojaa hyökkäyspäässä täysin 1 ja 2 kenttään, jotka ovat yhdessä kahden ensimmäisen pakkiparin kanssa lyöneet runkosarjassa kovat pisteet tiskiin. Kun pleijarit alkavat, näillä pisteillä ei kuitenkaan ole suoraan muuta jatkumoa, kuin kotietu viimeiseen voittoon/häviöön asti.

Pelkoni on, että koko kauden ajan Kärppien pelaama raikas, energinen ja viihdyttävä hyökkäyspeli kuihtuu tosipelien paineen ja tärkeyden alla. Kun vastaan asettuu materiaaliltaan vähintääkin tasavahvoja joukkueita (Tappara tai JYP), ei dominointi hyökkäysalueella olekkaan enää niin saletti. Tämän vuoksi Kärpät tarvitsee varteenotettavan kolmosketjun, joka pystyy antamaan tulitukea kahdelle ensimmäiselle. 1-2 hyökkäyshankintaa olisi näin ollen välttämättömyys. Itse en vain näe, että tämän hetkisestä 3/4 ketjusta olisi tosissaan kannattelemaan joukkuettamme hyökkäyspäässä yhdessä kahden ensimmäisen kanssa. Ostamisen ilosta ei tietenkään kannata yhtään hankintaa tehdä. Pelaajien tulisi ehdottomasti olla soveltuvia nykyiseen pelitapaan (nopeita/taitavia), eikä tämänkaltaisten pelaajien perässä olekkaan kuin kaikki playoff joukkueet Euroopassa. Aholla on nyt olympiatauolla paikka näyttää osaamisensa koko pohjoisen kiekkoväelle, kun pahimmat kilpakumppanit ovat kilpiensä kiillottamisen jo aloittanut.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Edellisiin muutama kommentti. Kärppien pelin notkahtamista on odotettu koko kausi, mutta sitä ei ole tapahtunut. Pelitapa on nyt jo niin selkäytimesessä, että en usko notkahdukseen tai hyytymiseen myöskään pleijareissa.

Ja nelosen sotureiden Sailion ja Humalojan uskon jälleen kerran nostavan tasoaan pleijareissa vaikka runkosarja ei olekaan ollut niin loistokas. Pelaajatyypit on kuitenkin kuin tehty näihin peleihin. Toivon mukaan Junnila kokeneena raatajana on se ketjun kolmas lenkki.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos on Ruutu+ käytössä, kannattaa kuunnella Rautakorven haastattelu ennen KalPa-peliä. Kertoo siinä kuinka suuressa osassa pelaajat nykyään ovat, kehuu heidän oivaltavuuttaan ja ratkaisukykyä. Korostaa, että Tapparassa valmentajat ovat enemmänkin pelaajien avuksi, eikä niinkään kertomassa miten asiat pitäisi tehdä.
Minä olen saanut sinun kirjoituksistasi sellaisen vaikutelman, että Rautakorpi on hakenut pudotuspelejä varten tarkoituksella hyvin moninaisia pelaamisen variaatioita. Kirjoituksistasi on saanut kuvan, että Tappara on osin jopa uhrannut runkosarjan tälle pelitapojen harjoittelulle. Jos tuo pitää paikkansa, voisi kuvitella, että valmentajajohtoisuus pelitavallisissa asioissa olisi erityisen voimakasta. Tällöin tämän haastattelun luoma kuva pelaajien valinnanvapauksista kuulostaa aika erikoiselta. Miten näkisit, että nämä kaksi erilaista tulokulmaa on Tapparassa saatu yhdistettyä?

Kärpät on monipuolistanut pelaamistaan kauden edetessä. Perusidea on kuitenkin pysynyt kokoajan samana. Kärppien pelaamisen kehittyessä pelaajat ovat oppineet paremmin tunnistamaan kussakin tilanteessa sen peliä edistävän ratkaisun. Kun alkukaudesta pelattiin aina lähes hurlumhei -tyyliin kiekko suoraviivaisesti vastustajan puolustusalueelle, pystyy Kärpät tätä nykyä rytmittämään peliä paremmin. Vaihtoehtotoisia toimintamalleja on tullut kauden edetessä lisää. Tästä huolimatta pelinopeus ei ole laskenut, ainostaan kiekkokontrrollin määrä on lisääntynyt. Minusta vaikuttaa siltä, että yllättävän hyvin selkäytimestä tulevat pelaajien ratkaisut tämän kauden Kärpissä. Miksi näin? Koska Mikko Manner ja laadukas valmennus.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minä olen saanut sinun kirjoituksistasi sellaisen vaikutelman, että Rautakorpi on hakenut pudotuspelejä varten tarkoituksella hyvin moninaisia pelaamisen variaatioita. Kirjoituksistasi on saanut kuvan, että Tappara on osin jopa uhrannut runkosarjan tälle pelitapojen harjoittelulle. Jos tuo pitää paikkansa, voisi kuvitella, että valmentajajohtoisuus pelitavallisissa asioissa olisi erityisen voimakasta. Tällöin tämän haastattelun luoma kuva pelaajien valinnanvapauksista kuulostaa aika erikoiselta. Miten näkisit, että nämä kaksi erilaista tulokulmaa on Tapparassa saatu yhdistettyä?

Minä en usko vähääkään Rautakorven kommentteja siitä että pelaajat saavat pelailla. Jukka on vanhan liiton totaalivalmentajia ja en usko mihinkään täyskäännökseen toimintatavoissa. Toki Jukka on voinut vähän höllätä ohjaimista ja se on hänen mittarilla jo täysvapautta kentällä
 
Viimeksi muokattu:
Miten näkisit, että nämä kaksi erilaista tulokulmaa on Tapparassa saatu yhdistettyä?
Uskon, että vuoropuhelu on merkittävässä roolissa. Valmennuksella on tietenkin omat ajatuksensa pelistä, mutta johtavia pelaajia on kuunneltu normaalia enemmän. Varmasti tämän takia pelaajatkin pitävät pelitavasta. Kuten Rautakorpi haastattelussa sanoi, joitain asioita valmentajat voivat pohtia tuntikausia ja saada kuitenkin pelaajalta ratkaisun hetkessä.

Viime peleissään Tappara on pelannut kontrollia, puskemista, sumppua ja täyttä dominanssia.
Saavatko tällä etulyöntiä pudotuspeleissä, jää nähtäväksi.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kärpät pärjäsi pelillisesti ihan hyvin nämä kaksi viimeisintä matsia ilman olympia-miehiä. Vähän toki lasahti tänään vikassa erässä, mutta ihan ymmärrettävää kun panosta ei ole ja kaveri pelaa kuitenkin hampaat irvessä. Nyt on hyvä lähtä 18 pelin pisteputkessa ansaitulle tauolle!

Muutama päivä lepoa ja sitten hiomaan kynnet teräväksi kevättä varten..
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Kärpät pärjäsi pelillisesti ihan hyvin nämä kaksi viimeisintä matsia ilman olympia-miehiä. Vähän toki lasahti tänään vikassa erässä, mutta ihan ymmärrettävää kun panosta ei ole ja kaveri pelaa kuitenkin hampaat irvessä. Nyt on hyvä lähtä 18 pelin pisteputkessa ansaitulle tauolle!

Muutama päivä lepoa ja sitten hiomaan kynnet teräväksi kevättä varten..
Miten niin ei ole kärpillä panosta? Luulis sen runkosarjan voittamisen kiinnostavan.
 

JPL

Jäsen
Miten niin ei ole kärpillä panosta? Luulis sen runkosarjan voittamisen kiinnostavan.
No on se jo varma, vaikka teoreettisesti JYP voisikin vielä saada kiinni. Kaikki tajuaa, että runkosarja on jo taputeltu.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kun laitetaan KHL:stä vahvistuksensa tekevä joukkue, ja Britannian liigasta vahvistuksensa tekevä joukkue vastakkain, tuoltahan se näyttää. Ei saumaa. Hymiö.

Lievää asennevammaa havaittavissa osalta jätkistä, joka nyt on ihan ymmärrettävää, muttei toki hyväksyttävää. Ja tietenkin parin olympialaisissa pelailevan pakin poissaolo näkyy aika rajusti, liukuhihnalta sai SaiPa tänään paikkoja.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Kun laitetaan KHL:stä vahvistuksensa tekevä joukkue, ja Britannian liigasta vahvistuksensa tekevä joukkue vastakkain, tuoltahan se näyttää. Ei saumaa. Hymiö.

Lievää asennevammaa havaittavissa osalta jätkistä, joka nyt on ihan ymmärrettävää, muttei toki hyväksyttävää. Ja tietenkin parin olympialaisissa pelailevan pakin poissaolo näkyy aika rajusti, liukuhihnalta sai SaiPa tänään paikkoja.
Onhan se huolestuttavaa että ollaan täysin vastaantulijoita saipaa vastaan. Vaikka noi olumppia ukot puuttuukin. Pleijareissa tulee kuitenkin kolhuja ja ukkoja tippuu. Kyllä hirvittää tää "näillä mennään" asenne seura johdossa. Kaipa sitä voi mukavoitua ja pöhöttyä runkosarjan voitosta. Toki kova tason nosto viime kaudesta.
 

RaitisAna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pitkästä aikaa Raksilassa ja oli kyllä peli! Tunteet ehti mennä laidasta laitaan. Peli oli mielestäni hallussa, mutta kolmannessa läpi pelin näkynyt asennevamma meinasi nousta ratkaisijan asemaan. Oliko se nyt SaiPan 2-3 johtomaali jonka näki katsomoon 5 sekkaa ennen syöttöä. Kärpillä vaihto päällä, alin mies keskiympyrällä ja kaksi SaiPan hyökkääjää siniviivalla kyttäämässä...

Silloin kun maltettiin pelata ei mielestäni ollut hätää, paikkoja oli naulata ottelu mutta maalinteossa oli samanlaista sinnepäin-pelaamista. Hyökkäyspää muutenkin, montako kertaa Bertrand heitti sokkosyötön ilman osoitetta selän taakse? Heshka puolestaan tais antaa kevään kymmenennen läpiajon vastustajalle eilen...

Eli napsun verran järkevämpää peliä eikä haeta sitä hienointa mahdollista maalia niin ihan hyvältä näyttää. Paljon hyvääkin oli, Rynnäs pelasi tosi hyvin kaksi erää, av-peli toimi (hieno 2-1 hyökkäys), runsaasti irtokiekkoja SaiPa-maalin edustalla, jatkoajallakin oli paikat naulata peli. Huomaa vaan että kun on tukeva sarjajohto niin pelissä näkyy enemmän soolojen hakua ja yksin yrittämistä.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minun mielestäni pelin henki on nyt se, että jos vahvistuksia ei enää tule, ainoa hyväksyttävä suoritus on mestaruus tai niukka tappio finaaleissa. muussa tapauksessa jossittelulle jää aivan liian paljon sijaa jos tiputaan välierissä tai puolivälierissä vahvistamatta joukkuetta siirtoarajalla. Tässä skenaariossa kritiikki toimiston suuntaan tulee olemaan kovaa ja ihan ansaitusti.Tässä tapauksessa Ahon jatkamisesta urheilutoimenjohtajana tulisi jälleen kyseenalaistaa voimakkaasti. Jos taas joukkuetta vahvistetaan hyökkääjällä joka on selkeä VAHVISTUS mutta siitä huolimatta ei menestystä pleijareissa tule on mielestäni toimisto tehnyt kuitenkin voiatavansa tämän kauden osalta ja siinä vaiheessa krittiiki kohdistuu ennenkaikkea valmennukseen ja pelaajiin. Tietenkin jos joukkuetta ei enää vahvisteta ja näillä pelaajilla voitetaan mestaruus, olisihan se valtava sulka kaikkien hattuun mutta en lähtisi tätä kokeilemaan. Mestaruuden arvoa ei pätkääkään himmentäisi se että joukkuetta täysin perustellusti vielä vahvistettaisiin.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tässä tapauksessa Ahon jatkamisesta urheilutoimenjohtajana tulisi jälleen kyseenalaistaa voimakkaasti.

Mielestäni Ujt ei ole henkilö joka päättää siitä tuleeko vahvistuksia vai ei. Ujt kartoittaa, neuvottelee ja hankkii, mutta ei päätä. Ei ainakaan yksinään.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mielestäni Ujt ei ole henkilö joka päättää siitä tuleeko vahvistuksia vai ei. Ujt kartoittaa, neuvottelee ja hankkii, mutta ei päätä. Ei ainakaan yksinään.

Tiedän kyllä tämän mutta utj kantaa päävastuun joukkueen rakentamisesta, aivan kuten päävalmentaja siitä mitä kentällä tapahtuu. Jos joukkue kasataan riittämättömäksi, kritiikki valuu toimiston suuntaan ja suurimmaksi osaksi Aholle ja jos kentällä ei homma toimi Manner vastaa siitä pääasiassa. Näinhän se jääkiekkossa tuppaa menemään vaikka asiat eivät aivan näin yksiselitteisiä ole.
 
Tiedän kyllä tämän mutta utj kantaa päävastuun joukkueen rakentamisesta, aivan kuten päävalmentaja siitä mitä kentällä tapahtuu. Jos joukkue kasataan riittämättömäksi, kritiikki valuu toimiston suuntaan ja suurimmaksi osaksi Aholle ja jos kentällä ei homma toimi Manner vastaa siitä pääasiassa. Näinhän se jääkiekkossa tuppaa menemään vaikka asiat eivät aivan näin yksiselitteisiä ole.

Jos valmentaja ei kaipaa/halua vahvistuksia joukkueeseen. Erotetaan utj.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös