Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 257 347
  • 6 355

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Olipa kauniisti sanottu. Eihän tässä tarvi samaa mieltä olla asioista, mutta odottaisin silti vähän kunnioittavampaa sävyä, etenkin kun ajattelin ettei meidän väleissä pitäisi olla mitään häikkää. Itse aiheesta ei teekään enää mieli keskustella tuon jälkeen. Eikä tarvi yrittää puolustella miksi koit että tuollainen viestin aloitus on tarpeen.
Jos nyt kuitenkin pyyhit kyyneleesi, kun ei tuommoinen "VMP" ole internet-palstalla mitenkään kovin kummoisen paha kommentti. Varsinkin, kun olet itse ensin heittänyt todella ala-arvoisen vyön alle lyönnin liittyen tuntemisiin.

Veikkaan, että Kärppien kausi päättyy tällä viikolla. Aaltoselle pitäisi keksiä jotain pelihaluja vievää erikoisohjelmaa.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos nyt kuitenkin pyyhit kyyneleesi, kun ei tuommoinen "VMP" ole internet-palstalla mitenkään kovin kummoisen paha kommentti. Varsinkin, kun olet itse ensin heittänyt todella ala-arvoisen vyön alle lyönnin liittyen tuntemisiin.

Aika harvassa tuollaiset VMP-kommentit onneksi on, vaikka ne sulle tuntuisikin normaalilta tavalta käynnistää keskustelu. Joka tapauksessa omaan arvomaailmaani tuo ei istu.

Minä kirjoitin, että "minulla on jo pitkään ollut sellainen tunne, että parilla vahvalla Mannerin kannattajalla (ja Suikkasen haukkujalla) on läheiset siteet Manneriin, mutta voinhan toki olla väärässäkin". Tämäkö oli ala-arvoinen vyön alle lyönti? Ja sinuun tuo ei kohdistunut tippaakaan, en itse asiassa edes muista mitä mieltä olet näistä asioista.

Jos joku nimimerkki ottaa vahvasti ja toistuvasti kantaa Mannerin puolesta, sekä Marjamäen lähdön jälkeen, että koko tämän kauden ajan, niin väkisinkin minulle tulee mieleen, että taustalla voi(siis saattaa) olla myös jonkinlaista henkilökohtaista suhdetta Manneriin. Sanoinhan kuitenkin, että voin olla väärässäkin. Vastaavia ajatuksia tulee myöskin mieleen, jos yksi nimimerkki puolustaa aina Ahoa ja aina välillä polttaa päreensä kun Ahoa haukutaan.

Tiedän että ainakin välillä toimiston väki seuraa tätä palstaa, sillä sain kerran viestiini liittyvän yksityisviestin heiltä. Miksi täällä ei siis voisi olla vaikkapa Mannerin tai Ahon tuttuja ja miksi asiaa ei voisi mainita, kun ei kuitenkaan väitä olevansa varmasti oikeassa. Tämä tästä, menee aikaa ihan hukkaan tällaista jauhaessa.
 
Viimeksi muokattu:

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Oulun Kärpät 2016-2017: liigan parhaat liksat ja pisimmät lomat.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hifki on ihan saatanan syvällä Kärppien päässä. Tällä hallinnalla ja maalipaikoilla jokaikinen muu joukkue olisi jo kaksi kertaa perätysten poistunut Raksilasta häviö niskassa. Hifk on voittanut kahdesti.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Paskan maku jäi. Tuloksesta pelataan aina ja se oli surkea. Kärppien taso oli tosiaankin tällä kaudella kahdeksannaksi paras.

Toivottavasti edes pelaajarunko pysyisi ensikaudeksi kasassa. Liigajoukkuetta on hyvin vaikea rakentaa muutamassa kuukaudessa uusiksi.
 

Micol

Jäsen
Toivottavasti edes pelaajarunko pysyisi ensikaudeksi kasassa.
Kyllä sieltä saa heittää monta pelaajaa hiuksista vittuun. Kun vain olisi joku, joka osaisi kasata voittavan jääkiekkojoukkueen kolmella miljoonalla, niin meillä ei olisi mitään hätää, eikä tarvitsisi verenpaineen nousta jatkuvasti kauden aikana.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Koitetaas jotain ajatuksia heittää syistä, miksi tämä kausi päättyi säälipleijareihin turpasaunalla 2-0:
1) Sentterit. Kärpillä oli vain Humaloja erinomainen sentteri omassa roolissaan. Ruohomaa olisi voinut sitä olla, mutta pitkän loukkaantumisen jälkeen ei ole helppo hypätä surkean kolmoskentän keskelle.
2) Puolustus. Kärppien pakistosta akseli Niemelä - Hakanpää - Mikkola olivat umpisurkeita tässä minisarjassa. Loput pelasikin kelvollisesti ja jopa hyvin. Niemelällä ja Hakanpäällä kuitenkin on takana hyviä (tai hyvä) keväitä, joten toimiston vika ei heidän tasonsa ole. Tosin Mikkolasta ei voi syyttää muita kuin Ahoa.
3) Loukkantumiset ja niihin reagoiminen. Huonoa onnea ja varmasti myös huonosti treenattukkin. Surkeita paikkoja (Olausson, Hagman, Tlusty).

Vittu kun vituttaa!
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Onhan se uskomaton että meidän ykkös-sentteriksi hankittu pelaaja siirtyy ensin laitaan ja sieltä sitten kauden tärkeimmällä hetkellä takaisin sentteriksi mihin miestä odotettiin. No propsit Albertille että pelasi ihan jees loppukaudesta, mutta onhan tuo naurettavaa hommaa. Olausson on hyvä pelaaja ja ykkösketjun tasoa mutta ei vaan ikävä kyllä pysy kasassa. Niemelä-Mikkola-Hakanpää oli todella heikko ja todella outoa että Mikkola - Niemelä pakkipari sai pelata niin pitkään yhdessä...
Ensi kaudeksi tarvitaan aittokallion tilalle joku toinen, kun pelasi siis järjettömän huonon kauden.
 

Ränse

Jäsen
Saarinen, Lehtonen, yms. ei tämmöiset uran huipun ajat sitte ohittaneet toivotaan-toivotaan pelaajat ole menestyvän joukkueen "syömähampaita", edes heikentyneessä Liigassa. Kautta linjan aivan vitun paskoja hankintoja. Erityisesti vituttaa syksyn pelleily Tlustyineen ja Hagmaneineen. Isolla rahalla kauhoittain paskaa, ihan yhtä paska tulos olisi ollut jos oltaisiin pelailtu koko syyskausi junnuilla. Oikeastaan vitutti jo viime talvena kun Suikkanen julkistettiin ja viimeistään kesän aikana alkoi ikävä totuus paljastua, jatkuvuus tuhottiin ja kaikki meni vituiksi. Eiköhän taloudellinen tulos viimeistään herätä että vituiksi meni ja korjausliikkeitä on tehtävä. Junnokin lähtee, hieman kyllä huolettaa seuran tulevaisuus. Hakoteillä, syviin vesiin ollaan matkalla, pelkään minä. Onneksi Liigakiekko ei juurikaan kiinnosta enää, muuten voisi oikeastikin vituttaa.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No niin, kausi paketissa. On yhteenvedon aika.

Jo yli vuosi sitten syksyllä, kun Suikkasen sopimus julkistettiin, meni tämä juuri äsken päättynyt kausi perseelleen. Syitä on monia. Ensinnäkin se, ettei Suikkanen ollut valmentajana kovin kummoinen ja tuli nähdäkseni valituksi vanhoilla meriiteillä sen sijaan, että päävalmentajan valinnassa olisi ratkaiseva tekijä ollut taso muihin päävalmentajiin nähden tahi kyky jatkaa Laten työtä. Ei, Suikkanen valittiin siksi, että sitä valintaa oli odotettu jo vuosia, ja päätettiin että aika on tullut. Otettiin tietoisesti taka-askel. Mikä lie syy ollut taustalla, mutta jos lehtikirjoittelut siitä, että sponsorit halusivat tätä, niin haluan Kärppien kertovan milloin rahoittajien mielipidettä asiaan on kysytty ja onko sitä kysytty kaikilta, vai pelkästään vain isoimpien rahatukkujen antajilta.

Toisekseen Suikkasen valinta aiheutti ketjureaktion pelaajissa; kunnianhimoiset urheilijat eivät halunneet solmia Kärppien kanssa sopimusta, koska oli tiedossa, ettei pelaaja Kärpissä tule saamaan henkilökohtaista valmennusta ainakaan samassa laadussa, kuin Laten aikana. Ja kun ns. ykköstason pelaajat eivät halunneet solmia sopimuksia syntyi tilanne, ettei kukaan, jolla varaa miettiä oli, halunnut olla se ensimmäinen höperö, joka pistää nimensä sopimuspaperiin, koska joutuisi olemaan sitten kenties ainoa ykköstason pelaaja. Toki esim. Rynnäs saatiin, mutta hän ja vanhat liiderit Kukkonen ja Pyörälä eivät vielä yksin kannattaneet joukkuetta. Tiedossa myös oli, että jos tulet Kärppiin, luultavasti saat samalla heittää hyvästit mitaleille ja menestykselle.

Kolmanneksi vaatimustaso laski huimasti. Kukkonen ja Pyörälä tekivät varmasti parhaansa jäällä, mutta heidän työnantajansa petti heidät palkkaamalla rinta rottingilla Mikkolan, joka jo pelaajana oli B-tason mies ja velttouden, taidottomuuden ja helppoon tyytymisen symboli. Jos organisaatio tähtää huipulla pysymiseen vuosi toisensa jälkeen, ei mukana saisi olla yhtään seuraikonia rasitteena, jos tämä ei tuo minkäänlaista lisäarvoa kyseiseen hetkeen ja on ns. has been urheilijana. Koko seura veltostui, tästä osoituksena Mikkolan palkkaaminen.

Neljänneksi näkisin asioihin vaikuttaneen huonon onnen. Kärkipelaajiksi ajateltuja miehiä loukkaantui kuin liukuhihnalta, ja pysyviä ketjuja ei saatu aikaiseksi. Heti kauden alettua Kärppien peli oli pahasti sekaisin ja umpisolmussa. Suikkanen ei osannut valmentaa, eikä niitä valmennettavia juuri ollutkaan.

Syksyllä asioihin havahduttiin. Yleisö oli Raksilassa vähäistä; kannattajat tekivät selväksi, ettei tämä alasajo, pikemminkin romahdus, ollut hyväksyttävää, ja hylkäsi joukkueen. Ennen kaikkea yleisö hylkäsi Suikkasen. Kai joutuikin nöyrtymään vastuualueidensa kevennykseen. Peli alkoi hiljalleen asettua uomiinsa, mutta liian myöhään. Muut kärkijoukkeet (Kärpätkin siis ennen kauden alkua ajateltiin kuuluvan ko. porukkaan) olivat saaneet liian ison etumatkan. Samalla Kärppien ohi sarjataulukossa pääsi joukkueita, jotka oululaisittain ajateltuna ovat pikkutekijöitä (esim. Pelicans, HPK). Kun joukkue eniten olisi tarvinnut yleisöä, ei yleisö jaksanut tulla hallille seuraamaan omiensa kohellusta näitä pieniä tiimejä vastaan.

Huolestuttavaa oli, etteivät edes Tappara ja HIFK onnistuneet vetämään hallille yleisöä. Lipputulot ja areenan oheismyynti laskivat (oma veikkaukseni) sadoillatuhansilla euroilla edelliseen kauteen verrattuna.

Lopullinen isku vasten kasvoja oli tökerösti kesken kauden tullut ilmoitus Junnon lähtemisestä. Kun ukko ja ylijumala sanoi, että se on muuten heippa nyt, niin vannoutuneinkin fani ja kärppäsydämisinkin pelaaja meni epävarmaksi tulevaisuudesta.

Junnon suurin virhe tämän kauden katastrofisopan keittämisessä oli Suikkasen palkkaaminen. Me emme tietenkään tiedä keitä oli edes tyrkyllä, mutta Junnokin, vaikka kultaisen kosketuksen omaakin, ampui tässä ohi ja rankasti. On hirvittävän ikävä asia, että Junno joutuu jättämään meidät nyt tilanteessa, jossa usko parempaan tulevaisuuteen on romahtanut. Yksittäisenkin huonon kauden, tai esimerkiksi kahden kauden huonon ajanjakson, jaksaa taivaltaa, jos on olemassa aito usko siihen, että me noustaan takaisin huipulle ja takaisin mestariksi. Tällä hetkellä ei tunnu siltä.

Tae tämän huonon karman jatkumisesta on Aho. Vaikka Aho onkin ns. oma poika hänkin, niin kuin Suikkanenkin, niin jos kompetenssi ei yksinkertaisesti riitä, niin Aho täytyisi irtisanoa. Parasta olisi, jos oletettavasti parempi urheilutoimenjohtaja olisi jo tiedossa ja Aho itse ymmärtäisi lähteä ja pyrkiä vaikka yliopistoon, kyllä hän tekemistä keksisi. Ahon näyttö kuluneen kauden joukkueen kasaamisesta on huono. Ei tuolla ammattitaidolla kuuluisi operoida Kärppien avainpesteissä.

En siksi ikinä olisi uskonut, että seura laski riman niin alas kuin laski ja tyytyi tähän röpellykseen, kun vasta neljä vuotta sitten me olimme pohjamudissa. Ei hei siitä niin kauan ollut, että nyt olisi ollut vara lyödä taas kaikki pipariksi. Vielä viime keväänä minäkin uskoin, että kärpät ei enää ikinä vapaaehtoisesti laskeudu alas huipulta, mutta niin se vain teki.

Kausi alkoi huonojen ennusmerkkien alla ja päättyi karmean tragedian kaaren mukaisesti Junnon menettämiseen ja tippumiseen juntteja vastaan säälipleijareissa.
 
Viimeksi muokattu:

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No niin, kausi paketissa. On yhteenvedon aika.

Jo yli vuosi sitten syksyllä, kun Suikkasen sopimus julkistettiin, meni tämä juuri äsken päättynyt kausi perseelleen. Syitä on monia. Ensinnäkin se, ettei Suikkanen ollut valmentajana kovin kummoinen ja tuli nähdäkseni valituksi vanhoilla meriiteillä sen sijaan, että päävalmentajan valinnassa olisi ratkaiseva tekijä ollut taso muihin päävalmentajiin nähden tahi kyky jatkaa Laten työtä. Ei, Suikkanen valittiin siksi, että sitä valintaa oli odotettu jo vuosia, ja päätettiin että aika on tullut. Otettiin tietoisesti taka-askel. Mikä lie syy ollut taustalla, mutta jos lehtikirjoittelut siitä, että sponsorit halusivat tätä, niin haluan Kärppien kertovan milloin rahoittajien mielipidettä asiaan on kysytty ja onko sitä kysytty kaikilta, vai pelkästään vain isoimpien rahatukkujen antajilta.

Toisekseen Suikkasen valinta aiheutti ketjureaktion pelaajissa; kunnianhimoiset urheilijat eivät halunneet solmia Kärppien kanssa sopimusta, koska oli tiedossa, ettei pelaaja Kärpissä tule saamaan henkilökohtaista valmennusta ainakaan samassa laadussa, kuin Laten aikana. Ja kun ns. ykköstason pelaajat eivät halunneet solmia sopimuksia syntyi tilanne, ettei kukaan, jolla varaa miettiä oli, halunnut olla se ensimmäinen höperö, joka pistää nimensä sopimuspaperiin, koska joutuisi olemaan sitten kenties ainoa ykköstason pelaaja. Toki esim. Rynnäs saatiin, mutta hän ja vanhat liiderit Kukkonen ja Pyörälä eivät vielä yksin kannattaneet joukkuetta. Tiedossa myös oli, että jos tulet Kärppiin, luultavasti saat samalla heittää hyvästit mitaleille ja menestykselle.

Kolmanneksi vaatimustaso laski huimasti. Kukkonen ja Pyörälä tekivät varmasti parhaansa jäällä, mutta heidän työnantajansa petti heidät palkkaamalla rinta rottingilla Mikkolan, joka jo pelaajana oli B-tason mies ja velttouden, taidottomuuden ja helppoon tyytymisen symboli. Jos organisaatio tähtää huipulla pysymiseen vuosi toisensa jälkeen, ei mukana saisi olla yhtään seuraikonia rasitteena, jos tämä ei tuo minkäänlaista lisäarvoa kyseiseen hetkeen ja on ns. has been urheilijana. Koko seura veltostui, tästä osoituksena Mikkolan palkkaaminen.

Neljänneksi näkisin asioihin vaikuttaneen huonon onnen. Kärkipelaajiksi ajateltuja miehiä loukkaantui kuin liukuhihnalta, ja pysyviä ketjuja ei saatu aikaiseksi. Heti kauden alettua Kärppien peli oli pahasti sekaisin ja umpisolmussa. Suikkanen ei osannut valmentaa, eikä niitä valmennettavia juuri ollutkaan.

Syksyllä asioihin havahduttiin. Yleisö oli Raksilassa vähäistä; kannattajat tekivät selväksi, ettei tämä alasajo, pikemminkin romahdus, ollut hyväksyttävää, ja hylkäsi joukkueen. Ennen kaikkea yleisö hylkäsi Suikkasen. Kai joutuikin nöyrtymään vastuualueidensa kevennykseen. Peli alkoi hiljalleen asettua uomiinsa, mutta liian myöhään. Muut kärkijoukkeet (Kärpätkin siis ennen kauden alkua ajateltiin kuuluvan ko. porukkaan) olivat saaneet liian ison etumatkan. Samalla Kärppien ohi sarjataulukossa pääsi joukkueita, jotka oululaisittain ajateltuna ovat pikkutekijöitä (esim. Pelicans, HPK). Kun joukkue eniten olisi tarvinnut yleisöä, ei yleisö jaksanut tulla hallille seuraamaan omiensa kohellusta näitä pieniä tiimejä vastaan.

Huolestuttavaa oli, etteivät edes Tappara ja HIFK onnistuneet vetämään hallille yleisöä. Lipputulot ja areenan oheismyynti laskivat (oma veikkaukseni) sadoillatuhansilla euroilla edelliseen kauteen verrattuna.

Lopullinen isku vasten kasvoja oli tökerösti kesken kauden tullut ilmoitus Junnon lähtemisestä. Kun ukko ja ylijumala sanoi, että se on muuten heippa nyt, niin vannoutuneinkin fani ja kärppäsydämisinkin pelaaja meni epävarmaksi tulevaisuudesta.

Junnon suurin virhe tämän kauden katastrofisopan keittämisessä oli Suikkasen palkkaaminen. Me emme tietenkään tiedä keitä oli edes tyrkyllä, mutta Junnokin, vaikka kultaisen kosketuksen omaakin, ampui tässä ohi ja rankasti. On hirvittävän ikävä asia, että Junno joutuu jättämään meidät nyt tilanteessa, jossa usko parempaan tulevaisuuteen on romahtanut. Yksittäisenkin huonon kauden, tai esimerkiksi kahden kauden huonon ajanjakson, jaksaa taivaltaa, jos on olemassa aito usko siihen, että me noustaan takaisin huipulle ja takaisin mestariksi. Tällä hetkellä ei tunnu siltä.

Tae tämän huonon karman jatkumisesta on Aho. Vaikka Aho onkin ns. oma poika hänkin, niin kuin Suikkanenkin, niin jos kompetenssi ei yksinkertaisesti riitä, niin Aho täytyisi irtisanoa. Parasta olisi, jos oletettavasti parempi urheilutoimenjohtaja olisi jo tiedossa ja Aho itse ymmärtäisi lähteä ja pyrkiä vaikka yliopistoon, kyllä hän tekemistä keksisi. Ahon näyttö kuluneen kauden joukkueen kasaamisesta on huono. Ei tuolla ammattitaidolla kuuluisi operoida Kärppien avainpesteissä.

En siksi ikinä olisi uskonut, että seura laski riman niin alas kuin laski ja tyytyi tähän röpellykseen, kun vasta neljä vuotta sitten meitä oltiin pohjamudissa. Ei hei siitä niin kauan ollut, että nyt olisi ollut vara lyödä taas kaikki pipariksi. Vielä viime keväänä minäkin uskoin, että kärpät ei enää ikinä vapaaehtoisesti laskeudu alas huipulta, mutta niin se vain teki.

Kausi alkoi huonojen ennusmerkkien alla ja päättyi karmean tragedian kaaren mukaisesti Junnon menettämiseen ja tippumiseen juntteja vastaan säälipleijareissa.
Aivan loistava tyhjennys kertakaikkiaan. Kopio tästä ja kirjeenä/sähköpostina Kärppien toimistolle voisi olla paikallaan.
 

sinikettu

Jäsen
Piti puolen vuoden palstatauon jälkeen tulla erikseen tuomaan perille tämä viesti

Hävetkää saatana siellä toimiston puolella.


Kolme vuotta, kaksi kultaa ja yksi pronssi. Sen jälkeen Suikkanen valmentajaksi ja arpakuutio soimaan pelaajahankintojen kanssa. Tuloksena kahdeksas sija ja sääleistä ulos.


Aivan vitun surkeaa, Kärpät.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Piti puolen vuoden palstatauon jälkeen tulla erikseen tuomaan perille tämä viesti

Hävetkää saatana siellä toimiston puolella.


Kolme vuotta, kaksi kultaa ja yksi pronssi. Sen jälkeen Suikkanen valmentajaksi ja arpakuutio soimaan pelaajahankintojen kanssa. Tuloksena kahdeksas sija ja sääleistä ulos.


Aivan vitun surkeaa, Kärpät.
Toivottavasti toimiston väki lukee tämän! Hyvä tiivistys tästä kaudesta ja siitä mitä tässä ollaan saatu aikaan.
 

Raksilan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpistä jäi puuttumaan (valmentaja) takuuvarmojen kärkimiesten puuttumisen lisäksi se tasonnosto rivimiehiltä sekä huippujunnut aiempiin kausiin verrattuna, millä Aho on saanut aiemmin pelastettua nahkansa. Lisäksi pakisto oli liki kehnoin sitten liigaan nousun.

Ahon pelasti ensin vuosikymmenen ensimmäisen mestaruuden jälkeen JJJ, viime kaudella Aho (ja Pulju pleijareissa). Tällä kaudella ei yhtään kukaan. Pyörälää ei lasketa, koska on ollut koko uransa ajan Kärpissä pelatessaan jo valmiiksi se puuttuva kulmapalanen ja kyllä Spedenkin rajat vaan tulivat yksinkertaisesti vastaan.

Tais jäädä Maxwell ja Huml Ahon ainoiksi kunnolla onnistuneiksi hankinnoiksi. Juhis nyt oli Ison rahan oma poika Ahosta huolimatta.

Sitten tuleekin Yön Timo, Pyhä Pieru, Kveton, Hedström, Sindel, Kreps, Von Dorka, Normannin Joni, Plihal, Glenn, Davis, Spang ja mitä vittu näitä kaikkia oli joukkueellinen. Varmaan viiden miljoonan eestä jäätävä kasa paskaa.
 
Viimeksi muokattu:

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tais jäädä Maxwell ja Huml Ahon ainoiksi kunnolla onnistuneiksi hankinnoiksi. Juhis nyt oli Ison rahan oma poika Ahosta huolimatta.

Sitten tuleekin Yön Timo, Pyhä Pieru, Kveton, Sindel, Von Dorka, Normannin Joni, Plihal, Glenn, Davis, Spang ja mitä vittu näitä kaikkia oli joukkueellinen. Varmaan viiden miljoonan eestä miehiä.
Ja näillä näytöillä herran vastuu tulee kasvamaan. Miten vitussa? Millä logiikalla?
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Wanha totuus: puolustus voittaa mestaruudet. Kärppien puolustus ei ollut alkuunkaan riittävän pitävä. Se voidaan todeta sekä tilastoista että silmillä kentälle katsomalla. Omiin menneet maalit kauden viimeisissä ja tärkeimmissä peleissä: 4, 4, 3 ja 3. Keskiarvo on korkeampi mitä sarjassa viimeiseksi jääneellä Saipalla. Osa kai heikkoa viisikkopuolustusta, joka menee valmennuksen piikkiin. maaleista aika moni johtui myös "puolustuksen heikkoudesta",
liian monta pakkia oli liian isoissa saappaissa. Harmittava lopetus #6 komealle peliuralle. Ja samalla paha arviointi virhe seurajohdolta paljonko bensaa on vielä tankissa jäljellä. Myös osa joukkueen senttereistä oli puolustussuuntaan heikkoja.
 

Raksilan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ja näillä näytöillä herran vastuu tulee kasvamaan. Miten vitussa? Millä logiikalla?

Vähän vielä päivitin listaa ja siinä tais olla vasta ulkkarit. Olihan siellä kotimaisista myös Normiota, Kireniä, Luomalaa jne jne. Ilu ja muu paskapoppoo sitten kermana kakun päälle tälle kaudelle.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vähän vielä päivitin listaa ja siinä tais olla vasta ulkkarit. Olihan siellä kotimaisista myös Normiota, Kireniä, Luomalaa jne jne. Ilu ja muu paskapoppoo sitten kermana kakun päälle tälle kaudelle.
No mistä sä tuon Normion tähän kaivoit? Tuli Kärppiin jo kaudelle 2006-07 ja eihän Haballa ollut mitään osaa eikä arpaa sen jengin kasaamisessa. Sitä paitsi Normio oli pari Jalosen kautta ihan hyvä alempien ketjujen jyrä, teki vieläpä kaudella 2006-07 kolmos-nelosketjusta 14 maaliakin.
 

Raksilan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No mistä sä tuon Normion tähän kaivoit? Tuli Kärppiin jo kaudelle 2006-07 ja eihän Haballa ollut mitään osaa eikä arpaa sen jengin kasaamisessa. Sitä paitsi Normio oli pari Jalosen kautta ihan hyvä alempien ketjujen jyrä, teki vieläpä kaudella 2006-07 kolmos-nelosketjusta 14 maaliakin.

No sepäs se pelastaakin kaiken. Aholle patsas torille ja hautakivisoppari samantein.

Ei vaan heivasin vahingossa väärän vuoden eliteprospectsiin noita nopeasti vilkuillessa. My bad. Saattaahan tuossa ulkkarilistassakin olla alkupäästä joku Hillin aikaansaannos, kun ei vanhan muisti kanna, mutta ei tämä nyt ihan putkeen ole mennyt Aholta pelimerkkeihin nähden.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aivan loistava tyhjennys kertakaikkiaan. Kopio tästä ja kirjeenä/sähköpostina Kärppien toimistolle voisi olla paikallaan.

Kiitoksia kiitoksia. :) Välillä sitä minäkin intoudun kirjoittamaan reportaaseja yksittäisten yhden lauseen tahi sanan tai fraasin mittaisten huudahdusten sijaan. Saat laittaa vaikka heti Kärpille tuon, jos tuntuu siltä. Minä itse luotan siihen, että joku siellä pääkallonpaikallakin lukee näitä ja huomaa tuon minunkin teokseni. :)
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitoksia kiitoksia. :) Välillä sitä minäkin intoudun kirjoittamaan reportaaseja yksittäisten yhden lauseen tahi sanan tai fraasin mittaisten huudahdusten sijaan. Saat laittaa vaikka heti Kärpille tuon, jos tuntuu siltä. Minä itse luotan siihen, että joku siellä pääkallonpaikallakin lukee näitä ja huomaa tuon minunkin teokseni. :)
Tulihan tuo lähetettyä toimistolle. Todennäköisesti eivät vaivaudu edes lukemaan kyseistä tekstiä, mutta aina kannattaa yrittää.
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Säälitti katsoa noita eksyksissä olevia pakkeja kun valmennukselta ei ollut saatavissa heille minkäänlaista selkänojaa tai rauhoittavaa tekijää. Jos ensi kaudeksi ostetaan valmiit pelimiehet niin silloin ei pakkipelistä jotain ymmärtävää koutsia tarvita mutta jos halutaan kasvattaa omista pakeistakin parempia pelimiehiä niin silloin se koutsi siihen tarvittaisiin. Kärpät eivät saa nyt pakeista irti sitä potentiaalia, joka heillä on. Misekin hyötyisi aivan varmasti esim. Reksan opeista kun tykkää kuitenkin pelata myös vähän offensiivisemmin.

Tämä pakkikoutsi voisi käydä säännöllisesti myös opettamassa junnuja ja olla sitäkautta myös tavallaan yhteyslenkki miesten joukkueen ja junnujen välillä...
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oho, no nyt on! Jos olisin arvannut, että oikeasti teet tuon, olisin poistanut alusta sen yhden alatyylisen ilmaisun ja korjannut lopusta kirjoitusvirheen. :D Noh, onpahan aidosti pettyneen ihmisen kirjoittamaa tekstiä
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Suikkasen palkkaaminen Karri Kiven sijasta oli se tämän kauden yksittäinen suurin virhe. Kiven palkkapyynti oli kuulemma 2 kertaa Suikkasen tilipussin verran, mutta jotenkin tämäkin hinta tuntuu pieneltä, kun ajatellaan Kärppien orgaanisaation jatkumoa. Helppo se on tietysti nyt osoittaa yhtä miestä penkin takaa joukkueen epäonnistumisesta, mutta nostaisin toisen etusormen Junnon suuntaan. Juha Junno on tehnyt seuran eteen paljon hyviä ja kultaisia asioita toimitusjohtana, mutta valitettavasti tällä erää hänen aikansa laivan kapteenina päättyy epäonnistumiseen.

Kiitos kaikesta Juha Junno.

Ensi kausi on iso kasvojen pesun paikka.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oho, no nyt on! Jos olisin arvannut, että oikeasti teet tuon, olisin poistanut alusta sen yhden alatyylisen ilmaisun ja korjannut lopusta kirjoitusvirheen. :D Noh, onpahan aidosti pettyneen ihmisen kirjoittamaa tekstiä
Alatyylinen ilmaus tästä kaudesta on vielä pientä. Kirjoitusvirheitä sattuu, mutta eiköhän viestin tarkoitus mene perille. Jos siis viitsivät tuota edes lukea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös