Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 257 223
  • 6 355

Zinetula

Jäsen
Tarkkaan ottaen tuossa tilanteessa Pelsut saa korkeintaan voittaa jatkoajalla Jukurit. Tasapisteissä Kärpät olisi sitten edellä yhden kolmen pisteen voiton turvin.
Niimpä.. Saattoi olla kohtalokas piste kun ei uponnut jatkoajalla niistä paikoista. Se kun olisi irronnut niin Pelicansin suhteen olisi ollut omissa käsissä. Saa ihmetellä kun Leskinen ei ollut vetämässä, on pussitellut kovalla prosentilla.

Jk. Eipä ihmetytä tipalla sääleihin jäänti kun koko joukkue vaihtui. Toki taival on ollut erityisen tuskainen loukkaantumissumineen eikä joukkue ole ollu niin nimekäs ja laaja kuin aiempina kausina. Peli on kyllä ollut etupäässä viihdyttävää joulukuun alun Mikkelin ihmeestä. Muutamaa pustettä jäänee puuttumaan surkean alkukauden jälkeen. Oma tavoite oli kuudes tai kuuden sakissa nousevalla käyrällä. Nyt siitä jäätäneen.
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Olisihan tänäänkin pisteitä tarjottu enempikin, mutta joo se sama viimeistelyn heikkous. Saattaisi Olausson olla hyvä pitää vaikka kolmantenatoista hyökkääjänä mukana ja käytettäisi yv:lla, aika munatonta se tänäänkin oli. Suora pudotuspelipaikka vaatii pelsuvoiton lisäksi rutkasti onnea.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kunhan ei vielä sössittäisi säälien kotietua Hifkille. Silloin se on varmat lomat heti sääleistä. Kahdeksannelta sijalta lähtiessä kotiedulla Hifki on lyötävissä, ja Ilves voi nykykunnollaan aivan hyvin pestä Ässät/Pelicansin. Tämän jälkeen sieltä tulisi Kärpille TPS/KalPa/JYP vastaan, joista kaksi ensin mainitun sattuessa kohdalle tie mitalipeleihin olisi auki.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Aika semmoinen tasapaksu ottelu, mutta ylivoimalla olisi ehdottomasti pitänyt ratkaista. Sitä oli tänään riittävästi. Piste jäi käteen ja siihen on nyt tyytyminen. Kyllähän se siltä näyttää, että säälipleijareiden kautta on jatkoon mentävä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ehkä eniten vituttaa, että olemme jälleen siellä Aravirran aikojen tekemisessä. Peli on sinällään välillä ihan ok, mutta koko ajan paistaa läpi ettei tuolla jengillä ole mahdollista menestyä. Epätasaista ja puoliveltolla kullilla pelaamista jos katsoo koko kautta. Joo on parantunut peli sitten syksyn, mutta niin vain ollaan sääleissä joka on jättimäinen epäonnistuminen.
Viimeistelyn heikkous ja armoton tehottomuus maalipaikoissa tuo kyllä erittäin elävästi itselläkin mieleen Aravirran ajat. Otteista puuttuu tasaisuus ja juuri sitä tasaisuutta tarvittaisiin pudotuspeleissä. Lyhyessä säälipleijarisarjassa ei paljoa ohipeleihin ole varaa.
 
H

Hidas_ja_kankea

Olaussonista sen verran, että ainoat paikat ovat ykkösen keskellä tai poppareilla. Ei ole oikein välimuotoa olemassa.
Voidaan istuttaa kenttään/kentälliseen, jossa muut pelaajat kompensoivat puutteet. Itse kallistun poppareiden nauttimiseen, mutta on tuossa vähän epäröintiä.

Nykyisen ykkösen vire on kadoksissa jo Pyörälän heikentyneen pelin vuoksi (ei mikään ihme) ja parhaimmillaan on ollut toimiva. Olaussonin havaitut puutteet korostuvat poff-kiekossa.
 

Raksilan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itse näen Olaussonin peluutukselle ainoastaan yhden vaihtoehdon. Eli Olausson olisi se ylimääräinen peluri rosterissa ja kentällä ainoastaan ylivoimilla tai muissa harvoissa erikoistilanteissa.

Toki tämä sitten söisi sen ylimääräisen pakin paikan. Fifty-sixty miten tuon tekisi, eikä kokeiluihin enää oikein ole edes mahdollisuuttakaan. Muutoin rosteriin kaikkien ollessa terveenä ei tosiaan ole mitään asiaa. Ei vaan riitä jalka eikä fyysisyys tässä kunnossa tähän sarjaan.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nykyisen ykkösen vire on kadoksissa jo Pyörälän heikentyneen pelin vuoksi (ei mikään ihme) ja parhaimmillaan on ollut toimiva. Olaussonin havaitut puutteet korostuvat poff-kiekossa.

Toisaalta pleijareissa puolustetaan tiiviimmin, mikä sopii ehkä Olaussonille paremmin. Tällä hetkellä Kärpät toki pelaa merkittävästi nopeampaa kiekkoa kuin syksyllä ja peli aaltoilee päästä päähän, mutta ei Olaussonin ole pakko niissä nopeissa vastaiskuissa olla mukana. Sentterin kuuluukin jäädä alemmaksi varmistamaan. Vähän liioiteltua minusta tuo Olaussonin hitaus.

Ja jos vauhti keskellä ei riitä niin laitatonttiakin varmasti on tarjolla kunhan Ruohomaa palaa. Kuusikosta Pyörälä, Albert, Trotter, Olausson, Saarinen, Ruohomaa saa melko monta ainakin teoriassa toimivaa yhdistelmää. Kuudesta pelaajasta kolme on senttereitä, mutta varmaankaan yksikään heistä ei keskellä tule pelaamaan mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa.
 
Kuusikosta Pyörälä, Albert, Trotter, Olausson, Saarinen, Ruohomaa saa melko monta ainakin teoriassa toimivaa hyökkäyskolmikkoa. Kuudesta pelaajasta kolme on senttereitäkin, mutta varmaankaan yksikään heistä ei keskellä tule pelaamaan mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa.
Meinaatko, ettei Ruohomaa pelaa tällä kaudella enää ollenkaan, vai miksei keskellä pelaisi? Vai menikö mulla nyt jotain ohi?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen tietysti vanhan liiton miehiä, mutta minusta pelkkä jalkanopeus ei voi olla peruste peluuttamiselle tai penkittämiselle. Jääkiekkoa voi edelleenkin pelata monella tavalla, päästä päähän koohottaminen ei ole se ainoa vaihtoehto. Hyvää sentteripeliä voi pelata myös hieman verkkaisemmalla liikkeellä, jos on loistava pelikäsitys, pehmeät kädet ja kyky oivaltaviin syöttöihin. Olausson on hyvä nimenomaan sentterinä, ei missään nimessä laidassa.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Kappas. Kolmen hienosti sujuneen kauden jälkeen jälleen sääleissä. Voi vittu kun vituttaa.

Olen sanonut tämän jo ennenkin, mutta sanon uudestaan. Kärppien pitäisi pyrkiä olemaan jääkiekon Sotkamon Jymy, paras kaikessa, mutta ei näytä kiinnostavan.

Jo vuosi sitten tämän kauden yllä leijui huono karma. Koko kaupunki huusi ei ei ei, kun Suikkasen sopimus julkistettiin. Samanlainen tyrmistys kuin tosiaan tuon em. Alatalon sopimuksen julkistamisen aikoihin.
Voi kunpa koko organisaatio ajattelisi näin. Mutta hei eihän näin saa sanoa Suomessa, "eihän sitä aina voi olla paras. Pysyy jännityksin eikä fanit turru kun konttaillaan välillä. Voi helvetti mitä roskaa.

Kuuden joukkoon oli runkosarjan minimi varmasti monelle fanille, ainakin minulle. Ei vaan tunnu riittävän, vaikka onhan tämä ollut nähtävissä pitemmän aikaa. Nousukunnosta kevättä kohti sentään plussat, mutta toisaalta noin karmean syksyn jälkeen ei voi mikään muu riittääkään.

Onneksi ei sentään tästä kaudesta tullut todellista mahalaskua. Nyt on sen verran hyvä isku että jos säälit selvitetään niin mitalipeleihinkin on jonkunlaiset mahdollisuudet sentään. Eikä Kärppien tasoisen organisaation kohdalla vähempään voitaisi tyytyä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eiköhän se ole niin että tämä lyhykäinen kevät pelataan näillä mitä meillä on ?
Tuskin kannattaa odottaa sateentekijöitä sairastuvalta.
Toinen on pahasti selkävaivainen ja toinen ei ole pelannut kuukausiin...
C-moon realismia äijät, sanos suikkanenkin...
 

Micol

Jäsen
Viimeistä viedään runkosarjan osalta ja panokset on edelleen kovat, koska pieni mahdollisuus piilee vielä siitä kutospaikasta, jos Pelsut ja Ässät sössivät viimeiset pelinsä. Edellisen Kärpät - Pelicans -ottelun alla menin manailemaan Pelicansin selvää voittoa Kärpistä ja kävikin päinvastoin ja Kärpät kairasi hienon voiton. Tehdään siis nyt samoin ja veikataan Pelicansille selvää voittoa 4 - 1.

Kärpiltä puuttuu pelistä Kukkonen ja sen myötä uhrautumista ja johtajuutta, mutta onneksi meillä on Ilkka "mestari" Mikkola. Pelicansilla on puolustuksessa pois mm. teurastaja Blood (onneksi). Mielenkiinto kohdistuu alkuillan ottelussa Ruohomaan paluuseen, peliotteisiin ja uudistuneen kolmosketjun kemiaan. Mielenkiintoa herättää varmasti myös Liigan suosituimman ja kaikkien rakastaman ihmiskyrpä Justin "Hodari" Hodgmanin esitykset. Pelicans tulee varmasti etenkin ottelun alussa täyttä raivoa päälle ja jakelee kovia taklauksia. Kärppien pitää pystyä vastaamaan kovuuteen, jos mielitään pisteille tänään.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Ruutu Urheilun -Facebook sivulta näkee illan Pelicans-Kärpät ottelun livenä. Kannattaa katsoa, jos ei Ruutu + palvelua ole tilannut.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Ruutu Urheilun -Facebook sivulta näkee illan Pelicans-Kärpät ottelun livenä. Kannattaa katsoa, jos ei Ruutu + palvelua ole tilannut.
Ei ollut suuren suuri yllätys, ettei tämä ainkaaan itselläni lähtenyt pyörimään. Ihan kiva tempaus, ainakin ajatuksen tasolla, mutta on tämä jääkiekkolähetysten näyttäminen tuntuu Suomessa välillä edelleen uskomatonta puuhastelua.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Kärppien kautta jäljellä max 3 peliä.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Ei ollut suuren suuri yllätys, ettei tämä ainkaaan itselläni lähtenyt pyörimään. Ihan kiva tempaus, ainakin ajatuksen tasolla, mutta on tämä jääkiekkolähetysten näyttäminen tuntuu Suomessa välillä edelleen uskomatonta puuhastelua.
Kokeile päivittää sivua, täällä on ainakin toiminut koko pelin ajan ihan hyvin.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Ihan purjeessa koko porukka. Ei näytä hyvältä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös