Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 257 177
  • 6 355

Frisker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Los Angeles Kings, Laine, Jagr
Mitenköhän paljon Rynnästä vituttaa pelata tuommosen puolustuksen takana? Torjuntoja ennen toisen erän loppua jo yli 30, ja tasaviisikoin meno jotain ihan hurlumheitä. Onko joku tarkkasilmäinen laskenut, kuinka monta laatupaikkaa ollaan saatu systemaattisella viisikkohyökkäyksellä tähän mennessä?

Aika lähellä nollaa kai mennään, viisikkopelaaminen todellista kuraa... Mihin hävisi se eilinen pelaaminen? Tässä tosiaan mietin, että lopetanko matsin katsomisen kesken...
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kaikki ulkomaalaiset myyntiin van. Lisäksi ollaan reiluja Pyörälälle ja Kukkoselle ja päästetään heidätkin johonkin oikeaan jääkiekkoa pelaavaan joukkueseen. Tämä kausi ja seuraavakin voidaan vetää hyvin junnuporukalla. Suikkasen valmennuksessa se on yksi vitun hailee mikä on kokoonpano.
Ne voi jäädä, mutta Mikkola, Lehtonen, Leskinen, Kalapudas, Mäkelä ja Niemelä ulos. Kauden jälkeen voisi Mäenalasen päästää muille maille. Ei vaan jotenkin natsaa.
 

Anyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, 616, kuoleman piiskatanssi...
Joo-oh, tulisipa jo ensi kausi, on tää niin mahtavaa seurattavaa...
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Ne voi jäädä, mutta Mikkola, Lehtonen, Leskinen, Kalapudas, Mäkelä ja Niemelä ulos. Kauden jälkeen voisi Mäenalasen päästää muille maille. Ei vaan jotenkin natsaa.
Nuo sinun luetteloimat pelaajat pitää nimenomaan jäädä. He edustavat sitä surkeutta ja keskinkertaisuutta pelaajina mitä Kaitsu valmentajana. Kukkonen ja Pyörälä ansaitsevat parempaaa.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On kyllä käsittämätön tasonpudotus eilisestä vaikka vastustaja onkin piirun kovempi. Järjetön määrä harhasyöttöjä, kiekonmenetyksiä ja hävittyjä kaksinkamppailuja. Irtokiekotkaan ei tunnu kiinnostavan. Eilen tuntui, että vaikka viisikkopeli ei paljoa ollut mennyt eteenpäin niin taitavat yksilöt keskenään jyräsivät vastustajan. Tänään taas yritetään ihan sovitun näköisiä kuvioita, mutta koko joukkueen kiekollinen varmuus on kadoksissa TPS:iin verrattuna. Tuollaista sohlaamista yleensä näkee elokuun helteillä. Yksikään kiekko ei mene sinne mihin olisi tarkoitus.

Eilen näkyi kirkasta valoa tunnelin päässä, tänään tajuttiin että se tosiaan olikin juna. Masentaa.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Tässä voidaan ihan oikeasti olla ensi kaudellakin ihan samassa tilanteessa että reilusti yli puoli joukkuetta taas vaihtuu. SIitä se syöksykierre sitten taas on valmis. Perhana, mähän kuullostan negatiiviselta. Se eilinen valo tunnelinpäässä olikin vain unta.
 

Elmox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aikamoista paskapuhetta kyllä parilta nimimerkiltä tuossa ylhäällä. Ehkä se, että ne hyökkäjääjät hakee sen kiekon alempaa vauhtiin on osa sitä Suikkasen pelikirjaa? Kyllähän tuo peli parani myös pelillisesti, peliä käännettiin paljon nopammin mitä aikaisemmin.

En tiedä katsotko peliä mutta jos katsot niin vieläkö olet samaa mieltä ?
Koko jengi sekoilee ilman päämäärää...
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täysin käsittämätön esitys tänään Turussa. Hävettää tuo Kärppien peliesitys! No tavallaanhan tuo oli odotettua ei tuo peli voi hetkessä olla kunnossa, on siinä niin moni asia pielessä. Toisaalta tuostahan niitä parannettavia asioita olisi hyvä listata. Sitä en kuitenkaan käsitä, miksei ole edes halua pelata? No erä vielä, tulisi edes maali!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Itse ehkä pystyn antamaan tämänkin pelin vielä anteeksi koska uudet ukot eivät ole ehtineet vielä olla mukana kuin pari viikkoa (+loukkantuneet ja Spede ja Lasse maajoukkueessa) ja tämä tuomio on kyllä niin armollinen että ei mitään rajaa. Tämä on jumalauta se viho viimeinen kerta kun pystyn tämän antamaan anteeksi. Ensi viikosta eteenpäin jos ei ala tapahtua niin jumalauta.
Kuten lapset aina antaa anteeksi ja uuden mahdollisuuden juoppofaijalle tai vaimo pahoinpitelevälle ukolle.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Niin...Johtajuutta pitäisi olla boksissa ja penkin takana yllin kyllin, mutta se ei näy joukkueen otteissa. Miksi?
 

JPL

Jäsen
Nelonen (Kähy-Humaloja-Leskinen) on ollut itse asiassa aika hyviä. Ruohomaa paskentaa jokaisen kentän, missä pelaa ja saman tekee Lehtonen. Pakisto taas ei riitä noin nopeaa ja paineistavaa joukkuetta vastaan. Uudet on olleet ihan ok. Toinen peli tuli varmaan vähän turhan nopeasti heille.

Viisikkopelistä ei voi kyllä puhua mitään. Semmoisesta ei ole edes viitteitä. Veikkaison, että Kaitsulla on maajoukkuetaukoon asti aikaa.
 

Odvelli

Jäsen
Positiivista tässä on se ettei tarvi puhua maalinteon tehokkuudesta, kun ei päästä moista huvia edes kokeilemaan. Peli on tällä hetkellä selviytymistaistelua keskiviivan omalla puolen. Kaiken kruunaa se, että kun meidän potentiaaliset pelimiehet (1. ja 2. hyökkäysketjut) pääsevät kentälle, niin pakkiruletti pyörähtää tasolle Mikkola/Niemelä/Ronkainen/Mäkelä. Tämän johdosta peli jää omaan päähän, eikä puhettakaan että päästäisiin hyökkäämään.
 

Speller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja HIFK
Hiljaiseksi vetää ... ei hyvä päivää. Yks suunta enää mutta mihin päin.
 

Frisker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Los Angeles Kings, Laine, Jagr
Menin sitten katsomaan loppuun ja lauantai ilta pilalla... tätä tuskin edes baari pelastaa. Niin helvetin surkeata peliä.. miten kokenutkin kaarti pelaa noinkin huolimattomasti? Ei millään osa-alueella kehumista, syötöt paskoja, laukaukset paskoja(ne kaikki kolme mitä saatiin aikaan), kaksinkamppailut... ei muuta sanottavaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Arvoisat palstalaiset, näimme juuri tämän kauden huonoimman esityksen Kärpiltä sektorivetojen puolesta (31-18). Eilenkin, huolimatta kovasti positiivisesta viesteilystänne noin yleisesti, ne hävittiin 20-15 ja voitto oli enempi Rynnäksen ja maalintekotehokkuuden ansiota. Tunnetta toki löytyi eilen ja joukkue halusi voittaa, mutta kyllähän tämä nyt synkkää on. Viimeiset neljä peliä ollaan oltu huonompia kuin vastustaja ja se on paljon.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Siis ihan uskomatonta tuubaa koko peli. Tämä sohellus ei edes näytä jääkiekolta. Pakistossa on tällä hetkellä neljä pakkia joiden paikka on seitsemäntenä pakkina. Hankintojen suhteen Lehtosen ja Mikkolan sopimukset eivät osoita minkäänlaista logiikkaa. Kähkönen menee joo hyvänä yleisduunarina kolmosessa ja nelosessa, mutta huteja on tullut tälläkin kaudella. Vai pitäisikö sanoa että taas kerran? Tämä kausi nyt on plussalla Hruskan, Rynnäksen, Heshkan, Albertin ja Tlustyn takia (sen verran uskallan jo nyt sanoa vaikka tsekeillä ei olekaan alla kuin kaksi peliä). Tästä kaikesta alkaa todella pahasti tulla mieleen Alatalon aika Kärpissä, hankinnat nimittäin alkavat olla hyvin samankaltaisia. Pelaajan ikä ei enää ole rasite, vaan meriitti. Joku nimimerkki palstalla jo ehtikin vertailemaan hankintoja Marjamäen aikana ja hankintoja nyt. Keski-ikä joukkueessa on pompsahtanut reippaasti ylöspäin, mikä ei välttämättä ole hyvä asia.

TPS pelissä olisin itse ottanut aikalisän 3-0 tilanteessa, mutta näytti että Suikkanenkin oli luovuttanut tämän pelin suhteen. Vitutusta on hankala edes pukea sanoiksi, mutta kyllä se, että valmentajakaan ei jaksa kääntää kurssia antaa saman signaalin pelaajillekin. Täällä palstalla on faneja jotka jaksavat toivoa viimeiseen asti sitä että peli ajautuisi uomiinsa ja jotka yrittävät nähdä tilanteessa positiivisiakin asioita. Sitten on niitä jotka ovat jo oman kirveensä kaivoon heittäneet ja tuovat sen myös julki. Itse en oikein osaa sanoa enään mitään. Ei löydy mitään positiivista sanottavaa, eikä jaksa olla enää negatiivinenkaan (tai no, ehkä ajoittain). Yritän vain sanoa että aika sanattomaksi tämä vetää. Ero Marjamäen Kärppiin on nimittäin aivan järkyttävän iso: Liigan menestynein seura vetää tällä hetkellä Mestis-kiekkoa jumalauta 3 miljoonan pelaajabudjetilla!!!! Jos jotain positiivista pitää sanoa, niin sen että Liigassa ei tänä vuonna voi joutua karsimaan, se on nimittäin onni se.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Hyvä peli Suikkasen Kärpiltä - jää aikaa muuhunkin kuin paskan katselemiseen.
Menin nimittäin ihan vapaaehtoisesti vaimon kanssa saunaan 3-0 -tilanteessa eikä siellä enää vituttanut tuo taaperrus oikeastaan yhtään.

Btw - onkohan "räkänokat" päässeet pikkuisen liikaa Kaden ihon alle, kun tulos on tällaista.,..
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Menin nimittäin ihan vapaaehtoisesti vaimon kanssa saunaan 3-0 -tilanteessa eikä siellä enää vituttanut tuo taaperrus oikeastaan yhtään.
Taisit saada pimpsaa kun ei harmita?

Mutjoo, itsekin kävin aamupäivällä lenkillä, matsin ekan erän jälkeen menin pelaamaan sählyä ja äsken tulin itsekin saunasta. Kohta vedän pari tummaa olutta kitusiin ja katson Haluatko Miljonääriksi, niin peli on jo unohtunut.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hiljaiseksi vetää ... ei hyvä päivää. Yks suunta enää mutta mihin päin.
Ymmärrän tunteesi. Erinomaisen huono peli Kärpiltä tänään. Jos kuitenkin rauhallisesti pohdiskelemme Kärppien tilannetta ja lähtökohtia illan otteluun, voinemme ymmärtää lopputuleman kohtuullisen lohdullisissa tunnelmissa. Tämän viikonloppun kahdesta vieraspelistä saimme kolme pistettä. Niistä tulee olle kiitollinen. Saimme viisi "uutta" hyökkääjää pelaavaan kokoonpanoon, joista neljä palasi loukkaantumisten jälkeen mukaan taistoon. Kolmella heistä oli allaan pitkä toipilasjakso, jonka johdosta pelituntuma ei varmastikaan ollut lähellekään parasta. Viides uusi hyökkääjä pelasi ensimmäiset ottelunsa Tšekki/Slovakia -akselin ulkopuolella. Ei riittänyt joukkueellamme bensa kahteen peräkkäiseen vieraspeliin tässä tilanteessa, se on selviö. Jos jollakin oli ajatuksena, että kuusi pistettä vieraista ja hurlumhei, niin tervetuloa takaisin maanpinnalle. Suunta on kuitenkin selvä ja se on ylöspäin!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös