Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 257 596
  • 6 355

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Pakkia odoteltiin ja saatiin huippuhyökkääjä. Kyllä tämän tason kaverin ottaa vastaan kuka tahansa! Onkohan siellä laituriosastolla Saarisella tai Mäenalasella tapahtunut tervehtymisen suhteen takapakkia johon reagoitiin?
 

Zinetula

Jäsen
Onkohan siellä laituriosastolla Saarisella tai Mäenalasella tapahtunut tervehtymisen suhteen takapakkia johon reagoitiin?
Mäenalasen kuntoutuminen polvivammasta on sujunut kuulemma ennakoitua paremmin ja hän on ollut jo toista viikkoa luistimilla. Tällä viikolla lääkärintarkastus, joten ei taida olla kyse Sakusta. Saarisen päävamma voi olla huolestuttavakin hänen uraansa ajatellen.
 

KemmiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tosiaan, kuten oli tuolla toisessa ketjussa jo mainittu, että Jiri Tlusty ei läpäissyt Coloradon kuntotestiä. Pikkasen jättää kysymysmerkkejä miehen pelikunnosta?

Jiri Tlusty, , , NHL - CBSSports.com
Ilman mitään kysymysmerkkejä tämän tason pelimiestä ei yksinkertaisesti voi saada Liigaan. Tlusty haluaa vetää kovan kauden Kärpissä ja takaisin änäriin, ilman onnistumista se tuskin toteutuu. Eiköhän motivaatiotakin löydy.
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
Ilman mitään kysymysmerkkejä tämän tason pelimiestä ei yksinkertaisesti voi saada Liigaan. Tlusty haluaa vetää kovan kauden Kärpissä ja takaisin änäriin, ilman onnistumista se tuskin toteutuu. Eiköhän motivaatiotakin löydy.
Tämä. Kaveri on kuitenkin vasta 28-vuotias, ja pyrkinyt tälläkin kaudella änäriin onnistumatta. Motivaatio on varmasti kohdallaan. Eiköhän Jirilläkin ole sen verran älliä päässä, että jos tulee tänne vain surffailemaan niin mahdollisuudet päästä NHL:ään tulevaisuudessa eivät ainakaan kovin suuresti kasva. Toivotaaan ja uskotaan, että kaveri on kunnossa.

Laittaisin kyllä itse Tlustyn Ruohomaan kanssa samaan kenttään, koska Pyörälä-Olausson-akseli toimii niin hyvin, että siinä laidassa menoo heikompikin kaveri(niinkuin Lehtonenkin on näyttänyt). Ruohomaa tarvitsee edelleenkin jostain nyt uuden boostin jota ei vielä ihan Hagmaninkaan saapumisesta saanut. Kuvittelisin myös että nopeajalkainen Ruohomaa sopisi paremmin Tlustyn kanssa yhteen kuin hidasjalkainen Olausson.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt tuli sellainen hankinta, ettei edes pessimisteistä pessimistisimmällä, oukalla, pitäisi olla valittamista. Ei Tlustyä kovempaa kaveria hyökkäykseen voi oikein Liigaan enää edes saada. Olisi mielenkiintoista tietää, millä hinnalla?

Laituriosasto alkaa olemaan kunnossa, kunhan Saarinen ja Mäenalanen vielä palaavat sairastuvalta. Tlusty, Pyörälä, Hagman, Saarinen ja Mäenalanen. Kuudenneksi vielä vaikkapa Leskinen, niin saadaan kolme todella kovaa ketjua kasaan, kun senttereinä häärii Olausson, Albert ja Ruohomaa. Säiliö, Humaloja ja kumppanit hoitaa nelosketjun.

Jos tuohon saadaan vielä yksi kova pakki naarattua jostain, ei pitäisi Suikkasella olla enää valittamista ettei ole pelimiehiä.
 

Hessu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL, AC Oulu, Liverpool
Paljon huudellaan Tlustyn motivaatiosta. Jos Tlustyn motivaationa olisi raha, suuntana olisi ollut KHL/NLA. Tuskin kukaan parhaassa iässä oleva kiekkoilija tule surffailemaan kotoiseen Liigaan.

Tlusty on erittäin kova vahvistus. 0,40 pisteen keskiarvolla tahkonut NHL:ssä. Ei tuohon mikään tusinajannu pysty.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kysymys siis kuuluukin, miten ihmeessä tällainen Eurooppaan palaaja ei kelvannut KHL-seuroille, vaan on Oulussa? Tottakai on oltava tyytyväinen, että kala jäi verkkoon, mutta on mystisen iso sellainen. Parhaassa peli-iässä, eikä NHL-statsit todellakaan ole pöllömmät.
Tosiaan kuten @Zeta03 mainitsi myös, niin ei kaikille pelaajille KHL ole sellainen paikka mihin haluaa mennä. Carolinassahan tuo pelasi muutamat viimeiset sopimusvuotensa ihan kovalla palkalla, ja muutenkaan ei ole joutunut tyytymään pieniin AHL-palkkoihin kuin änäriuransa alussa, sen jälkeen haitari on ollut 0,5-2,95 millin välillä. Eli siis, rahan vuoksi ei ollut tässä vaiheessa tarvetta mennä KHL:ään, vaan mies/miehen agentti yms. näki parhaaksi ponnahduslaudaksi takaisin NHL:ään Suomen liigan ja Kärpät. KHL:ää mies ehtii vielä urallaan tahkoamaan myöhemminkin, nyt varmaan päällimmäisenä juttuna on yrittää saada se paikka NHL:stä takaisin.

Lähtökohtaisesti kova nimi mutta vähän tosiaan jänskättää loukkaantumishistoria ja se että tosiaan NHL-diili kariutui siihen ettei läpäissyt medicalia? Ei nyt mikään hirveän positiivinen juttu kuitenkaan siinä mielessä...
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Jos noilla nappuloilla ei joukkueen loukkaantumistilanteen parantuessa rupea homma toimimaan, niin Kai voi todeta olevansa paska valmentaja.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Tlusty tulee olemaan helvetin kova mies tähä liigaan. Kaveri haluaa takaisin NHL:ään, palkkaa mies on vasta saanut 3milj./kausi Hurricanesilta joten ei mies täällä rahan takia ole. Mies on täällä sen takia että haluaa itsenä huippukuntoon, jotta pääsee takaisin NHL:ään. Liigaan et kovempaa hankintaa voi saada. Toivottavasti Suikkanen tajuaa laittaa miehen Ruohomaan ketjuun. Ruoho on huomattavasti luisteluvoimaisempi kuin Olausson, ja NHL-vauhtiin tottunut Tlusty tarvitsee mahdollisimman nopean, älykkään sentterin, siis Ruohomaan. Nyt pakki vielä niin Kärpillä on taas huikee nippu kasassa.
 
NHL-diili kariutui siihen ettei läpäissyt medicalia? Ei nyt mikään hirveän positiivinen juttu kuitenkaan siinä mielessä...
Ei niin, mutta toisaalta jos sen olisi läpäissyt niin pelaisi mahdollisesti edelleen NHL:ssä. Saattoihan siinä olla jotain akuuttia päällä juuri silloin joka esti luvan saamisen. Vaikea uskoa että tämän hintaluokan diili olisi tehty ilman tietoja taustoista.
 

Paksuerkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aina mietityttää loukkaantumishistoria mutta eipä niitä kovan tason pelaajia ilman loukkaantumisia ole olemassakaan paitsi Mika Pyörälä
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uusi Krepsi, paitsi rampa. Katastrofi. Puoli milliä takkaan. Missä kiekkoa liikuttava, liikkuva pakki. Kärpillä on onneksi sen verran kovat sentterit että tästäkin Tsekin ihmeestä saatetaan saada tekijämies mutta se vaatii sen että haluaa vielä urallaan eteenpäin ja bussissa istuminen ei puuduta persettä. Kyllä on taas oudot ajat Oulun Kärpissä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tlustyhan pelasi muuten Carolinassa samaan aikaan Jussi Jokisen ja Joni Pitkäsen kanssa, joten ehkä sieltä on tullut myös jotain vinkkiä tälle äijälle että menepäs Ouluun.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Todella mielenkiintoinen vahvistus, josta toivottavasti on pimeinä talvi-iltoina vielä paljon iloa meille. Vaikka toimistolla on tehty paljon...kyseenalaisia ratkaisuja, niin haluan uskoa, että ei tällaista kaveria tuoda ilman varmistusta siitä, mikä on päivän kunto terveyden osalta.
 

jsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Carolina Hurricanes
Tämä uutispommi sai kieltämättä kyllä haukkomaan henkeä. Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen hankintaan ja jospa maajoukkuetauon jälkeen nähdään uusi Kärpät! Eniten tässä pelkään vain sitä, että nyt kun pelinappuloita on Suikkaselle annettu niin pelisysteemi ei muutu mihinkään vaan sekava ja päämäärätön kohellus jatkuu ja yhtään ehjää 60 minuuttia ei saada pelattua.

Ihannehan olisi että Tlusty ja vaikkapa Ruohomaa löytävät yhteisen sävelen ja saadaan ukoille flow päälle ja lukitaan toinen tulosvastuussa oleva ketju.
Mutta vaikka hyökkäystehot on jäänyt joukkueella piippuun alkukaudella niin ehkä mielummin olisin tässä vaiheessa raaputtanut hyvän, varman ja kiekollisen pakkiarvan. Jätetty hieman kyhnyä siirtorajan paikkeille ja vahvisteltu joukkuetta silloin mikäli tarvetta olisi. Tulee vaan eittämättä mieleen viime kausi jolloin pakistoon ei tullut vahvistuksia ja Nutivaaran loukkaannuttua puolustus jäikin ohkaiseksi. Onko meillä pakeissa loukkaantumisvaraa tällä hetkellä?

Toki tuntemattomat ovat Junnon taskujen syvyydet, miten paljon sieltä vielä ylimääräistä löytyy...

edit: Teme91 pistikin Kalevan uutisen jossa varmistetaan pakin etsinnät. Huh.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos noilla nappuloilla ei joukkueen loukkaantumistilanteen parantuessa rupea homma toimimaan, niin Kai voi todeta olevansa paska valmentaja.

Sisääntulleita pelaajia ovat nyt Rynnäs, Heshka, Tlusty, Olausson, Ruohomaa, Albert, Hagman, Saarinen, Lehtonen, Kähkönen, Mikkola ja jokunen ynnä muu... Kun viime kauden rungosta jäi kuitenkin jäljelle Aittokallio, Hakanpää, Niemelä, Kukkonen, Pyörälä, Mäenalanen ja Sailio, on kyllä vaikea keksiä enää tekosyitä, jos voittosarake ei ala parantumaan nykyistä merkittävästi kovemmalla tahdilla. Paperilla nimilista on liigan kovin.
 
Kalevan jutussa puhuttiin pitkästä projektista joka viimein saatiin maaliin. Ei Junno sittenkään ihan turhaa hokenut kärsivällisyydestä. Ja nyt pakkihankintakin jopa Ahon lausumana seuraava tavoite.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Hagmanin ja Tlustyn mukaantulon jälkeen joukkue näyttää huomattavasti mielenkiintoisemmalta. Kun vielä Albert palaa kokoonpanoon, niin tässähän pitää lähteä hallille asti peliä katsomaan. Tuote alkaa olemaan kunnossa - ainakin paperilla.
 
Piristävää, että Ahokin lopetti sen diipadaapan ja antoi kerrankin rehellisen lausunnon pressiin. Hyvä Harri!

Karma on muuten erittäin ämmä ja Pyörälä loukkaantuu noissa eht-roskapeleissä. Siinä sitä taas ollaan.
 

JPL

Jäsen
Pakko myöntää, että nyt tuli yllättävän positiivinen uutinen. Onneksi toimistolla on herätty, että tämäntasoisia kavereita on joukkue oikeasti tarvinnut. Nyt vain sormet ja varpaat ristiin, että on pelikykyinen ja -kuntoinen.

Jos vielä Kähkönen ja Albert oikeasti kuntoutuvat tällä viikolla ja Mäenalanen sitten seuraavalla, niin rosteri alkaa pikkuhiljaa näyttämään ihan järkevältä. Se pakki vielä tarvitaan toki. Jos noilla nimillä ei joulutaukoon mennessä ole pelin tasossa näkyvissä selkeitä positiivisia merkkejä, niin sitten pitää tehdä erilaisia liikkuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös