Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 258 027
  • 6 355

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Liigassa on aika tasaista kuitenkin. Joukkuuet ovat lahjakkaasti pelanneet ristiin. Vaikka ollaan sijalla 12 niin silti yhden voiton päässä suorasta pudotuspelipaikasta (tai ainakin siis jaetuilla pisteillä sen kanssa...). Mitään ei olla vielä menetetty, mutta peli on välillä käsittämättömän heikkoa. Sparta-peli oli surkuhupaisaa ja Jukureitakin vastaan ykköserä oli melkoista ylämäkeä. Tuntuisi siis siltä, että rutiini puuttuu eikä pelaajat ihan aina ole samoilla raiteilla toistensa eikä valmennuksen kanssa. Kun lasaretti taas aikanaan tyhjenee niin toivottavasti myös pelitapa on joukkueelle löytynyt. Suikkasen etsikkoaika on nyt. Tai oikeastaan oli jo, mutta onneksi liiga on pysynyt tasaisena.
 

JPL

Jäsen
Onpa mielenkiintoinen näkemys. Olen nimittäin juuri päinvastaista mieltä kanssasi. Surkea esitys Vartiaiselta. Läpi illan hän hävisi toistuvasti kaksinkamppailuja. Hän vaikutti olevan koko ajan vaikeuksissa puolustusalueella oman miehensä kanssa. Kaksi erittäin vaarallista harhasyöttöä, jotka johtivat vastustajan maalipaikkaan. En miestä mitenkään erityisesti seurannut, mutta kyllä hän sieltä nimenomaan heikkoudellaan iski toistuvasti silmään. Sailio-Humaloja-Leskinen oli pari peliä aivan loistava yhdistelmä. Nyt Vartiaisen otettua Leskisen paikan, oli loistokkuus tipotiessään. Ensimmäinen peli Vartiaiselle loukkaantumisen jälkeen, joten se varmaan vaikutti osaltaan pelisuoritukseen. Olen nähnyt häneltä alukaudesta parempiakin otteita.
Nyt täytyy sanoa, että olemme samaa mieltä täydellisesti. Oli heikko ottelu Vartiaiselta. Mutta junnuja on turha suolata epätasaisuuden takia. Vartiainen tulee olemaan vuoden-parin sisällä todennäköisesti jo ihan liigatason pelaaja, mutta ei ihan vielä.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Nyt on kymmenen peliä pelattu ja kokonaisuutta saa lopulta arvioida.

Hankinnat on flopanneet juuri kuten pahimmissa peloissa ennusteltiin. Muutama uusi kaveri on onnistunut kohtuullisesti, mutta suurin osa ei pelaa ollenkaan riittävällä tasolla.

Niitä aivan pomminvarmoja kärkijätkiä ei ole hankittu vielä syksylläkään, vaikka on kärsivällisesti odoteltu ja niitä on kuulemma pilvin pimein tarjolla. Kakkos-kolmosvitjoihin sentään on saatu laajuutta.

Suikkasen kiekko ei ole viihdyttävää, eikä suoraviivaista. Tietyt palstaveljethän tiesivät, että vaikka tappioita tulee, niin sentään pelataan kunnon viihdyttävää äijälätkää. Ei ole pelattu. On pelattu arkaa ja sekavaa sähellystä, missä hävitään myös kaksinkamppailut eikä luistinkaan oikein liiku.

"Meille ei vittuilla". Niin kyllä vittuillaan, meille vittuilee ihan kaikki.

Eilisen pelin ensimmäinen erä oli heikointa kiekkoa, mitä olen koskaan Kärpiltä nähnyt. Haapakosken ajan suoritukset pyyhkivät tällä jäätä mennen tullen. Eikä tuo ollut ainoa niin paska erä tänä syksynä.

Jos jotain positiivista haetaan niin erikoistilannepelaaminen on hyvää ja ilman sitä oltaisiin oikeasti jumbona.
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
10 ottelua takana ligassa ja tulos on tämä:

Sarjasijoitus 12.

Kotiottelut: 6 peliä ja 12pistettä 2p/peli
Vierasottelut: 4 peliä ja 1pistettä

Puhtaan tuloksellisesti meillä on ollut kohtalaisen vaikeaa vieraissa, koti vauhti sinänsä on pudotuspelitasoa.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Ihan ymmärrettävää on Kärppien sukeltaminen vaikka eilen voitto tulikin. Kolme kärkipään hyökkääjää on pois: Albert, Saarinen ja Mäenalanen - tässähän olisi melkein valmis kakkosketju. Lisäksi Niklas ei ole vielä tehnyt debyyttiään. Ja kun huomioi vielä sen, että paletti on mennyt täysin uusiksi ja kokoonpanot ovat vaihdelleet illasta toiseen loukkaantumisten vuoksi, niin ei se mikään ihme ole, että peli on sen näköistä kuin se on. Eli kuraa.

Hagman tekee ilmeisesti huomenna ensiesiintymisen tällä kaudella Kärppäpaidassa ja Albert sekä Saarinen palannevat piakkoin takaisin. Silloin rosteri alkaa olemaan jo ihan eri tasolla kuin se nyt on. Saarinen ja Hagman tuovat luisteluvoimaa ja maalintekotaitoa. Noita elementtejä nyt puuttuu.

Ei se Suikkasen vika ole tämä kohtuullisen huono tuuri ja ei sekään ole Suikkasen vika, että pelaajarekrytointi ei ole mennyt ihan putkeen. Joulutauolla alkaa sarjataulukko olemaan jo suntaa-antava. Ei se tarvitse nyt kuin neljän ottelun voittoputken, niin Kärpät on kuuden sakissa. Joukkueet ovat sopivasti pelanneet ristiin. Mitään ei ole vielä menetetty. Kunhan se pakkivahvistus tulee, niin homma näyttää vieläkin paremmalta.

Hankinnoista on mielestäni flopiksi laskettava ainoastaan Mikkola. Kähkönen on ollut odotettua parempi ja Lehtonen näyttäisi alkavan parantamaan. Se kestää aikansa ennenkuin tämä muukalaislegioona on hitsautunut yhteen. Pääsisivät nyt ensin edes harjoittelemaan suurin piirtein parhaalla kokoonpanollaan. Typerintä, mitä nyt voisi tapahtua, olisi Suikkasen vaihtaminen toiseen valmentajaan. En haluaisi nähdä Aran comebackkia.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Juuri nyt on melko helppo ennustaa Kärppien tekevän orastavaa nousua kohti pleijaripaikkaan. Joukkueen sairastuvalta tulee kohta kaksikko Saarinen - Albert ja Nikke liittyy tänään remmiin. Siis tuohan on ihan 1-2 ketjun kamaa liigaan! Lisäksi vaikean alkukauden otteluohjelman jälkeen nyt on helpompi osuus edessä: Ilves, Tappara, Lukko, SaiPa ja KooKoo. Näistä peräti kolme on Kärppien takana huonosti kauden aloittaneena ja Ilveskin on tulossa kovaa alas pitkälti loukkaantumisten (Sandell) takia. Ilveksen voittamalla Kärpät pääsisi itseluottamusta uhkuen (heh) kahden pelin voittoputkessa ja vielä hyvin levänneenäkin Tapparan kimppuun kotona. Minulla on juuri nyt uskoa että kelkka kääntyy ja marraskuun taittuessa Kärpät on vähintään jo 7 parhaan joukossa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Moni varmaan huomasi, että eilinen peli oli Kärppien tämän kauden huonoin maalipaikkojen (tai sektorivetojen) valossa.

1. 1-8
2. 4-6
3. 4-8
yht. 9-22

Siinä missä tähän asti ollaan pelattu säällisesti, mutta hävitty sinänsä tiukkoja pelejä, niin eilen oli tuuria mukana ja saatiin myös hyvä maalivahtipeli Rynnäkseltä. Ehkä hävitty Sparta-peli painoi mielissä, toivottavasti ainakin, sillä tällaisilla luvuilla tulee nopeasti kylmä. Maalipaikkojen luominen oli eilen surkealla tasolla, eikä puolustustakaan voi hirveästi kehua, sillä niin paljon enemmän Jukurit pääsi huseeraamaan hyvillä paikoilla.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Hakametsä ja Ilves tunnetusti erittäin hankala vastus Kärpille. En odottaisi huomiselta yhtään pistettä.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Myöskään Tappara ei tällä hetkellä ole mitenkään lyömätön. Putosi SaiPaa vastaan CHL:stä eikä dominoinut heikon alkukauden pelannutta Lukkoa vastaan.
Tappara tipahti aika alkuvaiheessa viime vuonnakin CHL:stä ja voitti mestaruuden Suomen liigassa. Itse uskon vakaasti, että Tappara ei panosta CHL: ään vaan laittaa menestymisen liigassamme ykkösasiaksi. Kun Kärpät voitti mestaruuksia jokunen vuosi sitten ja aiemminkin, niin ei se peli runkosarjassa ole ollut aina kaunista.

Tappara on alkukierroksien aikana ollut se vakuuttavin joukkue. Kärpillä on pitkä matka Tapparan nykytasoon. Kärpät pystyy hyvänä päivänä haastamaan jopa HIFK:n, mutta Tappara on vaan liian teräksinen nykyKärpille. Ei voi mitään tällä hetkellä. Kevät kaiken muuttaa voi - silloin ne tosipelit alkavat.

Toivottavasti Kärpät on silloin mukana niissä peleissä.
 
H

Hidas_ja_kankea

"Meille ei vittuilla". Niin kyllä vittuillaan, meille vittuilee ihan kaikki.

Vittuilua ja piilokuittailua sataa ovista ja ikkunoista.

Isossa kuvassa olen ollut kanssasi samoilla linjoilla alkukesästä lähtien. Tässä nykyisessä tilanteessa täytyy vain tyytyä iskuetäisyydellä pysymiseen. Tilanne on sen verran vaikea, että enempää ei voi odottaa. Pitää toivoa sairastuvan tyhjentymistä ja menon näyttävän vuodenvaihteeseen mennessä paremmalta. Olisi mukava nähdä viimein Kärppien voitto-ottelu, jossa tulosta voisi pitää oikeutettuna, eilinen Jukuri-peli ei ollut sellainen.

Albert, Saarinen ja Mäenalanen ovat Kalevan mukaan kaikki viikkoja vielä poissa ja ennusteet ovat epävarmoja.

Eilisessä Jukuri-pelissä Lehtonen näytti paljon paremmalta toisessa erässä. Raketti ei ole hänkään, mutta kiekonsuojaus toimii isolla pelaajalla hyvin. Nyt oli havaittavissa oikeaa ajoitusta ja muun ketjun kanssa yhteensopivuutta. Kolmas erä meni Kärpiltä rimpuilemisen ja selviytymisen merkeissä koko joukkueelta.
 
Tappara tipahti aika alkuvaiheessa viime vuonnakin CHL:stä ja voitti mestaruuden Suomen liigassa. Itse uskon vakaasti, että Tappara ei panosta CHL: ään vaan laittaa menestymisen liigassamme ykkösasiaksi. Kun Kärpät voitti mestaruuksia jokunen vuosi sitten ja aiemminkin, niin ei se peli runkosarjassa ole ollut aina kaunista.

Tappara on alkukierroksien aikana ollut se vakuuttavin joukkue. Kärpillä on pitkä matka Tapparan nykytasoon. Kärpät pystyy hyvänä päivänä haastamaan jopa HIFK:n, mutta Tappara on vaan liian teräksinen nykyKärpille. Ei voi mitään tällä hetkellä. Kevät kaiken muuttaa voi - silloin ne tosipelit alkavat.

Toivottavasti Kärpät on silloin mukana niissä peleissä.
Prioriteetit on varmasti Liigassa, mutta itse en usko näihin tahallisiin/puolitahallisiin putoamisiin. Kukaan ei pakottanut Tapparaa lähtemään CHL:ään alun perinkään, joten miksi sinne mentiin jotta voidaan vaan pudota mahdollisimman aikaisessa vaiheessa pois?

Mutta samaa mieltä siitä että Tappara on tällä hetkellä se joukkue jota vastaan taso mitataan. En silti näe sitä voittamattomana koneena, etenkään jos Hagman pääsee heti hyvään vauhtiin ja loukkaantumissuma helpottaa.
 

jsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Carolina Hurricanes
Ihan ymmärrettävää on Kärppien sukeltaminen vaikka eilen voitto tulikin.
Hankinnoista on mielestäni flopiksi laskettava ainoastaan Mikkola. Kähkönen on ollut odotettua parempi ja Lehtonen näyttäisi alkavan parantamaan. Se kestää aikansa ennenkuin tämä muukalaislegioona on hitsautunut yhteen.

Suurin piirtein samaa mieltä, mutta en edes tiedä mitä Kähkösestä pitäisi ajatella. Oletan, että hänkään ei ihan pienintä palkkaa ansaitse tällä hetkellä niin esitykset siihen nähden ovat kyllä riittämättömiä omasta mielestä. Esimerkiksi eilen huomasin tilanteen jossa Kärppien viisikkohyökkäys ei meinannut lähteä sujumaan joten jouduttiin peruuttelemaan ja ottamaan uusi volttilähtö. Mitä teki Kähkönen taustalla kuvaruudun yläreunassa? Seisoi paikallaan vastustajan siniviivalla katselemassa ja odottamassa vissiin passia. Paikallaan. Ei tuota tarvitse syvemmin argumentoida, etäisyydet kasvaa jne ja näin syöttölinjat ovat sulaa mahdottomuutta.

Tasaisen puurtajan leimahan hänellä on, varmaa ja väritöntä pelaamista taustalla puolustus mielessä mutta mielummin näkisin sisäänajettavan raikkaalla jalalla olevia nuoria kuten Koblizekiä. Tämän hetken rosterista niin moni pelaaja pelaa todella ailahtelevasti, hyvänä esimerkkinä Niemelä jonka peli on joskus hyvää ja ennakkoluulotonta suorittamista kiekolla, mutta toisena iltana hän on illan huonoimpia puolustajia (Mikkola yksin paalupaikalla tässä).
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joko Hagman on nähty hallilla?
Kai haastattelua luulis pukkaavan tänään pihalle..
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yksi hyvä erä Mikko Lehtoselta ja kaikki on anteeksiannettua?

Kyllä on hirveän näköistä tuo Kärppien peli. Pisteitä ollaan saatu vain ja ainoastaan hyvin pelanneiden maalivahtien sekä meidän puolella olleiden tolppien ansiosta. Yhteispelistä tietoakaan, puhumattakaan mistään, mitä voisi pelitavaksi kutsua. On tuskaista katsoa, kun viisikosta yksi pelaa trappia, toinen painaa suoraviivaisesti kohti hyökkäyspäätyä ja kolme muuta pyörii kuin puolukka pillussa tietämättä mistään mitään. Kyllähän Suikkasen nyt pitäisi päättää, että millä mennään. Back to the basics.
Tässä nykyisessä tilanteessa täytyy vain tyytyä iskuetäisyydellä pysymiseen. Tilanne on sen verran vaikea, että enempää ei voi odottaa. Pitää toivoa sairastuvan tyhjentymistä ja menon näyttävän vuodenvaihteeseen mennessä paremmalta. Olisi mukava nähdä viimein Kärppien voitto-ottelu, jossa tulosta voisi pitää oikeutettuna, eilinen Jukuri-peli ei ollut sellainen.
Tämä on aika hyvin kiteytetty. Ei auta kuin odotella, että harjoittelu alkaa tuottamaan tulosta. Sairastupa tyhjenee joskus tulevaisuudessa, mutta nyt kaukalossa olevien pelaajien pitäisi pystyä nostamaan tasoaan ja Suikkasen pitäisi heille sellaiset kuviot keksiä, ettei joka matsi olisi "eloonjäämistaistelua".
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Suurin piirtein samaa mieltä, mutta en edes tiedä mitä Kähkösestä pitäisi ajatella. Oletan, että hänkään ei ihan pienintä palkkaa ansaitse tällä hetkellä niin esitykset siihen nähden ovat kyllä riittämättömiä omasta mielestä. Esimerkiksi eilen huomasin tilanteen jossa Kärppien viisikkohyökkäys ei meinannut lähteä sujumaan joten jouduttiin peruuttelemaan ja ottamaan uusi volttilähtö. Mitä teki Kähkönen taustalla kuvaruudun yläreunassa? Seisoi paikallaan vastustajan siniviivalla katselemassa ja odottamassa vissiin passia. Paikallaan. Ei tuota tarvitse syvemmin argumentoida, etäisyydet kasvaa jne ja näin syöttölinjat ovat sulaa mahdottomuutta.

Tasaisen puurtajan leimahan hänellä on, varmaa ja väritöntä pelaamista taustalla puolustus mielessä mutta mielummin näkisin sisäänajettavan raikkaalla jalalla olevia nuoria kuten Koblizekiä. Tämän hetken rosterista niin moni pelaaja pelaa todella ailahtelevasti, hyvänä esimerkkinä Niemelä jonka peli on joskus hyvää ja ennakkoluulotonta suorittamista kiekolla, mutta toisena iltana hän on illan huonoimpia puolustajia (Mikkola yksin paalupaikalla tässä).
Takuulla Kähkönen ei ole kallis mies. Pidätkö Ahoa tyhmänä? Viime kausi hänellä meni ihan reisille ja olikin SHL:n toiseksi huonoin pelaaja. En usko, että on kallis mies Kärpille. Sama pätee Lehtoseen - ei hänkään voi olla kallis mies. Huonoja kausia takana hänelläkin. Mikkolasta epäilen taas, että hän on kallis mies. Tästä tuleekin mieleeni se, että oikeastaan on parempi, että valmentajana olisi joku ei oululainen, koska oululainen valmentaja mahdollistaa esimerkiksi peluutuksessa hyväveliverkoston.

Nyt mennään Suikkasella ja onhan se piristävää nähdä vaihteeksi niin ei sliipattu mies käytökseltään Kärppien valmentajana.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...
Nyt mennään Suikkasella ja onhan se piristävää nähdä vaihteeksi niin ei sliipattu mies käytökseltään Kärppien valmentajana.
Sliipattu tai jätkä, valmennustaidot ratkaisevat eikä Suikkanen ole kyllä vakuuttanut alkuunkaan minua. Puheet olivat suuret ennen kautta, mm. "vittuilunestokiekko", jne, mutta saa hakea munattomampaa Kärppä-esitystä kuin tämän viikkoiset pelit.
On totta, että tällä hetkellä tuolla rosterilla pitää vain yrittää selvitä, mutta kun ei näy pilkahdustakaan jostain järkevästä "pelikirjasta" ja asenteesta kentällä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pisteitä ollaan saatu vain ja ainoastaan hyvin pelanneiden maalivahtien sekä meidän puolella olleiden tolppien ansiosta.

Kun tarkastellaan kaikkia kymmentä tähän asti pelattua liiga-peliä, niin tämähän ei pidä paikkaansa kuin eilisen Jukurit-pelin osalta. Itse asiassa tilanne on ollut päinvastoin, alkukaudesta ollaan ennemminkin hävitty pelejä maalivahtipelin (ja tehottoman viimeistelyn) vuoksi, vaikka peli itsessään olisi ollut ihan tasainen. Jos Kärppien peli on ollut surkeaa, niin sitten se ei ole ollut sen kummempaa vastustajankaan leirissä, sillä Kärpät on ollut pääosin hyvin peleissä mukana, ei siis maalien määrässä mitattuna, vaan pelillisesti. Se on totta, että eilinen oli täydellinen kyykkäys ja tuollaisiin ei yksinkertaisesti ole varaa, kun muutenkin mm. maalinteko on sellaista tervanjuontia. Eilen epäonnistuttiin kaikessa muussa paitsi maalivahtipelissä.
 
Viimeksi muokattu:

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
...alkukaudesta ollaan ennemminkin hävitty pelejä maalivahtipelin...
Aika lailla fifty-sixty tämäkin tilanne. Positiivista on, että maalivahtipeli on mennyt eteenpäin, mutta negatiivista on se, että viisikkopeli on mennyt huonompaan suuntaan.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Taas on jäbillä unohtunut posikommenteista se lopun "mutta pahaltahan tämä näyttää."
Oli niin allekirjoituskamaa, että varastin sen.

Minä en ole vielä menettänyt uskoani kokonaan tämän kauden osalta. Jännä seurata, mitä tässä vielä tapahtuu. Aikaisempina vuosina on aina joku kani löytynyt Ahon&Junnon taskuista.
 

Paksuerkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei jaksa tätä nillitystä sen kummemmin mutta en jaksanut itsekkään katsoa kuin sivusilmällä osan jukurit ottelusta, syy - tuote ei kiinnosta koska perusasiat eivät parane. Pyrin silti näkemään hyviä asioita. Huonoa on ne jatkuvat huonot syötöt sekä laukaukset. Oman alueen kiekonmenetys perustuu aina pakin huonoon syöttöön tai siihen että kaveri ei ole syötettävänä. Ei jaksa katsoa sitä kun huonon syötön jälkeen on 5min kiire ja hätä. En syytä vieläkään kaikesta suikkasta koska hyviäkin juttuja on. Harmi että niitä hyviä juttuja oli arankin aikana. 1. Miehistö jäälle ja sitten vasta katotaan
 

JPL

Jäsen
Kärpät loi alkukaudesta näennäisesti enemmän maalintekopaikkoja kuin vastustaja. Välillä jopa ihan oikeastikkin. Mutta ne eivät realisoituneet maaleina. Ei ainakaan useampina maaleina kuin mitä vastustaja teki. Valmennus teki näiden hävityiden pelien jälkeen ihan päivänselvän muutoksen pelaamisessa (toki loukkaantumiset on ollut osaltaan tähän vaikuttamassa) ja ryhdyttiin pelaamaan "5 pelaajaa kiekon alla" peliä. Ei höntyillä hyökkäyspäässä ja puolustajatkaan ei saa nousta hyökkäyspäähän kuin täysin satavarmoissa tilanteissa (tai jos ollaan tappiolla). Samoin nopeat käännöt epävarmoissa tilanteissa karsittiin pois ja viime aikoina on siirrytty lähes pelkästään hitaisiin lähtöihin ja kurvataan vielä takaisin, jos kiekollinen huomaa, että joku yrittää varastaa hyökkäyksestä, eikä päästä nousemaan. Tähän kun lisää sen, että jokaisessa ottelussa tulee alokasmaisia virheitä sekä puolustukselle, että hyökkääjille, niin vastustaja saa nyt enemmän maalipaikkoja kuin alkukauden otteluissa. Nyt kuitenkin voidaan jokaisessa ottelussa taistella pisteistä paremmin kuin alkukaudella. Tämä sillä edellytyksellä, että maalivahtipeli onnistuu ja saadaan joku ylivoima aikaiseksi, mistä edes pari maalia aikaiseksi.

Saa nyt nähdä miten tilanne muuttuu, kun rosteri tervehtyy edes hieman. Mutta onhan tuossa tekemistä edelleen ihan hemmetin paljon, enkä usko että peli alkaa toimimaan, ennen kuin merkkejä siitä on ilmassa. Ei pelkällä toiveella peli parane ollenkaan.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Joukkue on hidas verrattuna aikaisempiin Kärppälaumiin. Tämä tarkoittaa sitä, että Suikkasella ei ole sellaista materiaalia, joka pystyisi pelaamaan sitä 'muna pystyssä kiekkoa'. Käytettävissä oleva pelaajamateriaali määrittelee pelitavan - ei valmentajan pelikirja vai mikä se nyt onkaan. Ensi alkuun Suikkanen yritti peluuttaa haluamaansa kiekkoa - ei onnistunut. Joku aiemmin totesi, että Suikkasen olisi pitänyt päästä valmentamaan Kärppiä Marjamäen aikana, niin silloin olisi ollut hauskempaa ja nyt taas olisi Marjamäen kiekon aika, kun on pakko pelata kilpikonnaa.

JPL on nyt turhan negatiivinen. Minä taas uskon, että peli alkaa kulkemaan ennen vuoden vaihdetta. Kun rosteri tervehtyy riittävästi, niin Suikkanen voisi taas alkaa peluuttamaan Kärppiä hyökkäysvoittoisemmin. Nyt junnuilla kyllästetyn Kärppälauman on vaan pakko pelata puolustusvoittoisemmin ja eihän sitä ole mukava katsoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös