Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 257 922
  • 6 355

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Muistelen, että viikko sitten sanottiin olevan Netikin loukkaantuneena. Mutta onhan Kärpät tainnut ennenkin olla Netikin kintereillä?
Okei, no voi ollakin kyllä. Ja joo Netik oli sellainen "kestohuhu" joskus vajaat kymmenen vuotta sitten, tuli aina parina kesänä esille mutta en sitten tiedä onko kyseessä mikään oikea huhu ikinä ollutkaan. Ei vissiin edes Laanilan Nesteellä kaveria nähty koskaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pakko kyllä jälleen nostaa esille tämä herra nimeltä Mikael Ruohomaa. Meneillään olevassa CHL-pelissä kolme kertaa huomasin kaverin jotenkin erottuvan, kahdesti oli turvallaan jäässä ja kolmannen kerran menetti kiekon hyökkäysalueelle kun pysähtyi laidan vierelle ja sitten olikin kusessa. Kai tältäkin kaverilta voi vähitellen alkaa jotain vaatimaankin, eikä kaikkea pistää ketjukavereiden huonouden piikkiin?
 

Puliukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan sama kuka tulee, mutta ihmetekoja täytyy tapahtua, että tuosta sekoilusta vielä sais jotain ns. peliä aikaiseksi. Aivan kuutamolla lähes kaikki pelaajat, että mitä pitäis edes kentällä tehdä vai oonko nyt itse jotenki seonnut kun en ymmärrä alkuunkaan mitä tää Suikkaspeli ny pitää sisällään. Hävettää hävitä tällai.
 

Heads77

Jäsen
Suosikkijoukkue
zen
Eiköhän me sieltä joku Arskan tyylinen johtaja snägätä, ei syytä huoleen.
 

JPL

Jäsen
Pakko sanoa, että erikoinen ajoitus kun ei saatu hoidettua hommaa sen verran aikaisemmin, että olisi saatu mukaan Sparta-peliin.
Olisi pitänyt pelata jo 1. Ottelussa, jotta olisi tänään saanut pelata.
 

JPL

Jäsen
H

Hidas_ja_kankea

Pahalta näytti Aittokallion poistuminen hallita nähtynä. Oli selkeästi paras pelaaja tälle illalle. Muita onnistujia saa sitten hakemalla hakea,

Spedeltä huonoin ottelu, jonka olen häneltä nähnyt.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakko sanoa, että erikoinen ajoitus kun ei saatu hoidettua hommaa sen verran aikaisemmin, että olisi saatu mukaan Sparta-peliin.
Pelaaja olisi pitänyt rekisteröidä kokoonpanoon 72 tuntia ennen ottelua. Jospa sopimusosapuolet vielä tinkasivat siinä vaiheessa?

Lähtökohtaisesti peruspositiivinen mieli tästä hankinnasta. Pikku-Hakki on kuitenkin ihan eri kaliberin pelaaja kuin nämä muut laiturihankinnat. Toivottavasti on kunnossa ja tuo selkeyttä tähän helvetinmoiseen kaaokseen, mikä Kärppien pelissä tällä hetkellä on vallalla.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
No sama se.. Itse kyllä peukutan!
Ammattimiehet on ammattimiehiä ja tähän saumaan tarvitaan kokenutta ratkaisijaa joka nostaa myös joukkueen itseluottamusta.. Kuitenkin lähes 20 maalia toissakaudella KHL:ssä..
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pyörälä-Olausson-Saarinen
Hagman-Albert-Lehtonen
Kähkönen-Ruohomaa-Leskinen
Sailio-Humaloja-Kalapudas

Toki voitais kokeilla myös kaksikkoa Ruohomaa-Hagman yhdessä josko siitä Ruohomaastakin saisi jotain irti.
 

jsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Carolina Hurricanes
Oletan että Hagmania sovitellaan ykkösketjuun niin jospa nyt saataisiin sentään yhden ketjun koostumus lukkoon, jotta kokoonpanoja ei tarvitsisi niin paljoa muutella joka helvetin peliin. Lehtonen pääsee ainakin pienempään rooliin, jospa paineet siten vähenevät ja maalihanatkin aukeaisi. Vaikka laukaisuhanakkuus voidaan nähdä positiivisena asiana niin jotain ajatusta niihin vetoihin pitää sentään saada tällä tasolla, herrajumala miten turhaa hosumista tänään.

Mikkolakin palasi tutulle tasolleen, tosin olihan tämänpäiväinen peli koko joukkueelta melkoinen alisuoritus. Poislukien toki Aittokallio, joka oli aivan mieletön. Toivottavasti mies on kunnossa, vielä tästä molarin pahempi loukkaantuminen puuttuisi.
 

JPL

Jäsen
Ei sellaista sääntöä ole olemassakaan, joku vain spekuloi sellaisella täällä ja tuo jäi elämään.
Voi olla. Minä muistelin kyllä, että tästä oli vuosi sitten puhetta jonkin pelaajan kohdalla, jolloin tämä realisoituikin. Toki saattoi olla, että silloinkin olisi ollut kyse tuosta 3vrk. Säännöstä. En vain saa nyt millään päähäni, että kuka pelaaja se olisi ollut.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikö tuolle Albertille voisi jo näyttää ovea? Mitä tuollaisella vemppaajalla tekee? Olkoon pelimies tai ei mutta ei se ainakaan sairastuvalta auta Kärppiä.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
CHL saadaan nyt unohtaa ja keskittyä kotoiseen liigaan. Nyt olisikin otollinen hetki aloittaa nousu kohti pleijairipaikkaa, sillä otteluohjelma on melko otollinen:

-Torstaina Hagmanin debyytissä Jukurit nurin.
- Lauantaina Sandellin menettänyt Ilves kumoon, ei luulisi olevan mahdottomuus
-2 ottelun voittoputkeen intoutunut Kärpät haastaa kotonaan Tapparan, tämän pelin voittamalla kaikki on mahdollista, sillä lauantaina on sitten Kärppiäkin surkeamman alkukauden pelannut Lukko.

Noh, kunhan haaveilin..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös