Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 257 992
  • 6 355
Jaa-a on kyllä semmonen pohjanoteeraus menossa Tampereella, että tuosta ei voi kun parantaa. Posi posi puolella on, että löin pitkävetoon Tappara -3 40e, kertoimella 8.8 (40min 4-1). En muista milloin viimeksi on Kärppien joukkueen puolesta kokenut myötähäpeää. Jos sattuu osumaan kohdalle tuo veto niin saatan ottaa viikonloppuna tuikun murheeseen..
Kaunista! Paska kerroin, mutta kaunista!
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Kauden huonoin peli, ehdottomasti. Ensimmäisessä erässä katselivat kun tappara pelasi, toiseen erään vähän virkosivat, mutta tällä hetkellä eivät osuisi edes jalkapallomaaliin. Mikähän tässäkin maalivahtipelissä mättää, piti olla kuitenkin yksi vahvimpia kaksikoita, mutta nyt tuntuu menevän helppoja vähän joka pelissä. Kyllähän tuonne poikasten sekaan pitäisi saada muuan aikamieskin hommattua. Kepua on ikävä, siinä oli teräsmies vailla vertaa, oli poissa tuskin koskaan jos silloinkaan.
 

Elmox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kylläpä oli karmeaa katseltavaa. Varsinainen huutolaissakki.
Auttaako tähän pelkästään Kukkonen, Olausson ja Albert ?
Jos hetkittäin näennäistä yritystä olikin niin onhan tuo peli sekaisin kun seinäkello.
Jos päävalmentaja ennen peliä tuumailee, että tiedämme missä mennään
ja olemme valmiita keväällä. Tiedämmekö ? Kunhan päästäis edes sinne kevääseen muiden mukana...
Voi taivahan talikynttilät.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Montakohan maalia Kärpät on tehnyt suorista hyökkäyksistä? Minun muistin mukaan nolla. Sen sijaan omissa soi vähän väliä vastustajan vastahyökkäyksistä. Tuolla herhiläismäisellä karvauksella ollaan saatu ajoittain vastustajat vaikeuksiin ja omissa pyörimään, mutta tarpeeksi se ei tuota maalipaikkoja. Silti Kärppien kaikki maalit ovat tulleet joko riistoista hyökkäysalueella tai ylivoimalla. Tuo kova karvaus kuitenkin syö energiaa paljon ja vaikka sillä välillä maaleja saataisiinkin, niin liikaa tulee silti sen seurauksena vastahyökkäyksiä omiin. Lisäksi tämä pakisto koomailee aivan liikaa vastustajan sinisellä tähän pelityyliin plus koomailut hyökkäyksen avauksissa. Paljon on valmennuksella mietittävää.

Pakkeja/pakki tarvitaan, laitureita/laituri kaivataan ainakin. Ehkä myös sentteri jos Olausson ja Albert meinaavat olla joka toinen peli sivussa. Tällä joukkueella ja valmennuksella ei keväällä pelata mistään muusta, kuin playoffseihin pääsystä.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Loukkaantumiset kuuluu lätkään. Kärpillä on vain tuo rosteri melkoisen ohut niin kahden sentterin ja ykköspakin poissaolo näkyy aika pahasti. Oli tuo kyllä surkea lähtökin Kärpilä Tappara peliin. Toisessa erässä näytti ajoittan hyvältä ja joku maalintekijä olisi voinut maaleja räpätä. En odottanut Tappara pelistä oikein mitään ja sitä se antoikin. Loppuviikon aikana pitää pisteitä raapia.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En tiedä, että onko tämä päivä mitenkään seuraamisen arvoinen Kärppien suhteen, joten tästä tuskin voi vetää mitään johtopäätöksiä. Kuitenkin omaan silmään pisti itse pelissä, että Kärpät puskee aika nätisti suoraan trappiin, josta Tappara sai jatkuvasti käännettyä ylivoimahyökkäyksiä. Tappara ei tosin näistä tainnut iskeä kertaakaan, ainoastaan omasta päästä lähteneellä 2-1 hyökkäyksellä.

Suikkanen sanoi joskus vihaavansa viivelähtöjä ja näyttää myös vihaavan vastustajan viivelähtöjä, koska Kärppien äijä ajaa heti maalin taakse ja pakottaa pakin sieltä pois. Tämä on sinänsä ihan hyvä, mutta se taas mahdollistaa hyvälle pakille helpon nousun maalin eteen ja siitä avaussyöttö tai kuljetus, joka taas avaa paikkoja toiseen päähän.

Kärpät otti pari viivelähtöä, mutta vrt. Marjamäkeen ero on aika suuri. Pari kertaa jäi silmiin sellainen, että Kärpät puskee huonolla ajoituksella keskialueelle ja menettää kiekon ja sitten ollaan taas hetki ihmeissään. Hyökkäysten rakentelu (varmaan vaillinaisesta rosterista johtuen) tuntuu ylitsepääsemättömältä. Luulin, että Suikkanen olisi yksinkertaisemman pelin ystävä, mutta kyllä Kärpät ainakin tänään noilla nopeilla lähdöillään ainoastaan puski, muuta se ei saanut aikaiseksi.
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
"Mihin katosi Lasse Kukkonen? Jäi viime hetkillä sivuun tiistain ottelusta"

Mielenkiintoista kyllä. Kukkonen ei siis ollut loukkaantunut tai edes flunssan kourissa, vaan henkilökohtaisista syistä pois. Hetihän tässä tuli pahin skenaario mieleen, että Kukkosella olisi mennyt Suikkasen kanssa sukset ristiin tai jotain vastaavaa... Suikkanen myös sanoo että hankintalistalla on vaikka ketä mutta taitaa olla huono viehe kun ketään ei tartu syöttiin. Olisi kiva tietää että keiden pelaajien perässä ollaan oltu.

Linkki vie iltalehden uutiseen.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Kai tässä ainoa mahdollinen johtopäätös on se, että Olaussonin lapsi oli syntymässä ja Kukkonen meni kätilöksi.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Suikkanen päästelee nyt näissä haastatteluissaan tätä mantraa: "- Yritämme tietysti koko ajan vahvistaa joukkuetta, mutta turha odottaa, että sieltä joku Jeesus tulee. Ei se niin mene, että tänne hankitaan joku Möttönen, joka tekee jotain ihan mullistavaa."

Hän siis sanoo, että hyviä pelaajia ei ole enää tarjolla? Kuka olisi ikinä arvannut.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Itse tulkitsin tuon viestiksi pelaajille, että heidän tulee nostaa omaa tasoaan eikä odottaa messiasta, joka asian korjaa.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
"Mihin katosi Lasse Kukkonen? Jäi viime hetkillä sivuun tiistain ottelusta"

Mielenkiintoista kyllä. Kukkonen ei siis ollut loukkaantunut tai edes flunssan kourissa, vaan henkilökohtaisista syistä pois. Hetihän tässä tuli pahin skenaario mieleen, että Kukkosella olisi mennyt Suikkasen kanssa sukset ristiin tai jotain vastaavaa... Suikkanen myös sanoo että hankintalistalla on vaikka ketä mutta taitaa olla huono viehe kun ketään ei tartu syöttiin. Olisi kiva tietää että keiden pelaajien perässä ollaan oltu.

Linkki vie iltalehden uutiseen.

Voin kertoa 100-prosenttisen varmana tietona Turun puolesta, että Kukkosen perhepiirissä sattui yllättäen maanantaina läheisen poismeno. Siksi Kukkonen oli mitä luultavimmin pois.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Torstaina olisi mahdollisuus mennä ensimmäistä kertaa tälle kautta paikan päälle seuraamaan ottelua, mutta saas nähdä. Olausson ja Kukkonen kun olisivat taas mukana niin olisi kummasti mukavempi hallille ajaa. Näin etäfanina ei viittis täyttä paskaa lähtä kahtoon.
 

JPL

Jäsen
Läheisen kuolemasta voi puhua, mutta hyvän maun ulkopuolelle menee kertoa kuka on kuollut, kun se ei meille kenellekkään kuulu.

Juuri näin. Kuolinilmoitukset on sitä varten, että suku ilmoittaa läheisen menehtymisestä. Ei kait se mikään salaisuus ole, mutta aikaa saisi mennä hieman enemmän kuin päivä tapahtumasta.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän Kärpät otti ison riskin kun lähti noin kapealla ja vailla kärkiosaamista (puolustuksen ja laitureiden suhteen) olevalla kokoonpanolla kauteen. Varsinkin puolustuksen suhteen tilanne hirvittää tällähetkellä koska Mikkola, Bryhnisveen, Niemelä ja Mäkelä ovat kaikki kavereita jotka kuuluisivat korkeintaan kolmospariin tai poppariosastolle ja sitten tarvittaessa paikkaisivat loukkaantumisia mutta tällähetkellä kaikki nämä kaverit ovat pelaavassa kokoonpanossa, ei todellakaan hyvä. Aika vähän näiltä kavereilta peliä edistäviä suorituksia näkee vaan pelaaminen on enemmän tai vähemmän selviytymistä kokoajan.
Laituriosasto on myöskin sekä kärkiosaamisen että laajuuden osalta heikoissa kantimissa. Pyörälää lukuunottamatta siellä ei ole ketään varmasti pisteitä tekevää kaveria mukana.Todella paha moka Aholta tämä. Herrat nimeltä Kestilä, Anttila,Kiuru ja kumppanit eivät kuulu menestyvän joukkueen neloskenttään joten kyllä sinnekin pitäisi santapaperiosastoa hankkia, mielellään kaveri joka pystyisi hyvään fyysiseen peliin. Tämä joukkue on erittäin pehmeä ja antifyysinen kokonaisuus joten sitäkin osastoa soisi vahvistavan mutta taitaa olla turha toivo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös