Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 257 952
  • 6 355

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Voihan helvetti. Aivan liian pitkä työpäivä takana ja piti vielä keretä katsomaan kun kaikista pelaajista juuri Aaltonen ratkaisee matsin IFK:lle. Pakko sanoa että melkein tunteisiin meni katsella punaisessa paidassa iloisesti virnuilevaa Aaltosta. Seuraavaksi se varmaan länkyttää haastattelussa jotain stadin slangia. Helvetin jätkä minkä teki.

Vaikka tekisi mieli purkaa pahaa mieltä enemmänkin, niin olihan tuossa Kärppien pelissä paljon hyvääkin ainakin sen osalta mitä hieman yli erän lopusta kerkesin näkemään. Itse asiassa peliähän vietiin aika selvästi, eikä tällä kertaa vain näennäisesti sillä kyllä siellä oli tukku erittäin hyviä maalipaikkoja. Vielä puuttuu itseluottamus tai oikeastaan sellainen tapa tehdä maaleja. Yritykset tuppaavat jäämään kovin väkinäisiksi. Pakko kai se on uskoa, että se siitä vielä lähtee.

Odotin hieman lohdutusta kun odottelin herkullista kohtaamista Sagan ja takuulla metrin mittainen kyrpä otsassa tiuskivan Suikkasen kohtaamista lehdistötilaisuudessa, mutta jäi sekin kuulematta kun ei City näemmä enää noita tunnelmia välitä.

Seuraavaksi sitten Ruotsi World Cupissa...ai saatana kun tästä vielä riemu repeää illan päätteeksi.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ekan maalin jälkeen totesin, että sama lopettaa katsominen tältä iltaa. Lähdin lenkille.

Ei voi olla nuin vieraskorea mitä siinä ekassa maalissa oltiin. Vähän kun olis antanut aaltosenhomolle kipeää niin ei olis tarvinnu tänään hävitä. Muutenkin jotenkin pehmeää aina nämä kauden alun pelit.

No eipä sillä, hyvä, että maalit meni Aaltoselle, eipä mulla mitään sitä vastaan ole, että se tekis vihdoin sen 60+ pistettä Liigassa.

Ps. Ollaan muutes sarjajumboja. Vittuko tämän pitää aina alkaa näin.
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Kärpät vei koko peliä, mutta juhis teki maalit. Siinäpä se kiteytettynä. Pelihän on aivan kohtuullisella tolalla olosuhteisiin nähden, pitäisi saada nyt hyökkäyspäähän onnistumisia ettei turhaan puristeta. Lauantaina taitaa ola seuraava matsi, jospa tässä viikolla peli taas kehittyisi eteenpäin.
 
Itse jäin kotiin, kun Lippupalvelu.fi kertoi hallin pitkien sivujen olleen lähes loppuunmyytyjä. Tarvisi kaksi vierekkäistä paikkaa, jotta hallille lähtisin. Lisäksi hallin fasiliteetit ja palvelut ovat niin vanhanaikaiset, että tunnelmaa en lähde haistelemaan pääty-/nurkkakatsomoista. Katsoin sitten kotona.
Tämä saattaa selittää monen muunkin poisjäännin.

Odotin hieman lohdutusta kun odottelin herkullista kohtaamista Sagan ja takuulla metrin mittainen kyrpä otsassa tiuskivan Suikkasen kohtaamista lehdistötilaisuudessa, mutta jäi sekin kuulematta kun ei City näemmä enää noita tunnelmia välitä.

Ei Suikkanen ollut lainkaan pahalla päällä ottelun jälkeen. Harmistunut, mutta itsehillintä piti kyllä. Totesi että maalintekopeli eikä sitä vielä kunnolla hallita.
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
Laitetaan tuolta otteluketjusta omia mietelmiä:

Todella paljon parempi mieli tästä jäi kun TPS tai HPK matseista. Peli oli mennyt paljon parempaan suuntaan, sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Eli pelitapaa kohtaan ajatukset vähän kirkastuivat, mutta... Pikkuhiljaa alkaa mennä usko tuohon laituriosastoon. Pakisto pelasi Mikkolaa ja ehkä Bryhnisveeniä lukuunottamatta hyvin, ja sentterit olivat taas tosi hyviä. Ykkönen on etenkin Pyörälän ja Olaussonin osalta meidän kärkiase tässä vaiheessa kautta, Saarinenkin yrittää hyvin mutta ei oikein saa mitään aikaan. Mutta suoraan sanottuna ottaa päähän, että Ruohomaalle ja Albertille ei saada työkaluja joilla operoida. Leskinen pelasi tänään hyvin, mutta Lehtonen, Kähkönen ja Sailio(sekä viime pelissä Kestilä) ovat aivan liian huonoja ratkaisukenttiin. Näiltä kavereilta ei löydy käsiä, ei laadukasta vetoa, ei itseluottamusta, ei mitään. Saa nähdä mitä tästä tulee jos ei uusia hankintoja tehdä ja nämä kaverit pelaavat kauankin Kärppien ratkaisuosastolla.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Hyvä tietenkin jos eteenpäin on menty. Treenipelit mukaanlukien siinä taitaa olla puolen tusinaa peräkkäistä tappiota Liigajoukkueita vastaan. Kyllä Kaitsun aikakauden aloituksen voinee luokitella sarjaan katastrofaalinen. Milloinhan viimeksi on Kärpät pystyneet vastaavaan suoritukseen?
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Harmi että Kärpistä lähti sellaiset laiturit kuin Pulju, Aho ja Junttila jotka olisi ollut kuin nyrkki silmään tähän Suikkasen pelityyliin. Tilalle tuli Lehtosia ja Kähkösiä, jotka eivät ole optimaalisia tähän pelityyliin. Pitäisi olla haastamiseen kykeneväisiä laitureita, jotka lähtevät kuin tykinsuusta suunnanmuutokseen. Näiden nykyisten ratkaisu on luistelu maalia kohti ja veto maalivahdin syliin. Mielestäni tänään oli paljon sellaisia tilanteita, että laitaan pelattiin kiekko ja päästiin hyvällä vauhdilla vähintäänkin tasavoimaisena hyökkäämään ellei jopa ylivoimaisena. Laitureiden ratkaisut olivat kyllä sitä itseään.

Kyllä tuo hyvin luistelevaa ja ratkaisuhakuista laituria huutaa ellei jopa kahta. Lisäksi kiekollista pakkia. Mallia toissakauden Lada.

Mutta kyllä tuo peli pisteitä tulee vielä tuottamaan. Kyllähän nämä pelit ovat ratkaisseet virheet, heikko maalivahtipeli ja huono viimeistely. Eli pelaajalähtöisiä asioita. Minusta peli oli tänään 40-50 min mallikkaan näköistä. Kyllä tämä peli olisi vaan pitänyt voittaa tällä hallinnalla ja maalipaikoilla. 10 matsia aikaa. Jos sitten on 0 voittoa, niin on varmaan aika pitää kriisipalaveri.
 

Paksuerkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onkohan muuten Suikkasen Marli-kauluspaita Tepsin peruja? Oon aika varma että se sponsoroi TPS:ää muttei kyllä Kärppiä.

Pisti jo ekassa pelissä sama silmään, joko kaitsu on niin kettu että ei ole raskinut hyvää paitaa hävittää tai sitten henkilökohtainen sponsori, voisikohan olla?

Peli oli hyvää mutta kiitosta ei tullut vaan oma koira puri. Mikkola oli taas heikko. Kolme tappiota takana mutta positiivinen fiilis koska hifkin piti olla ylivoimainen mutta eipä ollut. Kärpät hallitsi mutta hifk pelasi jääkiekkoa joka on maalinteko peli. Kuinkahan aaltonen sopisi kaitsun kiekkoon...
 
Pisti jo ekassa pelissä sama silmään, jono kaitsu on niin kettu että ei ole raskinut hyvää paitaa hävittää tai sitten henkilökohtainen sponsori, voisikohan olla?
Tähän saakka sponssit kauluksissa olleet samoja kuin hallissa, paidoissa ja jäässä. Marjamäellä taisi olla Wisetime ja SET Group kauluksissa, molemmilla mainoksia myös muualla. Mut voihan toki olla että Marli sponssaa vain Suikkasta tällä kaudella.
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katselin tuossa pikaisesti, että Kärpille on nyt tehty seitsemän maalia tasakentällisin ja Mikkola on ollut jäällä niistä viidessä.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katselin tuossa pikaisesti, että Kärpille on nyt tehty seitsemän maalia tasakentällisin ja Mikkola on ollut jäällä niistä viidessä.
Emävale, tilasto... Alkaa tulla yöntimon suoritukset mieleen. Kärpät nousee ja kaatuu Mikkolan mukana. Tai siis pelkästään kaatuu. Vuoden ryöstö perkele. Toivottavasti jatkosoppari on jo sorvattu.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Karvasta kalkkia olemma saaneet maistella näin kauden alkuun. Kolmesta pelistä yksi piste maistuu karvaalta etenkin sen tähden, että Kärppien pelillinen ilme on ollut niin hyvä, että voittojakin olisi ollut saatavilla. Kuitenkaan isossa kuvassa tappiot näin kauden alkuun ei yllätä. Joukkueemme esitys on parantunut niin hyvään tahtiin, että kohta emme voi pisteiden tulolta välttyä. Tänään laitettiin kyllä mestarisuosikki HIFK aikamoiseen kuudenkymmenen minuutin mankeliin. Suikkaskiekko maistuu minulle! Hyvä Kärpät, hyvä Suikkanen!
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Hyökkäyssuuntaan selkeä ryhtiliike edellisiin peleihin, näytti paikoittain jo jääkiekolta jota tuolla rosterilla voidaan toteuttaa. Sen suhteen annan anteeksi paljon.

Valitettavasti sitten on se toinen puoli, että voittamisen tärkeissä elementeissä hävitään yhä. Nyt hesan märkäkorva voitti Rynnäksen pystyyn, vaikka ei yhtään maalia imaissutkaan. Silti ei ottanut yhtään voittokoppiakaan, vaan käytännössä jokainen maalilta haissut tilanne meni sisään.

En tässä voi muuta todeta kuin että tähän joukkueeseen on nyt tyydytty, kun ne rahat on käytetty herroihin Bryhnisveen, Mikkola, Leskinen, Kähkönen, Lehtonen ja Saarinen. Kun näitä herroja katsoo, niin ymmärtää osittain, ettei kauhalla voi vaatia jos on lusikalla annettavaa.

Ruohomaata käy isosti sääliksi, poskettoman hieno ja taitava pelaaja. Silti joutuu taistelemaan tuulimyllyjä eli kädettömiä ketjukavereita vastaan.

Ps. Suoranta on tällä tahdilla 60 maalin kauden vauhdissa.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikkolan voisi kyllä pudottaa jo sinne saunanlämmittäjä osastolle. Ei vaan liike enää riitä. Käsittämätön hankinta Kärpiltä.

Nyt pitäis saada se yks kunnon maaliruisku ja pakki niin hyvä tulee!
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiekollinen puolustaja ja laituriosastolle vahvistusta. Leskinen kärkikentissä ei riitä.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Hyökkäyssuuntaan selkeä ryhtiliike edellisiin peleihin, näytti paikoittain jo jääkiekolta jota tuolla rosterilla voidaan toteuttaa. Sen suhteen annan anteeksi paljon.
Kyllä. Hyökkääjät haastoivat rohkeasti vastustajan pakkeja ja pääsivät hyville maalipaikoille. Ruohomaa tarvitsee kyllä kunnon laiturit. Ja Kärpät tarvitsee maalintekijöitä. Jos niitä ei löydy rosterista niin sitten niitä on pakko hankkia.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitenhän Pessillä sujuu? Olisikohan hänestä yhä johtavaksi laitahyökkääjäksi?
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt Junno siis massit tiskiin ja edes tämä poika kotiin. Tarvetta olisi.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Näyttäisi Junno olevan Torontossa ainakin Esko Seppäsen aka urheilujätkän mukaan. Toisi nyt edes takaisin tullessaan pari vauhdikasta maalinsylkijää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös