Oulun Kärpät 2015–2016

  • 726 710
  • 2 548

Zinetula

Jäsen
Ihan hyvä antaa Puljujärvelle lepoa, vaikka kaveri onkin ollut selkeästi joukkueen nälkäisin maalinteossa. Liian moni muu pelaaja vain siirtelee vastuuta. Jessen laukaisuprosentti tosin on luvattoman heikko 5,8%. Mutta jos Jesseä "tuhlailun" vuoksi viltitetään, niin silloin pitäisi olla listalla myös esimerkiksi Pirnes, Mäenalanen ja Ikonen. Puhtaat paperit voi koko joukkueesta antaa vain Aholle ja Niemelle.
Ei Jesselle tuhlailun tai huonon peliesitysten myötä annettu huilipäivää. Marjamäki sanoi Ruudun ja Cityn haastattelussa, että torstai oli Puljujärvelle yksi niistä tärkeistä fysiikkatreenipäivistä, mitä on aiottu pitää tällä kaudella. Ollut tarkoitus pitää aiemminkin, mutta Kärpillä ollut pelaajapulaa. Nyt oli Laten mukaan tilaisuus kun oli 14 hyökkääjää mistä valita. Ja kyllähän Late myönsi, että tämä tauko voi tehdä hyvää myös pääkopalle onnistumisia ajatellen kun saa tyhjentää pääkopan paineista ja pysähtyä hetkeksi. Aivan kuten täällä joku/jotkut arveli. Kuitenkin posia antoi ja hyvin vetänyt Pulju pääosin, lähes 15 min vastuulla per peli.

Eli Marjamäki korosti, ettei tämä ole viltitys tai opetus tms. Eli jos parhaiden pitäisi pelata, Puljujärvi olisi kehissä. Mutta se on selvää, että nuoren pelaajan pitää treenatakin ja sellainen on vaikeaa tällaisessa peliruuhkassa kun huilipäiviäkin pitää saada. Ja mitä tulee mainittuun Pirnes, Mäenalanen ja Ikonen -kolmikkoon, niiin Marjamäki myös sanoi, että monille muille on tarpeellisia huileja tullut väkisin vammojen kautta. Eli tarkoitus heitäkin on kierrättää. Esim. Pirneksellä on jäänyt 12 ottelua väliin, Jullella 10, Aholla 6, Pyörälällä jo 5, Suorannalla ja Ikosella 3, Mäenalasella 1 kuten myös nyt Puljulla. Marjamäki sanoi Puljujärven taas pelaavan lauantaina Hifkiä vastaan.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikähän muuten Pelicansin tarve on Rajaniemelle eli voisikohan olla neuvoteltavissa vaikka loppukaudeksi tarpeen vaatiessa ja peliesitysten pysyessä hyvinä? Etenkin Tarkin terveystilanne huolettaa, kun hän on kuitenkin pois niin ison osan kausista. Toki joukkueen taustajoukoilla on paremmin tietoa tilanteesta, mutta jos taustalla on pysyvämpääkin ongelmaa niin tällaisiakin asioita pitänee pohtia jossain vaiheessa.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Ihanan dominoiva Kärppä. Tästä pelistä saamme nauttia vielä tulevissakin otteluissa. Mika Niemen psyykkeestä joku erehtyi puhumaan Hirsson tultua joukkueeseen. Ei vaikuttanut Niemeen kuin positiivisesti, neljäs maali tästä hieno osoitus. Seuraaviin peleihin Kärpille isoa panosta, hanat on auki.

Ps. Junno, laittakaa Aittokallio lihoiksi ja Rajaniemelle loppukauden soppari. Poika pelaa elämänsä parasta kiekko Oulussa. Aittokallio ei.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Humaloja jatkaa Kärpissä kauden loppuun. Mainoksia ilmestyy pikku hiljaa puseroon.
 

Lätkä

Jäsen
Humaloja jatkaa Kärpissä kauden loppuun. Mainoksia ilmestyy pikku hiljaa puseroon.

No just! Vitutuskäyrä senkus kasvaa... Tosin tuon saattoi arvata..

Meillä jos hioutuu tähti/tähtiä, niin ei heistä pitkään saada nauttia... kunnes jälleen kerran ollaan palattu lähtöpisteeseen. Kuka seuraavaksi...Pyykkönen? Näin tää homma menee...aikoinaan Pesonen ja nyt "Humala". Miskaa kyllä pidettiin/pidetään Kajaanissa aivan omana poikana...On meinaan aina ollut luonteeltaan symppis ja seurauskollinen. Hiukan samaa, kuin aikoinaan Oulusta meille tullut Tuppurainen. Humalaa ja Tuppuraista olisi ollu kiva pitää ja katsella pitempäänkin, mutta minkäs teet... No...onneksi oma yritykseni tuottaa voittoa...josko joku päivä pystyn pistämään sellainen tukipaketin Hokille, ettei tällaiset kaverit karkaa....tai ei ainakaan halvalla...

Onnea kuitenkin Miskalle...Kyllä hänellä sykkii linnasydän, vaikka nyt Raksilaa viihdyttääkin.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
@Lätkä
Voisi kuvitella, että Hokki tuosta jonkun korvauksenkin saa?
Ja eikö se nyt ole hienoa myös Hokkilaisille (ja tässä kohtaa myös ihan Humalojalle), että sieltä päästään nousemaan liigaan? Ajattelisin sen olevan myös tuleville kausille yksi vetovoimainen tekijä lähteä Kainuuseen pelaamaan?

Se nyt vaan kuitenkin on niin, että Mestis on Mestis ja Ligue on Ligue. Ei tarvinne pelaajankaan kauaa miettiä kummassa läpsyttelee, jos saisi oikein valita?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onko Kärpät palaamassa 80-luvun "isoksi ja pahaksi" joukkueeksi? Ok, ei nyt tietenkään sattuneista syistä oma muistijälki riitä sinne ajalle, mutta olenko ihan väärässä jos minulla on sellainen käsitys että 80-luvulla esim. Matikaisen aikana joukkueesta löytyi juurikin parissa viime pelissä nähtyä taisteluhenkeä ja tappeluitakin nähtiin? En nyt sano että mikään älytön kaukalotappeluiden fani välttämättä olisin, mutta juurikin tällainen omien herättely ja asenne että taka-askelia ei oteta ja tarvittaessa myös tapellaan, niin sellainen on hyvä linja.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Pientä hilpeyttä nämä Lätkän avautumiset minussa herättää. Siis pelaajia lähtee mestisjoukkueesta jolla ei ole minkäänlaista tavoitetta nousta ikinä liigaan, eikä se ole edes Suomessa tällä hetkellä mahdollistakaan, niin vedetään hirveitä pultteja. Kyllä minä sen ymmärrän että ottaahan se päähän, mutta Hokin tilanteessa niin ei vaan voi välttyä ajatukselta, että miten muuten tämä kuvio muka voisi mennä? Kuitenkin Kärpistä on pelaajia tullut sinne suuntaan huomattavasti enemmän lainalle kuin tännepäin viimeisen parin kauden aikana. Sen lisäksi siellä on aika paljon ollut pelaajia, jotka on entisiä Kärppien kasvatteja.

Jonkunlaiseen perspektiiviin menee Hokin tilanteesta aiheutuva harmitus, kun ajattelee, että Kärppien divari korpivaelluksella oli joka vuosi (pl. 2-divari kausi ja divariin takaisinpaluu kausi) tavoite nousta liigaan ja joka kevään jälkeen menetettiin runkomiehiä ja lupaavimpia junnuja etelään. Voin sanoa, että se ahdisti. Mutta kyllähän senkin kuitenkin ymmärsi, että ei kukaan halua jäädä urallaan polkemaan paikallaan ja pelaamaan huonommalla liksalla. Jääkiekkoilijan ura on kuitenkin tunnetusti lyhyt.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Pientä hilpeyttä nämä Lätkän avautumiset minussa herättää. ...
Jonkunlaiseen perspektiiviin menee Hokin tilanteesta aiheutuva harmitus, kun ajattelee, että Kärppien divari korpivaelluksella oli joka vuosi (pl. 2-divari kausi ja divariin takaisinpaluu kausi) tavoite nousta liigaan ja joka kevään jälkeen menetettiin runkomiehiä ja lupaavimpia junnuja etelään. Voin sanoa, että se ahdisti. Mutta kyllähän senkin kuitenkin ymmärsi, että ei kukaan halua jäädä urallaan polkemaan paikallaan ja pelaamaan huonommalla liksalla. Jääkiekkoilijan ura on kuitenkin tunnetusti lyhyt.

Tämä... joten tuommoiset kitinät voi sivuuttaa helposti - @Lätkä get over it!
Kuten todettua, on tässä Kärppienkin taipaleella jouduttu hyvästelemään nuoria ja ei niin nuoria nousevia ja laskevia kykyjä liigaan, khl:ään ja nahilaan enemmän kuin muutama joukkueellinen - asettaa pikkuisen perspektiiviä tämän urheilulajin ja sitä tukevan liiketoiminnan lainalaisuuksille
Olen jo periaatteessa aikoinaan synkällä 90-luvullakin toivotellut hyvää matkaa ja valoisaa tulevaisuutta järjestään Kärpistä SM-liigaan ja sitäkin pidemmälle pääseille pelaajille.

Humalojalle onnea ja tervetuloa porukkaan!
 

Lätkä

Jäsen
Pientä hilpeyttä nämä Lätkän avautumiset minussa herättää. Siis pelaajia lähtee mestisjoukkueesta jolla ei ole minkäänlaista tavoitetta nousta ikinä liigaan

Nauru pidentää ikää...

Olen ollut vuosikausien/.kymmenten aikana yhteydessä lukemattomiin vaikutusvaltaisiin kiekkoguruihin maassamme....ja olen sitä edelleen. Valtaosa näistä herroista on avointen sarjojen kannattajia. Liiga"booli" aikaan saama suljettu liiga tullaan vielä joku päivä avaamaan rehdille urheilulliselle kilpailulle, kera karsinnoille. Aikajänteestä en osaa...voi viedä vielä aika tovin, mutta jossain vaiheessa tämä tulee aivan varmasti tapahtumaan.

Siksipä heitänkin kysymyksen, että entäpä sitten, kun avointen karsintasarjojen seurauksena esim. Hokki nuijisi, vaikkapa HPK:n ja lunastaisi urheilullisesti paikan liigaan? Pitäisikö teidän mielestä Liigaboolin silloin sanoa Hokille kiitos, mutta ei kiitos ja todeta, että "Kerho"on meidän kaveri ja Hokki ei!? Minusta tällaista ei saa missään nimessä mahdollistaa...vaan paras voittakoon mentaliteetti kehiin. Toki ymmärrän, että resurssit tulevat siinä tapauksessa kuviin mukaan, mutta uskon, että siihenkin tahtotason seurauksena löytyisi ratkaisu. Esim. jonkin sortin "tasausrahasto", jolla homma saataisiin mestisjoukkueen osalta toimimaan sarjanousun tapahduttua.

Olisi hienoa, jos siellä norsunluutorneissa keskusteltasiiin asioista ja ennen kaikkea vaihtoehtoja mahdollisten avointen karsintojen/liiganousujen suhteen. Kyllä me Kajaanissa olla valmiita satsaamaan esim. jäähalliin, jos tiedossa on varma pohja uudistukselle ja mahdolliselle sarjanousulle.. Lisäksi kantsii muistaa, ettei Rauma ole yhtään Kajaania suurempi paikkakunta!!!
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Liigakarsinnat olisivat urheilullisesti loistava ratkaisu ja avaisi samalla Mestis-joukkueille mahdollisuuden tavoitella ihan rehellisesti paikkaa liigassa.
Kolikolla on myös toinenkin puoli, nimittäin talous, josta viimeisimpänä esimerkkinä velkoihin hukuttautunut Espoon Blues. Tulee olemaan mielenkiintoista seurata millaista taloudellista tulosta KooKoo takoo tällä kaudella, vaikka Kymenlaakson talousalue on suuri, näkyvät laman merkit sielläkin. Liigassakin puhtaasti voittoa tekeviä joukkueita on vain kourallinen mikä kertoo omaa kieltään siitä että tuloksen tekeminen ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys.

Karsintojen palauttaminen olisi urheilullisesti ja liigan uskottavuuden kannalta ehdottomasti se paras ratkaisu. Mutta onko siinäkään järkeä että saadaan uusi joukkue liigaan kaudeksi tai kahdeksi joka sitten kokee Bluesin kohtalon?

Humalojan pestistä peukkua, niin vaan tuli ja otti itselleen paikan pelata liigaa. Ennakkoluulotonta pelaamista ja armotonta työntekoa. Onnittelut ja tervetuloa Kärppä-perheeseen!
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mahtavaa, että Pyhäjärven mies sai sopimuksen. Aikamoista unelmaa ja tuhkimotarinaa elää Humaloja parhaillaan. Näinhän sen kuuluukin mennä Liigan ja Mestiksen välillä. Hyvä Kärpät, hyvä Hokki! Lätkä on näiden asioiden kanssa hivenen sekaisin, eikä ihan tosissaan voi miestä tässä asiassa enää ottaa. Tunne sokaisee lähes täysin. Eikä siinä mittään, tunnetta olla pittää!
 

tii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sitten on sitten ja nyt on nyt. Nyt sarja ei ole auki ja Kajaanin Hokki ei nouse ensi kaudella liigaan. Niinpä joukkueen vaihtaminen on hokkilaisille ainoa realistinen reitti päästä pelaamaan liigaa. Ei järkevä liigatasoinen pelaaja jää odottelemaan Hokkiin määräämättömäksi ajaksi sitä, että joku päivä liiga voidaan taas avata ja sitten voi päästä liigaan Hokkin mahdollisen nousun myötä.

Norsunluutorneissa hengailevien kärppien keskusteluilla ei ole minkäänlaista vaikutusta liigan avaamiseen, eikä liigan avaamisella ole mitään tekemistä Oulun Kärppien tämän kauden kanssa.

Kärpät tai Kärppien yhteistyökumppanit tai kannattajat eivät ole myöskään olleet estämässä Hokkia muuttamasta toimintaansa, halliansa yms. liigakelpoisiksi ja hakemasta liigalisenssiä esim. Jukureiden tilalle ensi vuodeksi. Ihan on Hokki itse tehnyt omat päätöksensä.

En usko hetkeäkään, että ilman yhteistyötä liigajoukkueen kanssa Hokki olisi saanut houkuteltua kaikkia nykyisiä pelaajia joukkueeseensa (vähintäänkin Kärppien lainaamat pelaajat pelaisivat muualla.) Tähän pelaajia Hokkiin houkuttelevaan yhteistyöhön kuuluu mahdollisuus päästä kokeilemaan Kärppiin, jos peli luistaa hyvin Mestiksessä. Kun pelaaja sitten tarttuu nousumahdollisuuteensa, ei se tarkoita sitä, että Kärpät riistää Hokkia.

Iso peukku Humalojan otteille liigassa, toivon kovasti, että saisi loppukauden sopparin Kärppiin. Vielä sellaista ei ole julkaistu.
 

Lätkä

Jäsen
Lätkä on näiden asioiden kanssa hivenen sekaisin, eikä ihan tosissaan voi miestä tässä asiassa enää ottaa.


Eihän toki haittaa, jos näkee asiat yhdeltä kantilta... Kuitenkin, että näkee asioita kriittisesti...ei sen pitäisi torppata näkemyseroja... Ollapa asioiden suhteen puolesta, eller vastaan, niin eri näkemyseroille on tilaa. Lantilla on kaksi puolta ja hiukan provosoidenkin se kultainen keskitie löytyy...sen sijaan, että on fanaattisesti ainoastaan yhden kannan kannattaja.

Ok...mut jos yksi ja oikea tuntuu oikealta, niin mikäpä siinä. Ei sellainen ainakaan omiin näkemyksiini ja mielipiteisiini vaikuta. Besserwisseriksi ei silti kantsi alentua. Itsensä siin ainoastaan nolaa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eihän toki haittaa, jos näkee asiat yhdeltä kantilta... Kuitenkin, että näkee asioita kriittisesti...ei sen pitäisi torppata näkemyseroja... Ollapa asioiden suhteen puolesta, eller vastaan, niin eri näkemyseroille on tilaa. Lantilla on kaksi puolta ja hiukan provosoidenkin se kultainen keskitie löytyy...sen sijaan, että on fanaattisesti ainoastaan yhden kannan kannattaja.

Ok...mut jos yksi ja oikea tuntuu oikealta, niin mikäpä siinä. Ei sellainen ainakaan omiin näkemyksiini ja mielipiteisiini vaikuta. Besserwisseriksi ei silti kantsi alentua. Itsensä siin ainoastaan nolaa.
En ole tajunnut puoliakaan näistä sun horinoista mitä olet tänne työntänyt mutta ihan tosiaanko väität että jos Mestis-pelaajalle tulee mahdollisuus päästä pelaamaan Liigassa joukkueeseen joka taistelee SUOMEN MESTARUUDESTA, niin tähän täkyyn ei kannata tarttua vaan on ihan fiksua jäädä hieromaan suljettuun sarjaan Mestistä? Sen ymmärtäisin jos Liiga olisi avoin ja Hokki joukkueena sellainen joka yrittäisi nousua tosissaan, että siinä pelattaisiin sekä noususta että paikasta ensi kauden liigajoukkueeseen, mutta onhan tuo nyt ihan järjetöntä kritisoida sitä että pelaaja tarttuu tilaisuuteen päästä mestariehdokkaan riveihin.

Jännä muuten että tuon Pesosen heitit esille jonkinlaisena "ryöstönä", kaverihan tuli Kärppien junnuihin 17-vuotiaana (joo pelasi yhden kauden Hokin C-junnuissa), ja kävi sitten parikymppisenä vetämässä yhden kauden lainalla kun ei vielä liigajoukkueeseen päässyt.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eihän toki haittaa, jos näkee asiat yhdeltä kantilta... Kuitenkin, että näkee asioita kriittisesti...ei sen pitäisi torppata näkemyseroja... Ollapa asioiden suhteen puolesta, eller vastaan, niin eri näkemyseroille on tilaa. Lantilla on kaksi puolta ja hiukan provosoidenkin se kultainen keskitie löytyy...sen sijaan, että on fanaattisesti ainoastaan yhden kannan kannattaja.

Ok...mut jos yksi ja oikea tuntuu oikealta, niin mikäpä siinä. Ei sellainen ainakaan omiin näkemyksiini ja mielipiteisiini vaikuta. Besserwisseriksi ei silti kantsi alentua. Itsensä siin ainoastaan nolaa.
Hyvä Lätkä, olet sinä aikamoinen epeli. Sinä kirjoitat yhtä ainoaa ja erityisen kapeakatseista näkemystä. En ymmärrä, millä kompetenssilla sinä muita näköalattomiksi julistat. Ymmärtäisin asian, jos oikeasti olisit asiasta käynyt monitahoista keskustelua tässä ketjussa, tai edes tuolla Hokin puolella, mutta ei, samaa paatosta puserrat tulemaan.

Tuossa aiemmin kirjoitin hyväntahtoisesti sinun vetävän niin tunteella, että olet tämän Kärppien ja Hokin yhteistyösopimusasian suhteen lähes syyntakeeton sekoiluusi. Tarkoitukseni ei ollut olla loukkaava. Arvostan tunnetta, joka sinusta huokuu. Kääntöpuoli siinä on kuitenkin se, että kirjoittelet välillä suoranaisia valheita. Vääristelet asioita, jotta ne sopisivat agendaasi. Kun niihin pyytää perusteluja, et niitä anna. Sitä en vain voi arvostaa.

Eiköhän tässä vuoden vaihtuessa ja nuorten kisojen loppuessa päästä siihen tilanteeseen, jossa virta vie vain yhteen suuntaan, jos Hokki niin haluaa. Toivottavasti Hokki saa Humalojan paikalle hyvän korvaajan. Uskon Kalaputaan hoitavan homman , niin kova kaveri se on.
 
Viimeksi muokattu:

Zinetula

Jäsen
Onko tuo Humalojan sopimus uutisoitu jossain?
Ei tietääkseni ole. Eliteprospectissakin lukee laina ja sinnekin useimmiten sopimukset päivittyvät nopeahkosti. Mutta eiköhän Pyhäjärven poika noilla esityksillään saa jatkoa ja siihen viittaavat pikkuhiljaa lisääntyvät mainokset Miskan paidassa. Sama kuin Rajaniemen kohdalla, pohjois-pohjanmaalaiset eli oman alueemme kaverit pelaavat sydämellään joukkueelle ja se näkyy. Vielä 2010-2011 -kaudella Miska pelasi otteluitaan kasvattajaseurassaan PyPo:n 2-divisioonajoukkueessa ja sieltä on rakentanut kovalla työllään uraa Kajaanin Hokin kautta. Näitä ns. myöhäisheränneitä on ollut aikojen saatossa paljon ja mihin ehtineekään Miska 24-vuotiaana.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei tietääkseni ole. Eliteprospectissakin lukee laina ja sinnekin useimmiten sopimukset päivittyvät nopeahkosti. Mutta eiköhän Pyhäjärven poika noilla esityksillään saa jatkoa ja siihen viittaavat pikkuhiljaa lisääntyvät mainokset Miskan paidassa. Sama kuin Rajaniemen kohdalla, pohjois-pohjanmaalaiset eli oman alueemme kaverit pelaavat sydämellään joukkueelle ja se näkyy.
Enpäs ole aiemmin pannutkaan merkille, että Rajaniemi on Oulaisista kotoisin ja pelannut Laserin junnuissa. Samihan on pikkusta vaille Kärppäkasvatti kun vähän suurpiirteisesti ajatellaan. Hyvä juttu. Olen aina pitänyt häntä Jyväskyläläislähtöisenä.
 
H

Hidas_ja_kankea

Hyvin mieluista Humalojan mahdollinen soppari. Noin se pitää näytönpaikka käyttää hyväkseen.

Hokki/Kärpät yhteistyöstä vielä sen verran jatkoa, että aikamoinen porkkana ja houkutin pelaajalle on Hokkiin siirtymisessä. Tuon mukaan vielä parempi, jos kuvion kautta onnistuneesti saadaan tilaisuus ja myös liigasoppari kärkiseuraan.

Maltan kyllä odottaa virallista julkistusta.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvin on Humaloja aikansa ja mahdollisuutensa käyttänyt. Yllättänyt mut täysin posisti. Täältäkin iso peukku pojalle, jos soppari on tulossa!

On itsensä kusetusta olettaa, että Mestispelaajat eivät toivoisi pääsevänsä Liigaan. Se on kuin paratiisi Jihad-sotureille tää Liiga ja tulee olemaan. Taistelu paikasta auringossa on kova!Palkkakin eri tasoa.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitään virallista ei vielä ole, mutta sen verran kuulin sisäpiiristä, että homma on rahoitusta vaille valmis tapaus. Ootellaan.

Rahoitusta? :)
Erikoista, että Kärppien tarvisi _rahoitusta_ jotenkin "mietiskellä" kun puhutaan "vain jostain Humalojasta"...
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Rahoitusta? :)
Erikoista, että Kärppien tarvisi _rahoitusta_ jotenkin "mietiskellä" kun puhutaan "vain jostain Humalojasta"...
No joo. :) Ilmeisesti vain mainoksia paitaan. Eiköhän joka pelaajaa varten Junno hanki jonkun "kummi" sponsorin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös