Oulun Kärpät 2015–2016

  • 726 689
  • 2 548
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hirso on ollut ns johtava sentteri useammassakin joukkueessa. Pisteitä tulee liukuhihnalta merkityksettömissä otteluissa, mutta yleensä on hyytynyt ratkaisupeleissä. Ja sitä kovien pelien ratkaisijaa ja tahtomaalien tekijää minä kaipaisin, pistepörsseistä viis.

Muistutan vaan että ikinä Hirso ei ole johtanut joukkuettaan menestykseen.
 

JPL

Jäsen
Äkkiä väitän, että tärkein syy on halu keskittyä vain ja ainoastaan oleelliseen eli lätkään.

Kärpissä Hirson ei tarvitse johdattaa seuraa pleijareissa, vaan antaa vain oma hyvä panoksensa. Liidereitä on muitakin. Niemi, Pirnes, Pyörälä, Kukkonen jne...
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä, mitä Messiasta täällä porukka on vailla. Yksi liigan parhaista senttereistä tulossa meille pelaamaan, muttei kelpaa?

Hirso, tervetuloa Kärppiin! Minä olen kyllä tyytyväinen mikäli tänne ilmestyy.
 

Zinetula

Jäsen
Vain viime kauden paras pelaaja ja tunnetusti melko joviaali jätkä ja kapteeniainesta. Kieltämättä tuntuu hassulta lukea kärppäkannattajan tekstiä, jossa pohditaan, kannattaisiko Hirsoa ottaa omaan joukkueeseen. :D Legendaarista.
Poikkeuksenhan sanotaan aina vahvistavan säännön vai miten se oli. :) No, onhan aina asiassa monia puolia kuten paikallisuuden korostus, oman suosikkipelaajan asema yms. jutut. Toki ne on itsellekin tärkeitä, mutta onhan Kärpät hyvin omavarainen siitäkin huolimatta, että tänne tulisi 1-2 pelaajaa vielä. Sana on vapaa eli aina ei löydy heti konsensusta, mutta kyllähän aika innossaan tuntuu suurin osa olevan. Ja samaa mieltä tuosta, että leppoisan ja fiksun oloinen kaveri kyseessä, mitä on seurannut sivusta. Ei varmaan siinäkään suhteessa tulisi ongelmaa.
 

Kalabalik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki, Luleå, Kärpät, Donskoi
Hyvä pellaaja varmaan tuo Hirso, mutta mua ei kiinnosta. Sellainen mielikuva että on vähän mieliala pellaaja, taiteilija, ei aina nappaa, toisaalta kai tuo C kin jotain kertoo. Joistain pellaajista vaan tykkää ja toisista ei. Toisaalta en kovin kiihottunut Essinkään paluusta mutta nykyisin tykkään. Joillekkin tuntuu olevan ihan sama kuka tulee kärppiin kunhan on vaan kova tekkeen pisteitä...
 

Zinetula

Jäsen
Äkkiä väitän, että tärkein syy on halu keskittyä vain ja ainoastaan oleelliseen eli lätkään.

Kärpissä Hirson ei tarvitse johdattaa seuraa pleijareissa, vaan antaa vain oma hyvä panoksensa. Liidereitä on muitakin. Niemi, Pirnes, Pyörälä, Kukkonen jne...
Hyvä pointti. Varmasti on ollut raskas kausi Bluesissa ja voi olla, että pitempäänkin on ollut sitä eli täällä pystyisi keskittymään itse peliin. Ja kyllä Hirschovitsilla on myös onnistuneita pudotuspelejä kuten 2010 keväällä kapteenina 6 ottelussa 3+6=9, muut jäivät monen pisteen päähän ja kauas tasostaan. Ja Hirso ollut viime vuosina vastuullinen pelaaja eli ei pelkästään elä pisteistä vaan voittaa aloituksia koko liigassa lähes kovimmilla prosenteilla, puolustaa ja pelaa alivoimaa. Kuitenkin onhan myös hyytymistä ollut kevättä kohden etenkin Bluesissa, mutta onhan kuormituskin ollut ihan jäätävää lähes pakin peliajoilla. Käytännössä pudotuspeleissä ei ole tarvinnut kuin pelata Bluesin ykösketju pois, niin joukkue on ollut aseeton. Kärpissä olisi tältäkin osalta tilanne ihan toinen, kun vastuunkantajaketjuja on useampi.

P.S. Aloitusten lisäksi yv-pelaajien aatelia kotimaisessa liigassamme. Toisi siihenkin todella paljon variaatioita.
 
Viime aikoina moni on pelannut ailaihtelevaisella mielialalla, joten sopinee joukkoon. Noeivaan, tervetuloa jos huhut paikkansa pitävät. Ehdottomasti liigan kärkitason senttereitä ja myös katsojan kannalta mielenkiintoinen seurattava, ainakin minun mielestäni.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Tuskin kärppälogo saa Hirsoa pelaamaan parhaalla tasollaan, kun sydän on pääkaupunkiseudulla.

Toisaalta Hirso on pelannut tuloksellista kiekkoa kaikissa pääkaupunkiseudun jengeissä, kahdessa jopa C:tä kantaen. Tuskin logo rinnassa on syy velttoilulle tuollaisen pelaajan kohdalla, varsinkin kun Oulussa pääsisi taas vaihteeksi keskittymään täysillä kiekkoon. Ajoittain Hirso toki vaikuttaa flegulta jo osittain pelityylinsäkin takia, mutta tuossa tuskin on syynä logo, kaupunki tai vastaava.

Kärpät ja Hirso olisivat kyllä melkoinen match made in heaven tällä hetkellä. Kärpät tarvitsee kunnollista sentteriä erittäin kuumeisesti ja nyt tarjolla on pelaaja, jolla on johtajaominaisuuksia, tuoreita kovia näyttöjä ja syyt vapautumiseen ovat muualla kuin pelaajan omissa otteissa tai kunnossa. Vastaavasti Kärpissä olisi tarjolla mahdollisuus menestyä, pelata hyvien kaverien kanssa, keskittyä oleelliseen ja kantaa vastuuta. Näissä olosuhteissa en näe mitään syytä sille, miksei Hirsoa kannattaisi Ouluun ottaa ilolla vastaan. Jälkiviisaana voidaan keväällä sitten asiaa jossitella, mutta etukäteen tuon varmempaa hankintaa ei sentteriosastolle kannata odotella.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Mielenkiintoista näkemystä täällä. Itse näin ulkopuolisena sanoisin, että Hirso on Kärpille ihan ok kolmossentteri, tai nelossentteri sitten keväällä, kun KHL:stä hankitaan joku tšekki siihen varmistamaan jutut.
 

Tonikarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kovasti huhuketjussa kammetaan Hirsoa Ouluun...
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Jos Hirso tänne rantautuu, niin todennäköisesti saamme vain loppukaudeksi rahan perässä juoksevan pelaajan.

En usko. Kaksi viime kautta Espoossa ovat osoittaneet, että Hirso pelaa joukkueelle ja lajille koko sydämellään. Kaukalon ulkopuolellakin hän on malliesimerkki ammatilaisurheilijasta. En ole hänen uraansa ennen viime kausia juurikaan seurannut, mutta onhan tämä aivan järkyttävän kova pelaaja Liigassa ihan millä mittapuulla tahansa. Omissa papereissa paras aloittaja ja yksi parhaista YV:n pyörittäjistä. Nämä kummatkin osaalueet ovan tämän kauden Kärpillä tökkineet ja pahasti.

En kuitenkaan usko Hirson tulevan meille, ei ainakaan ilman ylivoimaista tarjousta. Kuten sanoin jo aiemmin, Hirso laittaa perheensä itsensä edelle. Mutta jos niin käy, että Mister Hirschovits Ouluun tuleen, otan hänet avosylin vastaan. Samassa Kärpistä tulisi viime vuosien tapaan kova ennakkosuosikki mestaruuteen. Se on kuitenkin asia, jota varmasti kaikki Oulussa haluavat.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
On olemassa vain kaksi syytä miksi joukkuetta ei tiedetä julkisuudessa.
1) Todellisuudessa ei ole vielä sopimusta minkään joukkueen kanssa.
2) Joukkueen ilmoittaminen vahingoittaa Bluesin tai tulevan joukkueen valmistautumista otteluihin.

Kohta 1 ei tunnu uskottavalta, koska ottelu Kärppiä vastaan antaisi hyvää näkyvyyttä omista taidoista.
Todennäköisesti ollaan siis tilanteessa 2 ja kun mietitään mitkä joukkueet pelaavat lähipäivinä, niin vaihtoehdoiksi valikoituu Bluesin vastustajista Kärpät ja Pelicans. Pelicanshan on etsinyt koko ajan täsmähankintoja. Kärpilläkin tarvetta lienee, ja yksi ehdoista voi nimenomaan olla, ettei Hirso pelaa Kärppiä vastaan. Ilvekselle en usko tämän päivän väliinjättämisellä olevan merkitystä.

Eli Kärpät vaikuttais todennäköisimmältä. Jokereiden peliin olisi varmasti saanut piikki lipunmyyntiin mikäli osoite olisi Hartwall....
Mielenkiintoista.
 

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Hirson ottaisin mielihyvin jo senkin takia, että johtajuutta ei ole koskaan liikaa. Stadilaisuus on pelkkää plussaa muuten melko nimettömässä rosterissa - veteraaneja lukuunottamatta. Eräs stadilainen puolustaja oli takavuosina jopa niin haluttu, että virkavaltakin kiinnostui mkehestä...
 

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Vain viime kauden paras pelaaja ja tunnetusti melko joviaali jätkä ja kapteeniainesta. Kieltämättä tuntuu hassulta lukea kärppäkannattajan tekstiä, jossa pohditaan, kannattaisiko Hirsoa ottaa omaan joukkueeseen. :D Legendaarista.
Komppaan avatarta, statsit ei erehdy. Toinen asia on sitten se, mitä tulevaisuudelta odotetaan. Omat pojat -projekti tuottaa varmaan 30-40% rosterista, mutta loput on tuotava ulkoa. Ihmeen helposti luottoa löytyy ulkomaisiin hankintoihin kuten Maxwell, Kaspar. Suurin osa hankituista on viime vuosikymmenen aikana osoittautunut flopeiksi. Olisi hyvä, jos jollain riittäisi harrastusta tutkailla juttua.
 
Viimeksi muokattu:

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Olen useasti aiemminkin todennut Hirson olevan niin stadilainen, että tuskin rantautuu tänne Pohjan perukoille rahallakaan - nythän tuo taas nähdään... Jos veikata pitäisi, Hirson uusi osoite löytyy Ilmalasta ja KHL:stä, joskaan sekään älyttömine matkustamisineen häntä kiehtoisi, niin kuin ei ketään.

JOS, siis jos Hirso Kärppiin liittyisi, olisin mieluusti väärässä ja ilolla näkisin, kuinka hän survoisi ennakkoluuloni jäänrakoon, sen verran huikeasta pelimiehestä on kuitenkin kysymys, mutta, mutta...
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Tällä hetkellä ylivoima ei ainakaan huonompaan suuntaan Hirson tullessa menisi, mutta herättääkö siltikää muuta joukkuetta kaivamaan halun ja motivaation esille? Epäilenpä että pahenee vain kun tekee jo nyt tiukkaa konkurssiBluessia vastaan....
 
Eihän tuo tee tiukkaa Bluesia vastaan, kun ensimmäisen erän alun jälkeen ei mitään palaa pelissä.
 

Kanerva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights
Hirsolla on jotain 18 muksua ja jäbä on todella perhekeskeinen.

Miksi helvetissä se lähtisi pohjois-pohjanmaalle, kun pommin varmasti saa saman pinon rahaa lapaseen porukalta, joka on ajomatkan päässä himasta? Itseasiassa enemmänkin kun asumiset on jo kondiksessa. Liigassa jos haluaa voittaa, jos niin kauheasti haluaa, niin jullit ja Tappara on ihan yhtä hyvä vaihtoehto kuin näädät.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itseäni maalivahtien terveystilanne on huolettanut jossain takaraivossa koko ajan, sillä Tarkki on kuitenkin ollut sen verran säännöllisesti pois, että täytyyhän nivusissa tai muualla olla jotain vakavampaa. Itse olen ajatellut karkeasti niin, että jos Aittokallio loukkaantuu tai sairastuu on meillä suunnilleen 20-30% mahdollisuus sille, että maalivahti joudutaan hakemaan muualta. Nyt tämä pieni riski valitettavasti konkretisoituu CHL:ssä. Ei ole tarkoitus kaataa tappiota Lehtosen niskaan, mutta varmasti uuden maalivahdin kanssa pelaaminen vaikuttaa joukkueeseen ja hävisinhän Lehtonenkin tänään maalivahtien taiston, vaikka pelasikin ihan kohtuullisesti.
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Lähtee vakkarimoket vaihtoon, liigan heikoin pari. Tuskin Suikkanen noin sokea on?

Ai Aittokallio - Tarkki liigan heikoin pari? Saanen kysyä millähän perusteella? Ainakin omasta mielestäni kyseessä on liigan paras maalivahti -kaksikko. Vai mistä joukkeesta löytyy kaksi parempaa maalivahtia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös