Oudoin katsomokokemuksesi?

  • 224 466
  • 548

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Viestin lähetti mazapp
Omalle kohdalle omituisin sattuma jääkiekko ottelussa kävi kaudella 03/04 ottelussa Pelicans-Blues. Päivämäärä taisi olla 09.10.2003 ellen ole aivan väärässä.

Taisi olla ensimmäinen erätauko, kun zamboni tulee jäädyttämään kenttää niinkuin erätauolla yleensäkkin tehdään. Zambonin päästyä hommassaan noin puoliväliin alkaa siitä kuulumaan omituinen pauke ja hetken päästä se seisoo sammuneena keskellä kenttää. Vekotin saatiin kuitenkin toimimaan hetken päästä. Eikä mennyt kuin reilu minuutti, kun sama homma toistui taas.
Muutaman minuutin odottelun jälkeen Zamboni pääsi jatkamaan huonosti alkanutta matkaansa yleisön aplodien saattelemana.
Tämä tapahtuma viivytti ottelun toisen erän alkua noin viidellä minuutilla.

En mene takuuseen, ettäkö tapahtuma olisi mennyt juuri näin, mutta tämä on minun muistikuvani taphtuneesta. Joku paikallaolleista saa mieluusti korjata virheeni jos näin on käynyt.

Ottelun itsessään Pelicans voitti 1-0 Bluesin sähellyksen jälkeen. Voittomaalin ampui Toni Mäkiaho. Se on varma tieto.

Päivää tai tulosta en muista mutta osapuilleen näin se meni. Zamboni tosiaan hyytyi kaksi kertaa oudon paukkeen saattelemana ja poistui paikalta aplodien säestyksellä. Taisi kuskin otsasuoni ruveta tykyttämään ihan aikuisten oikeasti.

Lisäksi Lahden tulostaulu on seonnut useampaan kertaan, jolloin on jouduttu turvautumaan käsiajanottoon ja kuuluttajan kertomaan aikaan jokaisella pelikatkolla. Yksi legenda on vielä Lahden erätauot ilmoittava "Pelikaanisummeri", joka oli varsinkin vuosi-pari sitten perin epävireisen kuuloinen. Taisi sekin hyytyä mutta nyt kuulostaa jo jokseenkin paremmalta.
 

Humppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Royal Blue
Viestin lähetti Rixa88
Toinen mieleenpainuva hetki oli kun viime kauden (muistaakseni) toiseksi viimeisessä kotipelissä Lukkoa vastaan kun järkkärit veivät pari Lukko-fania ulos, en huomannut miksi. Sikakatsomossa huudettiin hei hei.

Ottelu oli ensimmäinen puolivälierä ottelu, ja ensimmäinen erätauko. Satuin olemaan itse toinen niistä väärinkohdelluista.
 
Suosikkijoukkue
Slovenia & muut sympaattiset
Olimpa tuossa helmikuussa katsomassa HIFK-Blues peliä. Istumapaikat olivat melko kehnot minulla ja kaverillani, mutta takanamme ollut "selostaja" oli kyllä hauskin ottelukokemus ikinä. Alkoholipitoista juomaa ottelussa nauttinut mies kannusti Hifkiä erittäin oudon kuulloisella käheällä äänellä käyttäen toistuvasti mm. lauseita "voi mamma", "Espoo ei saa hyökätä, ainakaan tänään" sekä "jiihaa nyt mennään pojat" Oli kyllä mies surullisen oloinen kun Hifki matsin hävisi...
 

NalleMaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Elettiin muistaakseni 90-luvun alkua, kun Paraisilla pelattiin TPS - Torpedo Nizhny Novgorod "ystävyysottelu". Tästä ottelusta oli ystävyys erittäin kaukana, kun Novgorodin miehet huomasivat kuinka taitavia Tepsin miehet olivat ja hallitsivat ottelua mielinmäärin. Tästä kimpaantuneena alkoi Novgorodilaisten hirvittävä mailoilla hakkaaminen. Siis aivan surutta lyötiin TPS pelaajia käsille, jaloille ja jopa päähän.

Jossakin kohtaa ensimmäsitä erää ajeltiin Tepsin pelaaja erittäin rajusti laitaa vasten, josta syntyi jonkinlainen torikokous ja iskuja jaeltiin puolin ja toisin.
Ensimmäinen erä kului tuomarin komeantaessa vuoronperään molempien joukkueiden pelaajia jäähylle, eikä uusilta tappeluilta vältytty.

Toiveet hienosta jääkiekko-ottelusta elivät n. viitisen minuuttia, kunnes eräs Tepsin pelaajista sai kovan mailaniskun suuhunsa. Siitä syntyi sellainen joukkotappelu, että tuomari päätti keskeyttää ottelun siihen.
Ottelu kesti muistaakseni alle puoli tuntia, enkä koskaan aiemmin ole nähnyt yhtä paljon verta ja tappeluita yhdessä ottelussa.
 

Thoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masokistien ja pessimistien suosikki=SaiPa
Oudoin kokemukseni on taannoisesta SaiPa-TPS pelistä, istuin toiseksi alimmalla rivillä ja lepuutin jalkojani alimman rivin erästä istuinta vasten. No, istuinpa otti ja irtosi komeasti siitä putkikiinnikkeestä. Siis taattua Kisapuistolaatua... tai sitten jalkani painoivat liian paljon.
 

Pelintekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Känniläisistä on hieman outoja kokemuksia. Sen harvasenpäivä kun pidän päähinettä päässä hallilla niin se tietenkin varastetaan. Istuin juuri katsomossa kannustamassa kun joku erittäin känninen mies takarivistä nappasi piponi. Tuli sitten molemmat erätauot etsiskeltyä miestä, ja pipoa. Ei näkynyt. Sitten kun matsi oli loppumaisillaan ja matsi selvästi ratkennut (4-0 TPS:lle tilanne). Olin jo lähdössä menemään hallilta kun näin että turvamiehet roudasivat samaista äijää ulos hallilta (oli ilmeisesti sammunut johonki), sainkin sitten piponi siltä äijältä lopulta, kun sanoin turvamiehille että "toi pipo on mun", en tiedä uskoivatko vaiko ei, mutta otin sen silti siltä äijältä (se oli sen taskussa).

Muutamia moniakin on kuten pariskunta Lukko - Ässät pelissä Jokerien lippu ja Jokerien fanipaidat päällä huutamassa "JOKERIT!!" "JOKERIT!!*


Anteeksi epäselvästä tekstistä, pistetään väsymyksen piikkiin.
 

NK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yksi huvittava katsomokokemus jäi mieleen eräästä Tapparan pelistä, olisikohan ollut Tappara-HPK, alkusyksystä 2005.

Jo heti ensimmäisen erän alussa huomasin, että takaa kuuluu melkoisen erikoista molkotusta, ja pari penkkiriviä taaempana olikin 3-5 henkilön porukka tummahipiäisiä kikkarapäisiä kavereita. Ensin ajattelin, että kyseessä on joku kiekko-otteluun eksynyt irakilainen turistiryhmä, mutta ottelun edetessä tuli hyvinkin selväksi, että kyllä siellä taisi olla ihan jopa jääkiekosta jotain ymmärtäviäkin maahanmuuttaja-Tapparafaneja.

Tilanteen koomisuus ei tietenkään välity näin keskustelupalstan välityksellä, mutta itseäni vieläkin huvittaa se kiivaus ja kurkkuäänteiden määrä, mitä kaverit saivat suollettua pihalle joka kerta kun tapparalainen ylitti kiekon kanssa siniviivan. Puhumattakaan siitä mesoamisesta, mitä seurasi esim. kyseenalaisen paitsiovihellyksen tai Tappara-jäähyn jälkeen. Huvittavin kiekko-ottelu ikinä, mitä tulee omiin katsomokokemuksiini.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Tällä kaudella viimeisessä HIFK-Kärpät ottelussa kiekko lensi katsomoon. Sen sai sitten jokin nuorempi kolli sivukatsomosta. Oli varmaan saanut aika monta kiekkoa peleistä haltuunsa, nimittäin kun hän otti sen lattialta käteensä, ei siihen mitenkään reagoinut. Laittoi sen saman tien taskuunsa ja jatkoi pelin seuraamista. Ei minkään näköistä reagoimista...

Kyseisessä pelissä olin B2-katsomossa, ylimmällä rivillä. Katsomon pleksilasien takana oli jonkinnäköinen fanaattinen ja humalainen kärppäfani luultavasti isänsä kanssa. Mies huusi HIFK-faneille kaikenlaisia törkeyksiä ja muutenkin vittuili HIFK-faneille. Jos joku täältä jatkoajasta muistaa pelin, niin tämä mies piti Kärppiä Euroopan mestareina ja HIFK-pelaajia junnuina. Pelin jälkeen yksi jos toinenkin HIFK-fani sitten kävi vittuilemassa kyseiselle fanille ja kyllä siinä sitten itsekin kävi jutustelemassa miehen kanssa.

Kyllä siinä oli HIFK-faneilla hauskaa pelin aikana ja sen jälkeen.
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Pari Ässien peliä tulee mieleen ollessani n. 10-vuotias. Kaudella 94-95 tai 95-96 Ässät pelasi Lukkoa vastaan kotihallissa. Ennen peliä jo hieman pelotti mennä kaverin kanssa, kun kutakuinkin 20-30 vuotiaita Lukko-faneja kävi meille vittuilemaan ja tönimään ennen peliä (se oli hurjaa aikaa). Pelissä Ässät taisi hävitä niukasti. Ennen pelin loppua seisomokatsomon edessä kaukalon laidalla tuli hurja nyrkkitappelu Ässä- ja Lukko-fanin kesken. Saivat nahjustaa pidemmän aikaa, ennen kuin "järjestys"miehet tuli väliin.
 

MaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Reipas
Tämä jos mikä on mielestäni ketju, joka tulisi herättää uudelleen henkiin. Sillä varmasti on tapahtunut paljon sitten kevään 2006.

Henkilökohtaisesti on tuntunut oudolta ainakin näinä kertoina:

Joitakin kausia sitten Hakametsän seisomokatsomosta taluteltiin ilmeisesti vielä heti sitten nukkunutta miestä, eikä mistään alatasanteelta vaan aivan ylähyllyltä!

Toissa kaudella Rinkelinmäellä lämmittelyn aikaan olimme juuri kaverini kanssa saapuneet istumapaikoillemme ja pidimme totuttuun tapaan jalkoja edessä olevan tyhjän penkin selkänojalla, eihän se muovi siitä pelästy. Noh ei mennyt aikakaan kun järkkäri jostain suunnalta aloitti aivan vimmatun mesoamisen ja asiasisältö oli lähinnä kirosanoja, meteli yltyi samalla kun järkkäri lähestyi ja lopulta muistelimme armeijaa huudetun "HALUATTEKO SEISOMAKATSOMOON?" kysymyksen tahdissa. Annoimme kysymykseen negatiivisen vastauksen ja tällöin saimme käskyn miettiä jalkojemme sijaintia. Kas, paraikaa remontissa olleessa hallissa kun se istuimen yläosakin on kangasta.

Petarissa ostin ilmeisesti likipitäen lipunmyynnin viimeisen lipun hetken päästä alkavaan SKA-Dynamo (Mos) otteluun ja se oli kalleimpaan lohkoon. Siinä kymmenisen euron hintainen. Oli se hieman outoa kun vieressä istui rouvia turkkeineen ja miehiä pukuineen. Itselläkin sentäs parempaa kuin tuulipuku, mutta ottelu ja paikka oli kyllä hyvä.

Offtopic: Ei meillä armeijassa oikeasti huudettu seisomokatsomosta.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt pistelet lintu pieni omiasi. IFK on viimeksi avannut kauden Lukkoa vastaan kaudella 98-99, jolloin IFK voitti ottelun 4-1 (saatto olla jopa 5-1) ja Tom Laaksonen siirtyi sisäisen pistepörssin kärkeen.

Vastataan nyt kuusi vuotta vanhaan viestiin, mutta kyseessä oli näköjään toinen kotiottelu. http://www.sm-liiga.fi/ottelut/raportti/4621.html
Tuosta tilastosta ei näy aikalisää taikka maalivahdin pois ottamista mutta elävästi muistan kyllä tilanteen absurdiuden koska kyseessä oli tosiaan kauden ensimmäisiä matseja.

Kyseessä siis HIFK-Lukko ja Lukko otti aikalisän ja muistaakseni myös maalivahdin pois 20 sekuntia ennen loppua. Tihonov oli hyvinkin aktiivinen vaihtoaitiossa ja psyykkasi Lukkolaisia.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tapaus mainittu varmasti ketjussa joskus aiemmin, vaikkei muutamalta viime sivulta löytynyt.

Ässät-Ilves ja elettiin jotain 90- luvun alkupuolta. Olin katsomassa päätyseisomakatsomossa peliä, silloin vierasjoukkueen pääty oli seisomokatsomoa.
Otteluun tuli yli tunnin, mahtoikohan kestää likemmäs kaksikin tuntia, sähkökatkos. Halli oli lähes pimeä. Porukka piki sytkäreissä valkeata kuin jossain konsertissa. Kioskeissa sytytettiin kynttilöitä palamaan. Tuohon aikaan taisi olla myynnissä Ässä- kynttilöitä tai sitten Isomäen bunkkerissa oli varauduttu kaikkeen mahdolliseen.
Ulko-ovien vihreät exit- lamput paloi ja Ässien päätyyn raahattiin halogeenivalo, jonka valossa joku kenttäpelaaja (Levosen Japa?) tuli lämmittelemään Kari Takkoa.
Taisin olla noin 23 aikoihin kotona sinä iltana.

Raumalaisilta tuli kuittia seuraavassa Lukko- pelissä. Joku herrasmies tuli kaivoskypärä päässä ja jotain huutelua sähkölaskuista ym.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Kyllä nykyään on mukavaa katsomossa, on istumapaikat ja kaljaa saa.
Aikana, jolloin Suomessa ei ollut vielä yhtään jäähallia, pelasi Suomi maaottelun Kanadaa vastaan Nordiksen hallin paikalla olleella silloin maan ainoalla tekojääradalla. Kanadaa edusti sen amatöörimestariseura oranssisine peliasuineen ja joka Kanadassa oli tottunut pelaamaan halleissa. Täällä pojille tuli kylmä kun luistimissa ei ollut tilaa villasukille ja pelasivat paljain päin 20 asteen pakkasessa. Mutta kuumat olivat tunteet varsinkin silloin, kun Lalli Partinen esitti kuuluisan pers'taklauksensa heidän ykkössentteriinsä, joka lensi 1,5 volttia ilmassa päiden yläpuolella. No eihän monella Suomenkaan pelaajalla ollut tuolloin kypärää, maalissa Juhani Lahtinenkin pelasi paljain päin ilman maskia. Katsomossa seistiin kuin sillit tynnyrissä, mutta pakkasessa pidettiin itsemme lämpiminä hyppimällä. Ottelun jälkeen molemmat joukkueet ahdettiin saman bussiin, jolloin osa pelaajista joutui seisomaan matkan ajan hotellille, jossa pääsivät suihkuun.
Oma lukunsa oli Velodromin luonnonjääkenttä, jossa HIFK ja HJK pelasi silloista mestaruussarjaa silloin, kun Helsingin jäähallia rakennettiin. Muistan sarjan viimeisen kierroksen ottelun, jossa vierailijana oli Tappara. Oli kova lumisade ja eriä jouduttiin aika ajoin keskeyttämään lumenkolauksen ajaksi. Kymmenen ukkoa hyppäsi jäälle ja kolasi ja lapioi sen käsipelillä. Silti lunta kertyi jäälle niin paljon, ettei pitkiä kiekkoja pystytty ampumaan päätyyn asti, vaan ne pysähtyivät matkalle. Sama juttu jäätä pitkin annettujen syöttöjen osalta, joten pelaajat yrittivät pelata kiekkoa maalille kuljettamalla ja laukoa kaukaa. Tapparan olisi ollut pakko voittaa ottelu säilyäkseen sarjassa, mutta huolimatta kovasta taistelusta vastustajaa ja lunta vastaan, joutuivat nöyrtymään ja putosivat tuolloin sarjaa alemmaksi.
Katsomot olivat kattamattomat puulauteet, josta paikoilta ei viitsinyt siirtyä tauoillakaan mihinkään, koska ei olisi enää mahtunut paikalleen takaisin. Lunta satoi ja pakkasessa hypittiin, mutta muistan tunnelman otteluissa olleen aina erinomaisen. Huumoria viljeltiin katsomossa tuolloin runsaasti. Koska lunta satoi katsojien pipoille ja hartioille, oli katsomotkin valkoisenkirjavat.
 
Viimeksi muokattu:

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Otteluun tuli yli tunnin, mahtoikohan kestää likemmäs kaksikin tuntia, sähkökatkos.

Ei tosiaan taida tässä ketjussa olla aiempaa mainintaa tapahtumasta, vaikka sitä kyllä tällä palstalla on useammankin kerran jossain muisteltu.

Anyway, kyseessähän oli kauden 1991-92 runkosarjan kolmanneksi viimeisen ottelukierroksen matsi:

12.3.1992 Ässät-Ilves 2-3 (0-1,2-0,0-1,0-1) j 3952

Ikään kuin ei olisi vituttanut jo tarpeeksi se, että viisi tuntia seisoi tuolla, vielä katkera jatkoaikatappio päälle.

Kaljaa ei hallissa myyty vielä tuolloin, olisi varmaan pubin puolella ollut ruuhkaa. Siinä tuli vaan kierreltyä hallissa ja ihmeteltyä. Joku kävi kaukalon keskellä huutamassa megafoniin tilannetietoja muualta ja käski ihmisiä pysymään rauhallisina.

Siinä loppuvaiheessa alkoi jo Exit -lamppujakin simahtamaan, eli tiedä sitten miten pian olisi vallannut täydellinen pimeys.

Ja tuohan ei ollut ensimmäinen kerta kun Isomäestä meni sähköt kesken matsin. Muistaako kukaan tätä Jokerit -ottelua keväältä 1984? (linkki SK:n otteluraporttiin)
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ikään kuin ei olisi vituttanut jo tarpeeksi se, että viisi tuntia seisoi tuolla, vielä katkera jatkoaikatappio päälle.

Kaljaa ei hallissa myyty vielä tuolloin, olisi varmaan pubin puolella ollut ruuhkaa.

Olin tuolloin sopivasti muutaman vuoden nuorempi, taisi kiekko vielä viedä voiton kaljoittelusta. Tuolloin siis kaljoittelu alkoi yleensä vasta yläasteella, ainakin maalla.
Tapahtuma oli lähinnä mielenkiintoinen. Riitti, kun oli kavereita mukana ja muutama markka karkkeihin.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Tähän kuuluu ehdottomasti, kauan sitten tapahtunut episodi. Olin nimim. Roccon kanssa ajanut Vaasasta katsomaan Hermes-Sport ottelua ja olimme seisomassa päätykatsomossa ensimmäisessä rivissä noin 5 oikealle maalista.
Kesken ottelun huomaamme että maalituomari ryntää kopistaan ulos ja katson että mitä pirua. Maalituomarin ylapuolella oleva umpihumalainen katsoja kusta lorottaa suoraan maalituomarin kopin katolle.
Järkkärit saapuivat nopeasti mutta eivät riittävän nopeasti... rakko tyhjä ja sitten mies järkkäreiden toimesta sivuun ja poliisit paikalle.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Pari outoa tapausta on ollut vuosien saatossa.
Vuonna 1996 oltiin kaverin kanssa perinteisellä "vittuilu" matkalla, eli kaveri on Jokerifani ja mennään katsomaan HIFK-Jokerit, tai toisinpäin ja vittuillaan toisillemme koko se päivä. Tällä kertaa oltiin HIFK-Jokerit matsissa ja siellä oli Jake Ruudulla melkoisen kuuma päivä ja istahti varmaan kolmannen kerran boksiin. Istuttiin siinä jäähyboksin yläpuolella. Tää mun kaveri heitti sitten että "Hyvä Ruutu, lisää samanlaista...! Vittu, sä et kuulu liigaan!" Ruutu käänty ympäri, nousi seisomaan ja heitti kaverilleni että "Ulkona, matsin jälkeen hallin takana, katotaan kumpi on kumpi". Oltiin molemmat sen jälkeen aika hiljaa. Myös minä. :)

Toinen on varmaan aika normaalia Nordiksen Jäähallin yläkatsomoissa...

Jurrissa oleva tyyppi huuteli ylärivillä koko matsin ja taisi sitten nojata vähän eteenpäin ja lähti siitä rullaamaan joka toisen penkkirivin yli pomppien siihen rappusten yläpuolella olevaa kaidetta päin. Näytti aika hurjalta, ajatellen myös niitä istuvia ihmisiä. Yhden pienemmän muksun kohdalla kaveri lensi onneks yli. Ymmärrettävästi pikkuinen oli aika pelästynyt tapahtuman jälkeen. Niin ja mikäs oli tän sankarin lopputulos: Kaveri nousi ylös ja semmoinen ilme "miten vitussa mä tänne eksyin...?". Ei mitään ilmettäkään että olis kipua tai jotain. Onneks Järkkärit hoiti sen sitten pihalle.
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olen sitä ikäluokkaa että olin katsomassa jo vuoden 1965 jääkiekon MM-kisoissa Suomi-Ruotsi-ottelun. Peli päättyi 2-2. Matti "Mölli" Keinonen teki Suomen molemmat maalit.
Tunnelma oli fantasinen ja pelin jännitys ilmeisesti liikaa eräälle mieskatsojalle, joka sai sydänkohtauksen ja menehtyi. Toisaalta mikä olisikaan "parempi" tapa lähteä täältä!?
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Olin aivan varma että olisin tästä kirjoittanut jo aiemmin. No, näin ei kuitenkaan ollut joten menköön:

Tapahtui joskus 90-luvun alkupuolella Raumalla harjoitushallissa. "Iso" halli taisi olla silloin remontissa joten harjoitusottelu Lukko-Ässät-pelattiin harkkahallin puolella. Mä en nyt enää muista kumpi huusi (minä vai nimim. Max Power) Levosen Japalle "Levonen, sä olet hirviö". Levonen kääntyi heti katsomon suuntaan ja kuittasi: "Ved kätees raumalaine". Gyl meitä sitten nauratti.

Kumpikos se muuten oli, Levonen vai Korpisalo joka vietiin joskus kovasti loukkaantuneena paareilla pois Äijänsuolta - ja ihan viime voimillaan jaksoi nostaa kätensä ja keskisormensa kohti raumalaisyleisöä. Oli sekin vähän outoa. Tänäpäivänä tuosta taitaisikin tulla kakkua.

Joskus tosi pienenä kiipesin kaverini kanssa Isomäen "Tupakointi jäähallissa kielletty"-kyltin päälle. Kesken ottelun kuulutetiin jotenkin niin että "pojat heti alas kyltin päältä". Kylläpä nolotti. Se teksti muuten oli aika voimakkaan kokoinen, ja taulun yläreuna oli aivan saatanan korkealla.
Olen muuten joskus röökaavana teininä Porissa kesken paikallisottelun savut seisomakatsomossa vetänytkin. Silloin ennen katsomo oli aina niin helvetin täynnä ettei sinne olisi järkkäreillä ollut mitään mahiksia päästä tupakointia rajoittamaan. Fiksua? No ei todellakaan.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kumpikos se muuten oli, Levonen vai Korpisalo joka vietiin joskus kovasti loukkaantuneena paareilla pois Äijänsuolta - ja ihan viime voimillaan jaksoi nostaa kätensä ja keskisormensa kohti raumalaisyleisöä.

Korpisalo. Taisi olla Saarela, joka ajoi Korpin keskialueella pystyyn. raumalaiset huusi yhteen ääneen "kuole" ja muuta mukavaa, johon Korppi vastasi keskisormella.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
raumalaiset huusi yhteen ääneen "kuole" ja muuta mukavaa, johon Korppi vastasi keskisormella.
No höpö höpö, ei siellä mitään "kuole"-huutoja kuulunut. Rajuhko vihellyskonsertti sitä vastoin, ja sekin oli suunnattu tuomareille vähintään yhtä paljon kuin Korpisalolle, kun menivät ajamaan Saarelan ulos puhtaasta taklauksesta..
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Tähän kuuluu ehdottomasti, kauan sitten tapahtunut episodi. Olin nimim. Roccon kanssa ajanut Vaasasta katsomaan Hermes-Sport ottelua ja olimme seisomassa päätykatsomossa ensimmäisessä rivissä noin 5 oikealle maalista.
Kesken ottelun huomaamme että maalituomari ryntää kopistaan ulos ja katson että mitä pirua. Maalituomarin ylapuolella oleva umpihumalainen katsoja kusta lorottaa suoraan maalituomarin kopin katolle.
Järkkärit saapuivat nopeasti mutta eivät riittävän nopeasti... rakko tyhjä ja sitten mies järkkäreiden toimesta sivuun ja poliisit paikalle.

Tän jutun muistan. Se oli sitä aikaa kun kiekkoa ei tullut joka tuutista, mestistä ei ikinä mistään. Siitä oli urheiluruudussa ihan kunnon juttu, näyttivät sportin faneja jotka huusi rytmikkäästi "kokkola on suomen persereikä" (Sinällään väärää informaatiota)
 

Patapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori
Raumalaisilta tuli kuittia seuraavassa Lukko- pelissä. Joku herrasmies tuli kaivoskypärä päässä ja jotain huutelua sähkölaskuista ym.

Heh, varmaan sama kaveri kyseessä, kenestä kaveri kertoi minulle.

Joku raumalainen oli kävellyt häntä vastaan kuulemma otsalamppu päässään ennen peliä. Ensimmäisellä erätauolla samaninen jannu oli tullut uudestaan vastaan hieman vähemmän hymyileväisenä - nenä poskella ja paita verisenä... :D
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Heh, varmaan sama kaveri kyseessä, kenestä kaveri kertoi minulle.

Joku raumalainen oli kävellyt häntä vastaan kuulemma otsalamppu päässään ennen peliä. Ensimmäisellä erätauolla samaninen jannu oli tullut uudestaan vastaan hieman vähemmän hymyileväisenä - nenä poskella ja paita verisenä... :D

Itse asiassa noita otsalamppumiehiä oli silloin pudotuspelissä useampiakin. Omaan silmään osui ainakin kaksi moista ja "varmat huhut" kertoivat ainakin kahden vastaavan päässeen poliisikyytiin jo ennen peliä. Samat huhut vahvistivat myös huomiosi turpaansaannista. Kavereilla oli siis lamppu kiinnitettynä Jofan VM:ään, ei suinkaan kaivoskypärään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös