Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Otto Koivula – Uuden Ilveksen kasvot

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana RedWing91, 30.03.2017 klo 19.21.

 1. RedWing91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Red Wings, Pavel Datsyuk ja Jonathan Toews
  Huomasin "Myönteistä Ilveksestä" -ketjun innoittamana, ettei Koivulalla ole vielä omaa ketjuaan täällä. Näin aiheelliseksi korjata tämän huutavan vääryyden.

  Koivula on kaikin puolin juuri sitä, mitä Ilves kaipaa, ja mitä Ilves epäilemättä haluaa olla nyt ja tulevaisuudessa. En muista nähneeni Ilveksessä 18-vuotiasta, jossa yhdistyisivät yhtä hienolla tavalla suuri runko, sen erinomainen käyttäminen, pehmeät kädet, hyvä pelikäsitys, hyvä syöttötaito, nopeasti kovaa lähtevä laukaus sekä poikkeuksellisen kova voitontahto ja ratkaisuhalukkuus. Kyseisillä ominaisuuksilla varustetusta pelaajasta voidaan varauksetta käyttää kulunutta termiä "tulevaisuuden tähti".

  "Ode" sai kauden alussa Kiveltä reilun mahdollisuuden näyttää kärkiketjuissa ja on kyllä käyttänyt saumansa hienosti. Runkosarjassa nähtiin välillä heikompiakin jaksoja, mutta juuri nyt Koivula pelaa kirjaimellisesti elämänsä kevättä - ja ratkoo siinä sivussa otteluita Tapparaa vastaan legendaariseksi osoittautuneessa ottelusarjassa.

  Sanavalmis nuorukainen tulee todennäköisesti tekemään hienon uran niin seura- kuin maajoukkueessakin, mutta vielä toistaiseksi Ilves-fanit saavat onnekseen nauttia Koivulan otteista. Toivon, että Koivulan kehitys takaa nopean siirtymisen suuremmille areenoille, mutta samaan aikaan näkisin, että yhden kauden dominointi kotoisessa Liigassamme tekisi hyvää niin Koivulalle kuin uudelleen syntyneelle Ilveksellekin.

  Sana on vapaa.
   
 2. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Kunhan saisi edes ensi kauden nähdä Ottoa vielä Ilveksessä. Tätä menoa nappaa Islandersin leirin kautta paikan syksyksi NHL:ään. Alkukausi jäänee joka tapauksessa ensi kaudella väliin leiritysten vuoksi.
   
 3. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  NHL:ssä ei vaan selviä Oton luistelulla, oli muut osa-alueet miten hyvässä kunnossa vaan. Toivottavasti ymmärtää jäädä Suomeen vahvistamaan sitä eikä lähde turhaan AHL:ään hakkaamaan päätä seinään. Toki nykyään NHL-seuroillakin on kehitysvalmentajia ja kaikkea eikä AHL ole enää ihan pelkkää pelaamista, mutta silti toistaiseksi Suomeen jääminen olisi paras sijoitus tulevaisuuteen.
   
 4. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Lainaus:
  Jotenkin ajattelisin, että jos joukkue ei tällä kaudella mene ihan päätyyn saakkaa niin siitä voi jäädä sellainen kiima että parhaimmisto omista nuorimmista haluaisi katsoa sen ensi kaudenkin.
   
 5. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Ei Koivulalla ole vielä ensi kaudella mitään palaa ison veden toisella puolen - siis nimenomaan NHL:ssä. AHL:ään taas ei ole mitään järkeä tässä vaiheessa lähteä, kun liigassa on tarjolla ykkösketjun laiturin rooli ja ylivoima-aikaa joukkueessa, joka on lähdössä melkoisessa myötäisessä nousuun sekä kaukalossa että kabinetin puolella.
   
 6. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Otto kommentoi eilen jossain mediassa tyyliin, että "Ensi kaudella sitten uudestaan ja paremmin". Tästä vois päätellä, että jatkohalua Ipassa olisi.
   
 7. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Niin siis ellen nyt ole väärin käsittänyt niin voimassa olevan sopparin takia vaihtoehdot ovat Islanders tai Ilves. AHL ei tule kysymykseen.

  Koivulallahan on 2018 asti soppari.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017 klo 13.01
 8. JaFe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Anaheim Ducks
  Kesällä Myrrän kanssa pari napsua terävyyttä luisteluun lisää, syksyllä visiitti Islandersin leirille ja sen jälkeen nakuttamaan jäljellä olevissa runkosarjaspeleissä se 45-50 pistettä. Jos pelaa sarjan alusta saakka liigassa, niin +50 pistettä on tehtävissä.
   
 9. Since 1931 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
  Lainaus:
  Kyllä luisteluakin pitää parantaa. Toinen parannusta vaativa alue on keskikroppa. Se vaatii työtä, että ei jää väännöissä kakkoseksi,suojaamiseen kuljetuksessa nuokin voimatasot riittävät. Liian usein oli katollaan laitakahinoissa ja taklauksissa. Ensi kaudella Otto tulee lyömään kunnolla läpi ja tämä on pomminvarma fakta.