Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Ottelutapahtuma ja lipunmyynti

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toejoen Veikko, 17.09.2011 klo 11.24.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Toinen vuosi peräkkäin, kun kausikortti ei näy tulevan. Tällä kertaa kyse ei taida olla vain minun kausikortista. Saattaa olla jonkinmoinen hässäkkä lipunmyynnissä hallin edustalla. Tai sanotaan positiivisin ajatuksin, että toivottavasti on. Mikä butiikki näitä muuten painaa? Sama kuin kaikilla ja liiga ajaa edellä? Naapurillakin oli myöhässä, mutta huhujen mukaan jo hoidettu.
   
 2. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Poika kertoi meille tämän päivän postissa kausareiden tulleen. Harmittaa kun en pääse illan peliin kun olen työmatkalla.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei tullut korttia pe eikä ma ja tien päällä ollaan jo. Lipunmyynnissä kuitenkin lista varmaan vielä tai näin ainakin ymmärsin saamastani sähköpostista. Täytynee kuitenkin tulostaa tilausvahvistus ja Rebels kuitti varmuuden vuoksi. Ja jos ne ei auta, niin sitten ostaa se lippu luukulta.
   
 4. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Muutamia kertoja nyt kuunnellut. Jotain siitä puuttuu, mutta useamman kuuntelukerran jälkeen alkaa jo upota.
   
 6. hokihoki Jäsen

  Itselleni ei pudonnut sitten lainkaan. Hengetön ja tekemällä tehty. Sääli..
   
 7. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Minusta se taas on hyvähenkinen ja ihan jees renkutus. Pukukoppiosuus on erityisen onnistunut.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hieman samalta tuntuu ainakin näin aluksi. Ei ole mitään hirveän yllättävää ja iskevää, vähän se väri puuttuu... Toisaalta lienee hyvä saada lisää näitä kappaleita valikoimaan. Joillekin tämä voi sopia hyvinkin.

  Lippuja näyttäisi saavan ennakkomyynnistä aika halvalla nykyään. Joka pelissä näyttäisi olevan 5€ hintaisia lippuja E-katsomon alariviin (vain 24 kpl), näyttää tosin jo lopuun myydyltä ainakin huomiseen peliin. Huomiseen peliin kaarteisiinkin näyttäisi ennakkomyynnin mukaan saavan lipun 8,5€ hintaan. Ei ole pelit hinnalla pilattuja nykyään ja jää rahaa käyttää myös hallin palveluja.
   
 9. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Täytyy kyllä hieman ihmetellä, eikö Turun kokoisessa kaupungissa saada sumplittua ottelupäiviä mitenkään koordinoidusti. TuTon ja Tepsin pudotuspelejä pelailtiin samoina päivinä, ja olisi pelattu edelleen ellei TPS olisi pudonnut aiemmin.

  Nyt kun ei ole siitä huolta, niin eiköhän TuTon seuraava kotiottelu - pronssipeli - pelata samana päivänä ja samaan kellonaikaan kuin samoilla kulmilla pelaavan jalkapallojoukkue FC Interin kauden avausmatsi Veikkausliigassa.

  Ei tämän luulisi niin mahdottoman vaikeaa olevan, että voisi edes peräkkäisille päiville sorvata kalentereita ja/tai vaihtaa pelipäiviä ajoissa kun tietää milloin minkäkin liigan ja sarjan ottelukalenteri julkistetaan.

  Monet jalkapallofanit eivät jääkiekosta piittaa ja toisin päin, mutta osa on kiinnostunut kummastakin ja vieläpä siten, että Interin fanit tulevat todennäköisemmin TuTon peliin kuin Tepsin peliin. Tämä syö nyt kummankin yleisömääriä, ja joka tapauksessa aiheuttaa Kupittaan alueelle kovat ruuhkat.

  Voisiko näitä pelipäiviä vähän rukata ensi kauden kalenteriin ja vaikka ihan puhelimella rimpauttaa sekä jalkapallo- että jääkiekkoseurojen edustajille, että saataisiko mahdolliset pelipäivät/ajat sovittua edes peräkkäin eikä päällekkäin? Olisi ihan taatusti kaikkien seurojen ja sarjatasojen etu.
   
 10. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Harmillistahan tuo Tovereiden ja Interin pelien päällekkäin meneminen on. Meidänkin perheestä oltaisiin menty katsomaan molempia pelejä. Nyt poika taitaa mennä Interin ja minä todennäköisesti TUTOn peliin, vaikka TUTOn kausi kyllä mielestäni päättyikin jo perjantaina. Mutta kai tuo tämän kauden joukkue pitää vielä kerran nähdä.
   
 11. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #27 - #8 - #82
  Ohoh, onpa suolaiset hinnat ronssiläpsyttelyllä! 21 euroa sivuille ja 16 kulmiin?? Noinkohan halliin saapuu väkeä, vaikka Tuken viimeinen matsi onkin. Rahallisesti varmaan pakko paikata kautta, kun taas kerran jätiin isoimmista peleistä ulos. No toivottavasti sinne nyt joku muukin eksyy.
   
 12. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Toivottavasti halli ei ole puolityhjä, kun kyseessä Pulliaisen viimeinen peli. Interin peliin menossa ollut poikani totesi, että kyllähän Tuken viimeinen peli pitää nähdä.
   
 13. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Virallinen yleisömäärä oli 1407.

  Kohtalainen määrä kumminkin, tosin Interin peli varmasti söi vähäsen ja melko kalliit liput vielä vähän lisää. Tuli ne nyt kumminkin pulitettua puhtaasti Tuukka Pulliaisen jäähyväispelin takia, vaikka mielestäni pronssimatseihin pitäisi päästä vähän halvemmalla yleisömäärän maksimoimiseksi ja samalla myydä loput fanikamat, nakkimukivarastot yms. tyhjäksi kauden päätteeksi.

  Tosin Pulliaisen jäähyväisottelusta tulee kyllä näin jälkikäteen antikliimaksi, jos toisessa ketjussa olleet huhut pitäisivät paikkansa ja Tuke jatkaisikin uraansa jossain random-seurassa Mestiksessä. Mikä jäähyväismatsi se sellainen olisi, jos vain sopimus TuToon loppuisi ja vaikkapa Espoo United tai K-Vantaa kutsuisi? Minusta se on jäähyväismatsi jos/kun ura loppuu ja sellaisena minä tämän pronssipelin otin.

  Ottelutapahtumasta sen verran, että aiemmin kaudella äänentaso on ollut kohtuullisen hyvillä kantimilla, mutta nyt oli äänimies joko kuuroutunut tai muuten mopo oli karannut käsistä, sillä voluumi oli paikoin aivan saatanallisen kovalla. Niin kovalla, että se kaikui hallin seinistä ja bonuksena kuuluttaja karjui mikrofoniin tajuamatta, että mikrofoni on äänenvahvistin, johon ei tarvitse huutaa koska mikrofoni vahvistaa ääntä itsessään. En ollut ainoa tästä kärsivä, vieressäni toisella oli korvatulpat ja toinen piteli korviaan, kaikki aikuisia miehiä. Lapsia ei hallille uskaltaisi tuodakaan ilman korvatulppia tai muita kuulosuojaimia, onneksi monet vanhemmat laittavatkin jälkikasvulleen kuppikuulokkeet. Siltikin tulee mieleen, että muutamaa pykälää pienemmällä äänentasolla kiekkoillasta tulisi kaikille mukavampi.
   
 14. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Hyvin oli väki löytänyt tiensä Kupittaalle, kun Interin murskavoittoakin oli ollut kylmässä säässä todistamassa 2.768 katsojaa. Enpä tiedä olisiko vähän halvemmilla lipun hinnoilla paljonkaan enemmän katsojia saatu paikalle, jollei sitten lippuja olisi myyty puoli-ilmaiseksi, Toisaalta me Kupittaalla elinkautista kärsivät olemme joka tapauksessa aina paikalla lipun hinnoista riippumatta.

  Samaa mieltä äänen volyymistä. Ei se koskaan ennen ole ollut noin häiritsevän kovalla.
   
 15. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Melu oli aivan kammottava.