Otteluseurantaketju: Suomi-Latvia 26.12.2012, U20 MM-kisat

  • 83 963
  • 378

VirG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes
ja tuota lisää. Armia neppailee pehmeillä käsillä, MGmainen lätty takatolpille, josta Markus Granlund napauttaa ykkösellä uuniin.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
En totta puhuen ole kauhean kiinnostunut asenteesta tässä vaiheessa. Lopputulos lähinnä kiinnostaa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Armia herranisä, on se pehmee! Siis hyvällä tavalla! :D
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Armialta maaaaaginen passi...tää ketju pelaa ennakoitua väärinpäin. Makke on maalintekijä ja Joppe pelintekijä :D
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Selostuskaksikko ihmettelee neliön läpi syöttämistä, eikö sillä tavalla tehdä maalit?? Iso kaukalo, muutama nopea syöttö ja sen jälkeen vapauttava poikittain.
 

Fordél

Jäsen
Oli kaukalon koko mikä tahansa niin kyllä Suomen pitää Latviaa vastaan antaa enemmän painetta alivoimalla. Turhan passiivisia on oltu tilanteissa, joissa Latvialla ei ole ihan homma hallussa. Siinä olisi hyvä paikka antaa painetta.
 

Altec

Jäsen
No yritä sinä heittää vaikka ranskalaisilla ne asiat, jotka tuosta Suomen pelaamisesta ansatsevat maininnan positiivisessa mielessä. Mun mielestä Kölli on kyllä asian ytimessä, kun ei turhaan lähde antamaan krediittiä.
Ei siellä kokonaisuutena mikään ole tarpeeksi hyvällä tasolla. Mutta onhan siellä yksittäisiä tilanteita, joista voisi antaa vähän kehujakin, mutta nämä Kölli jättää noteeraaatta. Toki osansa on silläkin, että en ole ikinä pitänyt Köllistä. Jatketaan taistelua ->
 
Armia ollut ihan järjettömän flegu, kaverin pitäs olla kantavia voimia.

Herätys nyt! Ilmeisesti näet Armian pelaamassa tänään ensimmäistä kertaa? Armian peli näyttää usein tuollaiselta puolivillaiselta, mutta se vähän hämää. Armia on ollut ja tulee olemaan joukkueen kantavia voimia. Tänäänkin hyökkäyksen ykkösnimi.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja taas alivoimaa, Latvia on ollut aika hyvä ylivoimalla, vai liekö Suomen heikkoutta sittenkin.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Latvian pojat ovat aika ahkerasti pyrstöllään pienestäkin hipaisusta.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Harmi homma, että Barkovin pelissä on heikko jakso oikeastaan tärkeimmillä hetkillä. Näissä kisoissa on onnistuttava, jos haluaa olla top3 varaus.

Tappara joutunut peluuttaa liikaa kaveria, joten väsy näkyy peliotteissa. Liian nuori pelaaja sm-liigaan pelaamaan jatkuvasti lähes 20min peliin. Oli vielä se e-trophy pelitkin tossa..
 

viettinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Devils
Sama homma taitaa olla tänä vuonna mitä viime vuonna. Eli Armia mukana puolessa Suomen maaleista, mutta silti pelaa olevinaan paskasti.

On toki ollut heikkoa pelaamista ollut tässä pelissä, mutta Suomi kaipaa tällaista pelaajatyyppiä jota ei varmaan koskaan Suomen maajoukkueissa ole nähty. Kanadapelissä kuitenkin nähtiin, että parhaimmillaan kaveri on jotain huikeeta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös