Otteluseurantaketju SM-liiga ti 28.9.2010

  • 121 273
  • 468

Jakkara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En tiedä mihin ketjuun pitäisi kirjottaa mutta pakko kirjottaa vaikka tänne.

Tami vetää Urhon IFK-TPS pelissä sellasia latteuksia, yleistyksiä ja klassisia kiekkoviisauksia siihen kokoajan siihen sävyyn, että kyllä minä tiedän miten tätä peliä pelataan ja varsinkin sen miten pitäisi pelata. Ja JP Jalo oikein ruokkii Tamia älyttömillä kommenteillaan.

Alkaa olla jo todella vastenmielistä kuunneltavaa, kun peli on kohta puolessa välissä.

Kiitos ja anteeksi.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jäähyt Jokereille 4-1, ja kohta alkaa sitten Kärppien jäähyputki. Ansaitsee ne niitä tai ei, sitä se katsokaas on meillä liigassa.

Edit. Ja sieltä tuli ensimmäinen.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaskas...Tepsin pakisto päästää taas vastustajan nousemaan vapaasti maalintekopaikkaan. On ne nuo meidän pelaajat...on ne ainakin kohteliaita..kas kun eivät kypärää nosta kun vihulainen menee ohi..
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
No on tuo Oulun Urposelostaja pihalla, jos ei tuossa Keräsen tilanteessa rikettä nähnyt.
 

Timppa73

Jäsen
Jahas, Favorin paikkaa aikaisempaa tilannetta ja Kärppien Keräselle jäähy estämisestä. Puhdas niitti ja Mäki toisen kerran jo keräilee varusteita, tosin kiekottomaan mieheen oli.
 

Buzz

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Aittokalliotakaan ei parane laittaa Hurmeen tilalle maalille. Aittokalliolla olisi muuten neljäs peli neljään päivään. Kahdesta vaihdettu kesken kaiken pois.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
On se hienoa katsoa, kun pelaajat taistelevat viimeiseen mieheen ja täydellä sydämmellä....
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
MM95 nevö föget retropullonpyöritys! Erinomaista peliä HIFK:lta ja ennen kaikkea tahtotaso. Vaikka vastustajan tason on mikä on, niin tahtotason löytyminen on mahtava asia. Näin vaikka olisi jäänyt maalien osalta vähemmäksi. Harmittaa ettei päässyt halliin flunssasta johtuen, mutta Total pelastaa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Laitetaanko Tamibingo käyntiin? SPESIAALIMAHTITURBOTIMANTTIBINGO! huudetaan silloin kun Aurinkokunkku puhuu työrauhan antamisesta Leimeelle. Nimittäin on jo tarjonnut itseään Tepsiin töihin. Myös Arsen duunit voisi hoitaa, kuulemma.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Vähän off-topiccia ehkä, muit onpa kummallisen vaisu tunnelma Nordiksella. Satunnaisesti kuuluu muutamia "HIFK" -huudahduksia ja taputuksia, mutta systemaattista kannustusta ei tunnu olevan ollenkaan.

HIFK-fanit aina hehkuttaa, kuinka nordiksella on niin paljon parempi tunnelma kuin kolkossa Jaffalassa, mutta nähdyn ja kuullun perusteella Hartwallilla on hiljaisempinakin iltoina parempu tunnelma kiitos fanikatsomon aktiivisuuden.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Miten tuo HPK:n 1-1 maali oli ihmeellinen, löytyykö syntipukkia? En nähnyt maalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös