Otteluseurantaketju SM-liiga, la 5.1.2013

  • 183 319
  • 680
Tila
Viestiketju on suljettu.

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Vaikka TPS joutui olemaan omissa koko erän, vietti 10 minuuttia jäähyllä, eikä pelannut yhtään pitkää hyökkäystä se sai silti 3-4 kaksykköstä. Nopeita kääntöjä. Virran aikana ylivoimahyökkäyksistä ei voinut haaveillakaan, ne menivät poikkeuksetta vastustajalle.

Ensimmäisen erän näyttävin suoritus meni H. Pikkaraiselle, joka päätti kääntää selän ja luistella pois Klubertanzin tieltä kun näki tämän nousevan maalille. Siinä on mallia TPS:n junnupakeille miten kokenut pelimies pelaa nämä tilanteet. Maininta myös T. Koskirannalle, joka otti tarpeellisen jäähyn poikittaisesta mailasta kolmantena miehenä ja 2-1 -hyökkäyksen hukkaamisesta hienoon syöttöön.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tasoittavia jäähyjä tulee varmasti, mutta paha niitä on viheltää kun tepsiläiset hiihtää koko ajan vastustajan perässä. Täytyisi päästä HIFK:n päähän pyörittämään ensin. Tätä ei nähty yhtään ensimmäisessä erässä. Jos näin jatkuu niin HIFK istuu vain omaa tyhmyyttään.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Pakko kyllä sanoa, että ihmeellinen kausi SM-liigassa menossa. Kummallinensarjataulukko ja erot on hämmentävän pieniä...
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Ässien peli paljon parempaa kuin eilinen höntyily ja väkisin yrittäminen. Lisäksi kun kiukuttelijat poissa niin näyttää joukkuepeliltä. Lentokentällä pelaaminen tietysti sinänsä jo hitaampaa kuin pienessä askissa eilen ja vähemmän tunnetta. 2-0 tilanteessa aisti hyvin, että peli ei lainkaan vielä ohi.

Tattis että joku heittää Zetan lisäksi kommenttia Ässien pelistä otteluseurantaan, nämä copypaste kommentit "YV on paska" ja Kiven uhkailut kun eivät oikein jeesaa kun ei näe peliä.

Ai niin, onko se YV-paskaa? Jos on niin kaamea yllätys on, kun se on ollut samanlaista jo yli 3 vuotta.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
HIFK-TPS peli on kyllä ihan säälittävä tasoltaan ja vauhdiltaan.

Niin on, mutta onneksi ei ole järkeäkään mukana, niin tapahtuu edes jotain. Tällä helvetin kävelyvauhdilla, kun vielä mietittäis mitä tehdään, olisi edessä kaksi erää ilman yhtään tapahtumaa.
 

skolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Guti.HAZ
Jäätävä haastattelu just Helsingissä! Similar tricks and goal against THE tappara!? Loppui hienosti siihen, kun haastattelija lopetti haastattelun kesken haastateltavan lauseen!

Pelistä ei oikeestaan mitään sanottavaa... TPSn pakit on ollut todella heikkoja.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Rantaselta kyllä täyttä asiaa Pikkaraisesta. Olisi edes ensimmäinen kerta tällä kaudella kun on tuota laiskaa ja ylimielistä, mutta kun noihin ei riitä edes kahden käden sormet. Ällöttävä pelaaja.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ai niin, onko se YV-paskaa? Jos on niin kaamea yllätys on, kun se on ollut samanlaista jo yli 3 vuotta.

Sammalkankaan paikka ei silti ole missään kohtaa ylivoimissa, oli penkin takana kuka tahansa. Tapsa saa pelata alivoimaa ja tasakentällisin ihan tarpeeksi.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ensimmäisen erän näyttävin suoritus meni H. Pikkaraiselle, joka päätti kääntää selän ja luistella pois Klubertanzin tieltä kun näki tämän nousevan maalille. Siinä on mallia TPS:n junnupakeille miten kokenut pelimies pelaa nämä tilanteet.

Tilanteessa oli muuten Vahalahti Klubin perässä, mutta päätti sitten jättää miehen ja suuntasi turvallisemmille vesille. Tiiä vaikka ois näättiin naamaan tullu ruttu, jos ois iholle mennyt.

Tepsin puolustuspelaaminen omalla alueella on jotain karmeaa. Jossain vaiheessa otettiin miestä, mutta nyt taidetaan haluta, jotta mies ottaisi....
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Moses heti läpi Kärppäpakin harhasyötöstä mutta Wikman torjui, harmi Moses vähän itsekin yllättyi kuinka sai kiekon.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vesa Rantanen ja Jukka Koivu antavat studiosta ansaittua palautetta Hank Pikkaraiselle, Koivu pyysi Pajuojaa pistämään kotimatkalla videon IFK:n toisesta maalista pyörimään bussissa, nonstoppina.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokereilta aika terävä alku erään, tosin hetki jouduttiin pyörimään nyt omissa mutta onneksi Kilpeläisen sai kiekon suljetuksi. Lisää Kärppäpyöritys ja paha irtokiekko Kilveltä mutta onneksi Jokeripelaaja oli ekana kiekossa.
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
SaiPa-JYP

JYP tekee erittäin komean kuvion mikä päättyy maaliin ja Max Wärn tämän tilanteen kruunaa. Wärn pääsee aivan vapaasti lyömään kiekon kassiin ja peli on 0-2.
 

chubster

Jäsen
Kyllä. Olen seuraillut tällä kaudella paljon pelejä Totalin kautta, ja tuo tämän iltainen Tampereen meininki on kyllä täysin omaa laatuaan. Oisko lauantai-illalla ja voimajuomilla jotain tekemistä asian kanssa, vai liekö tamperelainen yleisö aina yhtä ylikierroksilla?

Itse en ainakaan liigahallissa ole käynyt, jossa moista ei tapahtuisi.

Noh, tähän kun lähdettiin, niin kannattaa vierailla Hartwallilla, aivan jäätävä mesta, jos miettii sitä, kuinka yleisö mylvii joka hipaisusta!
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara yv, Hentunen huudettiin boksin kiinnipitämisestä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Vai että hakametsässä on liikaa ääntä? Olisiko historian ensimmäinen keskustelu moisesta aiheesta? Todennäköisesti. Eikö kahvajutut ole nyt oikein muodissa, kun Jokeri leiri kehui Tapparan eilistä esitystä?

Ei ollut mitään taka-ajatusta. Lappeenrannasta vaan ne huudot ja mylvimiset lähtevät aivan järkyttävän nopeasti.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Hoi mikä niitti Haloselta! :D

Ja NHL-Jannik vois koittaa vaikka yhden kaksinkamppailun viedä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Blues - Ässät

Dixon ottaa 2min, aika paha paikka. Nyt jos Blues iskee niin vaikeaksi menee loppupeli...
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toinen erä alko Ässiltä paljon tutummin. Jäähy, kamalaa puolustamista, ei hyökkäyspeliä eikä vetoja!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös