Otteluseurantaketju SM-liiga Ke 2.1.2013

  • 211 814
  • 788
Tila
Viestiketju on suljettu.

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK ollut 5vs5 pelissä ihan hyvin mukana. Ainoastaan yksi tasakentin omiin. Lisäksi yksi av ja yksi sr. Toisaalta Bluesilla on tollanen Hannula ja sit vielä ne muut.
Uudet jaot pliis.

Torjunnat tasan ekassa erässä joten ei mitään hätää. Roikutaan hyvin mukana ja sitten lopussa taas ohi, mikä on kovan joukkueen merkki, eiku...
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lukon veskarilla enemmän torjuntoja, Tepsillä kaksi jäähyä enemmän sekä kaksi maalia enemmän. Vitun ihmeellistä on jääkiekko. Jatkukoon puolestani näin ja Lukko voi ihan rauhassa jatkaa myös samalla peliä hallitsevalla linjalla.

Amen to this.

Virran aikana viime kaudella etenkin hallittiin matseja näennäisesti, mutta ei saatu kunnolla kutia ja vastustajat pääsivät suorien hyökkäysten päätteesi säheltämään Palloseuran maalilla. Jos asetelmat ovat tänään päinvastaiset, tai edes sinne suuntaan, on se hyvä asia.

0-2 on kieltämättä vittumaisin mahdollinen johto, mutta mä uskon Palloseuraan tänään jostain syystä. Surkeaakin surkeampi pakisto ja muutenkin aneemiset odotukset matsista, tämä voi vain päättyä niin että mun 30 e Lukon voitolle jäävät Veikkaukselle.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt hidastuksena kun katsotaan niin onhan tuo AJ Niemen esityö Ruudun maaliin ihan maaginen, onko nyt varmaa ettei siellä ole Karlsson AJ Niemeksi naamioituneena. :)

Karlsson käy vetämässä läpällä irtovaihtoja muiden paidoilla. Ensin Maston paidalla, tänään AJ Niemen...
 

Handyy

Jäsen
Wärn kumartaa keskialueella juuri ennen Masuhrin taklausta ja Masuhr ulos. Taklaajalla ei mitään mahdollisuutta välttää osumaa enää tuossa vaiheessa.
Paikan päältä katsottuna ei kyllä olisi pitänyt olla ulosajo. Näki jo pitkältä matkalta että Wärn kolataan, kun ei katsonut missään vaiheessa ylös. Tietysti jos päähän osui niin 2+10? Mutta kun Wärn ei jäänyt makaamaan vaikka kyllä varmasti sattui ja oli jo YV:llä jäällä, niin miksihän tuomio muutettiin 5+20... Outoa kaikenkaikkiaan.
 

Tonalin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, AC Milan, Tommi Huhtala
Hyvä erä Bluesilta, hienoja maaleja ja ihan hyvän näköistä peliä. Voisko joku paikan päällä olijoista kertoa paljon Baronalla on katsojia?

HIFK ollut 5vs5 pelissä ihan hyvin mukana. Ainoastaan yksi tasakentin omiin. Lisäksi Bluesilla yksi av ja yksi sr. Toisaalta Bluesilla on tollanen Hannula ja sit vielä ne muut.
Uudet jaot pliis.

Teillähän on NHL-tähti Petrell.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokereilta surkea vaihto heti erän alkuun, Väänänen ja Eronen molemmat hukkaili kiekon vastustajalle omissa.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Järvenpään selostuksen perusteella ei aivan luokattomalta kuitenkaan kuulosta. Kyllä tämä kelpaa, jos maaleja syntyy. Ei kuitenkaan nuolaista vielä mitään, 2:n maalin johto on se kaikista vaarallisin. On aika ihme, jos Lukon nimimiehet eivät testaa nimettömämpien TPS-puolustajien kykyjä.

Joo ei todellakaan saa TPS-kopissa ainakaan kukaan nuolasta nyt mitään, ennenkun tipahtaa. Ei saa antaa senttiikään periksi tai hidastaa tahtia tippaakaan, muuten tulee Lukko lentäen ohi ja taas vituttaa.

Jotenkin nousi vaan kovempi pelko perseeseen, että kohta otetaan kunnolla turpaan 5 minuutin ajan ja tilanne on jotain 4-2.


HIFK-peliin: Harmittaa Ortion puolesta, eikö sinne voisi lyödä jonkun muun luukulle tälläisissä tilanteissa? Vai vasta 10-0 jälkeen?
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuulostaa ihan Lukon touhulta, että lupaavan alkuvuoden jälkeen ryssitään hommat jotain junnu-Tepsiä vastaan, ei pahalla Tepsifanit. Vähän tämä jo haisikin.

No ei nyt vielä luovuteta, mutta ei tämä hyvältäkään näytä.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Case Masuhr

Olisi vissiin syytä tuoda jääkiekkoon mahdollisuus tarkistaa myös isot rangaistukset videolta. Siinä missä maalien tarkastuksetkin, niin myös isot rangaistukset vaikuttavat koko ottelun kuvaan. Tuskinpa moni pistäisi minuutin parin katkoa pahaksi jos "oikeus" toteutuisi.

Onhan nytkin noita turhia "sm-liigan mainoskatkoja" erät täynnä.
 

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Tampereella Pelicansin erä mutta Ilves teki maalit :)

Laukauksien perusteella kyllä, mutta onneksi Kolppanen näyttää olevan vedossa. Kenttäpelissä Ipa oli kyllä hyvin mukana. Ylivoimassa oli vaihteeksi hyviä asioita ja Järventiekin vaihteeksi pelasi kuten kapteenin pitää. Kesäkään ei näytä paskemmalta vaikka pitkä tauko takana.
 
Tuli Blues-IFK matsia tsiikatessa mieleen, että aika hupaisa juttu, että Eetu Pöystille ei ollut jatkoajan HIFK-osiossa koskaan omaa ketjua :D Tai no oikeastaan hupaisan asiasta tekee se seikka, että otin vertailukohdaksi Jari Sailion, jolle on tehty joku ihmeen ylistysketju.

Hauska näky oli myös patsasteleva Soppa-Pennanen tandem. Kaverukset näyttävät ihan veljeksiltä!
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vänttinen, Järvenpää ja linjuri naureskelevat Hämeenlinnassa. Erätauolla selkeästi nähty Mashurin ulosajoon johtanut taklaus.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
HPK-Ässät

Paska-paskempi-Pihlman
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
No ei tässä mitään, tepsikin kaatui viidellä pakilla. Sitä paitsi nyt on Pauli jylläämässä tuolla.

Niin, muuten. Paikalla olevat KalPa-fanit. Status update Paulin menosta ensimmäisessä erässä?
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Norja maaliin. Soppa elää sittenkin, vai miten se meni.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Tuo on ihan syvältä kun otteluvalvojakin myöntää että taklaus oli puhdas ja ei pitäisi mitään ulosajoa tai rangaistusta tulla, niin asiat eivät sen edemmäs mene vaan samat pillipiiparit siellä viheltää jatkossakin, meni vihellykset miten vihkoon tahansa.

Tulikaste kirjoitti:
Niin, muuten. Paikalla olevat KalPa-fanit. Status update Paulin menosta ensimmäisessä erässä
Syötöt osuneet omien lapaan ja pysynyt poissa pahoista paikoista, jotain sekin.
 

12961

Jäsen
Lukko pyöri äsken TPS-alueen kulmissa varmaan minuutin verran peliaikaa, mutta ei saanut laukauspaikan laukaisupaikkaa aikaiseksi. Hyvin tepsin terrierit pelaavat omissa.

Mikäs Karhulle on tullut, jo 3 taklausta punaviivan yläpuolella tähän mennessä? Muutenkin tuntuu putki kulkevan kivasti, samoin Nestori Lähde on ollut ihan pirtsakka tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös